el guajeeeee
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fala Bogu i Villi! xD
Evo gaa el Guaje!
messiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fala Bogu, Messiju (bez i). xD
Tello mi se sve vise i vise sviđa :)
Pobedaaaa !! El Guaje i Messi za nova 3 boda:D Visca el Barca !
rekao bi čak da je Sevilla i zaslužila bod, pravo čudo da nisu uspjeli zabiti iz onih par prilika. Obrana me brine, loše to izgleda i prelako protivnici dolaze do šansi. Tello je u drugom poluvremenu donio ono što nismo imali u prvom poluvremenu, a ni u Milanu. Fali u ekipi netko tko će probiti taj bok, tko ima brzine i snage za to. Tello je danas to odlično odradio, ja mislim da ništa nebi bilo od ove pobjede da on nije ušao u igru.
ovog panja sacheza prodat kupiti dobrog stopera i vratiti cuencu u barcu.... mislim da nema smisla cekati sancheza... dobar je ali za barcu ne
Grimaldo (Barcelona B) je na utakmici protiv Herculesa pokidao križne ligamente desnog koljena, zbog čega će biti oko 5 mjeseci van terena. Valjda ta ozljeda neće utjecat na njegov daljni razvoj..
Grimaldo (Barcelona B) je na utakmici protiv Herculesa pokidao križne ligamente desnog koljena, zbog čega će biti oko 5 mjeseci van terena. Valjda ta ozljeda neće utjecat na njegov daljni razvoj..
baš maloprije to pročitao. Velika šteta, dečko je ogroman talent, najbolji bočni igrač u B ekipi sa svojih 17 godina i još mu je ovo tek prva sezona. Prava šteta kad tako mlad igrač se tako ozlijedi, valjda neće utjecati na karijeru.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Malo sam se igrao u photoshopu pa evo da podijelim s vama:
to bio bio dobar napad Messi-Villa-Messi 
Kakav je raketa bio, nisam pratio ništa?
Moramo bolje igrati u odbrani,Sevilla je imala bar najmanje 2 gol sanse,ali srecom nisu iskoristili.Primamo mnogo golova u zadnjih 12 utakmica smo primili bar po gol.
Jel moze neko stavit neke sazetke po mogucnosti s onim Englezima...nisam gledo tekmu
Ona lopta na Negreda kad j eišo 1na1 s golmanom pa omašio cijeli gol, da je to ušlo....
Sretan sam zbog Ville, falila nam je njegova prodornost, udarci, Tello mi se isto svidio samo što je neprecizan :P
Alex Song je ove sezone nastupao u ukupno 10 utakmica La Lige, a Barcelona je u ovim susretima ostvarila sve pobjede. Kamerunac je postigao 1 pogodak te osvojio 78 lopti.
Ivica "The dumbass" Medo strikes again 
Pique na Twitteru: "Kako samo sniježi u Barceloni! Najveće zadovoljstvo je otići na Camp Nou i pogoditi Cesca grudom u glavu! Moc moc!"
Kakvi kraljevi haha :D
Ivica "The dumbass" Medo strikes again 
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/poplava-iskljucenja-je-li-barca-pobjegla-realu-zbog-ljudi-u-crnom---276004.html
Nevjerojatno je da neko placa takvog lika da to pise jer mislim da ni on sam ne vjeruje u te gluposti koji pise..
Kao stu su komentatori na beinsport-u rekli nakon kaj je Di Maria dobil crveni da je nevjerojatno da jedan
veliki klub ko RM ima tako losu disciplinu medu igracima i svi su krivi od Barce do sudaca samo ne oni sami..
Villa je dokazao da je (uz izuzetak Messija), nas najbolji napadac.
uprava ce mu navodno ponuditi produljenje ugovora, uz smanjenje place (jer je ipak presao 31.) i zele od njega napraviti superzamjenu, kao sto je svojedobno to bio Henrik Larsson. to uopce nije losa ideja, Villa je ljubimac publike i bio bi sjajan kao superzamjena, pogotovo ako nije vise spreman biti na 100% svih 90 minuta.
uz Neymara (koji 90% dolazi na ljeto), napad Villa - Messi - Neymar uopce ne zvuci lose. novi golman i jedan odlican obrambeni, bit ce to dobro.
Rossell navodno putuje u SAD kako bi pokusao vratiti Villanovu na klupu za utakmicu protiv Milana. Abidalov i Villanovin povratak unio bi sjajnu pozitivnu atmosferu pred najtezu utakmicu dosadasnjeg dijela sezone.
Nevjerojatno je da neko placa takvog lika da to pise jer mislim da ni on sam ne vjeruje u te gluposti koji pise..
Kao stu su komentatori na beinsport-u rekli nakon kaj je Di Maria dobil crveni da je nevjerojatno da jedan
veliki klub ko RM ima tako losu disciplinu medu igracima i svi su krivi od Barce do sudaca samo ne oni sami..
Eto koliko su licemjerni...a prosle sezone kad su 80% utakmica imali igraca vise niko se nije zapitao zasto..osvojili su naslov i niko se nije bunio...sad se ploca okrenula i odmah teroije urote,suci itd
Jose Mourinho (Real Madrid ):"Preferiram da se drzim lekcija koje smo naucili od Barce u proslosti o sportskom ponasanju: da ne pricamo o sucima,da ne trazimo kartone za svoje protivnike, da igramo fudbal,a oni to rade veoma dobro."
Sta sve radi da bi isprovocirao,ali nema veze :D Forca Barca