FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

A slušaj nije nemoguće, ja se nadam, držim fige Smijeh.

Inače kakvo je pravilo za gol u gostima u produžetcima, je li se vrijed?

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Arjen Robben: "Najveća bi pogreška bila pomisliti da smo već u finalu. I dalje maksimalno poštujemo Barcelonu. Dobili smo prvu utakmicu s 4:0, ali ako postoji momčad koja može nadoknaditi takav zaostatak, onda je to Barcelona."

Iskreno, i ja sumnjam u prolaz, ali dečki trebaju igrati do kraja i boriti se svim srcem pa onda šta bude.

Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 12:53 (Bruno_K!ng).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vamos Espana,nek i jedni i drugi ostave srce na terenu,u nogometu nista nije moguce,je da su sanse vrlo male za prolazak ali ipak su to Barca i Real!!!

15 godina
Re: FC Barcelona
Bruno_K!ng kaže...

Arjen Robben: "Najveća bi pogreška bila pomisliti da smo već u finalu. I dalje maksimalno poštujemo Barcelonu. Dobili smo prvu utakmicu s 4:0, ali ako postoji momčad koja može nadoknaditi takav zaostatak, onda je to Barcelona."

Iskreno, i ja sumnjam u prolaz, ali dečki trebaju igrati do kraja i boriti se svim srcem pa onda šta bude.

Ah tesko tj. sigurno protiv ovakvog Bayerna je nemoguce nadoknaditi 4:0 ali naravno bilo bi lijepo da bar pobijedimo.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan

Nesjecam se kad je zadnji put bilo "zajednistvo" Reala i Barce, ali lijepo za vidit, osim sta se prepiremo 350 dana u godini bar tih 10-15 dana mozemo bit ujedinjeni kad "tumaramo" prema nekom višem cilju :D Puno srece i jednima i drugima, pa da se vidimo u finalu:D Vec bi mi znali kako jedni sa drugima izac nakraj hahahaha jer njemci su nam ocetali vec lekciju, nadam se da nece veceras i sutra opet :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
FC Barcelona

Sergio Busquets i Eric Abidal nisu pozvani za sutrašnju utakmicu zbog ozljeda. Busquets vuče ozljedu prepona već neko vrijeme i ozljeda se pogoršala protiv Bayerna. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sergio Busquets i Eric Abidal nisu pozvani za sutrašnju utakmicu zbog ozljeda. Busquets vuče ozljedu prepona već neko vrijeme i ozljeda se pogoršala protiv Bayerna. 

Ajoj :(((( to nikako nije dobro,bez Busquetsa nije to to,veliki hendikep za nas

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sergio je pozvan iz Barce B ako se ne varam.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Sergio je pozvan iz Barce B ako se ne varam.

da, Sergi Roberto iz B ekipe je pozvan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
antimadridista kaže...

Znači da vrlo vjerojatno Song starta na Busquetsovoj poziciji. Bit će zanimljivo gledati kako će on to odigrati. Osobno mislim da ako ne bude griješio, njegova snaga i visina će nam dobro doći.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
Mitch kaže...
Dat 2 gola po poluvremenu, a uz 65% posjeda nismo mogli dat vise od 3 udarca u okvir u 90 minuta?

Odkud možeš znati kako ćemo igrati i kako će igrati?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Hummels misli igrat u Barci kao što danas igra treba iskreširat koliko god za njega... mobili bi čak u paketu dofurat Subotića i Hummelsa {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Ako Hummels misli igrat u Barci kao što danas igra treba iskreširat koliko god za njega... mobili bi čak u paketu dofurat Subotića i Hummelsa {#}

Stvarno su nevjerojatni oni dva svaka im cast.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hummels je stijena, čovjek me oduševio kako igra. Dokazao je u otakmici protiv Reala da je klasa i to jako dobra.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

po mom skromnom mišljenju hummels i subotić su najbolji stoperski par u ovom trenutku

16 godina
FC Barcelona

vidjet ćemo sad koliko će navijači Reala nastojati u onom "međusobnom podupiranju", hoće li sutra navijati za nas kako su i danas najavljivali. Nadam se da nas neće prevariti {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 22:58 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Do 75 minute sam rekao kako Real nema nikakvih šansi iako bi mi bilo drago da bude El Classico, a onda.. odjednom sam postao teški fan reala :D

Sutra očekujem isto od Madriđana :)

15 godina
FC Barcelona

Držim  vam  palčeve  da  prođete,  ali,  bez  Puyol-a  i  vrlo  zdravog  Messi-a,  poteško.

Čitao sam danas o njemu da se je izolirao u traženju koncentracije, što  bi  trebalo  garantirati  jaku  i  zdravu  glavu,  ali  noge?!

Hoće li moći izdržati  sve napore,  a  za  nadati se je  da  hoće!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

ja navijam za real i sigurno ću navijat za barcu iako ih ne volim jer želim da bude neki španjolski tim u finalu {#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

bas dobro, trebao je song igrat i u prvoj tekmi posto je fizicki jaci od busqetsa i lakse bi se nosio sa skokovima, ovako su ovi svaki skok dobivali.....  sutra ocekujem: valdes, alves, pique, bartra, adriano, song, xavi, iniesta, villa, messi, sanchez.... ali posto vilanova i nije bas neki "fan" vile u igri ce bit pedro i sanchez.... ne sjecam se bas da su ikad villa i sanchez igrali u napadu i mislim da je sutra vrijeme za to, mozda bi cak i volio vidjeti u vezi fabregasa i iniestu posto xavi bas i nije u nekoj formi, ali to je ipak xavi i nikad se nezna {#}

16 godina
MrSkunk43 kaže...

bas dobro, trebao je song igrat i u prvoj tekmi posto je fizicki jaci od busqetsa i lakse bi se nosio sa skokovima, ovako su ovi svaki skok dobivali.....  sutra ocekujem: valdes, alves, pique, bartra, adriano, song, xavi, iniesta, villa, messi, sanchez.... ali posto vilanova i nije bas neki "fan" vile u igri ce bit pedro i sanchez.... ne sjecam se bas da su ikad villa i sanchez igrali u napadu i mislim da je sutra vrijeme za to, mozda bi cak i volio vidjeti u vezi fabregasa i iniestu posto xavi bas i nije u nekoj formi, ali to je ipak xavi i nikad se nezna {#}

pa neznam baš, Busquets ima dosta prednosti u odnosu na Songa, al istina da ima i Song neke preodnosti. To što si naveo je jedna od njih, u skoku ćemo dosta dobiti, a može se i malo više "potući" s Bayernom u sredini nego Busi jer je jači fizički, vidjet ćemo kako će to izgledati.

Inače, igrači su optimistični, Messi je na društvenoj mreži napisao da idu po preokret i da je siguran da oni to mogu, Thiago je čak napisao da je siguran da će preokrenuti. Nije baš realno, ali lijepo je vidjeti da razmišljaju tako. Ja bi bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom za oproštaj od LP, ali tko zna, svašta je moguće i današnja utakmica je to pokazala. Recimo da dođemo do 2-0 do kraja prvog poluvremena, moglo bi biti svašta...

18 godina
FC Barcelona

Vecaras smo pokazali veliku zelju i da nista nije nemoguce, falilo je samo malo srece i rani pogodak. Valjda ce te vi sutra imati tu srecu koja je nama nedostajala i koje nismo imali u prvim utakmicama. Sutra prvi put navijam za Barcu, nadam se da ce Messijev dan i da ce zgaziti  njemce.

13 godina
neaktivan

I eto ispala je jedna polovica spanjolskih giganta. Ostala je Barca...bar nek ona udje u finale sutra nekako nekim cudom kad vec Real nije uspio.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
protjeran

Njemačko finale - to bi bilo zgodno, a i nije nekakav SF.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
16 godina
Don Kihoty kaže...

Njemačko finale - to bi bilo zgodno, a i nije nekakav SF.

u ovom trenutku je to realno, veće iznenađenje bi bilo da ne bude njemačko finale {#}

17 godina
FC Barcelona

Ima li kod nas nešto za uzeti od ovog?

16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

I ako ima, kod nas će ti bit 5 puta nabijena cijena nego što je n ebayu lol

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...
amater_2 kaže...

I ako ima, kod nas će ti bit 5 puta nabijena cijena nego što je n ebayu lol

To znam. Samo bi tija vidit uživo... {#}

Hm. Mislim da bi mog piknut jednog...

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Hummels je stijena, čovjek me oduševio kako igra. Dokazao je u otakmici protiv Reala da je klasa i to jako dobra.

Ja sam odmah govorio poslije prve tekme da je osim one greske bio odlican,nije izgubio ni jedan duel,skocio je valjda 100 puta u tekmi i svaku izbije,isto tako i danas je bio odlican,on bi bio pravo pojacanje,mislim da bi se i Pique malo trznuo pored Hummelsa,siguran sam da bi bili odlican par...a sto se tice danasnje tekme,nikad ne bi ni pomislio da cu to reci ali eto bilo mi je  zao Realovaca jer su stvarno dali 110% i da su zabili one prilike na pocetku tko zna,doduse i Borussia je u nastavku mogla otkloniti sve sumnje,Real je bio jako blizu...nadam se da cemo se i mi sutra ovako postaviti,nama stvarno trebaju 2 brza gola da igracima digne moral i samopouzdanje a Njemci da utjera strah i paniku...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 2:25 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551309_383402688440064_1244233443_n.jpg

Jučer je nebo nad Barcelonom bilo crveno plavo, to može biti samo jedan znak!!!

Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 13:44 (Bruno_K!ng).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice