FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Stopere podhitno tražit, Puyol u mirovinu a Pique, neznam šta s njim.

Ma trebali su kupit centralnog beka , a ne Songa. Uzalud bačen novac. Mogli su dodat par miliona eura od tog što su dali za Song i kupit Hummelsa.

A i trebali bi kupit napadača jer očito nitko ne može ni neće zabit gol. Svi čekaju da Leo utrpa i stoje i gledaju. Većina njih ne trudi se ni utrčat ni otvarat prostor.

Daj Bože da dođu Aguero ili Neymar jer Pedro i Alexis ne bi dali gola ni NK Brlogu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:36 (sylar79).
16 godina
neaktivan

Ne preostaje ništa drugo nego da cijenjeni navijači počnu vikat: "Igrajte, pi***ce!" Na Poljudu ponekad pali.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Stvarno jad u zadnje vrijeme od nasih a ovo danas slag na tortu uzasa koji se desava.

Realu cestitke na absolutno zasluzenoj pobjedi.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Stvarno smo jadni. Messi totalno van forme, isfrustriran. Ostali isto kao i lani ne mogu ništa sami pa ako Leo ne zabije neće nitko.

Obrana cijele godine igra preloše, ali do sada je napad uvijek zabijao jedan gol više.

A sad NAJVEĆI PROBLEM je ovaj Roura. Lik je stvarno jadnik.

Ne znam šta Villanova misli, ako se ne vrati za par dana da vodi momčad nemamo šanse ni protiv Milana.

Što se mene tiče ako se ne vrati za tu utakmicu ne mora se ni vraćat. Jer ovu razliku u prvenstvu ne bi ni Kruno Jurčić profućkao.

Slažem se sa svakom rjecju. Gledam Puyola nakon sto je pao nemrda, sjedi, dosta neobicno za njega, mozda bi cak i stigao u blok
Villa je trebao od prve minute, nemoze Messi sve sam treba netko jos u napadu
Rouri je prosjek da od 5 utakmica u 4 je ubacio isti sastav: ili ne zna ili nema muda mjenjat
A da se mene pita stavio bih Mascherana od prve ali to je sad nebitno
najvece razocarenje Roura... 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema tu više kombinatorike kakve je bilo prije, stalno oćemo nešto na silu, protiv svakog tko igra malo jači pressing nemožemo apsolutno ništa. O završnici da ne pričam, neznam zašto svi pucaju po Valdesu kad je obrana 99 % kriva. Stopera trebamo obavezno, pa bolje da je Bartra igrao umjesto Puyola. I neshvaćam zašto Villa nije počeo od prve minute, svaku tekmu se iskaže i zabi gol i ponovo ulazi u drugom poluvrijemenu. Bezvoljno totalno. Daj Bože da se dignemo do Milana ali ovako ja bi rađe da se ta utakmica ne igra.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Rouri je prosjek da od 5 utakmica u 4 je ubacio isti sastav: ili ne zna ili nema muda mjenjat

A šta sam ja rekao prije niti mjesec dana...

Ovako će vjerojatno biti i sljedeći tjedan u LP ne vrati li se Tito.

"Barceloni i ne treba trener da osvoji nešto, to svako može." reče Realovac i ostane živ.

16 godina

Odlična utakmica. Sad se vidi kako smo ovisni o jednom igraču i slabosti trenera.

Mislio sam da ovo nikad neću reci al čestitke realu na pametno odigranoj utakmici i zasluženoj pobjedi.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
FC Barcelona

Odlična utakmica reala.

Svaka čast. Čestitke.

16 godina
neaktivan

Kad je sljedeći Pepeov meč u UFC-u?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je izgubila puno "vjernih" fanova ovih dana! hahaha <3 Barca <3

ali ovo šta rade nije normalno..1. vodi ih pomočnikov pomočnik,2. Messi lopte nije vidio u velikim utakmicama dugooo,3. pucanje i izrada akcija je loša.

Treba trenera dovest pod hitno!!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo sad ubacit još 3 komada..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:52 (N3N0).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba Vilanovu u kolicima dofurat na stadion, ko rakete bi igrali. Vidi se da fali njegovog znanja i to jako. Daj Bože da se nekako oporavi i dođe do utakmice s Milanom :/

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sto mozemo i ocekivat od Roure. Ipak on je do prije i manje od 1 godine dodavao vodu i jakne igracima kad izadu, a sad su mu dali da bude trener najveceg kluba na svjetu na najvecim natjecanjima. Malo se je uprava Barce presla ocekivajuci da on nastavi posao kao neki veliki trener...

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

A sto mozemo i ocekivat od Roure. Ipak on je do prije i manje od 1 godine dodavao vodu i jakne igracima kad izadu, a sad su mu dali da bude trener najveceg kluba na svjetu na najvecim natjecanjima. Malo se je uprava Barce presla ocekivajuci da on nastavi posao kao neki veliki trener...

Uprava Barce štedi novce u krivim segmentima.

Ja se nadam da će bit dovoljno isfrustrirani do uzvrata LP za 2 tjedna, toliko da razvale ove... jer bez toga... džabe im i +30 u La Ligi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:56 (N3N0).
16 godina
FC Barcelona

Pepe je jedan bolesnik kojeg treba izbacit iz nogometa. There. I said it.

Swedish latin super funk.
15 godina
Tommy_123 kaže...

Treba Vilanovu u kolicima dofurat na stadion, ko rakete bi igrali. Vidi se da fali njegovog znanja i to jako. Daj Bože da se nekako oporavi i dođe do utakmice s Milanom :/

Izostanak Villanove je sigurno problem no ovo kak igraju nasi je jednostavno neobjasnjivo pad forme je drastican ja se ne sjecam kad su zandji put tako lose igrali.

Nebi niti rijeci rekel da smo igrali pa izgubili no pali smo bez ispaljenog metka i vec duze vrijeme tako sto je stvarno zalosno za gledati..

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad se samo nadamo dolasku Vilanove i pobjedi protiv Milana {#}

---MUSIC---
16 godina
FC Barcelona

ovo je samo kruna svega što se događa otkad se Vilanova razbolio i nema ga na klupi. Očito je da Roura nije sposoban za voditi Barcelonu i treba ga se rješiti podhitno i vidjeti što je s Vilanovom. AKo čovjek ne može zbog bolesti, treba tražiti novog trenera. Igrači kao da nemaju kondicije, u zadnje 3 utakmice se nisu stvorile 2 poštene šanse za gol.  Real je večeras odigrao točno onako kako su trebali i totalno su uništili Barcu, na recept Milana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Uprava Barce štedi novce u krivim segmentima.

definitivno.. Trener treba i to se vidi,a šta sad očekivat od ostatka prvenstva? Nadam se da neče prokockat prednost u ligi! {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Idemo Realu za 5 dana, ako će bit motiva i igre, vratit im istom mjerom an Bernabeu.

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
15 godina
FC Barcelona

Treba kupiti Hummelsa jer je Puyol vec star. Villa treba od 1. minute igrati a ne Pedro ili nedo Bog Alexis. Suci su igrali vaznu ulogu za Real danas ali su bolje i odigrali Realovci. Tito se treba vratiti sto prije jer ovaj neznam sta mu je opce ne mjenja podstavu, ali i Villanovino stanje sigurno utjece na igrace. Sad ove utakmice ih nesmiju uzrujati il nesto,trebaju se koncentrirati na sljedece utakmice sa Realom i Milanom i treba to dobiti. U timu fali i malo samopouzdanja. Nadam se da ce se malo popraviti,ali Barcelona se voli i kad se gubi <3

VISCA BARCA
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota.

Svi.

everybody lies
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Anti upravo to ne igra protivnik toliko dobro, koliko smo mi ustvari loši. Igrači jedva trče, fali točnih pasova, a taktika se nikakva i daleko od tika-taka nogometa. Ipak trener ima veliki značaj, a mi smo bez Vilanove predugo i tu je ključni problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:01 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

WTF novi clasico za 5 dana?? tuzno, biti ce ocaj utakmica svi ce se cuvat za ligu prvaka prvenstvo je rijeseno ne racunajte da se niti jedna ekipa igrat na maximumu tu tekmu

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
FC Barcelona

Jbg. Kriza u krivo vrime.

Ništa, moraju se nekako popraviti do milana. Ovo ne izgleda nikako dobro.

Nije real ništa posebno nego je barca loša.

Ali opet, čestitke realovcima na velikoj pobjedi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

šta reć, rastrojeni totalno od strane reala... mene je malo utješija ovaj gol albe al sve je to ništa, totalni raspad u 2. pol kad smo se otvorili, nadan se da ce nac motiv za dobit ligaski el clasico pa da ovo ne ostane tako zapamceno i proc u lp, tolko od mene...

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Milanu i Man Utd ovaj tjedan ko narucen dosao jbte, oni ce tamo igrat neke utakmice sa 3 sastavom dok ce se ovaj dvojac potrosit u dvje tekme strasno kakv uhran raspored lol

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
Lose su igrali, nisu bili fizicki spremni, Ronaldo se doslovno igrao s Piqeom i Puyolom.

Makar ovoga puta moram stvarno priznati da su suci krivi za rezultat, trebalo je biti dva penala za Barcu.

Inace fale im tocni pasevi, isto je bilo i protiv Milana, obrana je solidna, ali u napadu nitko ne zeli pucat. Iniesta je imao stvarno odlicne suteve, ali Barca ima barem 4 igraca koja mogu potegnut sa 30 metara.

Real zasluzeno ide dalje, a Barci pod hitno fali "pravi" trener
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
FC Barcelona

Makar sam jednom nešto rekao, i makar bi mogao provocirati do preksutra, ja to neću učiniti večers, već ću vam svima reći, ako niste čuli u komentaru Bože Sušeca, predsjednik Barcelone je bio odsutan sa ovevečerašnje  utakmice, navodno je hitno otišao je u Ameriku, u bolnicu kod Tita Vilanove, na žalost, ako je po boji glasa Bože nije dobro stanje zdravlja kod Tita Vilanove {#}, nadam se svemu najboljem!

I jedan mali osvrt na večerašnju igru Barcelone, koliko im je psihički trebala pobjeda, da se pozitivan ego nahrani prije one bitnije utakmice ove sezone, uzvrata u Lizi Prvaka, ona u subotu je čak možda i nevažna toliko, toliko im treba ipak malo odmora, a teške utakmice slijede!

Utakmica protiv Real Madrida, ona slijedjeće u prvenstvu, možda je već večeras izgubljena, što i nije bitno ukoliko je dobivena ona za koliko, šest sedam dana kontra Milana, i možete vi reći što god hoćete, želite, ali prije svega budite realni sami sa sobom, makar malo, tika taka nije isto bez Pepa Guardiole, nikako, tika taka je većinom pročitan, a igrači Barcelone su lagano umorni, potežih nogu. Ovo večeras je bilo pomalo i realno za očekivati, makar, lopta je okrugla, Primera je vjerojatno osvojena, za Ligu Prvaka se tek treba pomučiti, i nadati se najboljem, pozdrav {#}!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kada sam vidio pocetni sastav stavio sam 100 kn na real... fabregas neznam zasto igra u prvoj momcadi ocito da je vilanova radio sastav zbog toga sto par tekmi kada su igrali fabregas i iniesta u momcadi dobivali su lako... kako je vilanova zavrsio u NY igra na taj zicer sastav dok je on bio, ali gadno grijesi posto nije u svlacionici i ne vidi da je fabregas u losoj formi i da ne zasluzuje prvi sastav, a svi dobro znamo kako su zavrsavale utakmice sa realom kada je napad bio MVP... jednostavno je roura trebao sam izabrati sastav posto je tamo sa igracima i zna kakvo je ozracje u svlacionici.... sa villom koji bi bio aktivniji prema naprijed lopta ide brze i bilo bi vise prostora kao sto  ga je bilo kad je usao ali je tad vec sve bilo gotovo i real je zasluzeno slavio... i da pod hitno prodati sancheza i kupiti kvalitetnog mladog stopera puyolu nista ne treba zamjerati covjek je u poznim igrackim godinama i nema sanse da moze parirati mladim igracima....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice