Alexis rastura danas 
ovako treba uvijek, potpuno je drugi igrač kad se oslobodi i ima manje straha sa loptom u nogama.
Alexis rastura danas 
ovako treba uvijek, potpuno je drugi igrač kad se oslobodi i ima manje straha sa loptom u nogama.
Napokon jedna prava partija,cudo da je samo 1-0 da se ovi nisu toliko namasili bilo bi 3 4 komada u mrezi Deportiva...Thiago mali razvaljuje,kakvu tehniku posjeduje,pregled igre,ima sve...volio bi da malo i Messi osjeti teren,da nastavi svoj niz u La Ligi sto se tice pogodaka 
Alexis rastura danas 
Da ali sad je Song pokupil njegovu bolest klizanja po terenu 
ma kakav Rooney u Barci. Pa on vise ni u svom klubu ne igra napad nego nekakvog veznog igraca. A takvih imamo kolko oces. U Barci ima prvoklasni napadac i prezime mu je Villa. Kad ga je Barca dovela bio je isto vrh vrhova pa se opet nije uklopio 100% kao ni prije njega Ibrahimovic a ni Eto. Rooney je na izmaku i ako ga se tribalo dovest onda je to tribalo bit godinu-dvije prije.
Triba naostrit Villu i pustit ga da igra svaku utakmicu i onda bi se vidilo sta je on i sta moze.
Majstore ne pratim Barcelonu ali ovo znam.. Ti kao fan barce bi treboa znati da je Eto pružio odlične partije, molio bi ove koji duže prate Barcu da te poduce necem..
http://hr.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto'o
pogledaj mu statistiku i onda veliš da se nije uklopio u Barcu omfg.... Barcina najveca pogreška je zamjena njega za Ibru btw..
Eto'o je bio majstor, savršeno se uklapao u Barcu. I jamislim da je najveći promašaj u povijesti nogometnih transfera ta zamjena njega za Ibru plus dodatne pare. Kako je tu samo Barca popušila...
*________* to je ta Barca 
Messiiiiii Rekorder jedini igrac koji je u 17 utakmica postigao bar po 1 gol :D 
To je 17. utakmica za redom u primeri u kojoj Messi zabija gol , rekord ide dalje 
lipa utakmica, dobro su igrali, drago mi je zbog alexisa, al ovaj potez pinta u zadnjoj minuti 
eto napokon utakmica bez primljenog gola :)
teško je nešto zaključivati po ovoj utakmici, Deportivo je preslaba ekipa. Ali dobro je izgledalo, kao da su sa 20% snage igrali, a ovi nisu ni pucali na gol. Messi je kralj, uđe u igru i vidi se da mu se baš i ne igra, nije pošteno ni potrčao, ali mora zabiti i gotovo, imam osjećaj da zabija kad ga volja 
Istina. nakon odlaska Etooa i dolaska Ibre nemamo napadača koji će zabiti 20 + golova po sezoni.
Iako je Villa bio dobar u prvoj sezoni u našem dresu ipak to nije bio Villa iz najboljih dana u dresu Valencije.
U drugoj njegovoj sezoni su očekivali pomak u igri i još bolju prilagodbu tika - taki , ali ozljeda je to onemogućila.
Zbog svega toga smo postali jako ovisni o Messiju i jednostavo ako Lea ne ide mi se mučimo.
Zato sam ja za dolazak napadača koji če skinuti sav dio tereta s messijevih ramena.
Bio to Neymar, Aguero, Rooney ili netko treći meni nije bitno. Bitno da je klasa.
Isto tako treba nam bek ( Hummels ? ) i golman
(Ter Stegen?)
Prioritet je stoper i golman, omladinski pogon je odličan i mali Deulofeu koji trenutno rula u Barci B. Trebao bi se pridružit prvoj momčadi na ljeto ako se ne varam. Protiv Milana u utorak je ključan brzi gol, ako ga zabijemo razmontirat ćemo ih ako ne, ne piše nam se dobro.
Ja u utorak neću imati živaca to gledati, u 20 sati idem spavat i dižem se u 23, pogledam rezultat, ako valja slavim, ako ne nazad u krevet. 
Ni ja isto. Zaključat ću se u sobu i gledat apsolutno sam, i nadam se da ću se zaderat maksimalno 4 puta slavljujući gol ;)
Istina. nakon odlaska Etooa i dolaska Ibre nemamo napadača koji će zabiti 20 + golova po sezoni.
Iako je Villa bio dobar u prvoj sezoni u našem dresu ipak to nije bio Villa iz najboljih dana u dresu Valencije.
U drugoj njegovoj sezoni su očekivali pomak u igri i još bolju prilagodbu tika - taki , ali ozljeda je to onemogućila.
Zbog svega toga smo postali jako ovisni o Messiju i jednostavo ako Lea ne ide mi se mučimo.
Zato sam ja za dolazak napadača koji če skinuti sav dio tereta s messijevih ramena.
Bio to Neymar, Aguero, Rooney ili netko treći meni nije bitno. Bitno da je klasa.
(Ter Stegen?)
On nije bek nego vrhunski stoper.. :)
(Ter Stegen?)
Malo puno managera ha?
Znam . mali lingvistički lapsus CB - centralni bek kako mi u mom kvartu prevodimo. Bočni igrači nam ne trebaju ( Alba, Adriano, Montoya, Alves)
A Ter Stegena svi hvale, frend mi je rekao da je lani proglašen za najboljeg golmana Bundes lige i jako je mlad.
Njemci ga zovu novim Oliverom Kahnom.
Meni dovoljno.
kad bi još rezultat bija takav 
Dani Alves: "Iniesta puts his hand in the fire for Barcelona's qualification to the next round of the Champions League?, I will not do this, I shove the whole body on fire (hahaha)".
Hahaha, upravo sam naletio na ovu sliku
( Puyol
)
http://www.barcabalkan.com/news/read/5314/Britanski-mediji-Vincent-Kompany-kao-moguce-ljetno-pojacanje
Da li ima netko sažetke od jučerašnje utakmice?
Daj Bože da isposluju nekako da Kompany dođe. Svijetski stoper :)
Fernando Vazquez (trener Deportiva): "Šta sam rekao Rouri nakon utakmice? Rekao sam mu da pošalje veliki zagrljaj Vilanovi i poželio sam im sreću u utorak."
"Puyol je temelj Barcelone, veoma važan igrač i pravi 'šef' na terenu."
Atletico izgubio od Sociedada, mislim da možemo već sad reći da je osigurana titula 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Liga je osigurana, sve karte treba bacit na Milan. Apsolutno sve.