FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani Alves na Twitteri: "Nemoguće je samo riječ koju koriste slabi ljudi da bi živjeli u svijetu koji im je dat, ne usuđujući se istražiti moć koju imaju da bi ga promijenili. 'Nemoguće' nije činjenica to je mišljenje. 'Nemoguće' nije izjava to je izazov. 'Nemoguće' je potencijal. 'Nemoguće' je privremeno. 'Nemoguće' nije ništa."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

ovaj Dani se napušio {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidli smo Real jučer, u 10 min 3 mrtve prilike, nikad neznaš {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Danas Bayernova maskota ima rođendan, pa eto, obećali su mu bar jedan gol u gostima :)

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da neće biti ovakva postava sa Cescom jer ako to do sada nije valjalo ne vidim razloga zašto bi danas bilo išta bolje. Ja bi stavio Tella neka proba probijat po boku kad već nema Albe.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro zvuci ova alvesova:D gotovo da uvjeri covjeka da ce proci dalje mada tezak je to ispit najtezi ikad barce

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

nesviđa mi se ovo sa fabregasom u sredini a iniesta na boku. . . . . već pokušano i vidjelo se da ne štima. . . iniesta mora igrati na centru u tandemu sa xavijem........

kad god je pokušao sa iniestom na boku nikad nije valjalo. . . koji mu je ku.   sada. . . .. . . .fabregas ovu sezonu nevalja kur. . . ca. .  .. . odigrao je jednu dobru utakmicu. . . 

daj bože da druga bude danas ali nevjerujem. . . . previše oscilira ove sezone. . . velika šteta da pujol nije ozdravio. . . . . bartra je prezelen za ovakve utakmice.  . ali što je tu je. . . . . . AJMO BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........

16 godina
FC Barcelona

Messi je spreman za samo 45 minuta i početi će s klupe.

no Messi, no party...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Messi je spreman za samo 45 minuta i početi će s klupe.

no Messi, no party...

sad sam maloprije to pročitao.... {#} imao sam mali tračak nade da se može nešto napravit, al ovako je i taj tračak nade počeo jako blijedit

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vilanova se odlučio za ovih početnih 11: Valdes, Alves, Bartra, Pique, Adriano, Xavi, Song, Iniesta, Pedro, Cesc i Villa.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Vilanova mi nikako nije jasan, zašto ga je forsirao ozlijeđenog u Munchenu? nemoguće da je prije tjedan dana bio spremniji nego danas. On ga je tamo forsirao ozlijeđenog cijelu utakmicu i tako ga izbacio iz današnje utakmice, totalno nelogično...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zašto ej ulazio protiv Atletika onda, nema ga smisla forsat, sad su nam šanse ravno 0.0000001 % da prođemo.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Bio sam pomalo optimističan dok sastavi nisu izašli, sad sam definitivno siguran u ispadanje.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ne igra mesi u pi. . . . mat. . . .        e sad više nemam nade. . . . bez njega su ko muhe. . . . . sto ga je stavljao protiv atletica. . . . .koji kur.. . . . sranje. . . . zadnja nada potopljena. . . . . . 

16 godina
FC Barcelona

Forsirao je u Munchenu i Busquetsa i Messija pa ih obojicu izbacio iz današnje utakmice i još riskirao moguće pogoršanje ozljeda {#}

a što su mu uopće njih dvojica mogla i napraviti u Munchenu pod ozljedom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 19:59 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta, ovo je bila zadnja nada nakon onog šta sam vidio protiv Athletica. Šta je tu je, samo hrabro i nadamo se najboljem. Visca el Barca ! :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadajmo se ali za drugu sezonu. . . . . nažalost. . . 

16 godina
neaktivan
Sad kad vam se Villa naj*** mame xD sta je tu je, rekli bi u hdzu idemo dalje!
1911 & 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Al stvarno mi nije jasno zasto je Messi igrao prvu tekmu... iz aviona se vidlo da nije spreman. Kao da smo igrali sa 9 i pol igraca. Katastrofa. Treba biti najjaci kad je najteze, pa da vidimo od cega su igraci sazdani...

16 godina
protjeran

Ja veceras ocekujem borbu do zadnjeg i nasu pobjedu. Prolaz me ne zanima.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 20:44 (iNo_bhf).
14 godina
FC Barcelona

xabi alonso,ramos i san iker su otisli na camp nou bodriti barcu! vamos barca izbacite bayern!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo po meni izgleda ko čisto vraćanje lopte golmanu 

16 godina
protjeran
Balvan8 kaže...

Ovo po meni izgleda ko čisto vraćanje lopte golmanu 

I bilo je. 

Bayern se odlicno drzi, ima ih po cijelom terenu.

B-A-R-C-A
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Primit ćemo jedan gol to je sigurno, loše ovo izgleda, ovi nabijaju jak presing {#}

isuse kakva obrana.... {#} imam osjećaj da Bayernu treba 4:0 rezultat da bi ih bez problema dobili 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 21:11 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique odlican veceras...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad bi se gledala samo vecerasnja utakmica reko bi sta ce nama Hummels pored Bartre i Piquea

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
15 godina
FC Barcelona

Ruku na srce al ja mislim da je gotovo...

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

nije toliko ni loše koliko sam mislio da će biti kad sam vidio sastav, a i izgleda mi kao da Bayern igra u 2. brzini da nebi pokupili kartone. U nastavku ubaciti Messija ako je spreman, i Tella da proba probiti nešto po boku, bar da probamo minimalno pobijedit.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gotovo je, nemamo što tražiti, ovakvom igrom ne možemo proći dalje...

Samo se nadam da će im to biti svima lekcija za sljedeću sezonu i da će sljedeća sezona biti bolja!

Battlelog: Login_HR
16 godina
protjeran

Navijam za Bayern od malena, i ovo je prva utakmice ove LP koju pratim uživo (što zbog posla, što zbog drugih obveza,

zbog kojih ne stignem pratiti LP).

Bayern je dosta čvrst, prvih 15min nadtrčao Barcelonu, no kasnije su malo usporili.

Od 15te min do 35min je bilo dosta izjednačeko, sa Bayernovim boljim kontrama.

Od 35te do 45+min se primjetio da je Bayern malo umoran od trčanja - njima će odmor trebati više nego Barceloni.

* * *

Kreće drugo poluvrijeme, pa ćemo vidjeti kako će se situacija sprovesti do kraja.

Ako ovako nastavi, moguće po meni 2:1 za Barcelonu, s obzirom da bi Bayern mogao prvi zabiti iz kontre,

a Barcelona se skoroz otvoriti.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice