FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.026.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
dad0r kaže...

Sumnjam da ce se to dogoditi ali ja bi jako htio Rooneya vidjeti u Barci one je odlican napadac a moze i igrati vise pozicija i to vise nego dobro

takav bi nam jedan igrac jako dobro dosel i to puno bolje bi bilo nego "bacati" lovu na Neymara koji je jos zelen ma da i za Rooneya bi trebali potegnuti duboko u dep.

nesluzbeno bi ferguson dao rooneyja za 20 mil. eura. ali pitanje je i njegova placa koja je sad u ManU ogromna

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uf to bio transfer....samo ga ne vidim na ni jednoj poziciji u Barci,nez kako bi to iskombinirali s njim da dode

16 godina
barcafan12 kaže...

Uf to bio transfer....samo ga ne vidim na ni jednoj poziciji u Barci,nez kako bi to iskombinirali s njim da dode

novi golman

Alves - Pique - novi obrambeni - Alba

Busquets

Xavi      Iniesta

Rooney

Neymar - Messi 

{#}

17 godina
FC Barcelona

ma kakav Rooney u Barci. Pa on vise ni u svom klubu ne igra napad nego nekakvog veznog igraca. A takvih imamo kolko oces. U Barci ima prvoklasni napadac i prezime mu je Villa. Kad ga je Barca dovela bio je isto vrh vrhova pa se opet nije uklopio 100% kao ni prije njega Ibrahimovic a ni Eto. Rooney je na izmaku i ako ga se tribalo dovest onda je to tribalo bit godinu-dvije prije.

Triba naostrit Villu i pustit ga da igra svaku utakmicu i onda bi se vidilo sta je on i sta moze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 15:04 (Abomb).
16 godina
FC Barcelona

Rooney u Unitedu igra sličnu ulogu kao Messi u Barci, praktički ista pozicija. Na poziciju krila se nebi uklopio, nema šanse. A Messiju sad mijenjati poziciju zbog nekog novog igrača koji dolazi u klub bi bio vjerojatno najgluplji potez u povijesti igre.

Barci prema naprijed treba samo pravo ubojito krilo i to je to. Ako se već naveliko priča o Neymaru, onda tu očito nešto postoji, a ja se nadam da će on biti dobar u Barci.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 16:31 (antimadridista).
15 godina
Abomb kaže...

ma kakav Rooney u Barci. Pa on vise ni u svom klubu ne igra napad nego nekakvog veznog igraca. A takvih imamo kolko oces. U Barci ima prvoklasni napadac i prezime mu je Villa. Kad ga je Barca dovela bio je isto vrh vrhova pa se opet nije uklopio 100% kao ni prije njega Ibrahimovic a ni Eto. Rooney je na izmaku i ako ga se tribalo dovest onda je to tribalo bit godinu-dvije prije.

Triba naostrit Villu i pustit ga da igra svaku utakmicu i onda bi se vidilo sta je on i sta moze.

Tako je {#}.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eV6gVt7gzLw#!

Jos jedna lijepa gesta Barcinih igraca...ovaj djecak je slijep od rođenja,i obozava Barcu,prati njezine tekme preko radija,a ispunila mu se najveca zelja,svoje junake je upoznao i prepoznao dodirom {#}

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Rooney u Unitedu igra sličnu ulogu kao Messi u Barci, praktički ista pozicija. Na poziciju krila se nebi uklopio, nema šanse. A Messiju sad mijenjati poziciju zbog nekog novog igrača koji dolazi u klub bi bio vjerojatno najgluplji potez u povijesti igre.

Barci prema naprijed treba samo pravo ubojito krilo i to je to. Ako se već naveliko priča o Neymaru, onda tu očito nešto postoji, a ja se nadam da će on biti dobar u Barci.

Neymar je lijevo krilo, on nije klasican napadac.

Ako Mandzukic nastavi igrati na ovom nivou, Pep bi ga mogao gurnut u Barcu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Offtopic: Drogba did a Busquets, and then he did a Neymar. :D http://trollfootball.lockerdome.com/articles/106646780
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
FC Barcelona

Roberto Carlos: "Pričao sam s Neymarom. Kada je u pitanju njegov transfer, mislim da Barcelona ima 90% šanse da zaigra u njihovom dresu."

"Prema mom mišljenju, Barcelona bi trebala proći Milana. Sada se utakmica igra na Camp Nouu, stadionu koji je veći i više odgovara Barçinoj igri."

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

"Prema mom mišljenju, Barcelona bi trebala proći Milana. Sada se utakmica igra na Camp Nouu, stadionu koji je veći i više odgovara Barçinoj igri."

Prema wikipediji, i još nekoliko stranica... stadioni su jednaki, 105x68m.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eV6gVt7gzLw#!

Jos jedna lijepa gesta Barcinih igraca...ovaj djecak je slijep od rođenja,i obozava Barcu,prati njezine tekme preko radija,a ispunila mu se najveca zelja,svoje junake je upoznao i prepoznao dodirom {#}

Svaka cast barceloni na tome, meni su suze krenule kada sam gledao ovaj video, evo barcelona daje primjer ostalima kako pomagati bolesnoj djeci

RESPECT, kapa do poda

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina
FC Barcelona

Moze mi neki reci s kim danas Barca igra i u kolko sati?

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Moze mi neki reci s kim danas Barca igra i u kolko sati?

Igraju protiv Deportiva,doma u 20:00 sati

15 godina
16 godina
neaktivan
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
neaktivan
Battlelog: Login_HR
16 godina

Večeras očekujem puno golova, ne kao prošli put al bar 5 komada.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 17:48 (x18x05x).
16 godina
FC Barcelona
Pinto - Alves Puyol Mascherano Adriano - Cesc Song Thiago - Alexis Villa Tello

nema Messija u prvih 11
16 godina
FC Barcelona

nema veze, i bolje da ga odmara za utorak. A ionako će vjerojatno ući u drugom poluvremenu ako bude problema.

btw. još uvijek radi onaj link za Sportklub kanale što sam stavio prije utakmice sa Realom, tamo će biti prijenos:

http://netsportchannel.blogspot.com/2013/02/sportklubovi.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:11 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Očekujem 1 gol Alexisa, 1 gol Tella, 2 gola Ville i jednu bombu Adriana. {#}

ova Barca B ima još više rupa u obrani nego velika Barca {#} umjesto da bude laganih 4:1, na kraju završi 4:3, a skoro je u predzadnjem napadu bilo 4:4

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:49 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne igraju lose,ali Fabregas i Adriano,promasuju nemoguce,iz onakvih situacija mora da se pogodi okvir gola.

15 godina
Nidzo95 kaže...

Ne igraju lose,ali Fabregas i Adriano,promasuju nemoguce,iz onakvih situacija mora da se pogodi okvir gola.

Pa je ovo izgleda bolje nego protekle utakmice nisu toliko letarigicni , ali stvarno sta mogu fulati u zadnje vrijeme je cudo

pa ja neznam koji k se s Fabregasom dogada takve stvari prije zakucaval zmirecki a i dosta grijesi u predaji lopte..

EDIT: Villa wtf ?

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:26 (dad0r).
15 godina
FC Barcelona

Kako igra ovaj Thiago {#}

Kakav promasaj Ville...

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:26 (Jack Black).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

hahahahahahahha pa ovaj Villaa nije normalan,ako ovako budu promasivali protiv Milana,bolje nemoj da izlaze na teren,da se brukaju . 

15 godina
Nidzo95 kaže...

hahahahahahahha pa ovaj Villaa nije normalan,ako ovako budu promasivali protiv Milana,bolje nemoj da izlaze na teren,da se brukaju . 

Za to poigravanje bi mu Roura trebal jednu samarcinu zaljepiti..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:34 (dad0r).
15 godina
FC Barcelona

Htio bi da Roura ubaci Abidala poslje ako moze igrati.

Alexis {#} 

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:40 (Jack Black).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovaj Tello glupi me nervira,misli da je neka igracina,a nije imao 5 kontakta sa loptom {#}

1:0 toooo Alexis 

Puyol odlican, :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:47 (Nidzo95).
18 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Majstore ne pratim Barcelonu ali ovo znam.. Ti kao fan barce bi treboa znati da je Eto pružio odlične partije, molio bi ove koji duže prate Barcu da te poduce necem..

http://hr.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto'o

pogledaj mu statistiku i onda veliš da se nije uklopio u Barcu omfg.... Barcina najveca pogreška je zamjena njega za Ibru btw..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
toxic kaže...
Abomb kaže...

Majstore ne pratim Barcelonu ali ovo znam.. Ti kao fan barce bi treboa znati da je Eto pružio odlične partije, molio bi ove koji duže prate Barcu da te poduce necem..

http://hr.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto'o

pogledaj mu statistiku i onda veliš da se nije uklopio u Barcu omfg.... Barcina najveca pogreška je zamjena njega za Ibru btw..

LoL ,  Abomb pa sta ti pricas Eto'o je (bio) igracina i stvari koje je radil u Barci su bile nevjerojatne i kako ti je napisal Toxic najveca

pogreska Barce sta su ga mijenjali za Ibru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice