FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
FC Barcelona

Izgleda da Barci ipak treba trener. I to dobar trener. Majko mila kako je ovo lose. Iniesta jedini za prolaznu ocjenu. Ne znam u cemu je stvar, ali dok je bo Pep bilo je puno vise energije, full presing po cijelom terenu, sad svi izgledaju kao da ih zaboli neka stvar za sve. Nema tu srece. Da nije ovolika razlika u prvenstvu bila bi sezona bez trofeja. Prolazak u ligi prvaka? Nema teorije.

p.s. Čestitke Realu, pročitali su ih toliko da boli gledati

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
ATJLučko kaže...

Makar sam jednom nešto rekao, i makar bi mogao provocirati do preksutra, ja to neću učiniti večers, već ću vam svima reći, ako niste čuli u komentaru Bože Sušeca, predsjednik Barcelone je bio odsutan sa ovevečerašnje  utakmice, navodno je hitno otišao je u Ameriku, u bolnicu kod Tita Vilanove, na žalost, ako je po boji glasa Bože nije dobro stanje zdravlja kod Tita Vilanove {#}, nadam se svemu najboljem!

I jedan mali osvrt na večerašnju igru Barcelone, koliko im je psihički trebala pobjeda, da se pozitivan ego nahrani prije one bitnije utakmice ove sezone, uzvrata u Lizi Prvaka, ona u subotu je čak možda i nevažna toliko, toliko im treba ipak malo odmora, a teške utakmice slijede!

Utakmica protiv Real Madrida, ona slijedjeće u prvenstvu, možda je već večeras izgubljena, što i nije bitno ukoliko je dobivena ona za koliko, šest sedam dana kontra Milana, i možete vi reći što god hoćete, želite, ali prije svega budite realni sami sa sobom, makar malo, tika taka nije isto bez Pepa Guardiole, nikako, tika taka je većinom pročitan, a igrači Barcelone su lagano umorni, potežih nogu. Ovo večeras je bilo pomalo i realno za očekivati, makar, lopta je okrugla, Primera je vjerojatno osvojena, za Ligu Prvaka se tek treba pomučiti, i nadati se najboljem, pozdrav {#}!  

inače san skužija da si ti provokator za barcu, al ovo je dobar i točan post osim ovog da je sljedeci el clasico izgubljen, ja bas mislim da ce dobit samo da bi isprali ljagu nakon ovog poraza, da se ne zapamti, a za trenera, vilanova je dobro a rossel je isa u ameriku da bi vidija jel tito dovoljno dobro da vodi večeras barcelonu, očito nije bija. 

Som la gent blaugrana
16 godina
Ramo kaže...

Izgleda da Barci ipak treba trener. I to dobar trener. Majko mila kako je ovo lose. Iniesta jedini za prolaznu ocjenu. Ne znam u cemu je stvar, ali dok je bo Pep bilo je puno vise energije, full presing po cijelom terenu, sad svi izgledaju kao da ih zaboli neka stvar za sve. Nema tu srece. Da nije ovolika razlika u prvenstvu bila bi sezona bez trofeja. Prolazak u ligi prvaka? Nema teorije.

p.s. Čestitke Realu, pročitali su ih toliko da boli gledati

bilo je dobro i pod Vilanovom, i više nego dobro. Točno od dolaska Roure je počeo ogroman pad. Toliko o tome da Barci ne treba trener, nije trenerski posao samo postaviti 11 igrača na teren i pustiti ih da igraju, naravno da je puno više od toga. I upravo zato sam uvijek obožavao Pepa i uvijek ću ga obožavati, ono što je on napravio sa Barcom je njegov rukopis.

Ovo sad je najgora situacija u ovih 5 godina, ne zbog rezultata, nego zbog problema sa trenerom. Što napraviti ako se Vilanoiva ne vrati, koga dovesti? stvarno neznam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja se iskreno nadam da bi mogli nac neku zakrpu bar dok se tito ne oporavi jer ovo sa rourom ne izgleda dobro, očito nema tu sposobnost za vodit ovakav tip momčadi, njegov posao je uvik bija i ostat će bit pomoćni trener. 

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
Cinjenica je da je pod Pepom vrijedilo "6 second rule" za presing, Tito je smanjio na "5 second", a kod Roure je trenutno "infinite"...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
18 godina
FC Barcelona

Kad je Sanchez kupovan sjećam se da sam sam sebi koemntirao kako je riječ o profulanoj investiciji, što se već neko vrijeme očitava...

U Barci moraju ozbiljno poraditi na nabavi min. 2 kvalitetna full time defanzivna, jer se na svoju školu, barem u tom braničkom aspektu, ne mogu pouzdati izgleda.

bilo je žalosno gledati nemoć Piquea i Puyola.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemožete vi očekivat od Roure da savršeno pokrije Vilanovu. Ne, on je samo pomočni trener, fali nam energije, motivacije. Real nas je stiso odma prvih 10 min, disat nismo mogli čovječe. Nismo znali šta s loptom napravit.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
Bilo je zalosno gledati cijelu obranu, pretrcavali su ih ko nikad. Dosad bi to radio samo Ronaldo, a danas i Di Maria... no comment.
18 godina

Ja iskreno mislim da barca treba mijenjati igru. Ne mozda drasticno, ali bar malo biti opasniji izvan 16m, i jos neke stvari, jer ocito je, nakon 5 godina sve vise klubova se zna suprotstaviti (parkirati autobus) ovoj igri, a obrana izgleda sve gore, i eto problema.

A za trenera? Pa treba neki znalac koji nece unistiti ovo sto imaju, ali ce dodati nesto svoje da ne bude toliko predvidljivo, jer je to ocito najveci problem, Barca je postala previse predvidljiva.

Nadam se de ce Tito iducu sezonu odraditi u komadu da se vidi kakav je on uistinu trener.

16 godina
FC Barcelona

potpuno zasluzena pobjeda reala. steta sto je pepe (jos jednom) pokusao zasrati sve dobro sto su mu suigraci veceras napravili.

sva sreca pa je barça napravila ogromnu prednost jos davno i prakticno osigurala naslov u 11. mjesecu.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
18 godina
FC Barcelona

Nisam gledao, što je točno Pepe izvodio?

16 godina
neaktivan
Ja bih osobno doveo Mišu Krstičevića, taj bi im ih skinuo par s neba pa bi dobivali svaku s +3 hendikepom. Samo jezicna barijera je problem. Ima li neki takav spanjolac? :D
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

roura igra na zicer sastav sa fabregasom koji je u ocajnoj formi.... nije neki trener sa iskustvom tj. nema taj autoritet trenera da motivira igrace i da postavi na teren igrace koji su spremni.... a ovo sa villom mi nije jasno kako covijek ne moze igrati u prvom sastavu... fabregas i sanchez zajedno su zabili 13 golova, villa sam 12 s tim da villa ima duplo manje minuta nego spomenuti dvojac....

18 godina
FlyBoy kaže...

Kad je Sanchez kupovan sjećam se da sam sam sebi koemntirao kako je riječ o profulanoj investiciji, što se već neko vrijeme očitava...

U Barci moraju ozbiljno poraditi na nabavi min. 2 kvalitetna full time defanzivna, jer se na svoju školu, barem u tom braničkom aspektu, ne mogu pouzdati izgleda.

bilo je žalosno gledati nemoć Piquea i Puyola.

Ovo je totalno pogresno. Istina da je Puyol sve stariji, ali to uopce nije problem. Obrana nije problem, problem je milion pogresnih dodavanja, sto se nije u zadnjih   5 godina dogodilo ni jednom, staticnost i bezidejnost sredine i napada.... Ako pricamo o igri koju barca njeguje to su problemi, normalno da ce protivnik imati prostora za kontru, ako se napada cijelu utakmicu, to o cemu ti pricas je mjenjanje cijele filozofije. Sta treba, da se pretvore u Chelsea? Kupe 10 drvosjeca i sve 5? Glupost. Ja bih iskreno volio da par utakmica u kontinuitetu odigraju Alexis, Villa i Messi, i siguran sam da bi to izgledalo odlicno.

18 godina
FC Barcelona

Kada kažem: svoju školu, mislim na mlade koji dolazi iz Juniora i b momčadi a ne na tika-taka igru koju Barca njeguje.

Nekako gledajući širu sliku, sve kvalitetno što je izašlo je ofanzivno nastrojeno,  pa je očito da treba izvana dovesti nekoga tko će raditi posao u obrani.

16 godina
FC Barcelona

ma ja sam mišljenja da nije problem u kadru igrača. Barca je ove sezone možda i najkompletnija u zadnjih par godina. Ono što se događalo na početku sezone i ono što se događa sad, to je najbolji primjer. Ne može trener dopustiti da mu se tako raspradne ekipa. Možda je problem upravo to što Roura ni ne odlučuje toliko o nekim stvarima, nego Vilanova koji je na drugom kraju svijeta. To je onda još gore nego da je Roura sve u*rao. Jer ne može ti trener "preko Skypea" voditi momčad, kad nije na treninzima, kad ne vidi što se događa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ljudi traze Messia...

Messi
4 Ballon d'or 25 Years
C.Ronaldo 27 Years 1 Ballon d'or

Messi Broke 30 record in a season
Ronaldo 5 in a season
Messi 91 Goals in a year
C.Ronaldo 60
RONALDO WHO!'

Jordi Roura: "Sada se ponovo fokusiramo na Ligu, to je važna titula za nas. Potom, naravno, dolazi Milan u Ligi prvaka."

"Počeli smo dobro, ali su oni stigli u vodstvo. Penal je bio čist, dok smo drugi pogodak primili također kada smo izgledali dobro na terenu."

"Poštovanje za navijače, ovo je bio težak trenutak, ali su reagovali na sjajan način."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:46 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...

Messi
4 Ballon d'or 25 Years

Ronaldo 5 in a season
Messi 91 Goals in a year
C.Ronaldo 60
RONALDO WHO!!!!'

Ronaldo koji je dao Barceloni dva gola usred Barcelone kolega {#} kada već izazivaš !!!!

BTW; koliko je Messi dao golova u zadnje dvije utakmice, upsssss NULA, stoga psssssst {#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

Neka se pričao o Ronaldu i Messiju koliko god ljudi žele. Ali to ne mijenja činjenicu da je Barcelona danas fino izgubila. Što će Barceloni Messi, ako nema dobre rezultate.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

Messi
4 Ballon d'or 25 Years

Ronaldo 5 in a season
Messi 91 Goals in a year
C.Ronaldo 60
RONALDO WHO!!!!'

Ronaldo koji je dao Barceloni dva gola usred Barcelone kolega {#} kada već izazivaš !!!!

BTW; koliko je Messi dao golova u zadnje dvije utakmice, upsssss NULA, stoga psssssst {#}!!!!

Pa nema veze, nemožeš mi sprdat najboljeg igrača svijeta, sve će vam se to osvetit.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

nije Messi kriv što dobije loptu na sredini terena pa ju nema kome pdvaliti, svi stoje na terenu i ne pomiču se. Kao što je problem sa trenerom, također postoji problem i sa ovom postavom koja izgleda mora igrati svaku bitniju utakmicu. Normalno da neće biti ubojiti ako se toliko veznih igrača nagura na terenu, a onda još Roura stavi Villu u igru tek kad je Real poveo 2-0, ja mu nebi ni ulazio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:52 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

POZITIVAN STAV !!!!!!

16 godina
FC Barcelona

Nevjerojatno je kako ljudi očekuju da Messi dobije loptu na 50 metara od protivničkog gola te zatim zabije gol. Mislim stvarno.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Kažu da će se sada u kladionicama uvesti nova ponuda klađenja kada Barcelona igra, a to je - Da li će se Messi vidjeti na terenu ili ne?" :)

16 godina
ajdin99 kaže...

"Kažu da će se sada u kladionicama uvesti nova ponuda klađenja kada Barcelona igra, a to je - Da li će se Messi vidjeti na terenu ili ne?" :)

uuuu kakva fora, prejako. Dečki dočekali 2 utakmice u kojima je Messi bio loš (kao i ostatak ekipe), i onda uživaju. Nebitno što je dosad u sezoni zabio 50 golova i što je u kladionicama koeficijent 1.15 da Messi zabija gol, on je bezvezean zbog 2 loše utakmice.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...

uuuu kakva fora, prejako. Dečki dočekali 2 utakmice u kojima je Messi bio loš (kao i ostatak ekipe), i onda uživaju. Nebitno što je dosad u sezoni zabio 50 golova i što je u kladionicama koeficijent 1.15 da Messi zabija gol, on je bezvezean zbog 2 loše utakmice.

U 2013. godini Ronaldo je daleko bolji od Messija!

14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...

U 2013. godini Ronaldo je daleko bolji od Messija!

Točno.

16 godina
FC Barcelona

jbt pričate kao da je 2013. počela prije 8 mjeseci. Mogli ste prvu utakmicu u novoj godini uzeti za mjerilo pa isto tako govoriti.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jbt pričate kao da je 2013. počela prije 8 mjeseci. Mogli ste prvu utakmicu u novoj godini uzeti za mjerilo pa isto tako govoriti.

Pa evo dolazi 3. mjesec nije tako malo prošlo

16 godina
ajdin99 kaže...
antimadridista kaže...

Pa evo dolazi 3. mjesec nije tako malo prošlo

toliko ste očajni postali da za mjerilo uzimate toliki vremenski period? Da, Messi je lošiji u ova 2 mjeseca nego inače, i što sad? hoćemo za Ronalda izmisliti posebno pravilo da se nagrada daje najboljem igraču prvog kvartala godine? ajde čovječe dosadan si, imaš tamo svoju temu pa piši što te volja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice