FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.044.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

a tko to kaže da je Barca trenutno najbolja, gdje si ti to vidio?

uopće ne vidim smisao tvog posta jer od sinoć baš svi pišu da je stanje loše, tako da je smisao tvog posta jedino to da dolaziš to još dodatno nekome nabijati na nos. I jedna loša sezona sigurno ne znači propadanje Barce, drugo je to što se ti nadaš da je to tako. Ekipa koja ima takve igrače će se sigurno vratiti na bolje, imaju i kvalitetu i iskustvo za to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 13:28 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

a tko to kaže da je Barca trenutno najbolja, gdje si ti to vidio?

uopće ne vidim smisao tvog posty jerod siknoć baš svi pišu da je stanje loše, tako da je smisao tvog posta jedino/to da dolaziš to još dodatno nekome nabijati na nos. I jedna loša sezone sigurno ne znači propadanje Barce, drugo je to što se ti nadaš da je to tako. Ekipa koja ima takve igrače će se sigurno vratiti na bolje, imaju i kvalitetu i iskustvo.

Dobro, čitam paralelno više foruma pa sam možda i na nekom drugom vidio, ali to može bit i generalno. Ako ti ne dijeliš to mišljenje, ne moraš se osjećat prozvanim.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Dobro, čitam paralelno više foruma pa sam možda i na nekom drugom vidio, ali to može bit i generalno. Ako ti ne dijeliš to mišljenje, ne moraš se osjećat prozvanim.

ne osjećam se prozvanim, nego samo odgovaram. Malo mi je bio čudan takav komentar kada nitko ovdje nije napisao da je Barca trenutno najbolja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cak se i prije utakmice pisalo da je Bayern favorit da ne bi bilo cudno da pobjede Barcu...Bayern je sigurno najbolja momcad svijeta,jer su kroz cijelu sezonu pokazali odlican nogomet,sve jace momcadi su razbili sa po 4-5 golova...sigurno ovo nije kraj Barce,tiki-take i slicno,sto se pisalo odmah nakon poraza,cak je i Igor Stimac napisao tiki taka odlazi u povijest,sto nakon par losih utakmica zvuci smijesno,vec samo jedna losa forma na koju su utjecale ozljede(ali nije to opravdanje)...Barca kad sabere glavu,kupi par dobrih pojacanja,ne sumnjam da ce opet zavladati Europom

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 14:07 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

Gary Lineker: "Samo jedna od ove 2 ekipe treba Pepa Guardiolu, a to nije Bayern".

odlično rečeno, mene je nekako strah da bi ovo moglo ostati ovako jer od odlaska Pepa Barca ne vrši onaj presing i pritisak koji ih je krasio te 4 godine pod njegovim vodstvom. Nije to slučajno tako da ekipa krene igrati takav nogomet njegovim dolaskom, a onda njegovim odlaskom opet sve krene nizbrdo. Oni se ne znaju braniti ako tog presinga nema, to se vidi kroz cijelu sezonu, a najviše je došlo do izražaja protiv jačih ekipa, Real, Milan, sada Bayern...

15 godina
Ramo kaže...

Opet vas pitam, o kakvoj obrani vi pricate? Barca, kao pojam napadackog nogometa ne stvori priliku cijelu utakmicu, jedina 2 udarca na gol imao centralni branic... To je problem, ne obrana

Takav arogantni pristup nas je i doveo do toga di smo sad , o kakvoj obrani pricamo.. pa jesi ti gledal koju utakmicu ove sezone?

Gotovo svaka lopta koja je isla u 16 metara ili prema golu je zavrsila u mrezi to je izgledalo jednastavno zalosno zabadava ti napadacki nogomet

dok primas golove iz svake prilike/polu-prilike koju protivnik ima..

Hitno nam trebaju 2 stopera , Pique puse toplo-hladno , Barta je (pre)zelen,  Puyol je presel 35 godina podlozan je ozljedama i jednostavno ne moze

vise ko nekad..

Isto tako novi i to pravi napadac ( skeptican sam oko malog Neymara jako.. ) mislim zalosno je da su na Messi-a racunali da

sve rijesi sam dok nitko drugi ne moze zabiti zato pod hitno neki novi napadac koji je u stanju 20 komada ubaciti..

Tika-taka nije mrtva niti nist slicno kakve gluposti pisu okolo nego je jednostavno nema niti smo je blizu igrali kakva je bila za vrijeme

Pep-a , Villanovi svaka cast nije mu lako bori se za zivot doslovno ali jednostanvo igra previse sigurno nista ne riskira , rotacije igraca gotovo

da ne postoje itd. itd. uglavno trebaju promijeniti tj. vratiti neke stvari da ponovno zaigraju kako treba.

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

neznam za vas, ali ovakav poraz meni najlakše pada i najlakše ga je podnijeti. Izgubio si od puno boljeg protivnika koji te totalno nadigrao, nemaš za čim žaliti. Puno mi je gore bilo primjerice prošle sezone nakon poraza od Chelsea jer je tad sve štimalo, osim sreće. Ova sezona je ukupno gledajući po rezultatima vjerojatno bolja nego prošla, uzeti će se bar Primera. Ali po igri puno lošije nego prošle godine...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 15:14 (antimadridista).
17 godina
Zeromaxy21 kaže...

Odakle ljudima da je Barca najbolja momčad na svijetu? Trenutno sigurno nije.

Real vam je uzeo superkup, kup, a u ligi jedna utakmica x druga naša pobjeda. Milan i Bayern su vas katastrofalno osramotili kod kuće, mučili ste se s PSGom. Ove sezone apsolutno ništa niste pokazali da tvrdite da ste najbolji. U top3 sa Realom i Bayernom sigurno jeste, ali samo na konto slave od zadnjih godina. Istina, u zadnjih 5-10 godina Barca je bila najdominantnija momčad, ali trenutno nije najbolja.

I kad se priča da Barca propada, misli se na činjenicu da osin 4-0 protiv Milana (gdje je Milan igrao grozno, sa nepotrebnim pogreškama i paralelama u obrani), nemate niti jedan uvjerljiv rezultat.

bas se pitam ciji si ti fan {#}

bas se pitam tko se osramotia Milan ili Barca

real dobija superkup jupi....kolko je u primeri iza barce? ah...hmmm... a tako je...nije vazna primera.....

Real bi se triba pokrit usima jel jedva dobiju klub koji se bori za opstanak tj i ne dobiju zadnjeg na ljestvici. shhhhhhhh

sta se tice tika-take nije problem u stilu( jel ocito nitko ne moze komparirat ni kopirat taj stil) nego u igracima koji igraju tako. Obrana je odavno najslabija karika i jednostavno je doslo vrime da se naplati od veceg kluba.pa sta ce mo sad...

Dok god barca igra svoju igru i ne boji ju se mjenjat za nikoga, do tada ce bit najbolja na svijetu. i zbog toga je pravi fanovi vole. Bila prva na svijetu ili 10.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

nije obrana problem uopce obrana je uvjek bila i ostala najslabiji dio barce ,ne vidim da ce se ista mjenjat dovodenjem nekog stopera,jer igra barce na centru je razlog sto propuha ima u obrani(gube lopte tamo di ne bi smjeli gubit  (stvaraju si u svakoj utakmici bar 5 kontri i polukontri),problem je sto dva krilna napadaca niti su u napadu niti u obrani jednostavno nisu pravi ove godine a o busqeu necu ni da pricam odavno sam rekako da taj je sve samo ne defazivni vezni koliko lopti je sinoc oduzeo presjekao? ni jednu,onaj song je na klupi a 10 puta je korisniji od busqea, busqe osim sto zna dodat loptu x puta na pola metra odglumit neki prekrsaj to je sve sto taj momak zna

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...

o busqeu necu ni da pricam odavno sam rekako da taj je sve samo ne defazivni vezni koliko lopti je sinoc oduzeo presjekao? ni jednu,onaj song je na klupi a 10 puta je korisniji od busqea, busqe osim sto zna dodat loptu x puta na pola metra odglumit neki prekrsaj to je sve sto taj momak zna

ovo dovoljno govori o tebi, strašno da netko navodno gleda nogomet i onda priča da je Busquets nikakav igrač. Slažem se jedino u tome da sinoć nije bio dobar, ali Busquets je kao igrač savršen za Barcu na poziciji zadnjeg veznog. Lako je sad pljuvati po njemu kad ne ide cijeloj ekipi. Inače, malo bi mogao baciti pogled na ovaj video ili neke slične tomu, ima ih masu hvala Bogu...

a ako ni tome ne vjeruješ, onda bi mogao pogledati neke izjave nogometaša i trenera o tom igraču pa bi vidio koliko si u krivu i koliko ne vidiš dalje nosa. Ali vjerojano ti znaš bolje od njih...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 15:55 (antimadridista).
16 godina
carcharodon kaže...

a o busqeu necu ni da pricam odavno sam rekako da taj je sve samo ne defazivni vezni koliko lopti je sinoc oduzeo presjekao? ni jednu,onaj song je na klupi a 10 puta je korisniji od busqea, busqe osim sto zna dodat loptu x puta na pola metra odglumit neki prekrsaj to je sve sto taj momak zna

Ček jesi ti gleda ikoju utakmicu barcelone osim sinoć gdje su svi bili loši. Ako jesi poklopi se ušima zbog super glupe izjave da Sergio nije dobar.

Swedish latin super funk.
18 godina
dad0r kaže...
Ramo kaže...

Opet vas pitam, o kakvoj obrani vi pricate? Barca, kao pojam napadackog nogometa ne stvori priliku cijelu utakmicu, jedina 2 udarca na gol imao centralni branic... To je problem, ne obrana

Takav arogantni pristup nas je i doveo do toga di smo sad , o kakvoj obrani pricamo.. pa jesi ti gledal koju utakmicu ove sezone?

Gotovo svaka lopta koja je isla u 16 metara ili prema golu je zavrsila u mrezi to je izgledalo jednastavno zalosno zabadava ti napadacki nogomet

dok primas golove iz svake prilike/polu-prilike koju protivnik ima..

Hitno nam trebaju 2 stopera , Pique puse toplo-hladno , Barta je (pre)zelen,  Puyol je presel 35 godina podlozan je ozljedama i jednostavno ne moze

vise ko nekad..

Isto tako novi i to pravi napadac ( skeptican sam oko malog Neymara jako.. ) mislim zalosno je da su na Messi-a racunali da

sve rijesi sam dok nitko drugi ne moze zabiti zato pod hitno neki novi napadac koji je u stanju 20 komada ubaciti..

Tika-taka nije mrtva niti nist slicno kakve gluposti pisu okolo nego je jednostavno nema niti smo je blizu igrali kakva je bila za vrijeme

Pep-a , Villanovi svaka cast nije mu lako bori se za zivot doslovno ali jednostanvo igra previse sigurno nista ne riskira , rotacije igraca gotovo

da ne postoje itd. itd. uglavno trebaju promijeniti tj. vratiti neke stvari da ponovno zaigraju kako treba.

Za razliku od mnogih koji komentiraju a pogledali su el clasico i mozda jos koju utakmicu lige prvaka, ja sam pogledao oko 90% utakmica.

I nije arogancija uopce, samo ako pogledas realno, i kad je Barca gazila sve redom u svakoj utakmici bi se desilo nekoliko kontri i bijegova iza obrane. Tako da stvarno obrana nije najveci problem. Sta bi trebali sad iskrcat 100 miliona za obranu i postaviti ih u sesnesterac, pa ce biti dobro? Jer da je ne znam tko u obrani, ako barca nastavi igrati ovako kao i do sad, sa obranom skoro na centu, uvijek ce biti koja kontra i situacija 1v1 s golmanom.

Ali ti jednostavno ne vidis bit problema. Pa ni bayern nema neku svjetsku obranu, a barca nije stvorila priliku, ne zbog obrane vec zato sto i napadac i vezna linija igraju presing non stop, sto smo mi nekad radili a vise ne.

Za napadaca se slazem, samo pitanje je treba li nam novi, ili je vrijeme da Villa pocne igrati. Protiv milana se najbolje vidjelo koliko prostora Villa otvara Messiju, kojeg s Pedrom i Sanchezom nema... Dakle imamo vec napadaca, ali "tunnel vision" Tito nema ga ni u primisli.

Za Neymara sam i ja skeptican, ne zato sto mislim na nije dobar (odlican je IMHO) ali je slican Pedru i Alexisu, a pitanje je treba li nam jos takvih.

16 godina
Ramo kaže...
Za Neymara sam i ja skeptican, ne zato sto mislim na nije dobar (odlican je IMHO) ali je slican Pedru i Alexisu, a pitanje je treba li nam jos takvih.

također sam skeptičan za Neymara, ali nebi baš rekao da je sličan Pedru i Alexisu. Neymar je igrač koji voli loptu u nogama, a Pedro i Alexis su krila kojima treba lopta u prostor. Upravo zato su oni ove sezone loši jer nam takvih lopti fali, a igrač kao što je Neymar koji može probiti po krilu 1 na 1 bi itekako dobro došao. Samo nisam siguran jeli on dovoljno dobar jer mi izgleda da je fizički preslab.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba se okrenut Athleticu sad i osigurat La Ligu. Ne plakat i kojekakve stvari. Mora i Blaugrana jednom izgubit.

Dani Alves: ''Ljudi čekaju da Barcelona izgubi da bi se mogla dizati prašina o njenom porazu. KADA POBJEĐUJEMO, ONDA SVI ŠUTE.'

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 17:04 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, Barcelona je izgubila. Ponižena je pred Bayernovim navijačima, ali ne samo pred njima, nego i pred očima cijelog svijeta. Srušena je, kažu, jedna velika generacija. Messi je nestao, nema ga. Cijela ekipa je izgledala blijedo i neshvatljivo izgubljeno. Međutim, nije Bayern neki maleni klub protiv kojeg se Barcelona mogla jednostavno prošetati. Bayern ove sezone hara Bundesligom, u finalu je njemačkog Kupa, i nadomak je finalu LP.

Barcelona je, možemo slobodno reći, osvojila titulu španjolskog prvaka, ali njenu sezonu zasjenit će porazi od Milana i Bayerna u gostima, famozni povratak na Nou Camp protiv Milana... teška igra i teško izboreni prolazak u polufinale protiv PSG-a. Mogu li ljudi već sada govoriti da je ovo kraj jedne Barcine ere? Svakoj ekipi, koliko god ona bila moćna i koliko god ju je lijepo za gledati, dogodi se trenutak slabosti. Kada u ekipi imate Lea Messija, Xavija, Iniestu, Piquea, Alexisa, Villu, Valdesa, Pinta, Tella, Mascherana, Puyola i druge, onda ne smijete imati zabrinuti izraz lica. Koliko god nama navijačima bilo teško zbog sinoćnjeg poraza, nemojmo govoriti da je već kraj.

Kraj je tek tada kad sudac zasvira kraj druge utakmice polufinala. Tek tada možemo reći da smo izgubili. Ali ne smijemo se predati. To nikada. POkazali smo protiv Milana zajedništvo i snagu koju zajedništvo ima. Stoga, moramo se sabrati, vjerovati u naše dečke i možda se ČUDO dogodi. Navijači koji govore da je kraj ovo jedne Barcine ere, nisu u pravu. Dečki su umorni, željni odmora. Malo odmora od nogometa. Tijekom cijele sezone trče, bore se za krajnji cilj: osvojiti što više trofeja. Izgore od silne želje, pa zašto ih ne razumijemo? Zašto ih, kada gube, podcjenjujemo i govorimo da oni to ne mogu? Čuda su moguća jedino ako vjerujemo u njih. Možda Bayern je odličan i u formi su, ALI kada stignu na Nou Camp i kada ih s tribina dočeka pakao, tko zna... možda je moguće zabiti jednom Bayernu četiri gola... možda je moguće da preokrenemo rezultat u svoju korist. možda opet... u ovoj sezoni pokažemo, da, kada nas ljudi otpišu, da se možemo vratiti bolji, jači, snažniji.

Ljudi, Barcelona nas je činila ponosima ovih par godina. Osvajala trofeje, pobjeđivala rivale ne s malom razlikom...igrala je i igra najljepši nogomet na svijetu. Ne smijemo sada dečke iznevjeriti sa svojom malodušnošću. Moramo im dati podršku i voljeti ih. Voljeti Barcu i kad gubi i kad vodi. Jer naš moto je: MES QUE UN CLUB! Da, Barca je nešto više od kluba. I nadam se da je ovaj poraz samo lažna uzbuna. Da taj poraz neće u vašim očima skinuti Barcu s trona najboljeg kluba na svijetu. Nadam se da će dečki, uza sve svoje pobjede i poraze, imati nekoga s kim će moći i plakati i smijati. Jer to im treba. Treba im puna podrška od nas navijača. Treba im puno ljubavi. BODRIMO SVOJ KLUB. BODRIMO NAJBOLJE IGRAČE NA SVIJETU. I KRENIMO PONOVNO S NJIMA BILO U POBJEDE BILO U PORAZE!!!

Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 19:59 (Bruno_K!ng).
16 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Da, Barcelona je izgubila. Ponižena je pred Bayernovim navijačima, ali ne samo pred njima, nego i pred očima cijelog svijeta. Srušena je, kažu, jedna velika generacija. Messi je nestao, nema ga. Cijela ekipa je izgledala blijedo i neshvatljivo izgubljeno. Međutim, nije Bayern neki maleni klub protiv kojeg se Barcelona mogla jednostavno prošetati. Bayern ove sezone hara Bundesligom, u finalu je njemačkog Kupa, i nadomak je finalu LP.

Barcelona je, možemo slobodno reći, osvojila titulu španjolskog prvaka, ali njenu sezonu zasjenit će porazi od Milana i Bayerna u gostima, famozni povratak na Nou Camp protiv Milana... teška igra i teško izboreni prolazak u polufinale protiv PSG-a. Mogu li ljudi već sada govoriti da je ovo kraj jedne Barcine ere? Svakoj ekipi, koliko god ona bila moćna i koliko god ju je lijepo za gledati, dogodi se trenutak slabosti. Kada u ekipi imate Lea Messija, Xavija, Iniestu, Piquea, Alexisa, Villu, Valdesa, Pinta, Tella, Mascherana, Puyola i druge, onda ne smijete imati zabrinuti izraz lica. Koliko god nama navijačima bilo teško zbog sinoćnjeg poraza, nemojmo govoriti da je već kraj.

Kraj je tek tada kad sudac zasvira kraj druge utakmice polufinala. Tek tada možemo reći da smo izgubili. Ali ne smijemo se predati. To nikada. POkazali smo protiv Milana zajedništvo i snagu koju zajedništvo ima. Stoga, moramo se sabrati, vjerovati u naše dečke i možda se ČUDO dogodi. Navijači koji govore da je kraj ovo jedne Barcine ere, nisu u pravu. Dečki su umorni, željni odmora. Malo odmora od nogometa. Tijekom cijele sezone trče, bore se za krajnji cilj: osvojiti što više trofeja. Izgore od silne želje, pa zašto ih ne razumijemo? Zašto ih, kada gube, podcjenjujemo i govorimo da oni to ne mogu? Čuda su moguća jedino ako vjerujemo u njih. Možda Bayern je odličan i u formi su, ALI kada stignu na Nou Camp i kada ih s tribina dočeka pakao, tko zna... možda je moguće zabiti jednom Bayernu četiri gola... možda je moguće da preokrenemo rezultat u svoju korist. možda opet... u ovoj sezoni pokažemo, da, kada nas ljudi otpišu, da se možemo vratiti bolji, jači, snažniji.

Ljudi, Barcelona nas je činila ponosima ovih par godina. Osvajala trofeje, pobjeđivala rivale ne s malom razlikom...igrala je i igra najljepši nogomet na svijetu. Ne smijemo sada dečke iznevjeriti sa svojom malodušnošću. Moramo im dati podršku i voljeti ih. Voljeti Barcu i kad gubi i kad vodi. Jer naš moto je: MES QUE UN CLUB! Da, Barca je nešto više od kluba. I nadam se da je ovaj poraz samo lažna uzbuna. Da taj poraz neće u vašim očima skinuti Barcu s trona najboljeg kluba na svijetu. Nadam se da će dečki, uza sve svoje pobjede i poraze, imati nekoga s kim će moći i plakati i smijati. Jer to im treba. Treba im puna podrška od nas navijača. Treba im puno ljubavi. BODRIMO SVOJ KLUB. BODRIMO NAJBOLJE IGRAČE NA SVIJETU. I KRENIMO PONOVNO S NJIMA BILO U POBJEDE BILO U PORAZE!!!

Potpisujem na svaku rijeć. {#}

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Evo gledam Beusana, kaže da je 1.gol regularan, a 2. i 3. nisu (offside i prekršaj). Alexisova ruka nije za penal dok je Piqueova sudačko uvjerenje (ima namjere, ali ga lopta pogađa u lakat).

Prema tome je Bayern  zabio 2 regularna gola. Nije isto ići su uzvrat sa 2 gola zaostatka i sa 4 gola zaostatka. Ne treba se pravdati za poraz na sucima, igra je loša, ali da mogu zasrati pitanje prolaza.....

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

Evo gledam Beusana, kaže da je 1.gol regularan, a 2. i 3. nisu (offside i prekršaj). Alexisova ruka nije za penal dok je Piqueova sudačko uvjerenje (ima namjere, ali ga lopta pogađa u lakat).

Prema tome je Bayern  zabio 2 regularna gola. Nije isto ići su uzvrat sa 2 gola zaostatka i sa 4 gola zaostatka. Ne treba se pravdati za poraz na sucima, igra je loša, ali da mogu zasrati pitanje prolaza.....

meni je jedino krivo što bi bila paljba po Barceloni da su greške bile na drugoj strani, to je ono što me smeta. Inače nema šanse da bi okrivio suce za bilo što od sinoć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 20:27 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Svaka ti čast................

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
carcharodon kaže...

a o busqeu necu ni da pricam odavno sam rekako da taj je sve samo ne defazivni vezni koliko lopti je sinoc oduzeo presjekao? ni jednu,onaj song je na klupi a 10 puta je korisniji od busqea, busqe osim sto zna dodat loptu x puta na pola metra odglumit neki prekrsaj to je sve sto taj momak zna

Ček jesi ti gleda ikoju utakmicu barcelone osim sinoć gdje su svi bili loši. Ako jesi poklopi se ušima zbog super glupe izjave da Sergio nije dobar.

Da gledam puno utkamica sergio je dobar kad se igra protiv amatera levantea i getafea kad dodu ozbiljni igraci nigdje na terenu ga nema,osim u sitiacijma di glumi ozljede......inace to je najgori zadnji vezni kojeg je barca ikad imala u svojim redovima xD

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Hummels misli radit ovakve greške u Barci ne želimo ga {#}

18 godina
carcharodon kaže...
sirka666 kaže...
carcharodon kaže...

Da gledam puno utkamica sergio je dobar kad se igra protiv amatera levantea i getafea kad dodu ozbiljni igraci nigdje na terenu ga nema,osim u sitiacijma di glumi ozljede......inace to je najgori zadnji vezni kojeg je barca ikad imala u svojim redovima xD

evo ovo je pokazatelj obicnog trkeljanja, prvo jesi to uopce gledao utakmicu?

ako nisi evo fino procitaj ovo pa se javi

sasvim je ocito da su igraci bayerna cvrsto markirali igrace, iskoristivsi svoju fizicku nadmoc, a ne isli na zonsko markiranje. i upravo zbog toga barcelona nije mogla balun iznit vanka, pogotovo jer su imali tocno odredene igrace koji su stalno visili na busquetsu i iniesti

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Marc Bartra: "Teško je, izgubiti 4-0 nije nimalo lako, ali moramo krenuti dalje. Imamo još jednu utakmicu, svi bi trebali doći na stadion i podržati ekipu. Ako smo uspjeli protiv Milana, zašto to ne možemo učiniti ponovo? Moramo vjerovati. Mi smo Barça, najbolja momčad na svijetu.''

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona
Bayern je duplo jača momčad od Milana i trenutno imaju duplo veći rezultat nego šta je Milan imao... Skoro pa nemoguće, skoro... Ali lopta je idalje okrugla.
Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

smijali se realovci.............ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa............nakvarcanom se otopila nivea sa lica. . . . . .  .

14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Aj prestani se sramotit,ako trolas dobro ti ide,ako to stvarno mislis,da je Busquets los onda te zalim

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve Bog vrati, kako su se rugali jučer, tako danas i dobili.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Tommy_123 kaže...

kakve veze ima bog sa ovom utakmicom?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/531865_454736244610085_1174302205_n.png

Nastavak od jucer {#}

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Tommy_123 kaže...

kakve veze ima bog sa ovom utakmicom?

Krivo sam se izrazio :P

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice