FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.043.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Zeromaxy21 kaže...
Obi Wan kaže...

ja nasu sansu vidim u tome sto nema mandžukica. osim ako nekim cudom gomez ne bude igrao kao on.

Ne znam koliko je mjerodavno ali igrali su finale kupa protiv wolfsburga, Gomez je zamijenio Mandžukića u 77'. Slavio je hat-trick u 86'. :)

Vjerojatno je mislio da je drugi tip napadača koji će manje ugroziti Barcu. Gomez jest odličan strijelac i ima nos za gol, ali Mandžukić je prava radilica i on im baš treba protiv Barce da vrši pritisak naprijed, da Bayern oduzima lopte i da imaju što više loptu kod sebe. Gomez nije takav igrač.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 23:54 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bice tesko u utorak,ja mislim da sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo,odbrana nam je losa,Pique igra toplo - hladno,jedino Dani Alves igra konstantno dobro :D ali sta je tu je :) Samo napred ! Barca !{#}

14 godina
FC Barcelona

Popis igrača za Munchen: Valdés, Pinto, Alves, Pique, Fabregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Sergio Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Abidal, Song, Tello and Oier.

Messi će najvjerovatnije od početka.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
18 godina
Nidzo95 kaže...

Bice tesko u utorak,ja mislim da sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo,odbrana nam je losa,Pique igra toplo - hladno,jedino Dani Alves igra konstantno dobro :D ali sta je tu je :) Samo napred ! Barca !{#}

da, triba bit realan i rec, bayern je favorit ali to ne treba znacit da cemo sad ic u munchen pognute glave. idemo 100% pa sto bude.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
FC Barcelona

Ja bi izveo ovakav sastav: Valdes; Alba-Abidal-Pique-Alves; Iniesta-Busquets-Xavi; Messi-Villa-Pedro

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Ja bi izveo ovakav sastav: Valdes; Alba-Abidal-Pique-Alves; Iniesta-Busquets-Xavi; Messi-Villa-Pedro

tako ce i biti na kraju... :D

BMW
16 godina
FC Barcelona

sumnjam da će Abidal igrati od početka ovako važnu utakmicu protiv jakog protivnika. Volio bi da on igra, ali ipak mislim da se neće riskirati s njim. Vjerojatno će igrati Bartra, zato ga je i stavio na klupu sinoć, inače bi igrao protiv Levantea sigurno...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Roura (assistant): "Messi is feeling good, he's motivated, but we'll see how the last training goes. We'll decide tomorrow if he plays."
Xavi: "Leo is doing well, seems to be in good shape. He's the player who makes the difference, I'm sure we'll see the best Messi tomorrow."

Sport je danas pisao da je Messi silno želio zaigrati i protiv Levantea, ali je Tito bio protiv toga. Samo neka je on željan igre, ja tu vidim veliku šansu za nas sutra, on nije igrao već 2 tjedna i biti će motiviran. Samo se nadam da se 100% oporavio i da igra od početka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 19:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi: Nema kalkuliranja, idemo na pobjedu.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Tommy_123 kaže...

Xavi: Nema kalkuliranja, idemo na pobjedu.

a sta to oni imaju kalkulirat u njemackoj?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Probudih se gledam onako parove danas pojma nemah da je danas liga prvaka,ah odma je ljepsi dan{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jedva čekam tekmu...ranit ću se ako stream zašteka....moja prognoza je 2:2

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao što se očekivalo: Prije nekoliko minuta je Messi dobio dozvolu doktora da zaigra u večerašnjoj utakmici. Dakle, on je potpuno spreman i naći će se u početnoj postavi!

Postave za danas:

BARCELONA: Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi, Alexis

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 19:16 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona
Valdes, Alves, Piqué, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis i Messi.

ajmoooo!
17 godina
neaktivan
Ima netko neki stream? :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Ima netko neki stream? :)

Ruski HD.

http://livefootball.ws/11833-champions-league-bayern-barcelona.html

Ovdje će bit 20ak linkova u 360p, 480p i slični.

http://www.ronaldo7.net/live/barcelona-vs/watch-barcelona-live-stream.html

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
Hvala! :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

Ako hvataš Slovence ne treba ti stream nego MPEG4 prijamnik. 

Planet TV ti prenosi tekmu {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ludi Pique :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ludi Pique :)

Ah, preduhitrio si me {#}

Battlelog: Login_HR
16 godina
protjeran

Kako Bartra grijesi, nevjerovatno.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 21:09 (iNo_bhf).
16 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Kako Bartra grijesi, nevjerovatno.

Sad nas je i koštala njegova greška, bzvz korner napravio.

1911 & 1899
16 godina
protjeran

Koliko smo glupi/jeftini golova ove sezone primili, jao.

Messi i Bartra najlosiji do sad.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 21:16 (iNo_bhf).
15 godina
iNo_bhf kaže...

Koliko smo glupi/jeftini golova ove sezone primili, jao.

Od pocetka ove sezona obrana nam je uzas i unatoc relativno dobrom prvom djelu sezone kad smo barem igrali kolko tolko isto nam je obrana bila uzas a ,

od pocetka 2013 godine igramo jako lose a obrana jos losije stvarno smo upali u neku krizu ili neki k*rac i ovo izgleda jako lose nazalost :(

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja iskreno ništa ne očekujem, osim ako se dogodi nekakvo čudo... Znam koliko su realno spremni...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
18 godina

uzasni smo. cudo ako ne popijemo jos jedan gol

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasno šta im se događa trenutno u glavi, ali je nešto jako loše. Nema igre uopće, obrana dosta nesigurna, napad također loš. Nešto s mora promjeniti ako želimo nešto izvuć, podhitno.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
ma Bayern je kvalitetnija ekipa i to je to, čisto sumnjam da će se nešto promijeniti. Inače užasan sudački kriterij, sude se neki faulovi koji to nisu, a ono što se trba se ne sudi, uz to mislim da je i Bayern zakinut za penal. U drugom poluvremenu Villu unutra...
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neobicno mi je gledati ovako nemocnu Barcelonu...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
13 godina
neaktivan
branezg kaže...

Neobicno mi je gledati ovako nemocnu Barcelonu...

Pa i nije baš više, za sad u 2013. godini su imali jako lošu igru.

Nešto moraju promjeniti inače će Bayern utrpat još nekoliko!

Battlelog: Login_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice