Molim vas neki link (HD) da ne laga :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam. Ovaj napad bez Messija mi ne djeluje preubojito, ali se nadam da griješim.
Villa izgleda nekako sporo, a Pedro mi zadnje 2 sezone ne igra kako se spada.
Kako nam obrana igra vrlo lako bi mogli primit gol. A to znači da trebamo zabiti bar jedan.
psg malo opasniji, radije bih alexisa umjesto pedra.
ako i pique dobije zuti i barça prodje, nece imati tko igrati u obrani u polufinalu :)
messi je vec lud na klupi, ne bih se cudio da udje vec na pocetku 2. pol.
http://25.media.tumblr.com/8b1594855b778eb125776cd593607519/tumblr_ml20qcmiyL1s5547bo1_500.gif
Ovo govori sve!
Valdez jako dobar. Ali mene je strah svaki put kad se šuta na naš gol.
Jednostavno sam toliko njegovih kikseva doživio da sam jednostavno u strahu.
Valdez jako dobar. Ali mene je strah svaki put kad se šuta na naš gol.
Jednostavno sam toliko njegovih kikseva doživio da sam jednostavno u strahu.
Danas izgleda nenadjebivo pa me to tješi. Odličan danas, spasio par golova, bez greške igra ;)
i sad kad Valdes za mjesec dana napravi neku grešku, onda će opet biti priče da je nikakav golman. Valdes je legenda, toliko podcijenjen i popljuvan da je to strašno..
Dva igraca izigraju cijelu obranu.
Pade gol, Barca gubi.
Ako netko hoće gledati skysports HD, Acestream potreban i namjestiti u options VOD buffer na 1 te live buffer na 30. Jest da se mora malo petljat, ali se isplati. Bit će još poslije tekme analiza, komentari itd.
Pade gol, Barca gubi.
Koji je imbecil tebi dao TD, mislim ono... Why? 
Valdes danas odličan 
Al zato je obrana teža rupa. Šta se to događa.
Pa cijelu ovu sezonu nazalost obrana nam je blago receno smece , toliko ocajno i takve smijesne pogreske da je to nevjerojatno..
Raspadamo se, brzopleti smo. To nije dobro.
Koji k je ovoj lopti i udarcima 15m preko gola. Prvo Villa, pa Cesc, pa sad Alves sa 8 metara...
Ajmoooo, bravo mali.
Ovo je Messiev gol.
Ovo je Messijev gol!
EDIT: 
messija
I šta sad, dali su gol i sad se opet treba počet glupirat sa miljun pasova u svojoj polovici.
Koja komedija!
Alba 
valjda Messi nije vratio ozljedu... :\
Ajd ne laprdaj. Nas su tolko pokrali u onoj prvoj u Parizu da je lik dobio kaznu i više neće sudit ove godine u LP.
A suđenje je bilo fer i korektno na Camp Nou.
izgubio sam par godina života danas, ovo je bilo očajno. Da Messi nije ušao u igru, nebi zabili do sutra. Inače, Pedra obožavam zbog toga što uvijek zabija u najvažnijim utakmicama, večeras je to opet pokazao
ove 4 min su trajale cijelu vječnost.... P$G je danas bio bolji, da su prošli zaslužili bi to (premda su utrpali gol iz zaleđa u prvoj tekmi). A na Barci je sada da pokrpaju Messija te da pripreme lijepu svotu novca na ljeto i kupe 2 stopera, jer ovaj Pique zaslužuje biti na klupi da malo ohladi glavu i odluči šta će sam sa sobom.
Muka Isusova. Tresao sam se do zadnje sekunde.
A onaj Pique zna stvarno blejat. Spremao se pol sata da ispuca i onda ne izbaci van šesnaesterca...
Treba se vratit Puyol da ga dovede u red.
Svaka čast Valdez. Konačno velika partija od tebe. Svaka čast Pedro.
prošle godine sam upravo tebi postavio isto pitanje u istoj ovoj temi, pa ću još jednom: "opet te mama pustila glupog na internet"?
Ma pusti lika. Pokušava provocirat. Trebalo bi toj spodobi zabranit da posta na našem forumu.
Što reći, loša igra do ulaska Messija koji je unio svježine. Ah, znate onu:"Kada ne ide, daj Messiju loptu." 
Ako u polufinalu naletimo na neke nijemce ili španjolce neće biti lako
FC Barcelona je postala prva ekipa u povijesti koja je polufinale Lige prvaka izborila u 6 uzastopnih sezona. :)