FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.050.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

bilo bi super kad bi iz kluba ponudili navijačima povrat novca od  ulaznica za večeras {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni je pola kvarta ostalo bez struje na poluvremenu, tako da sam drugo poluvrijeme gledao preko mobitela, katastrofa kako i igra tako i stream koji je cijelo vrijeme brejkao.... {#} čestitke Bayernu, trče i trude se svih 90 min, rade presing, to je i Barca nekada radila, ali ne znam zašto više ne radi... sad treba osvojit prvenstvo te davat priliku klincima iz B momčadi da ih se malo privikne na igranje u Premieri.

16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
The Unforgiven kaže...

7-UP

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 22:45 (Don Kihoty).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brukaaa brateee...

To je to što ja govorim: one-man-team

ne igra Messi i Barca nije u stanju ozbiljno zaprijetiti golu...

Sve se vraća, sve se plaća.

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Brukaaa brateee...

To govoris vec cetiri godine? Lako je sad bit pametan. {#}

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

lako se sad sprdati, 5 godina ste se svi vadili na suđenje kao zadnje p*čke, sad se odjednom sprdate sa igrom koja vam je nabila komplekse zadnjih par godina. Njažalosnije je što se sprdaju navijači onih klubova s kojima se Barca poigravala iz godine u godinu kao večeras Bayern {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 22:50 (antimadridista).
16 godina
Gunner_V kaže...

Brukaaa brateee...

Čiji si ti navijač...reala? Onog reala koji nije osvojia LP već 12 godina?

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rosell mora ozbiljno razmislit o kupovini igrača, treba osvježenja, Villa ko da 2 godine nije igrao nogomet, nezainteresirani, 0 od igre. 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
sirka666 kaže...

bilo bi dobro da je navijač Reala pa da se sprda, još bi i razumio nekako, ali on je navijač Arsenala {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 22:54 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Sljedece sezone Barca ce se vratiti snaznija i bolja,sa novim golmanom,Hummelsom i Neymarom (nadam se) , a nadam se i novim trenerom.

VISCA BARCA
17 godina
FC Barcelona

Svaka čast njemcima. Odlično odigrano.

Sad samo da Mario M. da gol u finalu i to je to.

Nama preostaje osigurati naslov prvaka i spremiti se za sljedeću sezonu. Dovesti par igrača i opet će barca biti u vrhu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni nije problem što smo ispali.

Mene smeta način na koji smo ispali.

Nismo stvorili nijedan "zicer" , nijednu šansu u kakve smo u najboljim danima tika-take s lakoćom dolazili.

Jednostavno nam igra izgleda sporo, a obrana jako propusno.

Treba pod hitno kupit napadača, možda i dva.

I obrambenog. Ja očekujem tog Hummelsa ko ozebo sunce.

Spominju se nekavi Argentinci ko pojačanja u obrani?????!!!!!!!!!!

Taj Rosell očito nije naučio lekciju sa tim nazovi pojačanjima......

Ako nije svjetska klasa nije mu mjesto u Barci. I točka.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...

bilo bi dobro da je navijač Reala pa da se sprda, još bi i razumio nekako, ali on je navijač Arsenala {#}

no no, ne sad kmečat...

dok ste vi igrali "sedmice" s njima, taj isti (jadni) arsenal je sasvim ok odigrao s tim istim (overpowered) bayernom...

Arsenal 1-3 Bayern.
Bayern 0-2 Arsenal.

UKUPNO 3:3 (afc ispao radi away gola)

volim ono kada ti se plače, pa da ispadneš frajer, okreneš temu samo da bi se smijao (a iznutra obojica znamo da se osjećaš ko govno...)

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da Rossel će bit pametan i iskeširat pare za Naymara, Hummelsa i kvalitetnog golmana poput Ter Stegena ili Courtisa. Momčadi treba osvježenja i to podhitno. Ligu imamo, ništa strašno, vratit ćemo se jači i bolji :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Svaka čast njemcima. Odlično odigrano.

Sad samo da Mario M. da gol u finalu i to je to.

Nama preostaje osigurati naslov prvaka i spremiti se za sljedeću sezonu. Dovesti par igrača i opet će barca biti u vrhu.

Mogao je zabiti da Pique nije zabio..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

najjači su mi ovi umjetni navijači barcelone koji bi nakon 2 loše utakmice (bez messija i još par igrača) odma mijenjali trenera i zaboravili šta je čovjek osvojio i šta je sve prošao kroz malo vrijeme, ako je vama svima polufinale lige prvaka, polufinale kupa kralja i osvojena liga malo, onda ne znam šta vi očekujete, nisu to strojevi koji šutaju lopte i trče po terenu, ja mislim da je najveći problem bio izbivanje vilanove od nove godine pa sve do negdi 3. mjeseca, mislim da su se igrači malo opustili i nogomet im ja pao ajmo reći u drugi plan, ali šta je tu je, sljedeće sezone bit će bolje, kako je guardiola rekao: ako niste sa nama u porazima nemojte biti s nama ni u pobjedama

16 godina
FC Barcelona

treba nam krilo koje može nešto napraviti s loptom u nogama i jedan stoper. Realno mislim da Villa sigurno odlazi, a mogao bi i Alexis za njim. U zadnjie 2 godine dovodila su se većinom nepotrebna pojačanja, a ne ona koja su bila nužna i to je jednim dijelom utjecalo na ovakav ishod, uz promjenu trenera naravno.

@ Pulja, nije rpoblem reziltat, liga je tu. Ali je očito da igre nema i sramotno je ispasti na ovakav način kakav god protivnik bio. Rezultatski je ova sezona i bolja od one prošle, ali što je s igrom, jeli se na to zaboravlja? e to nije u redu, to je najveći problem. Bilo mi je duplo veći gušt pratiti Barcu prošle sezone bez obzira što niej osvojen neki veći trofej, ja nogomet gledam radi gušta i ljepote igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:07 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je lose u tome biti navijac Arsenala?

Barci treba pravi trener i svjeze krvi u momcadi. Nekako sam stalno bio skeptican glede Neymara, ali sad mislim da bi mogao biti dobar. Treba dovest par pravih pojacanja, mozda pokojeg iz B momcadi, dati vise prilika mladjm igracima (Alcantara, Tello...), rijesiti se nekih igraca. Vidjet sta je s tim napadom, osim Messija svi su zakazali ove godine (Pedro, Alexis, Villa).

16 godina
Gunner_V kaže...

no no, ne sad kmečat...

dok ste vi igrali "sedmice" s njima, taj isti (jadni) arsenal je sasvim ok odigrao s tim istim (overpowered) bayernom...

Arsenal 1-3 Bayern.
Bayern 0-2 Arsenal.

UKUPNO 3:3 (afc ispao radi away gola)

I kakve to sad veze ima? Gdje je sad Arsenal?

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

ovak.

Bayern potpuno zasluzeno u finalu i uz ovakvu igru mislim da ce dobiti Borussiju. nadigrali su Barçu potpuno u 2 utakmice i nema se sto za reci.

mislim da bi Bayern slavio cak i uz zdrave Masherana, Busquetsa, Puyola i Messija jer su ove sezone jednostavno bolji, a Barça je u padu i sva sreca sto je Real kiksao na pocetku sezone pa je Barça zakaparila prvenstvo jos tada.

sto je uzrok pada?

1. nedostatak trenera u pravom smislu? bolest Villanove sigurno je djelomicno utjecala na sve u klubu.

2. prevelika ovisnost o Messiju. cak ni Bullsi nisu toliko ovisili u Jordanu. Messi nije imao potporu kakvu je imao proslih sezona s Eto'om, Henryjem, Yaya Toureom...

3. nedostatak taktickih sustava. svi znaju kako Barça igra, 4-3-3 i idemo... eventualno ako treba nesto "izmisliti" (kao danas), onda se Alves prikljucuje veznom redu, a Busquets ili Song se vracaju po potrebi u obranu pa je to neki 3-4-3.

4. pad forme nekih igraca: Xavi, Fabregas, Pique... od njih ocekujem puno tako da su razocarali. 

5. konstantne ozljede i kratka klupa: Puyol vise ne igra nego sto igra, Masche ozlijedjen kad je najbitnije, Adriano svako malo ozlijedjen, cak i Messi zadnjih mjesec dana igra napola.

6. katastrofalna obrana... uzrokovana sto ozljedama, sto dekoncentracijom, ali Barça je primala debilne golove ove sezone, podsjetilo me na eru Van Gaala.

igraci od kojih bih se oprostio su: Villa (ni sjena starog Ville prije loma noge), Pedro (ni sjena onog Pedra koji je zabijao kad je bilo najpotrebnije), Alexis (koji mi se svidja kao igrac, ali ima peh cijele sezone i tesko zabija), Fabregas (danas se opet vidjelo kako se boji riskirati i publika mu zvizdi jer vraca loptu), Valdes (ionako odlazi, drzati ga kao 1. golmana preko k**ca dok mu ne istekne ugovor je glupo)... dovesti: Neymara, vrsnog obrambenog (tipa Hummels ili Thiago Silva), ne prestarog golmana, vratiti Affelaya s posudbe i Cuencu (jer tesko da je losiji od Tella), vise forsirati Thiaga koji bi trebao zamijeniti Xavija...

ali sto je najbitnije (i sto teskog srca priznajem), Barça treba trenera... zdravog trenera koji se 100% moze posvetiti svom poslu, ali bojim se da ce uprava inzistirati na "obiteljskom" okruzenju i davati sansu Villanovi sve dok ima kakve takve rezultate (osvojio primeru u prvoj sezoni npr.). zelim covjeku sve najbolje, ali izgubiti 7:0 u 2 utakmice je za Barcelonu nedopustivo, ma tko sve ne igrao.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
protjeran

Tamo gdje i Barcelona {#}

15 godina
FC Barcelona

Taj isti jadni Arsenal je redovito uništavan od strane Barce...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dovodimo pojačanja na mjesta koja nisu potrebna, obrana je klimava već jedno godinu i pol, zna se da Puyol više nemože, treba osvježenja prema naprijed, molim Boga da ono s Neymarom je istina.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
david7 kaže...

Taj isti jadni Arsenal je redovito uništavan od strane Barce...

ma suci su bili krivi za sve, što ti je. Naravno da je Arsenal napravio više u zadnjih par godina, ali ne možeš protiv suca {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je to, ne zna se prihvatit šala na svoj račun =)

Gospodo Nenadjebiva i Neponovljiva, 

My name is München. Bayern München 007! 

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Gunner_V, so hardcore...
1911 & 1899
15 godina
FC Barcelona

Kolega govori o uspjesima Arsenala, a sad ih nigdje. Barca je bar dogurala do polufinala.

16 godina
Gunner_V kaže...

To je to, ne zna se prihvatit šala na svoj račun =)

Gospodo Nenadjebiva i Neponovljiva, 

My name is München. Bayern München 007! 

šale su dobre na neki način, smiješna mi je ona 7-up moram priznati {#}

ali ti se ne šališ nego ispadaš manje pametan (da se tako izrazim), sa komentarima "sve se vraća, sve se plaća" i slično, to se najbolje vidi. Ako smisliš nešto smiješno rado ćemo ti se nasmijati ako ti je toliko stalo do toga, ne brini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:20 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo još jedne slike na tu šemu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:23 (Balvan8).
16 godina
protjeran

7 Jegera trolololo!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice