FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne pamtim kad je zadnji put Barca odigrala ovoliko losih utakmica u nizu...cini mi se da smo procitana knjiga,barem sto se tice ovih boljih momcadi...pokusavamo se probijati al to ne ide i nece ici sigurno...mislim da nam treba jedan fizicki jak,visoki centarfor koji ce moci razbiti protivnicku obranu...da spusta lopte,i iz prekida da budemo opasniji...tesko je izigrati 8 igraca u obrani,nekad je to islo,al ocito da ne ide...nadam se da je ovo prolazna faza,da ce se decki moci sabrati do uzvrata protiv Milana i napokon odigrati jednu pravu tekmu

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...
antimadridista kaže...

jbt pričate kao da je 2013. počela prije 8 mjeseci. Mogli ste prvu utakmicu u novoj godini uzeti za mjerilo pa isto tako govoriti.

Pa evo dolazi 3. mjesec nije tako malo prošlo

toliko ste očajni postali da za mjerilo uzimate toliki vremenski period? Da, Messi je lošiji u ova 2 mjeseca nego inače, i što sad? hoćemo za Ronalda izmisliti posebno pravilo da se nagrada daje najboljem igraču prvog kvartala godine? ajde čovječe dosadan si, imaš tamo svoju temu pa piši što te volja.

Ma ne treba nama nagrada mi znamo ko je najbolji i najkompletniji igrač na svijetu a UEFA-ine zablude zadrzite za sebe.. {#}

16 godina
FC Barcelona
Roura: "Sve odluke su donesene u suradnji s Titom. Ne trebam više prava, jer sam pomoćnik."

eto, to je problem...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Glupo je uopče uspoređivati Ronalda i Messija ove sezone jer tablica pokazuje koliko je koji doprinjeo svojoj ekipi. Dovoljno je samo napomenuti da je Messi u zadnje dvije prvenstvene tekme čupao Barcu od poraza. Ovo što je danas bio loš kao i protiv Milana je samo odraz loše forme cjelokupne momčadi. Može jedan Leo čupati rezultat protiv slabijih, ali nemože Roura kao i ostatak suigrača misliti da će se isto dogoditi protiv ekipa koje su top konkurencija. Zato se cjelokupna ekipa treba probuditi, ali teško sam trenerom koji nema iskustva u tom poslu. Inače ovo je jedan poraz u kup utakmici kojeg se može prožvakati, ali veči problem je igra na terenu i onaj poraz od Milana.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Naletio na zanimljiv komentar:

Meni nije jasno zasto fanovi barce uzdizu ovog defanzivnog veznog kad taj u dinamu prvi sastav ne bi igro100% ,hebes defanzivnog kraj kojeg timovi imaju po 10 tak cistih kontri hebemu njegov zadatak je to sprjecavat masc sjedi na klupi a 10x je bolji igrac i u fazi obrane i napada.( nemojte mi sad naturit statistiku tocnih dodavanja molim vas jer svi znamo kakvi passovi su tu,taj kad doda loptu kao sto alonso daje  preko 40m preciznosti ja idem u crkvu:P)

• Bit harsh. Probably true that Messi's position sunken in midfield won't work in big games unless the team can integrate another world class forward.
  • Neymar is emphatically not the man. But who is? Reus? Suarez? maybe Jovetic? Or would they be another Alexis. A defensive, rabble rousing bastard is what they need.
  • I genuinely think that this is the end for this Barcelona team.
  • The end in the sense that their never going to reach those peaks as regularly again. The last two matches reminded me of Rijkaards last seaon. Bizarre when you consider they may get over a hundred points in the league.
  • I remember getting the same feeling when AC Milan's fantastic midfield featuring the likes of of Pirlo, Gattuso, Seedorf and Kaka began to break up.
  • Iniesta has been poor recently. Those slow dribbles look great, but I'm inclined to think that he's becoming Barca's Ariel Ortega. He looks physically weak and can't shoot. Also he's not particularly productive for a player who's job it is to produce.
  • Fabregas adds nothing. He was (in hindsight) an awful signing who is playing in the wrong position and should perhaps have been trained as Xavi's successor although he slows the play down too much.
  • Xavi is just not as fit or influential as he was - a player in decline, sadly. We saw it during the euros. He doesn't seem to buzz around with quite so much purpose.
  • Puyol could play on in a Terry role if he was at Chelsea but the fact that Barca allow so much space during their counters could shorten his career.
  • Alex Song.
  • Pedro has been a good servant of the club but just isn't dangerous enough without someone pulling the strings for him. A player who would struggle to start for a last 16 champions league club.
  • They are too narrow and even when they get in space, the players look guilty when thinking about crossing. Tello's direct play was a relief, but I'm not sure he's good enough. Bale would be.
  • They don't don't seem to know how to defend, and especially against counter attacks. Think Milan, Chelsea last season, Madrid today and last season in the League. Watch the amount of space Ronaldo got during the counter attach that led to the second goal. The defender just didn't seem to care where he was. They're equally bad at corners whether defending or attacking. These things they could get away with when they were creating chances (although it probably cost them a couple of big cups!), but against Milan (the worst performance I've ever seen this team have) they made nothing.
  • Conditioning, rotation of their older players, and some sort of defensive/managerial strategising could yet refresh this team. Perhaps news of Tito's condition has unsettled them. And you could write tonight off had it not been for the shocking performance in the San Siro.
  • Anyway, Im sure tonight will be all about Ronaldo, as usual (because he scored a goal, and a pen and that's the only currency internet warriors understand), but I thought that although he played OK (decent, but certainly not great), I'd have Di Maria, maybe Alonso, and certainly Varane above him as the star men tonight.
When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 6:09 (carcharodon).
15 godina
antimadridista kaže...
Roura: "Sve odluke su donesene u suradnji s Titom. Ne trebam više prava, jer sam pomoćnik."

eto, to je problem...

Nije to najveci problem , vise nego ocito je da nemaju kondicije tj. da su umorni a posljedica toga je da se "ne trude".

Vec sam dosta puta rekel da ove sezone obrana nam je komedija i da ona filozofija da mi mozemo vise zabiti nego primiti

ne stoji s takvom obranom sto se pokazalo u puno cak i previse utakmica ove godine.

Najvise me zivciraju teski "navijaci" Barce i ostali magarci  koji sad pljuju i pisu svakakve gluposti jer kao Barca nebi trebala nikad izgubiti

utakmicu naravno ovaj pad forme je dosao u najgorem mogucem trenutku i to jos protiv nasih najvecih rivala.

Real je jucer absolutno zasluzil pobjedu jer su u taktickom pogledu odigrali savrseno ali i dalje stoji kak god se to nekima svidalo ili ne

nisu odigrali nista spektakularno i takvu Barcu kakva je sad svaki malo jaci klub bi pobijedo no naravno ne govorim da je to glavni razlog

za pobjedu njihovu ali sigurno ima nesto u tome i kao sto rekoh absolutno su zasluzili pobjedu.

I za kraj jedna za Messi-a s nekog portala:

"Tako je to. Srušiš sve rekorde koji postoje, navikneš ljude da si nogometni Bog, i onda kad ne zabiješ u dvije utakmice zaredom, svi ti preko noći okrenu leđa..."

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 11:40 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta je sa marcom bartrom? sjecam se da je jednu utakmicu igro protiv reala i odigrao ju je bez greske... treba vise dat priliku mladim stoperima kao sto je mourinho dao priliku varaneu koji je 2 utakmice protiv barce odigrao vrhunski...

16 godina
neaktivan
Vidim Barca prekinula vezu s UEFA-om i postala single. Ma varate se to su se oni dogovorili, Barci liga i LP, Realu kup :P.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
dad0r kaže...
Nije to najveci problem , vise nego ocito je da nemaju kondicije tj. da su umorni a posljedica toga je da se "ne trude".

Vec sam dosta puta rekel da ove sezone obrana nam je komedija i da ona filozofija da mi mozemo vise zabiti nego primiti

ne stoji s takvom obranom sto se pokazalo u puno cak i previse utakmica ove godine.

Najvise me zivciraju teski "navijaci" Barce i ostali magarci  koji sad pljuju i pisu svakakve gluposti jer kao Barca nebi trebala nikad izgubiti

utakmicu naravno ovaj pad forme je dosao u najgorem mogucem trenutku i to jos protiv nasih najvecih rivala.

Real je jucer absolutno zasluzil pobjedu jer su u taktickom pogledu odigrali savrseno ali i dalje stoji kak god se to nekima svidalo ili ne

nisu odigrali nista spektakularno i takvu Barcu kakva je sad svaki malo jaci klub bi pobijedo no naravno ne govorim da je to glavni razlog

za pobjedu njihovu ali sigurno ima nesto u tome i kao sto rekoh absolutno su zasluzili pobjedu.

I za kraj jedna za Messi-a s nekog portala:

"Tako je to. Srušiš sve rekorde koji postoje, navikneš ljude da si nogometni Bog, i onda kad ne zabiješ u dvije utakmice zaredom, svi ti preko noći okrenu leđa..."

ma gle, sve to što si ti rekao stoji, ali tko je krivac za ovo nabrojano nego trener? ne možeš dopustiti da ti se ekipa tako raspadne u svakom smislu, od kondicije do svega ostalog. I onda se još nezna ni tko donosi odluke, izgleda da donosi Vilanova sa drugog kraja svijeta koji ne može znati što se događa ako nije prisutan s njima svaki trening. Tako ozbiljna ekipa ne može funkcionirati. Kad je Vilanova bio na klupi bilo je loših utakmica, ali tad se stvorila ovolika prednost na ljestvici, tad je Barca dominirala i igrala nogomet. A sad u 3 utakmice nisu stvorili 2 šanse za gol, toliko je očito da tu više ništa ne funkcionira. Roura nije za posao trenera, ne može ti svaki čovjek " sa ulice" voditi ekipu, pa nije to Football Manager...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:11 (antimadridista).
18 godina
protjeran
FC Barcelona
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:26 (Prince-Artas).
16 godina

vidio sam i snoć da ste se s ovim rugali. Zar ste vi svi toliko slijepi da ne vidite udarac koljenom u koljeno? čak je i onaj nadareni komentator na Areni to primjetio sinoć, a eto hejteri su uvijek u prvim redovima da se rugaju. Ako neki igrač Barce leži na podu, automatski je to gluma, nedaj Bože pogledati situaciju.

18 godina
protjeran
FC Barcelona

Svi znamo da ste u šoku zbog 0 osvojenih oscara neki dan pa eto moramo malo podgrijat atmosferu prije debakla u LP {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:34 (Prince-Artas).
18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

vidio sam i snoć da ste se s ovim rugali. Zar ste vi svi toliko slijepi da ne vidite udarac koljenom u koljeno? čak je i onaj nadareni komentator na Areni to primjetio sinoć, a eto hejteri su uvijek u prvim redovima da se rugaju. Ako neki igrač Barce leži na podu, automatski je to gluma, nedaj Bože pogledati situaciju.

kao neutralan se javljam na ovaj komentar.. neupitno je da je faul bio ali na koji nacin je ovaj simulirao to je ono što je smiješno... primit se za glavu i vrtit na podu 5 minuta je nebuloza i onda odbit ruku... Hebeš mi sve ali reci mi ti kada su to nogometne veličine napravile tipa : Zanetti, Giggs, i slični pa njima je ispod časti ležat na terenu i pretvarat se...

Osobno gadi mi se simulacija na svakoj razini ali na žalost nogomet je takav.

I naravno da je Barcelona pod povečalom ali sa razlogom pusti sada Real sa strane, pogledaj druge utakmice mislim da i sam znaš onaj potez "BISKVITA" kada je isključen T.Motta a mogu ti nabrojati još hrpu njih gdje oni se neopravdano izležavaju i glume. Nekad se zapitam da li im zaista to treba pošto su ionako najbolji u proteklih nekoliko godina.. Iako im u zadnje vrijeme baš i nejde najbolje..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
toxic kaže...
kao neutralan se javljam na ovaj komentar.. neupitno je da je faul bio ali na koji nacin je ovaj simulirao to je ono što je smiješno... primit se za glavu i vrtit na podu 5 minuta je nebuloza i onda odbit ruku... Hebeš mi sve ali reci mi ti kada su to nogometne veličine napravile tipa : Zanetti, Giggs, i slični pa njima je ispod časti ležat na terenu i pretvarat se...

I naravno da je Barcelona pod povečalom ali sa razlogom pusti sada Real sa strane, pogledaj druge utakmice mislim da i sam znaš onaj potez "BISKVITA" kada je isključen T.Motta a mogu ti nabrojati još hrpu njih gdje oni se neopravdano izležavaju i glume. Nekad se zapitam da li im zaista to treba pošto su ionako najbolji u proteklih nekoliko godina.. Iako im u zadnje vrijeme baš i nejde najbolje..

i što sad s time? da, znaju odglumiti, i onda svaki put kad netko odglumi treba doći tu na temu i provocirati? Kako bi bilo da se tako radi za svaki klub? i glupo mi je kad dođete o tome pričati pa kažete "pusti sad druge klubove". A zašto? recimo sinoć u istoj ovoj utakmici nije sramota kako se Pepe bacio kad ga je igrač Barce samo dotaknuo ono kad su se malo zakačili? ne, to nitko nije primjetio, bitno je primjetiti da igrač Barce leži na podu nakon prekršaja, ko j*be druge klubove...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:45 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

To je tako uvijek,pusti druge sa strane kad simuliraju il kad im se sudi u korist,a cim je to slucaj s Barcom to je odmah glavna vijest dana...meni se to gadi,kad se najboljem klubu gleda svaka sitnica da bi ih se samo sputavalo...u svakom timu ima par igraca koji su skloni glumi,al o njima se ne prica osim ako nisu iz Barce

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
toxic kaže...

i što sad s time? da, znaju odglumiti, i onda svaki put kad netko odglumi treba doći tu na temu i provocirati? Kako bi bilo da se tako radi za svaki klub? i glupo mi je kad dođete o tome pričati pa kažete "pusti sad druge klubove". A zašto? recimo sinoć u istoj ovoj utakmici nije sramota kako se Pepe bacio kad ga je igrač Barce samo dotaknuo ono kad su se malo zakačili? ne, to nitko nije primjetio, bitno je primjetiti da igrač Barce leži na podu nakon prekršaja, ko j*be druge klubove...

Pepe je pao, nije se prenemagao ko šta to rade Alves, Busquets, Pedro, Sanchez a evo sad i Alba. :)

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Pepe je pao, nije se prenemagao ko šta to rade Alves, Busquets, Pedro, Sanchez a evo sad i Alba. :)

Pao kao da ga je neko sakom pogodio,to se isto moze okarakterizirati kao pokusaj simulacije,inace je i on poznat po prenaglasenim "padovima"

16 godina
FC Barcelona
i samo da nadodam, kažeš "kad si primjetio da tako nešto naprave Giggs, Zanetti i neki drugi velikani"? pa nikad, isto kao što nikad nisam vidio da to rade Puyol i Xavi koje vidi, igrom slučaja nisi spomenuo iako su igrači Barce. Ono što su u Barci Busquets, Alves i još 2-3 igrača, to su u ostalim klubovima Pepe, Rooney, Bale i da ne nabrajam dalje. Pa Bale je ove sezone pobrao 5 žutih kartona zbog simuliranja čovječe, mogu misliti što bi se pisalo da igra za Barcu.
16 godina
Zeromaxy21 kaže...

ajde molim te ne piši gluposti. Jasno se vidjelo da je odglumio i da je pokušao zaraditi karton, ne izvlači se bezveze. Još se uvijek sjećam prošlogodišnjeg polufinala kad je odglumio da mu je Cesc otkinuo glavu.

a onda još poslije toga nagazi Messiju na prste na istoj utakmici. Pepe je najveći šljam kojeg je nogomet ikad vidio, em je mesar, em simulira na svakom koraku, dva u jedan. Takvog Barca nikad neće imati...

apsurdno je da tog klauna netko još uvijek brani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:57 (antimadridista).
18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
i samo da nadodam, kažeš "kad si primjetio da tako nešto naprave Giggs, Zanetti i neki drugi velikani"? pa nikad, isto kao što nikad nisam vidio da to rade Puyol i Xavi koje vidi, igrom slučaja nisi spomenuo iako su igrači Barce. Ono što su u Barci Busquets, Alves i još 2-3 igrača, to su u ostalim klubovima Pepe, Rooney, Bale i da ne nabrajam dalje. Pa Bale je ove sezone pobrao 5 žutih kartona zbog simuliranja čovječe, mogu misliti što bi se pisalo da igra za Barcu.

Nije nitko pisao jer je medijska pozornost prema Barci i Realu pono veća nego drugih klubova.

Logično, ako ne možeš prihvatiti da ti je klub popularan i zbog toga ima više i kritika jbga onda..

Npr ja navijam za FC Inter kritiziraju svi živi sve, pa nikom ne prigovaram jer znam da sam živio u gorim vremenima i pratio Inter prije ovih boljih rezultata.. ali eto kritike su uvijek tu a ti ih prihvati ili nemoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:57 (toxic).
16 godina
toxic kaže...
Nije nitko pisao jer je midijska pozornost prema Barci i Realu pono veća nego drugih klubova.

Logično, ako ne možeš prihvatiti da ti je klub popularn i zbog toga ima i kritika jbga onda..

Npr ja navijam za FC Inter kritiziraju svi živi sve, pa nikom ne prigovaram jer znam da sam živio u gorim vremenima i pratio Inter prije ovih boljih rezultata.. ali eto kritike su uvijek tu a ti ih prihvati ili nemoj.

ja to razumijem i priznati ću da neki igrači glume bez razloga, nije mi to problem priznati. Ali mi je glupo da na istoj utakmici se nešto slično dogodi, a to nitko ne primjećuje samo zbog boje dresa, eto toliko.

18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja to razumijem i priznati ću da neki igrači glume bez razloga, nije mi to problem priznati. Ali mi je glupo da na istoj utakmici se nešto slično dogodi, a to nitko ne primjećuje samo zbog boje dresa, eto toliko.

ima ona: uvijek se prica o lošem nikad o dobrom.. Evo npr Messi ne glumi Xavi ne glumi itd.. Ali par igraca tipa Pedro i Bisvkit glume i naravno da ce svi mediji pisat o tim lošim ponašanjima jer im to donosi vecu hajku(posjecenost).. Pa eto nemoj se pitat zašto nitko ne piše o dobrim stvarima..

Derbiju su takvi jedna strana napada onu drugu a najgore je kada tvoj klub izgubi u tom derbiju jer onda slijedi hrpa loših i neugodnih komentara sa one pobjednicke strane..

Da li si procitao tekst od neki dana kada je igrac PSV-a Lens napravio malu svadu u tunelu poslije tekme?? Možda jesi ali 95% nije jer im je eto PSV i Lens stran pojam, ali eto stavili su velika tučnjava pa bi i otvorio taj link a na kraju od te velike tuce nije bilo ništa

18 godina
antimadridista kaže...

Točno to. Onaj Ramos je takva 3.14čkica kakve nema. Oni njegovi padovi kao pokošen metkom kad mu je netko od Barcinih igrača naslonio na prsa a on se hvata za onu svoju lijepu facu, pa onda u korneru gdje također pada ko pokošen gdje nema nikoga oko njega.

Strašno, gadi mi se. Da se razumijemo, tu spada i Pedro i Busquest, ali ovaj mi se pogotovo gadi jer je kao "faca" dok ne osjeti dodir i onda pada kao pokošen.

Muka mi je takvih 3.14čkica, sve u zatvor kod Big Boba {#}{#}

I da, Ronaldo je mogao ne pasti u šesnaestercu da nije odlučio nogu vući po podu kako bi naletio na nogu od Piquea.  {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
FC Barcelona
Messi danas nije bio pristuan na treningu zbog temperature i umora. Jasno se to na njemu vidi već duže vrijeme, treba i njemu odmora. Čovjek nas je izvlačio svaku utakmicu, stalno igra po 90 minuta jedini u ekipi. Samo neka se odmori do subote, a ako ne bude 100% spreman, za njega bi bilo bolje da ni ne igra i da se čuva za Milan.
16 godina
antimadridista kaže...

Pozdrav,ja sam realovac samo da se zna,nisam došao provocirat,ali ovo mi je upalo u oko, antimadridista dobro ja gledam ovaj video 20 puta i ja nevidim nikakav udarac u koljeno,dodirnuli su se sa kostobranima,čak se nisu sudarili nego su se dodirnuli.

Nevjerujem da ti pokušavaš uvjerit tu nekog da je to bilo kad se jasno vidi da nema govora o tome.

niže dole si napisao za pepeovu simulaciju,sjeti se seville i fabregasa,igra je zaustavljna bila,fabregas se zabio u sevillinog igrača i ovaj je dobio crveni.Jučer isto igra zaustavljana,biskvit i alba odgurnu pepea lagano,na što se on baci i očigledno ''simulira'' ustane se i smije se,i sudac jednostavno zaboravi tu situaciju.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

kak vam se da po cijele dane raspravljati o razmaženim zvijezdama,koje ne znaju gubiti pa simuliraju?fan sam barce,al ovo se odnosi na obje strane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:24 (hitmanovich).
16 godina
crack kaže...

niže dole si napisao za pepeovu simulaciju,sjeti se seville i fabregasa,igra je zaustavljna bila,fabregas se zabio u sevillinog igrača i ovaj je dobio crveni.Jučer isto igra zaustavljana,biskvit i alba odgurnu pepea lagano,na što se on baci i očigledno ''simulira'' ustane se i smije se,i sudac jednostavno zaboravi tu situaciju.

oćemo sad svaku utakmicu se vraćati natrag, po 5 godina? glume i jedni i drugi, vi imate u svojim redovima Di Mariu, Pepea, Coentraa, Ronalda. Barca ima Busquetsa, Pedra, Fabregasa, Albu. Ajde da mi neki navijač drugih klubova dođe pisati o tome, nego navijač Reala? daj molim te nemoj me nasmijavati. Smiješno je kako uopće imate obraza pričati o tome. I ne želim se uopće više o tome raspravljati jer nema smisla, samo se ponavljamo i o tome su se vodile rasprave već 110 puta i u jednoj i u drugoj temi i uvijek se svode na isto. Vi izvučete video gdje simulira Busquets, navijač Barce izvuče video gdje simulira Di Marija, i tako stalno, stvarno nema smisla.

18 godina
neaktivan
toxic kaže...

Nije nitko pisao jer je medijska pozornost prema Barci i Realu pono veća nego drugih klubova.

Logično, ako ne možeš prihvatiti da ti je klub popularan i zbog toga ima više i kritika jbga onda..

Apsolutno svaki "novinar" si daje za pravo napisati "mišljenje" o Barci, Realu, Messiju, stanju gospodarstva države, godišnjem prinosu meda po košnici. Problem je što rijetko tko razmisli o napisanom.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
FC Barcelona
Iniesta: "To što trener nije s nama dosta utječe na nas, u teškoj smo situaciji. Da kažem suprotno rekao bi laž, trener je temelj svega."
"U nogometu ne možemo svake godine osvojiti sve moguće trofeje, ima i teških trenutaka i trebamo biti spremni nositi se s njima i prebroditi ih."
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha kakve sve gluposti i laži pišete, samo vi sebi utuvite u glavu svoju priču, zanimljivije je onda. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice