Koga bi voljeli u četvrtfinalu?
Malagu ili Galatasaray.
Malagu ili Galatasaray.
| 2 | Malaga |
|---|---|
| 13 | Galatasaray |
Malagu ili Galatasaray.
Slabe su to ekipe. Ja bi Juve ili real..
Malagu ili Galatasaray.
Slabe su to ekipe. Ja bi Juve ili real..
ma samo neka slabije dođu malo prije kad smo se već u osmini finala pošteno namučili, poslije se pozabavit jačima :)
Bilo bi najslađe pobijedit real. Ali ipak ja navijam da nam dođe Malaga.
Psg,Malaga,Galatasaray moze i Juve :D ali imam neki predosecaj da ce da nas padne neki bas tezak klub :D Visca Barca ♥
Dok god Barca igra kao protiv Milana, svejedno je tko će nas dočekati, ali ipak biram neki od slabijih klubova.
Danas je bio probni zreb,a parovi su sledeci:
Barsa-Juventus
Real-Dortmund
Malaga-Bayern
Psg-Galatasaray :D Mislim da ce ovako biti i sutra :)
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Barcelona - PSG mislim da nije lose 
protiv PSG-a i uzvrat na Camp Nou, nije loše :)
ja bi rađe da smo dobili malagu ili galatasaray, al može i ovako 
dobra je stvar što Ibrahimovića nema u prvoj utakmici u Parizu. I mislim da je još jedna ogromna prednost za nas to što smo ligu već praktički riješili i može se maksimalno koncentrirati na LP, dok se PSG bori za naslov prvaka i svaka utakmica im je važna.
Nevidim problem...
PSG je jak i Ibra je u dobroj formi... Steta sta ne igra prvu utakmicu
..bas steta...
Psg-Barsa :D zadovoljan sam :) a prednost je to sto Ibra ne igra u Parizu :) 
Pique:"Idemo u Pariz!"
Nedo bog većeg zla....
Mou je htio postati trener najboljeg kluba na svijetu, ali se na kraju morao zadovoljiti samo sa Realom... njega će to odbijanje od strane Barce proganjati do kraja života... 
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/249347/Kako-je-Mourinho-zamalo-postao-Barcin-trener.html#.UUMjaphhV8F
Nedo bog većeg zla....
Mou je htio postati trener najboljeg kluba na svijetu, ali se na kraju morao zadovoljiti samo sa Realom... njega će to odbijanje od strane Barce proganjati do kraja života... 
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/249347/Kako-je-Mourinho-zamalo-postao-Barcin-trener.html#.UUMjaphhV8F
Pa nedaj Boze nebi onda uzivali u nogometu nego bi gledali neki bunker s igrom na kontre i polu-kontre , fuj.
It's not who u are, it's who u know.
Nije Pariz nešto uigran, nema Ibre, to sve treba iskoristit ;)
Moglo je i bolje, a moglo je i gore... Mislim da bi to trebalo proći bez prevelike muke, iako smo i za Milana tako govorili.
Prema najnovijim informacija Puyol ce zbog operacije koljena izbivati sa terena 2 mjeseca 
otkud sad ovo odjednom? zadnjih par mjeseci previše loših stvari se događa 
otkud sad ovo odjednom? zadnjih par mjeseci previše loših stvari se događa 
nemam pojma ovo je došlo iz vedra neba... ovo je znak da im je pod hitno potreban kvalitetan stoper, ja bi čak kupio 2 stopera ako Bartra još uvijek nije spreman, neću još prežaliti to što nisu doveli Vertonghena prošlo ljeto, Tot ga je kupio za cca 12milja €, a za tu lovu je više nego dobar stoper.
Inter Milan have reportedly agreed a fee with Barcelona for Chilean forward Alexis Sánchez. (Source: Gazzetta dello Sport)
Neznam dal je to istina, ali ako je hvala barci, Interu baš treba jedan takav igrač.
Inter Milan have reportedly agreed a fee with Barcelona for Chilean forward Alexis Sánchez. (Source: Gazzetta dello Sport)
Neznam dal je to istina, ali ako je hvala barci, Interu baš treba jedan takav igrač.
Nadam se da nije, upravo Barci treba
nešto se popravio u zadnjih par utakmica, ali većinu sezone je loš. Jedino ako nastavi ovako kako igra trenutno onda bi volio da ostane, a ako opet krene po starom, onda bi i za njega bilo bolje da ide. Ali opet neznam koliko tu ima istine jer su ove zime iz kluba rekli da on nije na prodaju.
La Gazzetta prenosi da Inter ima već postignut dogovor sa Alexisom, te da su preogovri već u ekstremno visokoj fazi. Dok je Moratti(vlasnik Intera) potvrdio da će još pokušati dovesti Alexa Songa i Martinom Montoyu.