FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...

Koga bi voljeli u četvrtfinalu?

Malagu ili Galatasaray.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

2 Malaga
13 Galatasaray
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Malagu ili Galatasaray.

Slabe su to ekipe. Ja bi Juve ili real..

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Malagu ili Galatasaray.

Slabe su to ekipe. Ja bi Juve ili real..

ma samo neka slabije dođu malo prije kad smo se već u osmini finala pošteno namučili, poslije se pozabavit jačima :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Bilo bi najslađe pobijedit real. Ali ipak ja navijam da nam dođe Malaga.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Psg,Malaga,Galatasaray moze i Juve :D ali imam neki predosecaj da ce da nas padne neki bas tezak klub :D Visca Barca ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dok god Barca igra kao protiv Milana, svejedno je tko će nas dočekati, ali ipak biram neki od slabijih klubova.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je bio probni zreb,a parovi su sledeci:

Barsa-Juventus
Real-Dortmund
Malaga-Bayern
Psg-Galatasaray :D Mislim da ce ovako biti i sutra :) 

16 godina
neaktivan
Ja mislim Barca-Dortmund... vec im se jednom dogodio ovakav propust za osminu, sumnjam da ce biti jednako.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
Sad kad dobijemo revanš za dva el-classica :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
FC Barcelona

Barcelona - PSG mislim da nije lose {#}

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

protiv PSG-a i uzvrat na Camp Nou, nije loše :)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja bi rađe da smo dobili malagu ili galatasaray, al može i ovako {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

dobra je stvar što Ibrahimovića nema u prvoj utakmici u Parizu. I mislim da je još jedna ogromna prednost za nas to što smo ligu već praktički riješili i može se maksimalno koncentrirati na LP, dok se PSG bori za naslov prvaka i svaka utakmica im je važna.

17 godina
FC Barcelona

Nevidim problem...

PSG je jak i Ibra je u dobroj formi... Steta sta ne igra prvu utakmicu{#}..bas steta...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Psg-Barsa :D zadovoljan sam :) a prednost je to sto Ibra ne igra u Parizu :) {#}

15 godina
FC Barcelona

Pique:"Idemo u Pariz!"

VISCA BARCA
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nedo bog većeg zla.... {#} Mou je htio postati trener najboljeg kluba na svijetu, ali se na kraju morao zadovoljiti samo sa Realom... njega će to odbijanje od strane Barce proganjati do kraja života... {#}

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/249347/Kako-je-Mourinho-zamalo-postao-Barcin-trener.html#.UUMjaphhV8F

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 14:46 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

Nedo bog većeg zla.... {#} Mou je htio postati trener najboljeg kluba na svijetu, ali se na kraju morao zadovoljiti samo sa Realom... njega će to odbijanje od strane Barce proganjati do kraja života... {#}

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/249347/Kako-je-Mourinho-zamalo-postao-Barcin-trener.html#.UUMjaphhV8F

Pa nedaj Boze nebi onda uzivali u nogometu nego bi gledali neki bunker s igrom na kontre i polu-kontre , fuj.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves sa novom frizurom {#} {#}

18 godina
Nema ibre u prvoj i to je ono sta tribamo iskoristit.
It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije Pariz nešto uigran, nema Ibre, to sve treba iskoristit ;)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moglo je i bolje, a moglo je i gore... Mislim da bi to trebalo proći bez prevelike muke, iako smo i za Milana tako govorili.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prema najnovijim informacija Puyol ce zbog operacije koljena izbivati sa terena 2 mjeseca {#}

reakcija igrača PSG-a nakon što su izvukli Barcu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 23:51 (Balvan8).
16 godina
Balvan8 kaže...

Prema najnovijim informacija Puyol ce zbog operacije koljena izbivati sa terena 2 mjeseca {#}

otkud sad ovo odjednom? zadnjih par mjeseci previše loših stvari se događa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 0:13 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

otkud sad ovo odjednom? zadnjih par mjeseci previše loših stvari se događa {#}

nemam pojma ovo je došlo iz vedra neba... ovo je znak da im je pod hitno potreban kvalitetan stoper, ja bi čak kupio 2 stopera ako Bartra još uvijek nije spreman, neću još prežaliti to što nisu doveli Vertonghena prošlo ljeto, Tot ga je kupio za cca 12milja €, a za tu lovu je više nego dobar stoper.

17 godina
FC Barcelona

Inter Milan have reportedly agreed a fee with Barcelona for Chilean forward Alexis Sánchez. (Source: Gazzetta dello Sport)

Neznam dal je to istina, ali ako je hvala barci, Interu baš treba jedan takav igrač.{#}

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Inter Milan have reportedly agreed a fee with Barcelona for Chilean forward Alexis Sánchez. (Source: Gazzetta dello Sport)

Neznam dal je to istina, ali ako je hvala barci, Interu baš treba jedan takav igrač.{#}

Nadam se da nije, upravo Barci treba

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Jack Sparrow kaže...

nešto se popravio u zadnjih par utakmica, ali većinu sezone je loš. Jedino ako nastavi ovako kako igra trenutno onda bi volio da ostane, a ako opet krene po starom, onda bi i za njega bilo bolje da ide. Ali opet neznam koliko tu ima istine jer su ove zime iz kluba rekli da on nije na prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 18:02 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

La Gazzetta prenosi da Inter ima već postignut dogovor sa Alexisom, te da su preogovri već u ekstremno visokoj fazi. Dok je Moratti(vlasnik Intera) potvrdio da će još pokušati dovesti Alexa Songa i Martinom Montoyu.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice