ma nije ni čudo, ja sam odmah znao da će to prenositi jer Mandžukić igra za Bayern. Isto kao što su prenosili Real - Galatasaray zbog Modrića, koji je usput rečeno bio na klupi, a znalo se da će ta utakmica biti jednosmjerna ulica, a isti dan su igrali Malaga - Borussija, puno kvalitetnija i zanimljivija utakmica. To je vjerojatno slučaj samo kod nas, isto kao što vjerojatno samo kod nas državna televizija prenosi to natjecanje, posebni po svemu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma retardirano je uopće što oni i prenose ta natjecanja. Da živimo u normalnoj državi, postojao bi program za sportski sadržaj. Upravo zato što je HTV državna televizija, zato i moramo gledati utakmice u kojima igra naš igrač, nebitno kakva je utakmica i nebitno ima li kvalitetnijih i zanimljivijih utakmica u isto vrijeme. A ništa, naći će se valjda neki link za sutra, ili ću u neku birtiju 
"Zele" hrpu novaca, a prodaju ekskluzivne ugovore televizijskim kucama koje rijetko u danasnje doba to mogu platit.
Ako se sjecate, Heineken je bio generalni sponzor, a Ford pokrovitelj. Ostao je samo Ford od glavnih financijasa.
Nesumnjivo ce bit odlicna utakmica sutra, vidjet cemo prvu utakmicu (mislim da je) bez Messija u LP
Messi will join the squad at the team hotel tonight. Tomorrow more tests, but he felt good at training this evening. #fcblive #ucl [tv3]
odlične vijesti!
SLUŽBENO:Pedro,Adriano i Messi su na spisku za sutrašnji meč
Messi will join the squad at the team hotel tonight. Tomorrow more tests, but he felt good at training this evening. #fcblive #ucl [tv3]
odlične vijesti!
ako je bas ono fully fit onda nek igra, zasto ne. imamo povoljan rezultat ali bolje da ih drzimo na ''zadnjoj'' nozi da se ne razmasu previse
Jeste li culi da je ovaj sudija Stark,kaznjen zbog loseg sudjenja u mecu Psg-Barsa :) i da nece suditi do kraja LP :)
Jeste li culi da je ovaj sudija Stark,kaznjen zbog loseg sudjenja u mecu Psg-Barsa :) i da nece suditi do kraja LP :)
a ne bi me zacudilo
a ne bi me zacudilo
pa kažnjen je, ne smije suditi do kraja LP. Samo pitanje je kako je moguće da tako loš sudac uopće dođe u poziciju da sudi četvrtfinale LP, pa lik je proglašen najlošijim sucem u Bundesligi, najviše grešaka radi po utakmici, a i dalje sudi tako važne utakmice.
a ne bi me zacudilo
pa kažnjen je, ne smije suditi do kraja LP. Samo pitanje je kako je moguće da tako loš sudac uopće dođe u poziciju da sudi četvrtfinale LP, pa lik je proglašen najlošijim sucem u Bundesligi, najviše grešaka radi po utakmici, a i dalje sudi tako važne utakmice.
to se zove lobij. njih pola koliko su sakati ne bi tribalo sudit al eto... tako je kako je
Ma sva tri gola Galatasaraya su bila mala remek-djela. Prvi udarcina vanjskom Ebuea, golman nije ni trznuo. Sneijder je u dva poteza izigrao obranu Reala. A Drogbin ne treba ni spominjat, video govori vise od rijeci.
BTW. ako se ne varam, Varane je izvisio kod zadnja dva gola... mora on jos puno zganaca jesti... ali mali je super talent.
Međutim, 90% je sigurno da će najbolji igrač svijeta večerašnju utakmicu početi s klupe za rezerve, jer postoji rizik da bi mogao zadobiti neku težu povredu. Ukoliko se stvari ne budu odvijale dobro po Barçu, moguće je da će ući.
Da,bit ce zeznuto,ne bih volio Busija jer s time gubimo previse u vezi,a i spor je,dok je Adriano puno brzi ali tesko ce se nositi s Ibrom u skoku...tako da ce biti jako tesko odluciti,neznam za Bartru sigurno bi to za njega bio veliki izazov bio bi mozda i pod pritiskom,a tu se onda lako grijesi...ne sumnjam da ce Tito donijeti najbolju opciju
mislim da ce Adriano na stopera, a to bi u ovom slucaju bilo i najlogicnije.
song je odlican, ali prespor (uz Piquea koji isto nije bas prebrz, to bi bilo presporo), a Busi je potrebniji kao defenzivni vezni.
Bartra je jos prezelen za ovako vaznu utakmicu.
nadam se samo da se jos netko nece ozlijediti ili pobrati kartone za polufinale ukoliko Barça prodje.
official: valdes - alves - pique - adriano - alba - xavi - busi - iniesta - pedro - cesc - villa
sve logicno, samo bih radije vidio alexisa nego pedra, taman se zalaufao malo alexis u zadnjim utakmicama.
pozdrav!Kolega Antimadridista je prije nekoga vremena stavio link za gledanje utakmica sa hrv. komentatorima http://netsportchannel.blogspot.com/2013/02/sportklubovi.html
Hoce li biti tekma na kojem od ovih kanala?
pozdrav!Kolega Antimadridista je prije nekoga vremena stavio link za gledanje utakmica sa hrv. komentatorima http://netsportchannel.blogspot.com/2013/02/sportklubovi.html
Hoce li biti tekma na kojem od ovih kanala?
Evo imas i tu http://sportska-tv.com/
http://livefootball.ws/11723-champions-league-barcelona-psg.html
Eto ruski HD link.
Nema hvala button pa vam obojici zahvaljujem ovako.
Valdes danas odličan 
Al zato je obrana teža rupa. Šta se to događa.
ulazi Messi ako Boga znaš 
0 bodova ovo, bez Messija neide to Cesc loš, Pedro također, Villa se premalo otvara, obrana pliva jedino su Iniesta i Valdez odradili posao