Ipak nije, sad su zamijenili 
U 3pm vec sam se ponadal.. no s druge strane Pepe igra za RM od prve minute tako da mozemo ocekivati crveni karton
Upravo sam procitao da Pepe nece startati, Arbeloa igra na boku a Pamos ide na Pepeovo mjesto.
Ipak nije, sad su zamijenili 
U 3pm vec sam se ponadal.. no s druge strane Pepe igra za RM od prve minute tako da mozemo ocekivati crveni karton
Upravo sam procitao da Pepe nece startati, Arbeloa igra na boku a Pamos ide na Pepeovo mjesto.
http://vipusa44.blogspot.com/#www.rojadirecta.me nadam se da neće krepat ovaj link
http://www.bhsstv1.blogspot.com/2013/02/2100-barcelona-real-madrid-veetle-fhd.html još jedan
jao ovaj alba bruka sta je pokuso iznudit karton ROFL
Loša tekma, još gori rezultat...
Ah... opet loše.
jordi alba rofllllll
Aj budi sretan, bar je Kiki uspio iznuditi i penal i karton... :p
ma osim posjeda nikakva igra barce ni real nis posebno ne svida mi se tekma ni malo
Aj budi sretan, bar je Kiki uspio iznuditi i penal i karton... :p
Pa sve cisto u toj situaciji nema iznudivanja nikakvog cist prekrsaj
Ma daj...bolji smo,a sup*i imaju rezultat,fuj...o sucu da ne govorim,nije to nasa navika...al ovo je stvarno jadno...
loše, otkad je Vilanova otišao to više ništa ne funkcionira. Ja ne vidim način kako ovo preokrenuti u drugom poluvremenu osim ako ne ubaci Villu. Također ovaj Undiano Pederko večeras dominira.
Sve u svemu loše, krenuli su dobro, Messi skoro zabio u 2 min, počeli su pucat sa cca 20 m i onda je sve stalo, Real duplira Messija sa 2-3 igrača, stoje gusto u sredini, dok Ronalda samo čuva Alves. Villa mora uć, Cesc van.
ma osim posjeda nikakva igra barce ni real nis posebno ne svida mi se tekma ni malo
Slazem se ali mi bar igramo nest mada nam to k*rac znaci a oni po starom Mourihnovom receptu nula igre samo kontre i polukontre..
kao sto rekoh, za popraviti lose raspolozenje...
Da ga je8es, ja vece dijete i veceg placiljivca od tebe nisam vidio.
Btw ne znam kakve veze ta slika ima s ovom temom!
Slazem se ali mi bar igramo nest mada nam to k*rac znaci a oni po starom Mourihnovom receptu nula igre samo kontre i polukontre..
Real igra pametno kao Milan. A Barca po običaju jede g***a za lijepa proigravanja :S i prima golove iz kontri (penala). Pique se trebao zaletiti u CR izvan 16m, ali ne skositi nego lijepo faulirati i proći s žutim, bez penala...
Ma ne zamaraju se oni tamo s dojmom bitan je rezultat
Real igra pametno kao Milan. A Barca po običaju jede g***a za lijepa proigravanja :S i prima golove iz kontri (penala). Pique se trebao zaletiti u CR izvan 16m, ali ne skositi nego lijepo faulirati i proći s žutim, bez penala...
Pa absolutno se slazem s tobom ocito je da funkcionira takva igra no ja si ne mogu pomoci jednostavno takav nogomet ne volim 
kao sto rekoh, za popraviti lose raspolozenje...
Da ga je8es, ja vece dijete i veceg placiljivca od tebe nisam vidio.
Btw ne znam kakve veze ta slika ima s ovom temom!
nista cudno, lijeci komplekse jer je bo*estan ocito
Pa bas je fora slikica, još im se CR prči i smije.
Sry. kriva dojava
Ajde Roura Villa in, Cesc out...
Edit: Ispadamo.
Sramota me ovo gledati...
Ovoliko izgubljenih lopit i netočnih dodavanja nije bilo cijele ove sezone koliko ih ima u ovoj utakmici...
Tek sam se sad vratio s faksa želeći uživati u dobroj utakmici, ali vidim da nitšta. Barca kao da igra preko one stvari, a Real je momčad koja je motivirana kako spada i koja zbilja želi rezultat.
U težem smo kjurcu, obrana zakjurac. Ispast ćemo iz lige prvaka t akođer, ovo na ništa ne liči. Nemogu vjerovat.
Ovo je katastrofa!
........................................................
Stopere podhitno tražit, Puyol u mirovinu a Pique, neznam šta s njim.
Stvarno smo jadni. Messi totalno van forme, isfrustriran. Ostali isto kao i lani ne mogu ništa sami pa ako Leo ne zabije neće nitko.
Obrana cijele godine igra preloše, ali do sada je napad uvijek zabijao jedan gol više.
A sad NAJVEĆI PROBLEM je ovaj Roura. Lik je stvarno jadnik.
Ne znam šta Villanova misli, ako se ne vrati za par dana da vodi momčad nemamo šanse ni protiv Milana.
Što se mene tiče ako se ne vrati za tu utakmicu ne mora se ni vraćat. Jer ovu razliku u prvenstvu ne bi ni Kruno Jurčić profućkao.
Ali bas nitko ne igra... tužno...