FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.043.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...
Obi Wan kaže...

osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.

prestani pratit onda Barcu ako je uopce i pratis,nama istinskim fanovima je svaka statistika,informacija ili bilo sto vezano uz Barcu jako dragocjena i dobrodosla...odi na Realovu temu pa probaj nac ovakve neke zanimljivosti ili vijesti,bolje pisati tone ovakvih sitnih detalja nego biti opsjednut drugim klubom i igracima kao sto je slucaj u onoj temi

mislim da si opsjednut realovom temom. probao sam tamo sudjelovat ali zbog takvih kao sto si ti to nije moguce.

ako je tebi ta informacija toliko vitalna, ok. ali to ti ne daje pravo da mozes pljuvat po drugim ljudima samo zato sto imaju drugacije misljenje.

cini mi se da se u ovoj temi ne smije nista ''negativno'' jer ako se to dogodi bolje je da te nema.

budi ti fanboy koliko hoces ali meni solit pamet neces.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...

mislim da si opsjednut realovom temom. probao sam tamo sudjelovat ali zbog takvih kao sto si ti to nije moguce.

ako je tebi ta informacija toliko vitalna, ok. ali to ti ne daje pravo da mozes pljuvat po drugim ljudima samo zato sto imaju drugacije misljenje.

cini mi se da se u ovoj temi ne smije nista ''negativno'' jer ako se to dogodi bolje je da te nema.

Nisam opsjednut jer nemam razloga bit...takoder sam i ja pokusavao normalno,bez uvreda raspravljat u onoj temi,ali kao sto si i rekao to nije moguce tamo...mislim da ste ovdje bezveze okrivili kolegu koji je samo stavio zanimljiv podatak,vecini ovdje odgovara da se stavlja sto vise takvih podataka,a onda dode neko i provocira bezveze...kako da se ne reagira na to??

18 godina
barcafan12 kaže...

Nisam opsjednut jer nemam razloga bit...takoder sam i ja pokusavao normalno,bez uvreda raspravljat u onoj temi,ali kao sto si i rekao to nije moguce tamo...mislim da ste ovdje bezveze okrivili kolegu koji je samo stavio zanimljiv podatak,vecini ovdje odgovara da se stavlja sto vise takvih podataka,a onda dode neko i provocira bezveze...kako da se ne reagira na to??

da si ti uopce procitao sto sam ja rekao to bi bilo drobro. ja nisam nikoga nigdje okrivio sto je dao taj podatak nego sam samo rekao da su mi takve stvari blesave. to se zove osobno misljenje. i to je sve. ja nisam kao kolega prije mene vodio krizarski rat oko toga.

stani malo pa procitaj pomno tko sta pise pa tek onda reagiraj.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...

da si ti uopce procitao sto sam ja rekao to bi bilo drobro. ja nisam nikoga nigdje okrivio sto je dao taj podatak nego sam samo rekao da su mi takve stvari blesave. to se zove osobno misljenje. i to je sve. ja nisam kao kolega prije mene vodio krizarski rat oko toga.

Nisi ni ti mene shvatio,uopce nisam mislio na tebe nego na onog prije...mozda sam se malo krivo izrazio pa si i sebe vidio u mom postu...samo sam htio reci da je normalno da ce se odreagirati na onakve provokacije iz cista mira,ne znam zasto se cudis i govoris kako se ovdje ne smije reci nista protiv Barce...

18 godina
barcafan12 kaže...
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...

Nisi ni ti mene shvatio,uopce nisam mislio na tebe nego na onog prije...mozda sam se malo krivo izrazio pa si i sebe vidio u mom postu...samo sam htio reci da je normalno da ce se odreagirati na onakve provokacije iz cista mira,ne znam zasto se cudis i govoris kako se ovdje ne smije reci nista protiv Barce...

tesko mi je citat misli ljudima, trudim se al ne ide...

16 godina
Obi Wan kaže...

A zoveš se Obi Wan i imaš ga na avataru. Koga ti lažeš? {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
18 godina
sinister_axe kaže...
Obi Wan kaže...

A zoveš se Obi Wan i imaš ga na avataru. Koga ti lažeš? {#}

pa nikoga... ja nisam dobar u citanju misli nego u uvjeravanju drugih... mind trick i dominate mind :)

16 godina
FC Barcelona

Thiago Alcantara vs Zaragoza:

odličan je, pravi nasljednik Xavija i Inieste, ima ponešto od obojice. Ne priča se puno o njemu kao o npr. Deulofeu, ali po mom mišljenju, ostvariti će veliku karijeru. A i bolje da se ne priča previše o njemu, nije se ni o Xaviju pričalo :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 14:17 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Ibra se opametio i upristojio...

Ibrahimovic (PSG): "I had a great year at Barça, bit struggle with the coach, can happen, but learned a lot, on and off the pitch." [cnn]

Zlatan Ibrahimovic (PSG): "Messi or Cristiano Ronaldo? Messi. For me, Messi is natural, Ronaldo is a trained product." [cnn]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Ibrahimovic (PSG): "I had a great year at Barça, bit struggle with the coach, can happen, but learned a lot, on and off the pitch." [cnn]

Zlatan Ibrahimovic (PSG): "Messi or Cristiano Ronaldo? Messi. For me, Messi is natural, Ronaldo is a trained product." [cnn]

LOL   Kako je ovaj prirodan? pa legija doktora je radila na messiu da bude ovo sto je danas dok je ronaldo sve prirodnim putem postigao xD

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 10:35 (carcharodon).
16 godina
carcharodon kaže...

LOL   Kako je ovaj prirodan? pa legija doktora je radila na messiu da bude ovo sto je danas dok je ronaldo sve prirodnim putem postigao xD

Vjerujem da je mislio na stil igre, ronaldo je mašina, stroj, koji snagom i brzinom riješava utakmice, dok je messi umjetnik.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Brzo idi kod doktora!

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
17 godina
QuidZz kaže...
carcharodon kaže...

Brzo idi kod doktora!

ignoriraj hatere... zivot ti bude jednostavniji i lijepsi...

sta se ibre tice i njegovog odnosa sa barcom, uvjek neka druga prica.. Cas ih sve mrzi, na ratnoj nozi, vrijedja, onda ih voli, svi super, komplimenti, pa opet u krug....

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 14:48 (Abomb).
16 godina
FC Barcelona
Gary Neville o utakmici Barcelona - PSG: "Bilo je to najgore izdanje Barcelone posljednjih nekoliko godina... I onda na scenu izađe šepava desetka i pokaže svoju veličinu... Messijevo driblanje mogu nazvati 'čičak-driblanjem'. Jednostavno mu se lopta zalijepi za nogu kao čičak i ne može je niko odlijepiti. Kada jedan igrač može promijeniti tijek utakmice, atmosferu na stadionu, a pored toga je povrijeđen, onda je to veliki igrač, najveći ikada."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...
QuidZz kaže...
carcharodon kaže...

Brzo idi kod doktora!

ignoriraj hatere... zivot ti bude jednostavniji i lijepsi...

Naravno, no covjek je izvalio toliku glupost da sam se zabrinuo za njegovo zdravlje, zato i kazem hitno da ide kod doktora ;) {#}

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva glupos to je cinjenica!!!

messi je pucan svakavim hormonima rasta jer je imao problem s razvojem o cemu mi pricamo da nema tih geekova u barcinoj bolnici danas on ne bi sigurno bio tu di je........

Ibra je izjavio glupost ali njemu to i prilici posto se za njega zna da nije covjek koji je nadaren da razmislja nego da gura loptu po terenu xD

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Kakva glupos to je cinjenica!!!

messi je pucan svakavim hormonima rasta jer je imao problem s razvojem o cemu mi pricamo da nema tih geekova u barcinoj bolnici danas on ne bi sigurno bio tu di je........

Ibra je izjavio glupost ali njemu to i prilici posto se za njega zna da nije covjek koji je nadaren da razmislja nego da gura loptu po terenu xD

Misliš doktora?

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
18 godina
mrzech kaže...

antimadridista kaže...
Gary Neville o utakmici Barcelona - PSG: "Bilo je to najgore izdanje Barcelone posljednjih nekoliko godina... I onda na scenu izađe šepava desetka i pokaže svoju veličinu... Messijevo driblanje mogu nazvati 'čičak-driblanjem'. Jednostavno mu se lopta zalijepi za nogu kao čičak i ne može je niko odlijepiti. Kada jedan igrač može promijeniti tijek utakmice, atmosferu na stadionu, a pored toga je povrijeđen, onda je to veliki igrač, najveći ikada."

vidim da je opet nekakava velika rasprava u smislu ibra, rona, messi i njihovi odnosi.

vise nista ne virujem sta novine pisu po pitanju ibre i njegovih izjava. ono sta vidim na videu i njega da to izjavljuje u to i virujem. a ove neke gluposti sad ibra voli messija, pa ga ne voli, pa pljuje po barci, pa ne pljuje... bezveze

zatim gary neville. jako dobar komentator ali po pitanju rone nikad ga nije volija jos kad su igrali skupa u man utd tako da njegovo preuvelicavanje messija mi nista ne znaci

sto se tice messija i ozljeda, iskreno, vise su mi dosadili. messi ubijen, ozlijeden, ovo, ono, nekakve senzacije da ce dize izbivati na terenu a njemu nista. da su ga zakasapili kako bog zapovida ne bi on 2 tjedna najmanje prismrdija terenu. da se razumi ne bih volio da ga itko skrsi i da bude ozlijeden jer to bi bio klasicni primjer gluposti da nekome zelis zlo, al ovo su stvarno nepotrebne senzacije.

i na kraju stalno neke glupe rasprave ko je bolji, messi i ronaldo. ma oba su izvrsni nogometasi. sta vise forsirate ko je najbolji. koga briga. tribas bit sretan sto ih mozes gledat sta rade na terenu i divit se njihovoj sposobnosti i talentu.

16 godina
FC Barcelona

pa dobro, igrao je pod ozljedom i nespreman, to je činjenica i to se vidjelo na terenu, posebno kad je Barca zabila gol, malo se kretao, baš se vidjelo da nije bio spreman 100%. Nitko ni ne kaže da je igrao sa slomljenom nogom ili neznam ni ja što. Činjenica je da je i nespreman donio prevagu u ekipi, Barca je progirala kad je on ušao u igru.

btw. Sport piše danas da će Barca na ljeto dovesti 4 pojačanja, a dva igrača će prodati. Navode da Neymar dolazi na ljeto, novi golman, stoper i još jedan napadač ili krilo. Pišu da je jučer Michel Vorm viđen u Barceloni, navodno je on mogući golman.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 19:44 (antimadridista).
18 godina

ma razumin ja to al previse rade senzaciju od toga. reci fino da ima nesto tipa dead leg a ne sad neke gluposti samo da skupe sta vise klikova.

ja bi tija vidit ter stegena u barci, a prodat valdeza odma kad ne zeli produzit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 19:53 (Obi Wan).
16 godina
FC Barcelona
odlične vijesti!
Puyolov oporavak od operacije koljena teče sjajno i gotovo je sigurno da će on biti spreman za revanš utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna (1. maj/svibanj). Također, nije isključnea mogućnost da zaigra već u prvoj utakmici, a to bi značilo da će se kapetan, po tko zna koji put, oporavljati kraće od planiranog.

btw. večeras u 21.30h na rasporedu je polufinale katalonskog kupa protiv Gimnastica. Zbog teškog rasporeda koji slijedi, odlučeno je da će večeras ovu utakmicu odigrati B ekipa....
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...
Obi Wan kaže...

osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.

prestani pratit onda Barcu ako je uopce i pratis,nama istinskim fanovima je svaka statistika,informacija ili bilo sto vezano uz Barcu jako dragocjena i dobrodosla...odi na Realovu temu pa probaj nac ovakve neke zanimljivosti ili vijesti,bolje pisati tone ovakvih sitnih detalja nego biti opsjednut drugim klubom i igracima kao sto je slucaj u onoj temi

Svaka čast. Nema tebi nitko pravo govorit kako da budeš navijač kluba koji voliš.

Meni su par puta govorili oni likovi na barca fan stranici na fejsu da nisam fan ako ne volim sve igrače.

Ma nemoj. Ja navijam za Barcelonu od 1993. a on će meni da nisam pravi navijač.

Meni ako neki igrač nije dovoljno dobar za barcu u barci ne zaslužuje igrat.

Pa makar mi bio rođeni brat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 22:13 (sylar79).
13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
mrzech kaže...

Jel ti imaš Ronalda u vlažnim snovima?

14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

O.o imamo papu nogometnog fana{#}

16 godina
neaktivan
sylar79 kaže...
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...
Obi Wan kaže...

Svaka čast. Nema tebi nitko pravo govorit kako da budeš navijač kluba koji voliš.

Meni su par puta govorili oni likovi na barca fan stranici na fejsu da nisam fan ako ne volim sve igrače.

Ma nemoj. Ja navijam za Barcelonu od 1993. a on će meni da nisam pravi navijač.

Meni ako neki igrač nije dovoljno dobar za barcu u barci ne zaslužuje igrat.

Pa makar mi bio rođeni brat.

kakve veze ronaldo ima s icime?? cisto sam komentirao glupu izjavu da je ovaj umjetno stvoren a ovaj talent sto nije istina obojica su talenti da nisu ne bi radili to sto rade ,samo sto je argentincu znanost pripomogla a ovome nije to trebalo,u ostalom zna se da je samo 30% talenta a 70% rada

16 godina
carcharodon kaže...

kakve veze ronaldo ima s icime?? cisto sam komentirao glupu izjavu da je ovaj umjetno stvoren a ovaj talent sto nije istina obojica su talenti da nisu ne bi radili to sto rade ,samo sto je argentincu znanost pripomogla a ovome nije to trebalo,u ostalom zna se da je samo 30% talenta a 70% rada

Messiju doktori nisu ništa pomogli u smislu da su mu ugradili u tijelo neznam ni ja što da bi imao bolje sposobnosti, ne trebaš pisati kao da je čovjek robot koji nebi znap šutnuti loptu da nije dobio hormon rasta. Dobio je liječenje da bi mogao normalno živjeti i baviti se sportom, a i prije nego li je počeo dobivati lijekove pokazivao je kao klinac nevjerojatan talent.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 11:38 (antimadridista).
18 godina
carcharodon kaže...

tvoje stajaliste po pitanju medicine u nogometu je totalno krivo. evo i zasto. najbolji primjer je astma. david beckham je ima. jel to znaci ako uzima ljekove za astmu da nije talentiran? i da mu je znanost pomogla? njemu lijek za astmu samo omogucuje da se moze normalno bavit sportom. 

talent 30%, rad 70%? ne bih se slozio. da je 50%-50% i nekako bih se slozio. talent je uvijek prisutan. tu nema diskusije. ali da bi se talent razvio moras uloziti i rad. stoga 50% talent 50% rad zvuci ok jer to ti je kao voznja biciklom. jednom kad naucis ne zaboravljas (u ovom slucaju oni su uvik znali vozit bicikl) ali samo uz rad mozes napredovati i razvijati svoj talent

e sad ako ciljas na nesto tipa steroidi i nedozvoljene substance u to se da ulazit. ko ti kaze da messi ili ronaldo ne uzimaju steroide ali fifa/uefa na to zatvara oci jer su brand koji im donosi masu para? s druge strane svako malo oba nogometasa rade krvne pretrage sa tim tzv. iznenadnim inspekcijama. do sada nista. tako dakle ovo je dvosjekli mac i tesko je dokazati sto je istina, a sto je laz. ja se cvrsto nadam da je ova moja prva konstatacija netocna i da su oba nogometasa ''cisti'' i da su pravi primjeri vrhunskih profesionalaca i sportasa.

globalno, tvoj post izgleda kao da ga je pisalo dite od nekih 10-ak godina ili si bio pod nekakvom nedozvoljenom substancom koja utjece na zdrav razum. samo da je trkeljat a kasnije ko te pita...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma glupost živa, ljudi moji... Šta sad? Svi koji imaju neku bolest ili neki drugi fizički nedostatak na bi smjeli ići doktorima? Neka pomru svi koji nisu vrijedni, tj. manje su vrijedni od onih zdravih i bez ikakvog hendikepa. Pa nisu doktori čarobnjaci i vješci da su Messiju ugradili nogometni genij. Pa svi sportaši danas imaju toliku logistiku iza sebe, doktore, trenere, terapeute... koji bi nogometaš danas igrao nogomet da nije prošao bar neku manju operaciju. Vidi čuda ni oni ne bi bez doktora igrali nogomet. Stav ti je u stilu, vratimo se u srednji vijek, pa tko je jači će biti brži, bolji... pobijedit će.

Nitko od njih ne bi bio tu gdje je da nemaju tu silnu vojsku iza sebe.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dugogodisnji vozac prvog tima,Salva Bertomeu,se oprostio od igraca na danasnjem treningu zbog odlaska u mirovinu:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nDhUVWOwlmk

MES QUE UN CLUB!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 19:27 (barcafan12).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice