FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Busquets je najgori zadnji vezni koji je IKAD igrao za Barcu i nestaje na najvažnijim utakmicama {#}{#}

pazite, igrač koji je uz sve što je osvojio za Barcu, osvojio je i sa reprezentacijom 2 puta zaredom naslove prvaka Europe i jednom svj. prvenstvo i uvijek je bio među najvažnijim karikama svojih ekipa, to je igrač koji nestaje u najvažnijim utakmicama {#}.

Priča o ukusima ti ne prolazi jer ovdje ne radimo usporedbu s nekim drugim vrhunskim igračem, nego pričamo o kvaliteti pojedinca kakav je Busquets. Pričamo o igraču koji je postigao sve što sam naveo iznad, a da je najgori zadnji vezni u povijesti Barce, sigurno nebi bio u ekipi u ovom zlatnom razdoblju kluba i sigurno nebi bio nezamjenjiv i u najboljoj reprezentaciji na svijetu. Pričamo o igraču koji je izgurao jednog Yayu Tourea iz Barce...

A kod tebe se stvarno nezna jeli trollaš ili si ozbiljan s takvim glupostima, eto takvi su ti komentari.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 17:04 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vilanova: "When you're Barça coach, you know you'll be criticized. I understand people are disappointed. Criticism will help us to improve."

Vilanova: "When we beat Bayern 4-0 or Shakhtar 5-1, we didn't go into the second game feeling relaxed either."

Vilanova: "Bayern were the better team, we deserved to lose, but not with 4-0. And less if you see how some of the goals were scored."

Vilanova: "I don't think there will be many changes in the squad. 6 signings? Who'd you sign, it's not easy to improve this team."

Vilanova: "I don't care where or when we would win the league, I just want to win it, against the best Madrid in history."

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlican tekst,ko uhvati viska vremena neka procita,realno sve je tocno napisano:

http://barcabih.com/kolumne/moja-istina/720-deset-razloga-barcinog-pada

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Čini se da ye neymar gotovo sigurno u barceloni, jos ne znam sta da mislim o tome, nadam se da ce pokazat kakav je talent :)
a i priča se da smo krenuli u lov za thiagom silvom, moooooože :)
Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako oni vjeruju u čudo i ja vjerujem. Igra se još dugih 90 minuta, uspijeli smo protiv Arsenala i protiv Milana, nadam se i ovaj put.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 1:56 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

čuda su moguća, ali ne u ovolikoj mjeri. Da je Barca trenutno bolja nego što jest i da je Bayern neka lošija ekipa, možda bi se i moglo, ovako nema šanse. Pa ista ta ekipa nas je ubila utorak, ne može se u tjedan dana toliko toga promijeniti i preokrenuti. Ipak mislim da treba prestati misliti o preokretu jer će te se samo razočarati u drugoj utakmici kad se to ne dogodi, ja se jedino nadam da ćemo se bilo kakvom pobjedom oprostiti od LP.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 2:29 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma znam, ali treba pokušat, neka se bore, neka časno ispadnu.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ma znam, ali treba pokušat, neka se bore, neka časno ispadnu.

To svakako i ne sumnjam da ce se boriti kao lavovi,al realno Bayern je trenutno najjaca ekipa u Europi i ako odigraju 70% onoga kao doma mi nemamo sanse,jednostavno igraju fantastican nogomet i u stanju su nas i doma dobiti ako i mi lose odigramo...al recimo da se desi neki crveni karton u prvih 15-tak minuta igre ili neka 2 brza gola e to bi vec bila druga prica,njih bi uhvatila lagana panika,a Barca bi dobila krila i ko zna

14 godina
FC Barcelona

Madridska 'Marca' piše kako je Barcelona vec dogovorila osobne uvjete sa braničem dortmundske Borussije, Matsom Hummelsom. Marca nagovještava i kako će Barcelona Borussiji D. za Hummelsa platiti 20- 25 milijuna eura!

Pored Hummelsa, Barcelona je zainteresirana i za Thiaga Silvu, stopera PSG-a. Prema pisanju Munda Deportiva, čelnici katalonskog kluba su već stupili u kontakt sa brazilskim igračem, za kojeg su pokazali zanimanje i prošlo ljeto.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Madridska 'Marca' piše kako je Barcelona vec dogovorila osobne uvjete sa braničem dortmundske Borussije, Matsom Hummelsom. Marca nagovještava i kako će Barcelona Borussiji D. za Hummelsa platiti 20- 25 milijuna eura!

Pored Hummelsa, Barcelona je zainteresirana i za Thiaga Silvu, stopera PSG-a. Prema pisanju Munda Deportiva, čelnici katalonskog kluba su već stupili u kontakt sa brazilskim igračem, za kojeg su pokazali zanimanje i prošlo ljeto.

Obadvojica su odlicni stoperi ali ja bih ipak dao prednost Hummelsu koji je mlađi i duze ce "trajati" mada bi bilo odlicno kad bi i Silva dosao

13 godina
FC Barcelona

Realno je da barca ne igra brzo kao prije, s željom kao na početku sezone.

Isto tako mislim da su najtanji u obrani(realno).

alba i alves super bokovi, puno pridonose vezi i napadu al nemaju stopere.

jest pique dobar i zna sjajno odigrat, al ak nije 100% spreman nastaje sranje.

puyola i godine i ozljede muče, treba se zahvalit i uživat u mirovini, abidalu svaka čast što je sve prošo al i on je svoje dao.

mascherano je nizak i nije mu to prirodna pozicija i nema ga smisla gurat tam.

a bartra je klinac, nemoš očekivat da će nosit ekipu al mu treba dat vremena, nek se pokaže.

do tad kupit 2 stopera, do 20ak milja svaki, pa nek se bore za poziciju.

i da, dat priliku tellu i alcantari, sjajni igrači,mladi, poletni, užitak je gledat ih.

{#}

uBlowMeBro?
16 godina
FC Barcelona

"Vjerujem da će doći dan kada će netko naš model dovesti u sumnju, i vjerujem da ćemo tada svi skočiti, jer upravo taj model nas je doveo tu gdje smo sada, i ne samo to, već i do toga da ljudi imaju tako dobro mišljenje o nama, da nam se svijet divi.
Međutim, može se dogoditi i suprotno. Uvijek mislim, to će biti kada izgubimo. Tek tada ćemo znati jesmo li uistinu vjerni našem modelu ili ne. Jer, sjećam se, ne tako davno kad su Ligu prvaka osvajali Bayern i Englezi, govorilo se da je naš model gotov. Da s takvom igrom ne možemo nigdje, da se ne možemo nositi s ovima koji su toliko fizički moćni. E u takvom trenutku će se vidjeti snaga naših uvjerenja."

Pep Guardiola u jednom interviewu 2010. godine....

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 16:20 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Sastav: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Alba; Song, Thiago, Xavi, Pedro, Fàbregas i Alexis
Klupa:  Pinto, Bartra, Adriano, Iniesta, Messi, Villa, Tello

Athletic: Iraizoz, Iraola, Ekiza, San Jose, Aurtenetxe, Gurpegi, Herrera, De Marcos, Susaeta, Aduriz, Muniain.

ovo će biti zadnje gostovanje Barcelone na legendarnom San Mamesu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 17:34 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Ovaj Pique je u zadnje vrijeme jako los...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

sve losiji i losiji je, uvijek se nadam da ce pocet igrati kak treba, od kad trpa sakiru nema koristi od njega, treba ga prodat i kupiti 2 stopera....

13 godina
MrSkunk43 kaže...
Intel&ATI kaže...

sve losiji i losiji je, uvijek se nadam da ce pocet igrati kak treba, od kad trpa sakiru nema koristi od njega, treba ga prodat i kupiti 2 stopera....

Sreća da je igro protiv bayerna, spasio par golova ziher, dok se za nikog drugog to nemože reći.

Najbolji stoper kog imaju je,diš njega prodavat...{#}

uBlowMeBro?
16 godina
FC Barcelona

Barcelona se nezna braniti bez presinga, ova utakmica danas još jednom to potvrđuje. Oni nisu naučeni na "normalnu" obranu na širokom prostoru i ne treba njih kriviti za to, nego treba kriviti onoga zbog koga je taj presing prestao funkcionirati.

meni baš izgleda kao da su oni fizički premoreni, neznam, svaki duel se izgubi, premalo trčanja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 18:58 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Evo, baš se vidi koja je razlika sa i bez Messija. Svaka čast za slalom i gol, izvozao ih je.

Alexis sve bolji u zadnje vrijeme, evo danas još jedan gol.

Messi je dosta falio protiv Bayerna. 

U zadnje vrijeme je Leo kao Puyol, motivira igrače, podiže moral. Takav igrač treba u obrani.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 19:33 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona
ali kakav gol, nevjerojatno...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

1:2 pa sta je ovaj Messi ljudiii :D Kakv gol,poigravao se sa igracima Bilbao-a :D 

16 godina
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

pa ovo je neverovatno,uvek u zadnjim minutima primimo gol

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je još jednom pokazao šta najbolje zna- Taj čovjek radi magiju na terenu. Svaka mu čast, ali obrana, pa cibalija ima bolju obranu od nas čovjeće Božji.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

meni dođe žao Messija u ovakvim utakmicama, pa njegovi suigrači izgledaju kao neki amateri pored njega u zadnje vrijeme. Nije mi jasno što se to "preko noći" dogodilo s našim presingom? Pique je totalno van nogometa, j*beš takvog obrambenog igrača koji igra toplo-hladno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 19:58 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona ima najgoru obranu od svih top ekipa u Europi. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina

Jedna od stvari koja ga cini najboljim igracem u povijesti nogometa.

twice the pride double the fall
17 godina
FC Barcelona

isto di je bia u Munchen-u, zadnjih pa mogu reć i više od par utakmica, samo on

rješava sve tekme, tako da se ode ekipa skroz gubi, ko nema njega nema ni

bodova šta nije dobro!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

Da Atletic ima najlosiju odbranu u premieri zajedno sa Deportivom i Mallorcom?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 22:08 (systemize).
16 godina
systemize kaže...

Da Atletic ima najlosiju odbranu u premieri zajedno sa Deportivom i Mallorcom?!

jao iskompleksirani li ste vi realovci, stalno tražite razloge zašto je Messi napravio ovo ili ono. Ma da, naravno, nije to Messijeva genijalnost nego su obrane nikakve. Baš zbog toga Barca danas nije ni zapucala na gol prije nego li je u igru ušao Messi. Mora da je onda i Realova obrana nikakva kad je on najbolji strijelac u povijesti El Clasica sa svojih 25 godina. Meni jednostavno nije jasno zašto ne želite priznati da je čovjek genijalac i da je najbolji igrač na svijetu, zašto vas to toliko dira? On je ovakve stvari radio i protiv Reala, samo ste onda vi realovci šutjeli ko p*čke.

hint. polufinale LP 2011. na Santigao Bernabeu...

zabio je ovakav i sa svojih 18 godina, čak i bolji...

treba li još dokaza? bacim ja puno toga, samo kaži...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 22:32 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da te skratim muka..

kompilacija Messi vs RM

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice