FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.047.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Nažalost godine su učinile svoje, polako xavi, puyol, mascherano su dotrajali,

kad neko kaže okomili se na trenera, da on pokuša, napravit kakvu izmjenu ili

nešto nego čekat do 80 min, a prve izmjene se rade u 45 ili 60, šta čekaš kraj utakmice,

svakako se slažem da treba thiaga više gurat, cuenca ne triba još vraćat ima 8 igrača u napadu

a ne možeš skrpit ni neku kvazi obranu, obavezno 2 obrambena igrača!!!

Golman dolazi to se zna, u tržište bar 3-4 igrača i trenera koji ima autoritet i karakter,

jbga bolest je tu došla, al ne možeš se borit na 3 fronte bez tenera niti u amaterskom klubu

a kamoli Barci!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
FC Barcelona

ja neznam za vas, ali meni je bilo predobro za čuti kako 100.000 ljudi pjeva kao jedan kod rezultata 0-3, jedva čekam da izađe video neki.

evo od prošle sezone kad je Torres zabio, ista stvar, ista pjesma, prelijepo.

a ostali nek se sprdaju koliko hoće {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Ja osobno Vilanovi ne dajem nikakve zasluge za osvajanje prvenstva (barem bi trebalo biti osvojeno). To je više bila volja igrača i teški kiksevi Reala. Kad je trebalo dobiti Reala, u kupu, superkupu, prvenstvu, čista nula. U LP je i Celtic pravio probleme, preko Milana, PSG-a do ovog deklasiranja.

Zato oni koji kažu "kakvi navijači, tjeraju bolesnog trenera"... ne tjeram ja bolesnog trenera, nego nedoraslog zadatku. I on i Roura.

Jupp se spominje u Bilbau i Realu, e i ja bih ga volio vidjeti u Barci... čak mislim i da nam treba samo golman uz dobrog trenera. Ako može Varane odlično igrati stopera, mora i Bartra. Očito mu nema tko pokazati :S.

1911 & 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:50 (N3N0).
16 godina
FC Barcelona

ako bi se mijenjao trener, ja bi osobno volio Bielsu na klupi Barcelone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajte ljudi pretjerujete svezi Vilanove, pola sezone nije ga bilo na klupi i jednostavno nije mogao biti ovdje kada je trebalo tempirati formu ekipe. Barca igra loše od onog momenta kada je on otišao na kemoterapiju u SAD, a ekipa je bila u rukama pomoćnog trenera i totalnog neznalca Roure. Pritom nam fali pola obrane, koja je i u punom sastavu bila tragikomična.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:53 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nebih mjenjao trenera, Vilanova je imao tešku borbu sa rakom i nije puno proveo s dečkima u ovih 5 mjeseci. Nije trener kriv, morate to shvatit.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako nije trener kriv?? pa rece murinjo jucer kad gubis uvjek je trener kriv kad pobjedujes onda se zasluge djele:) to je tako u nogometu kad ne ide trener je kriv,do jucer je bio pomocni trener kako izgleda vratit ce ga di je i bio:P

Nisam stigo gledat punih 20 min utakmice moro radit ali po procitanome  nisam nista ni propustio nazalost...valjda bude bolje dogodine za spaniju sto se LP tice ove godine ovi roboti iz njemacke dominiraju nema sta ovaka fizicka sprema se rijetko vidja,barca i real su ispali jer su ih ovi nadtrcali kad gledas tekmu imas osjecaj da ovih ima vise na terenu

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drastično je forma pala gotovo svim igračima, pogotvo kod Inieste i Xavia, 2 glavna kreatora Barce. O obrani da ne pričam, sezona je duga, momčad je ista agotovo 4 i pol godine, sve se to iscjedi nakon nekog vremena i potrebno je osvježenje.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 0:25 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca nam ovih godina nije priustila toliko razocarenja kolike ove sezone,neznam u cemu je problem,al se sigurno nesto mora promjeniti,od kupovine novih igraca,drugacije taktike,pa mozda i do novog trenera...nije me iznenadilo sto je Bayern prosao ne samo zato sto su imali 4-0 iz prve tekme cak ni sto su danas pobjedili nego zbog toga da Barca u 2 tekme ne moze sloziti 1 pravu akciju,kao i cijelu ovu sezonu protiv boljih momcadi,neznam zasto se to dogada ove sezoe,stvarno sam sokiran...vjerovao sam da ce nam prosla sezona biti lekcija al eto nazalost nismo nista naucili...ne preostaje nam nista drugo nego da se opet nadamo i vjerujemo u povratak na tron iduce sezone

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 0:40 (barcafan12).
17 godina
FC Barcelona

Ja jesam navijač Bayerna i drago mi je što gaze sve pred sobom ali mi je u drugu ruku žao Barce jer mi je izrazito drag klub i nadam se da će im ovo demoliranje od strane Bayerna biti prekretnica u smislu da se saberu i raščiste šta nevalja i formiraju jaču ekipu koja će uz rezultate dati i lijep nogomet jer ova loša igra nije od jučer. Previše su silovali tu loptu i to ne samo da je prestalo biti učinkovito već je postalo i neatratkivno. Naravno, Messi je najbolji igrač po meni ali je nedopustivo da jedna Barcelona ovisi toliko o pojedincu.

Pošto Jupp neće više trenirati Bayern volio bih ga vidjeti u Barci jer on može Barcu dignuti i natjerati da opet igraju lijep i učinkovit nogomet. I naravno, ako on bude trener Barce sigurno neće ovisiti više o 1 igraču već će svi igrati kao kolektiv što je vidljivo kod Bayerna. 

Edit:

Pique je po meni bio najbolji pojedinac u Barcinoj ekipi bez obzira na autogol iako bih više voljeo da je fulao loptu i da je Mandžo zabio jer je već čekao tu loptu sam kao duh na 2. stativi 

Scorp21
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 0:44 (Scorp21).
17 godina
FC Barcelona

Ma ništa dovest će Ronaldinha nazad {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
FC Barcelona

već čitam po portalima svakave komentare, "prodati Pedra, Xavija, Iniestu, Fabregasa, Piquea - što će nam oni" i slično. Kako malo je potrebno da ljudi zaborave na sve dobro što su ti igrači napravili u zadnjih 5 godina {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

već čitam po portalima svakave komentare, "prodati Pedra, Xavija, Iniestu, Fabregasa, Piquea - što će nam oni" i slično. Kako malo je potrebno da ljudi zaborave na sve dobro što su ti igrači napravili u zadnjih 5 godina {#}

Ne slazem se s takvim razmisljanjima al da treba nesto promjeniti to je sigurno,ocito je da ovakva igra vise ne prolazi i nesto se mora iskemijati sto kroz kupovinu/prodaju igraca promjenu taktike i slicno...ne treba zaboraviti sto su napravili zadnjih godina,al ja ipak mislim da je klub na 1.mjestu i treba napraviti bilo sto da se trenutno stanje promjeni

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prodati Pedra i ne zvuci tako lose... xD

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Ne slazem se s takvim razmisljanjima al da treba nesto promjeniti to je sigurno,ocito je da ovakva igra vise ne prolazi i nesto se mora iskemijati sto kroz kupovinu/prodaju igraca promjenu taktike i slicno...ne treba zaboraviti sto su napravili zadnjih godina,al ja ipak mislim da je klub na 1.mjestu i treba napraviti bilo sto da se trenutno stanje promjeni

treba osvježenja u ekipi svakako i naravno da se u tome slažem, ali mijenati taktiku je smiješno. Smiješno je iz razloga što ova igra koju trenutno igramo nije tiki-taka, ovo je nešto potpuno drugačije u odnosu na ono iz prošle sezone, pa čak i u odnosu na ono što smo igrali na početku sezone, tako da je promašeno pričati o tome što je pročitano, a što nije. Prvo treba stanje u ekipi biti na nivou da mi opet igramo tu igru koju smo igrali prošle sezone da bi se o tome moglo pričati. To bi značilo da su nas odjednom svi klubovi pročitali u zadnja 3 mjeseca, pa i Celtic, PSG su nas eto preko noći pročitali, kako ne...

btw. Pedra nikad nebi prodavao, to je igrač koji je uvijek pravi u velikim utakmicama, večeras je čak jedini i nešto pokušavao prema naprijed. Sjećate se Pedra od prije 2 sezone? znamo da taj igrač može, a sad je očito problem u igri zbog koje naša krila ne dolaze do izražaja. Prije je Pedro dobivao masu lopti u prostor za gol šanse, danas toga iz nekog razloga nema. Pa ustvari, pogledajte samo kako Pedro zabija i danas za reprezentaciju i onda tog istog Pedra usporedite sa onim u Barci i sve će vam biti jasno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 1:20 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako će ikoga prodavat, mislim da bi Villa mogao biti prodan. Od kad je imao onu povredu sa svjetskog klubskog od tad više nije isti. Slična stvar s Duduom.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Barca nikad svoju igru nece mjenjat XD nisu 30 godina nece ni narednih treba inovacija ali nacin igre se nece sigurno mjenjat cak i da mou sjedne na klupu to se ne bi dogodilo,to je nacin na koji oni igraju,trebaju osvjezenja i pravog trenera i biti ce oni stari sigurno

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
FC Barcelona

evo vam link na topic na Barca Balkan forumu pa pročitajte komentar autora "irilov". Totalno pogođeno u sridu i svakako to pročitajte, vrhunski je napisao:

http://www.barcabalkan.com/forum/index.php?topic=6690.msg384840;topicseen#msg384840

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 1:56 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slijedeća ligaška je protiv Betisa. Betis je zajeban totalno, s njima se mučimo kad god igramo. Messi nas je spasio tu tekmu s dva gola. Raspored nam je zajeban a 5 bodova fali za osvajanje lige.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

jos zaboravih dodati najvazniju stvar zasto je Barça u padu... cisto zasicenje! vecina igraca osvojila je sve sto se osvojiti moze, prvenstvo, LP, EP, SP, kupove razno razne... i zapravo je cudo da su tako dugo i bili na vrhu. 

i sto je uslijedilo? baby boom... u zadnjih 6 mjeseci nekoliko (bitnih) igraca dobilo je djecu. je li to razlog zasto je igra patila i ozljede su bile cesce? 

nesto slicno se dogodilo i Realu samo sto kod njih fali onaj prvi faktor, znaci nisu osvojili bas sve i u tolikom broju, ali su s druge strane bili zasiceni trenerom, stalnim sukobima unutar svlacionice itd...

villanovi zelim dug i zdrav zivot. mozda je on odlican za barçu kao i guardiola, ali sto ako sljedece sezone (nedajboze) opet mora na lijecenje i ne bude ga mjesecima? idealna solucija za barçu bio bi klopp koji bi bez problema za sobom povukao Hummelsa i mozda jos nekog iz Borussije.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/komentari/tito-vilanova-priznao-je-da-su-se-predali-messi-nije-ozlijeen-313037

Sto reci??? ako se misli cesce ovako predavati onda nema smisla da vodi ovu momcad...predaja nije fer prema navijacima,prema 95000 ljudi koji iako svjesni da su minimalne sanse da produ ipak odvoje 200-tinjak eura i bodre 90 minuta svoju momcad,tek onda prema svim ostalm navijacima..

16 godina
neaktivan
Ja sam to znao jos jucer prije utakmice, napisao frendu na fejsu da nije on ozlijedjen nego Barca nemoze mrdnit ni s njim ni bez njega protiv Bayerna, ali bez njega ce poraz biti "blazi". Ali pobogu kad se predajes onda Cesc i Thiago u vezu, Sanchez Villa Pedro u napad i odmoris pola ekipe.
1911 & 1899
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
btw. Pedra nikad nebi prodavao, to je igrač koji je uvijek pravi u velikim utakmicama, večeras je čak jedini i nešto pokušavao prema naprijed. Sjećate se Pedra od prije 2 sezone? znamo da taj igrač može, a sad je očito problem u igri zbog koje naša krila ne dolaze do izražaja. Prije je Pedro dobivao masu lopti u prostor za gol šanse, danas toga iz nekog razloga nema. Pa ustvari, pogledajte samo kako Pedro zabija i danas za reprezentaciju i onda tog istog Pedra usporedite sa onim u Barci i sve će vam biti jasno...

Pa bilo je ove godine dosta velikih utakmica, ne sjećam se baš da je u ijednoj bio pravi. Tako da ovo da je uvijek pravi u velikim utakmicama baš i ne stoji. Štoviše, svega par tekmi je ove sezone odigrao baš vrhunski... ostalo tako tako, više slabo nego nešto dobro. Sad koliko je to samo njegova krivnja, a koliko je tu cijela momčad, trener i ostatak krivi, to je već za detaljniju raspravu i analizu.

barcafan12 kaže...

http://www.24sata.hr/komentari/tito-vilanova-priznao-je-da-su-se-predali-messi-nije-ozlijeen-313037

Sto reci??? ako se misli cesce ovako predavati onda nema smisla da vodi ovu momcad...predaja nije fer prema navijacima,prema 95000 ljudi koji iako svjesni da su minimalne sanse da produ ipak odvoje 200-tinjak eura i bodre 90 minuta svoju momcad,tek onda prema svim ostalm navijacima..

Meni je ovo sramotno. Bolje bi mu bilo da je šutio onda. Ja bi to malo oderao po džepu i lijepo neka vrate navijačima pare, kako je već neko napisao. Ovo je baš "mes que un club".

16 godina
protjeran
Sad smo svi pametni.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
Sad smo svi pametni.

Stvar je jednostavna... ako je Messi bio zdrav i spreman morao je igrati. Ako nije bio, onda nema šta ovako poslije lupetat.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

novi logo Bundeslige

18 godina

sto se tice jucerasnje utakmice... mi nista nismo mogli. jos se i mandžukic vratio i tada smo bili jos gori. jednostvano smo bili bespomocni. u cem je problem? zenama? nedostatak trenera zbog njegove bolesti? ostali razlozi? tesko je rec. mozda je od svega pomalo. 

cinjenica je da su se igraci predali. i oni i trener. nesto sto dugo vremena nisam vidio. da smo mi igrali 100% pa izgubili 100-0 nije bitno kad znas da si dao sve od sebe. to ovdje nije bio slucaj. mozda su se igraci previse napuhali cinjenicom da su stvorili ogromnu prednost pred realom pa je sve ostalo shvaceno ''lako cemo'' motom koji im se obio o glavu.

tu vidim krivicu i u spanjolskoj ligi koja je onako, kalibar nase samo verzija 2.0, di real i barca pleskaju sve ostalo, a jedini klubovi koji iole mogu nesto napraviti su na prvom mjestu at. madrid, zatim valencia te sevilla te malaga. 

uglavnom ima puno tih ''mozda'' koji su nedefinirani.

e sad sto se tice novih pojacanja. puyol vise ne moze, tu je bartra. kupit jednog stopera ili uzeti jos jednog obeavajuceg omladinca i gurnut u vatru. javier nije DC. nema covik tu visinu za tu poziciju. on je DMC, klasicni rudar iliti anchor man. prekomandiranje je opcija jedino ako igrac zadovoljava sve uvjete. to kod javiera nije slucaj. u sredini smo pokriveni ok, a u napadu triba potrat sancheza i villu. villa mi je drag al nikako da ude u formu, a sanchez od ozljede kriminalan. nadalje, previse, ali previse ovisimo o messiju.

koliko ce neymar i ostali koji dodu donijeti nesto ''vise'' klubu tesko je reci. stvar je u tome da ne moze sve u roku naglo. najbolji primjer je real. osobno neka ne bude imperativ da moramo osvojiti ligu prvaka ili spanjolsku ligu ili bilo koji drugi trofej. da se sezonu-dvi konsolidiramo i da opet dobijemo tu zelju koju smo izgubili. samo je problem jer je klub u dugu i njima triba lova od natjecanja tako, ne znam... vrime ce pokazat

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

predali se . .??????? ma kako to može reći uopće. . . . . .kako ga nije sramota to reć. . . mesi me je prvi put u životu razočarao, ako nije bio ozlijeđen pa brate mili izađi na travnjak i pogini kao čovjek za svoj klub. . . . .treba biti čovjek i u pobjedama i porazima. . . . .gledao je sa klupe suigrače kako jadni izgledaju. . . . pa kako mu srce nije puklo......

GDJE JE TU ONAJ NATJECATELJSKI ŽAR............... ONAJ SPORSKI DIŠPET. . . .

AKO NIJE BIO OZLIJEĐEN.  . .. . AKO. . . . draži mi je od boga ali ovo mi nije jasno. . . 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice