FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.042.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
vgetik kaže...

Nešto čitam da Barca dovodi Handanovića u zamjenu za Valdesa, dobar golman, šteta za Inter...

Ja sam danas procitao a i cuo od frenda (navijaca Intera) da bi trebala biti zamjena Handanovic za Sancheza.

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad sam našao to, zanimljivo je.

- gola za 1:0 neregularan iz tog razloga što DANTE skače u zrak a obje ruke mu se nalaze na leđima Dania Alvesa, ruke na leđima protivnika u skoku su prekršaj, iz te pozicije asistira Mulleru za gol
- gol za 2:0, ne treba se previše komentirati, u trenutku upućivanja lopte prema Gomezu od strane Mullera, Gomezova desna noga se nalazi najbliže poprečnoj crti Barcinih vrata... pozicija zaleđa iz koje je pao gol...
- gol za 3:0, Robben prolazi, Jordi Alba se okreće, Muller mu ulazi u putanju sa jednom namjerom, da sprječi protivnika da dođe do lopte, prekršaj po svim mogućim pravilima igre
- gol za 4:0, jedini regularan!

- ruka Piqea, Philip Lahm puca po golu, ruka ide u položaj uz tijelo, refleksno da ga ne udari u prsa, ali ajde, nije u prirodnom položaju, lopta ide prema golu, to je kazneni udarac
- što se tiče one druge ruke u kaznenom prostoru, ne znam tko je dirao ali to ne može biti kazneni udarac nikako. 1. stvar, lopta ide od gola, u gol aut, 2. stvar lopta je napucana sa najviše pola metra, 3. stvar, igrač koji je dirao loptu rukom je licem okrenut od lopte, ne vidi njenu putanju tako da nema namjere za namjernim sprječavanjem protivničkog napada

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jedino ti ovdje imaš problema. 

Oprosti, ali kako reagirati na provokaciju jednog 14godišnjaka koji vrijeđa moju inteligenciju i još proziva moju obitelj radi 1 slike? A imam više godina škole nego on života (mag. inf). 

Ja pratim nogomet i zahebavao bi svaki drugi klub (trenutno je to barca jer je strašan hype oko njih i trenutno je klub koji ima strahovito velik broj fanboyeva koji prate barcu jer je trenutno cool-a dio će ih se prebaciti za par sezona na nekog uspješnijeg).

Pa daj, zahebavam se na dnevnoj bazi na svoj račun po pitanju arsenala, materijala hvala bogu ima lol...

Ali kad mi netko nešto kaže za moj voljeni klub, pa ne zovem ga radi toga imbecilom, nego se nasmijem ako je dobra fora... {#}

Al to sad nije tema, sad je tema barca, pa da nastavimo u tom tonu...

http://funnypicturesplus.com/wp-content/uploads/2013/04/funny-messi-missing-meme.jpg

http://funnypicturesplus.com/wp-content/uploads/2013/04/robben-funny.jpg

idem, bb

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:11 (Gunner_V).
16 godina
FC Barcelona

ja bi iskreno više volio da dovedemo igrača tipa Aguero nego Neymara, iako mislim da je po tom pitanju sve gotovo i on sigurno dolazi. Zanimljva je stvar sad sa Dortmundom, Gotze odlazi, a mogao bi i Hummels njegovim stopama. Ne mislim da treba napraviti neke ogromne promjene, ova ekipa može igrati kako treba, zar nam to nisu pokazali zadnjih nekoliko godina? samo treba sve opet sjesti na svoje mjesto, u međuvremenu proslaviti naslov prvaka Primere i to je to, bilo je i gorih godina...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja bi iskreno više volio da dovedemo igrača tipa Aguero nego Neymara, iako mislim da je po tom pitanju sve gotovo i on sigurno dolazi. Zanimljva je stvar sad sa Dortmundom, Gotze odlazi, a mogao bi i Hummels njegovim stopama. Ne mislim da treba napraviti neke ogromne promjene, ova ekipa može igrati kako treba, zar nam to nisu pokazali zadnjih nekoliko godina? samo treba sve opet sjesti na svoje mjesto, u međuvremenu proslaviti naslov prvaka Primere i to je to, bilo je i gorih godina...

Stoper je prioritet, zašto Song recimo nije mogao igrati stopera, nema smisla dovodit igrače za pozicije na kojima imamo i višak igrača apritom je obrana u lošem stanju.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Gunner_V kaže...
antimadridista kaže...

jedino ti ovdje imaš problema. 

Oprosti, ali kako reagirati na provokaciju jednog 14godišnjaka koji vrijeđa moju inteligenciju i još proziva moju obitelj radi 1 slike? A imam više godina škole nego on života (mag. inf). 

Ja pratim nogomet i zahebavao bi svaki drugi klub (trenutno je to barca jer je strašan hype oko njih i trenutno je klub koji ima strahovito velik broj fanboyeva koji prate barcu jer je trenutno cool-a dio će ih se prebaciti za par sezona na nekog uspješnijeg).

Pa daj, zahebavam se na dnevnoj bazi na svoj račun po pitanju arsenala, materijala hvala bogu ima lol...

Ali kad mi netko nešto kaže za moj voljeni klub, pa ne zovem ga radi toga imbecilom, nego se nasmijem ako je dobra fora... {#}

Al to sad nije tema, sad je tema barca, pa da nastavimo u tom tonu...

http://funnypicturesplus.com/wp-content/uploads/2013/04/funny-messi-missing-meme.jpg

http://funnypicturesplus.com/wp-content/uploads/2013/04/robben-funny.jpg

idem, bb

to više nije trenutno sićam se kad se tako govorilo i 04/05, pa evo sad je 12/13 i opet da je hype,

ono šta je hype je to da su ljudi ljubomorni, daleko od toga da je i ode možda dosta njih, al ima

i pravih fanova još iz kraja 90-ih

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Stoper je prioritet, zašto Song recimo nije mogao igrati stopera, nema smisla dovodit igrače za pozicije na kojima imamo i višak igrača apritom je obrana u lošem stanju.

Dovesti stopera,golmana i kvalitetnog napadaca...al ja mislim da je na 1.mjestu da se jednostavno promjeni sistem igre,jer stvarno nema vise smisla ovako,ove sezone smo vidjeli da protiv jacih momcadi vecinom ne prolazi onakva igra....zalosno je da nista nisu naucili od prosle godine i iz poraza ove sezone...

17 godina
FC Barcelona

ova igra uvik prolazi tilo to ili ne, poanta je da se ne ide agresivno kad se izgubi balun, da se

igrač ne napada pri primanju, da je protok lopte spor i ulazak u prostor je nula, sredi ovo i eto ti

opet nezaustavljive tika-take!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi odlično kad abi se handanović nama pridružio, i još bolje da dođe neko tipa Hummels. Treba osvježenja u momčadi.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
barcafan12 kaže...

Dovesti stopera,golmana i kvalitetnog napadaca...al ja mislim da je na 1.mjestu da se jednostavno promjeni sistem igre,jer stvarno nema vise smisla ovako,ove sezone smo vidjeli da protiv jacih momcadi vecinom ne prolazi onakva igra....zalosno je da nista nisu naucili od prosle godine i iz poraza ove sezone...

nema smisla mijenjati sistem igre, pa Barca je po tome poznata, to je zaštitni znak kluba. Omaldinski pogon, treneri, sve se svodi na to. Barca je oduvijek pokušavala igrati takav nogomet samo što to nekad nije uspijevalo, a zadnjih par godina je savršeno. I nebi rekao da je igra pročitana, nego jednostavno loša ove godine. Kad sve sjedne na svoje mjesto, to je još uvijek moćno, ovako to ne funkcionira. Kad bi se opet vratila fizička sprema i onaj presing kad protivnik ima loptu, uz jedno kvalitetno krilo, mislim da bi opet sve bilo kako treba.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

nema smisla mijenjati sistem igre, pa Barca je po tome poznata, to je zaštitni znak kluba. Omaldinski pogon, treneri, sve se svodi na to. Barca je oduvijek pokušavala igrati takav nogomet samo što to nekad nije uspijevalo, a zadnjih par godina je savršeno. I nebi rekao da je igra pročitana, nego jednostavno loša ove godine. Kad sve sjedne na svoje mjesto, to je još uvijek moćno, ovako to ne funkcionira. Kad bi se opet vratila fizička sprema i onaj presing kad protivnik ima loptu, uz jedno kvalitetno krilo, mislim da bi opet sve bilo kako treba.

A istina,al neznam,mislim da se treba jos nesto uvjezbati,nekakav plan B kad ovakva igra ne prolazi...puno puta ove sezone ovakva igra nije prolazila

Osobno bi volio jednog fizicki jakog,visokog igraca,koji ce moci napraviti nesto u skoku,donijeti nesto novo Barcinoj igri

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:26 (barcafan12).
17 godina
FC Barcelona

Ja jesam navijač Bayerna ali sam i simpatizer Barce i ne mogu vjerovati kakvu je lošu predstavu Barca izvela, nisam to očekivao. Bez ideje, bez volje, jednostavno bezopasno... Relano, Barca u sljedećoj tekmi može odigrati samo da se iskupi navijačima jer teško da Bayern u Barceloni neće zabiti pogotovo kada bude Mandžo igrao. On će vršiti još veći pressing na njihovu obranu a da o visokim loptama ne pričam, pogotovo što su Barcini igrači u prosjeku dosta niži. Više bih volio da su se susreli u finalu nego sada.

Scorp21
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

- gola za 1:0 neregularan iz tog razloga što DANTE skače u zrak a obje ruke mu se nalaze na leđima Dania Alvesa, ruke na leđima protivnika u skoku su prekršaj, iz te pozicije asistira Mulleru za gol
- gol za 2:0, ne treba se previše komentirati, u trenutku upućivanja lopte prema Gomezu od strane Mullera, Gomezova desna noga se nalazi najbliže poprečnoj crti Barcinih vrata... pozicija zaleđa iz koje je pao gol...
- gol za 3:0, Robben prolazi, Jordi Alba se okreće, Muller mu ulazi u putanju sa jednom namjerom, da sprječi protivnika da dođe do lopte, prekršaj po svim mogućim pravilima igre

- ruka Piqea, Philip Lahm puca po golu, ruka ide u položaj uz tijelo, refleksno da ga ne udari u prsa, ali ajde, nije u prirodnom položaju, lopta ide prema golu, to je kazneni udarac
- što se tiče one druge ruke u kaznenom prostoru, ne znam tko je dirao ali to ne može biti kazneni udarac nikako. 1. stvar, lopta ide od gola, u gol aut, 2. stvar lopta je napucana sa najviše pola metra, 3. stvar, igrač koji je dirao loptu rukom je licem okrenut od lopte, ne vidi njenu putanju tako da nema namjere za namjernim sprječavanjem protivničkog napada

Ne navijam ni za Barcu ni za Bayern, ali mislim da navijači Barcelone stvarno nemaju nikakvo pravo da se žale. Da, suđenje je bilo loše, ali i Bayern je dosta oštećen. Tri čista igranja rukom u kaznenom prostoru nisu svirana (Pique, Sanchez, Bartra), a i Alba je trebao dobiti crveni za ono gađanje Robbena loptom u lice...

COYI
16 godina
FC Barcelona

suđenje je bilo očajno, ali stvarno da gore ne može biti. Bayernu je trebao suditi 2 penala, a zabli su 3 neregularna gola, stvarno nevjerojatno koliko retardiran mora biti sudac da mu se takva stvar dogodi u jednoj utakmici, polufinale LP.

kad se priča o suđenju, onda se treba gledati jeli se griješilo na štetu obje ekipe, a to je večeras bio slučaj. Dakle, nema smisla govoriti o nekim krađama, namještanjima i slično, jednostavno glup sudac. Nikad u životu nisam vidio gore suđenje u kontinuitetu od ovogodišnje LP ,greška za greškom.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

suđenje je bilo očajno, ali stvarno da gore ne može biti. Bayernu je trebao suditi 2 penala, a zabli su 3 neregularna gola, stvarno nevjerojatno koliko retardiran mora biti sudac da mu se takva stvar dogodi u jednoj utakmici, polufinale LP.

kad se priča o suđenju, onda se treba gledati jeli se griješilo na štetu obje ekipe, a to je večeras bio slučaj. Dakle, nema smisla govoriti o nekim krađama, namještanjima i slično, jednostavno glup sudac. Nikad u životu nisam vidio gore suđenje u kontinuitetu od ovogodišnje LP ,greška za greškom.

Slažem se, ova sezona je što se tiče suđenja užasna. Bayern je večeras bio i fizički i taktički superiorniji i najviše zaslužuju da osvoje CL ove sezone. Mislim da će od sledeće sezone Bayern postati ubjedljivo najjači klub u Evropi (ako već sad nisu). Žao mi je samo što će se Bundesliga izgleda pretvoriti u Škotsku premier ligu...

COYI
14 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...
antimadridista kaže...

Škotsku premier ligu...

Misliš HNL?

A da nije slučajno...?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

pocne utakmica pijem pivu idem otvorit jos jednu padne gol, popijem idem jos jednu maznut otvorim padne gol, sad mi vec pocinje bit sumnjivo idem jos jednu otvorit pa opet padne gol, reko sta je ovo??? gledamo tekmu dalje frend iz zajebvancije kaze aj otvori pivu i ako nisi popio, ja je otvorim kad ono padne gol za 4-0... pa da sam igrao kladu danas umjesto da sam otvarao pive bio bi milijunas{#}.... a realno gledajuci kako barca igra cijele sezone ovo je jos i solidan rezultat, sta bi bilo da je sudija svirao sve one ruke? pa bilo bi 6-7 golova u mrezi barce.. jos su dobro i prosli {#}... evo sad za ozbiljno, pa ja sam mislio da bayer igra protiv dinama, a ne protiv barce, pa da se taj klub protiv kojeg je bayern igrao ne zove barce ljudi bi pomislili sta ovaj klub radi u polufinalu??? pa barca danas nije izgubila zato sto je bila losa nego zato sto je bayern bi bolji i zasluzeno pobjedio i prosao u finale, a barci ostaje da promjeni trenera, i nabavi napadaca i eventualo nabavi nekog stopera, posto ne mozete zamjerit bartri na ovom rezultatu, nije on nista kriv sta se nasao u vatri, jednostavno se uklopio u barcin ponor... vilanova nije trener za barcu on nije vođa, nema ideje sve sta mu je ostalo od guardiole i to je iskoristio u prvenstvu, ali u lp nije imao te srece, on nije trener koji moze motivirat igrace i koji moze sastavit dobru taktiku uvijek je isao na zicer sastav i vecinom mu se to odbilo od glavu, a danas ne da mu se odbilo nego ga je nokautiralo... od prve je igra sanchez koji cijele sezone igra ocajno, a villa koji je za njega space shuttle sjedi na klupi, ako je vec mislio izvuc povoljan rezulatat u igri od prve minute je treba biti song, a ne busqets zato jer je song bolji u defenzivnoj ulozi a i jaci je u obrani i lakse bi se nosio u skok igri sa bayernovim igracima, a i zna podvalit loptu.... ali sta je tu je bolja momcad ide dalje i cao đaci

18 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Bilo bi odlično kad abi se handanović nama pridružio, i još bolje da dođe neko tipa Hummels. Treba osvježenja u momčadi.

Ma di ste ovo pročitali?? Handa nejde iz Intera..

Previše ste razmaženi ne možete svake godine biti top, činjenica je da je Barca do sada bila najbolja momčad koja je igrala na ovoj planeti ali svemu mora doći kraj pa je tako i ovoj Barci došao kraj bar za ovu sezonu..

Vaš golman Valdes nije ništa kriv, cijela momčad Vam je umorna i neraspoložena. Bit će sigurno osvježenja kod Vas ali mislim da Vam golman ne treba, imate i odličnog rezervnog golmana, pun k talenta za godinu dana opet cete biti na vrhu pa eto prestanite plakat.

Što bih ja trebao kao navijač Intera i što se sve dogodilo poslije odlaska Mourinha sa Interom?? skočit sa krova??

Uživajte jer Barca sigurno ne može biti loša..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
FC Barcelona

a dobro nemoze se vjecno igrat neki stil igre a da ostali ne nadju rupu... Kupit ce se koji igrac da popuni te praznine i i sljedecih nekoliko godina ce mo opet bit bog i batina... dok se ne nadje klub koji ce nac opet neku rupu...

tako to ide...

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

nemoj se izvlačit, istina je da su nas satrali i razmontirali ko niko u zadnjih 10 godina, nema sad priče o sucima, istina je da su greške bile ogromne i vidljive, al svejedno smo dobili šta smo i zaslužili..

Som la gent blaugrana
15 godina
Abomb kaže...

a dobro nemoze se vjecno igrat neki stil igre a da ostali ne nadju rupu... Kupit ce se koji igrac da popuni te praznine i i sljedecih nekoliko godina ce mo opet bit bog i batina... dok se ne nadje klub koji ce nac opet neku rupu...

tako to ide...

To stoji samo kaj je problem da jucer nismo imali niti 10% tog stila izgledali su izgubljeno ali opet s druge strane Bayern igra brutalno i

tko kaze da bi pobijedili da smo igrali kako treba no sigurno nebi bio ovako los rezultat.

Usli smo 6 godina za redom u polufinale LP sto je rekord i mislim da to dovoljno govori o kontinuitetu i ne mozemo ocekivati da uvijek igramo dominantno, stigla je i nas neka kriza koja ce proci ali

nije nam kriza ili peh ili sta god krivo za jednostavno zalosnu obranu koju imamo cijele ove godine a pogotovo sad u drugom dijelu sezone.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 10:00 (dad0r).
18 godina
dad0r kaže...
Abomb kaže...

tako to ide...

To stoji samo kaj je problem da jucer nismo imali niti 10% tog stila izgledali su izgubljeno ali opet s druge strane Bayern igra brutalno i

tko kaze da bi pobijedili da smo igrali kako treba no sigurno nebi bio ovako los rezultat.

Usli smo 6 godina za redom u polufinale LP sto je rekord i mislim da to dovoljno govori o kontinuitetu i ne mozemo ocekivati da uvijek igramo dominantno, stigla je i nas neka kriza koja ce proci ali

nije nam kriza ili peh ili sta god krivo za jednostavno zalosnu obranu koju imamo cijele ove godine a pogotovo sad u drugom dijelu sezone.

Opet vas pitam, o kakvoj obrani vi pricate? Barca, kao pojam napadackog nogometa ne stvori priliku cijelu utakmicu, jedina 2 udarca na gol imao centralni branic... To je problem, ne obrana

17 godina
neaktivan
toxic kaže...
Tommy_123 kaže...

Previše ste razmaženi ne možete svake godine biti top, činjenica je da je Barca do sada bila najbolja momčad koja je igrala na ovoj planeti ali svemu mora doći kraj pa je tako i ovoj Barci došao kraj bar za ovu sezonu..

Vaš golman Valdes nije ništa kriv, cijela momčad Vam je umorna i neraspoložena. Bit će sigurno osvježenja kod Vas ali mislim da Vam golman ne treba, imate i odličnog rezervnog golmana, pun k talenta za godinu dana opet cete biti na vrhu pa eto prestanite plakat.

Što bih ja trebao kao navijač Intera i što se sve dogodilo poslije odlaska Mourinha sa Interom?? skočit sa krova??

Ako Moratti prihvati 30 mil. ne vidim ni jedan razlog da ostane u Interu. Svaku utakmicu momak izgine na golu, brani nemoguće, ali Inter izgubi jer su ostatak tima panjevi. Zaslužuje on puno više...

COYI
17 godina
FC Barcelona

Već je Moratti previše glavnih igrača prodao, ne vjerujem da će i njega jer želi izgraditi novu mladu momčad i opet početi osvajati nešto. Pritom gleda na to da ne preplati igrače, zato su i mjenjali golmana iako je Cesar bio odličan zamijeniti su ga ovim jer ima puno manju plaču, a jednako dobro brani.

18 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.football-italia.net/33430/handanovic-ignores-barca-talk

Evo ma što kaže..

Nego nije niti bitno, Handa je vrhunski golman ako već ode želim mu uspijeh..

Samo što Moratti tj. Branca bi tih 30 milkica ulozilo u niša u igrace za koje nitko nikad cuo nije, Barca gura svoje mladce i kao takva je poznata.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
FC Barcelona

Gadi mi se kad vidim naslove poput: "Tika-taka razbijena" ili "Kraj Barcine ere".  Barcelona je najbolja momčad na svijetu, ali trenutno nema najbolju igru. Nema tu presinga, i igranja na krilo. 

Obrana je kriminalno loša, čim nema Puyola odma je raspad sistema. U napadu se sve svodi na Messija koji nije robot da odigra 80 utakmica u godini bez posljedica. 

Guardiola je napravio grešku tako što je momčad oslonio na jednog igrača - Messija. Točno se vidi oslanjanje na jednog igrača u nadi da će sam riješiti utakmicu. Tu je Pep napravio "dvosjekli mač".

Treba poboljšati prvo obranu pa napad, jer ako se Messi , nedaj Bože opet ozlijedi....

Uglavnom, vratiti ćemo se jači nego ikad! Visca El Barça! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 12:31 (KiX777).
17 godina
KiX777 kaže...

Gadi mi se kad vidim naslove poput: "Tika-taka razbijena" ili "Kraj Barcine ere".

Što ti nije jasno, jednostavno Tika-taka u ovakvom sustavu više ne funkcijonira. Pep je je odlično složio, ali kao i sve na ovom svijetu, trebalo ju je održavati, modernizirati, prilagođavati drugima.

Več su sve veče ekipe shvatile, ako se drži jak pressing na vezni red, da obrana i napad nemogu iznijet teret na svojim leđima.

Real je to ove godine pokazao više puta, Milan jednom, Bayern sinoć, pa čak i PSG donekle.

Jednostavno su našli lijek, koji je teško napraviti (treba imati strašno fizički pripremljenu momčad), i moraju se svi držati rasporeda.

Sinoć se Čak i Gomez vraćao u obranu, u par navrata čak je i komentator rekao da je Gomez oduzeo loptu Messiu, Xaviu...

Barcelona ima tehnički, najpotkovaniju momčad trenutno, imaju svoj prepoznatiljiv stil igre, sve što im sad treba je trener koji će taj stil, ne promjenit, več modrenizirati i prilagoditi agresivnim momčadima.

Znači unaprijediti več uhodan sustav, a da opet ne izgubi sve ono što je imao. Za to će im trebati JAKO dobar trener, nisam baš siguran da je Tito taj čovjek...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
toxic kaže...

pa nije stvar u razmaženosti, nego je Valdes rekao da odlazi iz Barce, tako da nam treba novi golman, nije nitko njega okrivio za ništa. I ja sam također jučer pročitao na dosta portala to za Handanovića, ali neznam baš koliko tu ima istine...

13 godina
neaktivan

jedino što znam da su spušili 4:0 baaahahahhaahaah {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odakle ljudima da je Barca najbolja momčad na svijetu? Trenutno sigurno nije.

Real vam je uzeo superkup, kup, a u ligi jedna utakmica x druga naša pobjeda. Milan i Bayern su vas katastrofalno osramotili kod kuće, mučili ste se s PSGom. Ove sezone apsolutno ništa niste pokazali da tvrdite da ste najbolji. U top3 sa Realom i Bayernom sigurno jeste, ali samo na konto slave od zadnjih godina. Istina, u zadnjih 5-10 godina Barca je bila najdominantnija momčad, ali trenutno nije najbolja.

I kad se priča da Barca propada, misli se na činjenicu da osin 4-0 protiv Milana (gdje je Milan igrao grozno, sa nepotrebnim pogreškama i paralelama u obrani), nemate niti jedan uvjerljiv rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 13:17 (Zeromaxy21).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice