FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.042.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
FC Barcelona

A prije desetak dana ste svi govorili da Bartra treba igrati u prvoj, a sada pljujete po čovjeku. Nije isto protiv tamo nekog Levantea i Bayerna. Jednostavno nije dečko ta liga još :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
Re: FC Barcelona
hitmanovich kaže..

što se tiće uzvrata,čuda su moguća!!

Stvarno mi nije jasno, zašto piješ, kad ti škodi {#}

Don Kihoty kaže...
iNo_bhf kaže...

Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.

Pa kad 90% vremena stoji u barcinoj mreži. Smijeh

{#}

Upravo sam ovo predložio kao poruku dana {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
iMoljac kaže...
Obi Wan kaže...

bayern cudesan. tako su dobro radili presing da mi nismo mogli balun iznit 

sve u svemu zasluzena pobjeda, mi smo se nakon drugog gola raspali.

Raspali ste se vi i prije prvog gola.{#}

evo ih, izašli realovci iz mišjih rupica nakon 5 godina. Jesi pripremio roštilj?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FlyBoy kaže...

A prije desetak dana ste svi govorili da Bartra treba igrati u prvoj, a sada pljujete po čovjeku. Nije isto protiv tamo nekog Levantea i Bayerna. Jednostavno nije dečko ta liga još :)

Ma dobar je, ima potencijala, ali fali iskustva.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ništa, nastavit dalje radit, nadat se najbolje na Camp Nou i to je to. Kako je Pep rekao, ako niste s nama u porazima, nemojte ni u pobjedama. I kraj.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Svaka časta Bayernu. Igra savršena i zaslužena pobjeda.

Uzvrat triba odigrati hrabro i za publiku. Pa što bude. Pobjeda je pobjeda. Pa bilo samo i 1:0.

Bayern ovu godinu osvaja LP...

13 godina
neaktivan

Evo da pitam, realno gledano...barca se uspijela nabrijat protiv milana u uzvratu i savladat ih, al evo vi kao navijaci barce, dal vi mislite da se barca do te mjere moze nabrijat da uspije savladat bayern i dostignut 4 gola? Al evo iskreno realno...

Moje mišljenje je da ne, iz prvog razloga koji sam naveo gore, a taj je da se nebi cudio da bayern napadne na camp nou....a drugi je da bayern nije milan, puno su kvalitetniji...mislim da barca moze proc jedino da se dogodi nesto veliko, par crvenih, ozljede ili sta vec da osakate bayern...al ovako realno ja mislim da barca nema šanse. Nisam dosao provocirat niti nista, nego eto vas kao navijace barce zanima me vaše mišljenje dal šta barca moze napravit u uzvratu, i kako?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...

Evo da pitam, realno gledano...barca se uspijela nabrijat protiv milana u uzvratu i savladat ih, al evo vi kao navijaci barce, dal vi mislite da se barca do te mjere moze nabrijat da uspije savladat bayern i dostignut 4 gola? Al evo iskreno realno...

Moje mišljenje je da ne, iz prvog razloga koji sam naveo gore, a taj je da se nebi cudio da bayern napadne na camp nou....a drugi je da bayern nije milan, puno su kvalitetniji...mislim da barca moze proc jedino da se dogodi nesto veliko, par crvenih, ozljede ili sta vec da osakate bayern...al ovako realno ja mislim da barca nema šanse. Nisam dosao provocirat niti nista, nego eto vas kao navijace barce zanima me vaše mišljenje dal šta barca moze napravit u uzvratu, i kako?

ma nema šanse za prolaz, totalno nerealno za očekivati.

inače, nemojte me sad krivo shvatiti, ali suđenje u ovoj LP je katastrofa, to je čudo kako su suci nespremni i koliko griješe. Ne mislim da je Barca pokradena, ništa slično, nego čisto greške na jednu i na drugu stranu. Prvo Bayernu ne dosudi čisti penal, onda na drugoj strani Bayern zabije 2 neregularna gola. A da ne pričam o suđenju na Malaga- Dortmund, PSG - Barca i još neke utakmice. Totalno mi je nejasno kako takvi amateri mogu suditi ovakve utakmice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Bayernu svaka čast, a Barca bolje da se spremi za iduću sezonu....

Njemci su napokon dobili Tita!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:01 (Mitch).
14 godina
FC Barcelona

Jebiga.Rejpali su nas i moramo se pomiriti s time. Bolji su trenutno od nas i mislim da osvajaju LP.

Prvo se treba obrana srediti, a tek onda po Neymara i ostale jazavce.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro ljudi, ajmo objektivno? Zar ste vi stvarno očekivali da s ovakvom igrom kao što igramo, da pobjedimo jedan Bayern?! Ali ne onaj Bayern iz Rima prije 4 godine, nego Bayern koji je danas među 3 najbolje momčadi na svijetu ( usuđujem se reći i najbolja momčad) . Međuostalom, to protiv PSG-a ( u prvoj utakmici) nije valjalo, a i priča se ponovila večeras samo 2 puta gore.. To im je trebala biti lekcija, pogotovo nakon što su saznali da im je Bayern protivnik u polufinalu. Svima je jasno, da u uzvratu ništa ne možemo napravit, al tako je kako je. Sami smo si krivi. Čestitajte Bayernu, jer su definitivno ZASLUŽILI ovo. 

A za „navijače“ : Prestajete navijati za Barcelonu? To je nemoguće. Za Barcelonu ne možete prestati navijati, a ako ste prestali, nikad zapravo niste ni bili navijači. Oni pravi čija krv je crveno-plava razumiju ovo.

"Of course it is better to win that to lose, and you don't always win in life. We'll get over this, of course. THESE PLAYERS HAVE SHOWN THAT MANY TIMES ".
— Pep Guardiola

Som la gent blaugrana
16 godina
antimadridista kaže...

inače, nemojte me sad krivo shvatiti, ali suđenje u ovoj LP je katastrofa, to je čudo kako su suci nespremni i koliko griješe. Ne mislim da je Barca pokradena, ništa slično, nego čisto greške na jednu i na drugu stranu. Prvo Bayernu ne dosudi čisti penal, onda na drugoj strani Bayern zabije 2 neregularna gola. A da ne pričam o suđenju na Malaga- Dortmund, PSG - Barca i još neke utakmice. Totalno mi je nejasno kako takvi amateri mogu suditi ovakve utakmice.

Ove sezone je postalo pravilo da sudac mora zasrat utakmicu.

Plus ona dva sudca iza branke, iskreno, ja se ne mogu sjetiti situacije gdje su oni presudili nešto.

Swedish latin super funk.
18 godina
FC Barcelona

Bilo je lijepo dok je trajalo, a sad mislim da treba totalni remont. Ocito to vise nije to, ni psihicki ni fizicki.

Tito je ocito nikakav trener. Pocetak sezone, dok su svi svjezi i odmorni, puni morala, ekipu kao Barca nije toliki problem voditi. Ali treba strucnjak da to odrzi cijelu sezonu. Tito to ocito nije. Pa izgledali totalno iscijedjeno, zalosno je bilo gledati.

Problem s obranom je postojao oduvijek, nikad nam obrana nije bila bajna, ali kad je barca igrala kako treba (kao Bayern veceras) onda obrana nema uopce posla cijelu utakmicu. A posto vise nema moci za presing po cijelom terenu vidi se ono sto je uvijek postojalo, samo je bilo skriveno.

Moje misljenje je da je Bayern u sljedecih nekoliko godina ono sto je barca bila do nedavno. Potpuno zdrav klub, love do krova, ako se Pep snadje (u to ne sumnjam) drhtat ce svi koji im se nadju na putu.

Jbg, tesko se nakon ovoliko bajnih sezona spustiti na zemlju, ali valjda je doslo vrijeme.

Cestitke Bayernu na odlicnoj igri, nadam se da osvajaju ovo, zaslluzili su vec prosle godine.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:20 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nešto čitam da Barca dovodi Handanovića u zamjenu za Valdesa, dobar golman, šteta za Inter...

16 godina
neaktivan

Vidiš kako ti sd jadan ispadaš, tvoj mozak valjda nemože tu funkciju obavljat pa si sigurno tako pametan. Ponosni su tvoji doma na tebe.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prestat navijat za Barcu ne dolazi u obzir. Nikada.

Navijao sam za njih kad su osvajali sve moguće trofeje, a navijao sam svim srcem za njih i kad su "osvojili" 7. mjesto u drugoj Van Gallovoj sezoni.

Izgubili su. Desi se. Takav je život. Ne ide sve uvijek kako si zacrtaš.

Nisam ni ja kao dijete sanjao da ću radit ko fizikalac na utovaru i istovaru. Sanjao sam da ću biti stoper u Barci.

Jednostavno neki put sve se loše poklopi. Takav je bio večeras dan.

Zauvijek barcin navijač. Bez obzira na rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:29 (sylar79).
16 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Navijao sam za njih kad su osvajali sve moguće trofeje, a navijao sam svim srcem za njih i kad su "osvojili" 7. mjesto u drugoj Van Gallovoj sezoni.

Izgubili su. Desi se. Takav je život. Ne ide sve uvijek kako si zactraš.

Nisam ni ja kao dijete sanjao da ću radit ko fizikalac na utovaru i istovaru. Sanjao sam da ću biti stoper u Barci.

Zauvjek barcin navijač. Bez obzira na rezultat.

Totalno se slažem, sd će se tek vidjet ko je kvazi navijač a ko pravi, koji bordi i u porazima i u pobjedama.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Vidiš kako ti sd jadan ispadaš, tvoj mozak valjda nemože tu funkciju obavljat pa si sigurno tako pametan. Ponosni su tvoji doma na tebe.

Uuuu, sad si mi ga spustio...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/164968_612064098833810_355943194_n.jpg

Tko gubi, ima pravo da se ljuti!

P.s. glagoli se u hrvatskom pišu odvojeno, dakle "ne može". Tvoj mozak valjda ne može tu funkciju obavljat pa si sigurno tako pametan. Ponosni su tvoji doma na tebe.

Can't find a better Jam!
18 godina
Tommy_123 kaže...
sylar79 kaže...

Totalno se slažem, sd će se tek vidjet ko je kvazi navijač a ko pravi, koji bordi i u porazima i u pobjedama.

Malo ce nas ostati imam osjecaj :)

16 godina
neaktivan
Ramo kaže...
Tommy_123 kaže...
sylar79 kaže...

Nažalost, jako malo.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

čekaj, jeli se ovo navijač Arsenala došao sprdati tu sa Barcom? {#}{#}

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...
Tommy_123 kaže...
sylar79 kaže...

nadam se, bolje malo pravih nego milijun nikakvih.. inače, nakon utakmice je u ovoj temi postalo jedno 15 ljudi koji nemaju veze s nogometom, nego samo navijaju protiv barcelone, i tad pišu, kad dobije, nikom ništa?

Som la gent blaugrana
18 godina
sylar79 kaže...

nije se veceras sve lose poklopilo. cinjenica je ta da smo mi jos od pariza igrali seljavo, a ovdje nismo nista mogli. bayern je pretrcao 6 kilometara vise od nas. 6!

ubili su nas nasim oruzjem, presingom i brzim rjesavanjem lopte. to je cinjenica.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni samo nije jasno zašto Tito u poluvremenu nije zamijenio Pedra i Sancheza i uveo Tella i Villu, pa kaj bude bude. Prvu izmjenu napravit u 83 min dok gubiš 3:0 i loše igraš je neshvatljivo... Bayern debelo zaslužio prolaz, zaslužuju LP ove godine više nego ikada. 

17 godina
FC Barcelona

eh, ova partija spada u top najgorih koje sam ja gleda, nigdi nas včrs nije bilo,

na greške sudaca se nikad nisam izvlaćija pa kome god  pomogle! Jednostavno nije to to

ne leži ova 2013. Uopće neman riječi da sve kažem šta mislim stanje ste svi vidili! Xavi nema

kreativnosti, Iniesta se zabija nonstop u 2-3 igrača, niko da otvori prostor sve ide u krug tamo oko centra,

koliko god bila točna dodavanja ako su unazad i spora nema pomoći, prolazak spada u nemoguću misiju..

al uvik stoji més que un club!!

Remont je potreban isto je bilo eskapada s okupovinom milito, chigrinski, nezz zašto su se pusti novci dali za Songa

koji nije oduševia, shancez će vjerojatno isto na transfer listu, tako da triba oslobodit mista za nove igrače, al

već kad se kupuje nek se kupi prava stvar!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
Ispadamo sigurno i što onda. Treba čestitati Bayernu na odličnoj sezoni i izgubit časno, nadam se da će se živci primirit do iduće utakmice. Iduće godine idemo po naslov ;)
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

čekaj, jeli se ovo navijač Arsenala došao sprdati tu sa Barcom? {#}{#}

Stvar s vama, Barcinim fanovima je da ste navikli pobjeđivati i nabijati kante po Španjolskoj.

I onda dođe netko jači, naguzi vas i onda raspad sistema. Mrzite sve okolo.

Imate 14 godina i ne znate prihvatiti šalu na svoj račun!  (čast iznimkama)

A to vam govori navijač Arsenala koji nije vidio trofeja 8 godina, ali i dalje hodam na njihove utakmica kada imam prilike (za razliku od ovih "internet navijača koji znaju nabrojati Messija i i i, "onog dobrog s bradom")

Ako se neko najeo govana, to su navijači Arsenala.

Dignite se s koljena, obrišite oko usta i zaboravit ovo čim prije. Nije svijet propao.

A do onda, ne morate svakome davati TD tko kaže nešto protiv svemoćne Barce. 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/933919_10152781868395179_1053140626_n.jpg

btw, Arsenal je dobio taj isti Bayern...

Can't find a better Jam!
16 godina
Gunner_V kaže...
Stvar s vama, Barcinim fanovima je da ste navikli pobjeđivati i nabijati kante po Španjolskoj.

I onda dođe netko jači, naguzi vas i onda raspad sistema. Mrzite sve okolo.

Imate 14 godina i ne znate prihvatiti šalu na svoj račun!  (čast iznimkama)

A to vam govori navijač Arsenala koji nije vidio trofeja 8 godina, ali i dalje hodam na njihove utakmica kada imam prilike (za razliku od ovih "internet navijača koji znaju nabrojati Messija i i i, "onog dobrog s bradom")

Ako se neko najeo govana, to su navijači Arsenala.

Dignite se s koljena, obrišite oko usta i zaboravit ovo čim prije. Nije svijet propao.

A do onda, ne morate svakome davati TD tko kaže nešto protiv svemoćne Barce. 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/933919_10152781868395179_1053140626_n.jpg

btw, Arsenal je dobio taj isti Bayern...

jedino ti ovdje imaš problema. što sad ako si ti navijač Arsenala koji ne osvaja trofeje, ti si automatski faca zato što navijaš za njih sad kad ne osvajaju ili? kao da nitko od navijača Barce nije upoznat s time kakav je osjećaj kad ti klub ne osvoji nešto par godina, samo je problem što Barca dominira u zadnjih nekoliko godina pa se vi pravite pametni s tim izjavama da svaki navijač Barce ima 14 godina i slično. Za par godina ako Bayern bude stekao takvu dominaciju, onda će se i za navijače Bayerna tako pričati. Shvati da pričaš o klubu koji je 4 puta bio prvak Europe, preko 20 puta prvak Španjolske. Klub u kojemu su igrali Maradona, Cruyff, Rivaldo. To ti je ista stvar kao da sad Arsenal počne sve osvajati nekoliko godina zaredom i ja po tebi tupim da imaš 14 godina jer navijaš za Arsenal. Kakva je to logika?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:50 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam sto reci,razocaran sam i u soku...znao sam da je Bayern favorit,al da ce nas ovako razbiti,poniziti,to nikako...ocigledno postoji neki problem u njihovim glavama jer su predobri igraci da bi igrali onako lose...nesto se mora promijeniti sljedece sezone,kupiti igrace koji ce doprinijeti i igrati,a ne kupovati nekoga da sjedi na klupi...ovaj poraz jako jako boli...mislim da je vrijeme da se promjeni igra,koliko god tiki taka bila lijepa(bar je nekad bila) vrijeme je da se nesto drugacije napravi,jer nas je svaka bolja momcad ove sezone procitala...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice