FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.045.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

O kakvom prolasku pricate? Pa nismo izgubili 2-0 pa da se nadamo.

Samo da i veceras ne izgubimo sa velikom razlikom.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad više nema smisla stavljat Messija, slučajno da mu se zadesi još nešto gore, neka gora ozlijeda, bar da se s pobjedom oprostimo od lige prvaka. 

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nista tu ne stima. Presto sam gledat.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

KA-TA-STROFA! -.-'

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad mi već nekako žao Barcelone.. 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
16 godina
FC Barcelona

e Pep dragi, fališ {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao da nikoga nema na golu, takavo osjećaj imam.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Bogu za plakat!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako su losi, sunce ti bemje.

15 godina
FC Barcelona

Užas, samo ne znam šta Vilanova izigrava s ovim početnim sastavima...

15 godina
FC Barcelona

Koji ocaj i bjeda pogotovo drugi dio sezone i ove dvije utakmice stvarno dok jedenom krene nizbrdo nema povratka..

Nadam se da su naucili lekciju i da ce druge godine se vratiti u onaj stari ritam ali GG Bayern ovog trenutka nema

jaceg kluba na kulgi zemaljskoj strasni su jednostavno od njihove igre do fizicke spreme svaka cast.

twice the pride double the fall
17 godina
FC Barcelona

Srića je šta se nakupilo bodova u prvom djelu, jer da sezona ima još 10 kola, nezz koji bi bili,

ništa, remont i dogodine u pohode!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
FC Barcelona

{#}{#} 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

nemogu ovo gledat..........kako su samo igrali na početku sezone..........ovo je za plakat. . . . .da su ovoliko pali u formi to je za ne povjerovat.........

ne igraju ni PET POSTO STO SU IGRALI NA POČETKU SEZONE...........meni neshvatljivo............

16 godina
FC Barcelona

sad će krenuti paljba po igračima na sve strane, ali realno, imamo za trenera amatera koji ne zna ama baš ništa o vođenju ekipe. Lijepo je bilo čuti sad na kraju pjesmu cijelog stadiona kao protiv Chelsea prošle godine, svaka čast navijačima. Ne zaboravlja se koliko su im ovi igrači donijeli sreće u prošlosti...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
sve je shvatljivo, kad ne igra messi ne igra ni barca..
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

da se ovoliko može pasti u drugom dijelu sezone ja to još nisam doživio od nijednog kluba.............

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao da Vilanova nema autoriteta, ništa strašno, jest da rezultat ne izgleda lijepo ali imamo La Ligu, osvjećit momčad i ponovo ispočetka.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije kraj svijeta :-D

16 godina
FC Barcelona

16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
iNo_bhf kaže...

Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.

Pa kad 90% vremena stoji u barcinoj mreži. Smijeh

x 2 {#}

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
13 godina
FC Barcelona

TIKAtastrofa

18 godina
FC Barcelona

Ovo je vec ozbiljan problem. Izgubiti 7-0 u polufinalu lige prvaka na ovakav nacin je neozbiljno. Izgledaju u zadnje vrijeme kao neki provincijski klub. Tuga i jad. Treba mjenjat trenera odmah sutra. I nadam se bez eksperimenata, uboli su Guardiolu i to se vise nece ponoviti. Dovest strucnjaka, pa ako i gubimo bar da nas nitko ovako vise ne ponizi.

15 godina
FC Barcelona

Vidi se da fali Guardiola, ne znam sta je Tito isao isprobavat s ovim sastavom...

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

a možda je ovo i trebalo da bude ovako, da shvate da se nešto mora uložiti u momčad..........

13 godina
FC Barcelona

To je ono kada u 4 godine ne osvjezavas momcad.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bayern 4-0 Barca
Barca 0-3 Bayern Ukupno Bayern 7-0 Barca

ovo je neverovatno,ovo vise ne lici na staru Barcu,hvali puno PEP ! Tito mi je drag,ali ipak,drugo je kad jedan profesionalac kao PEP vodi ekipu i kada pomocni trener vodi ekipu,nikad nisam video losiju igru,sad idu teski mecevi u La Ligi,strah me da ne izgubimo i to :)

Ali ipak uvek sam uz ovaj tim koji mi je dao toliko lepih trenutaka,ne mogu im zameriti,zbog njih sam nekada bio najponosniji covek na svetu,a i sada sam iako su izgubili :) VISCA BARCA {#} Bice bolje....Izdrzite lavovi :( 

18 godina
antimadridista kaže...

sad će krenuti paljba po igračima na sve strane, ali realno, imamo za trenera amatera koji ne zna ama baš ništa o vođenju ekipe. Lijepo je bilo čuti sad na kraju pjesmu cijelog stadiona kao protiv Chelsea prošle godine, svaka čast navijačima. Ne zaboravlja se koliko su im ovi igrači donijeli sreće u prošlosti...

Svatko tko prati i razumije nogomet, sport općenito, njemu je očito da nije toliki problem u igračima.

Mada, kako Bayern igra, i da je Barca s pocetka sezone mislim da ih ne bi prosli. Stvarno svaka cast.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

a puno toga je i u TEMPIRANJU FORME. . . . . . to izgleda vilanova NEZNA........

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Vilanova nema logike nimalo, vidi se da nije glavni trener već da je 4 godine bio u sjeni Pepa i on ne može biti ni blizu Guardiole.. Mene samo zanima gdje je nestala ona borbenost, ona želja, onaj motiv koji su najavljivali svih ovih dana? Ali bez obzira na sve, ljubav i ponos prema ovom klubu nikada ne prestaju!

"I always do it, but today I want to thank the players for the months they've put in. They have played very well sometimes, and the people have enjoyed that. I never forget that they are the ones who make me great".
— Pep Guardiola

Som la gent blaugrana
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice