FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

el guajeeeee

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fala Bogu i Villi! xD

15 godina
FC Barcelona

Evo gaa el Guaje!

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

messiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fala Bogu, Messiju (bez i). xD

15 godina
FC Barcelona

Tello mi se sve vise i vise sviđa :)

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pobedaaaa !! El Guaje i Messi za nova 3 boda:D Visca el Barca !{#}

16 godina
FC Barcelona

rekao bi čak da je Sevilla i zaslužila bod, pravo čudo da nisu uspjeli zabiti iz onih par prilika. Obrana me brine, loše to izgleda i prelako protivnici dolaze do šansi. Tello je u drugom poluvremenu donio ono što nismo imali u prvom poluvremenu, a ni u Milanu. Fali u ekipi netko tko će probiti taj bok, tko ima brzine i snage za to. Tello je danas to odlično odradio, ja mislim da ništa nebi bilo od ove pobjede da on nije ušao u igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 23:55 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovog panja sacheza prodat kupiti dobrog stopera i vratiti cuencu u barcu.... mislim da nema smisla cekati sancheza... dobar je ali za barcu ne{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Grimaldo (Barcelona B) je na utakmici protiv Herculesa pokidao križne ligamente desnog koljena, zbog čega će biti oko 5 mjeseci van terena. Valjda ta ozljeda neće utjecat na njegov daljni razvoj.. 

16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Grimaldo (Barcelona B) je na utakmici protiv Herculesa pokidao križne ligamente desnog koljena, zbog čega će biti oko 5 mjeseci van terena. Valjda ta ozljeda neće utjecat na njegov daljni razvoj.. 

baš maloprije to pročitao. Velika šteta, dečko je ogroman talent, najbolji bočni igrač u B ekipi sa svojih 17 godina i još mu je ovo tek prva sezona. Prava šteta kad tako mlad igrač se tako ozlijedi, valjda neće utjecati na karijeru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Napad Tello-Messi-Villa je odlicno funkcionirao. Villa je jos najbolji spanjolski napadac i zasluzuje mjesto u 1. + doprinosi ekipi, uz malo srece imao bi 2+ asistencije danas. Tello sve bolji, kao i Thiago ne boji se opucati iz daljine. Messi danas do gola neprimjetan (gledao sam samo 2pol).
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
FC Barcelona

Malo sam se igrao u photoshopu pa evo da podijelim s vama:

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Malo sam se igrao u photoshopu pa evo da podijelim s vama:

to bio bio dobar napad Messi-Villa-Messi {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav je raketa bio, nisam pratio ništa?

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moramo bolje igrati u odbrani,Sevilla je imala bar najmanje 2 gol sanse,ali srecom nisu iskoristili.Primamo mnogo golova u zadnjih 12 utakmica smo primili bar po gol.{#}

16 godina
neaktivan
Gozz sto sam danas vidio Raketa je klasa za Modrica iako ce sad profici rec "nisu ista pozicija". Podjelio je par super lopti samo napad je stekao (Negredo), ali i Raketa je sam falio zicer..
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel moze neko stavit neke sazetke po mogucnosti s onim Englezima...nisam gledo tekmu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ona lopta na Negreda kad j eišo 1na1 s golmanom pa omašio cijeli gol, da je to ušlo....

Sretan sam zbog Ville, falila nam je njegova prodornost, udarci, Tello mi se isto svidio samo što je neprecizan :P

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Alex Song je ove sezone nastupao u ukupno 10 utakmica La Lige, a Barcelona je u ovim susretima ostvarila sve pobjede. Kamerunac je postigao 1 pogodak te osvojio 78 lopti.  

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Reklama za herbalife u kojoj je Messi: 

VISCA BARCA
14 godina
FC Barcelona

Evo jedan detalj sa jučerašnje utakmice:

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Pique na Twitteru: "Kako samo sniježi u Barceloni! Najveće zadovoljstvo je otići na Camp Nou i pogoditi Cesca grudom u glavu! Moc moc!"  
Kakvi kraljevi haha :D

VISCA BARCA
15 godina

Nevjerojatno je da neko placa takvog lika da to pise jer mislim da ni on sam ne vjeruje u te gluposti koji pise..

Kao stu su komentatori na beinsport-u rekli nakon kaj je Di Maria dobil crveni da je nevjerojatno da jedan

veliki klub ko RM ima tako losu disciplinu medu igracima i svi su krivi od Barce do sudaca samo ne oni sami..

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Ovaj tjedan ocekujem barem pobjedu pa poraz. Samo u tom redoslijedu.
16 godina
neaktivan
double post: znaci sutra Tello(Villa)-Messi-Pedro(Villa), Iniesta-Busquets-Xavi, u subotu Alexis-Messi-Pedro, Cesc-Song-Thiago :).
16 godina
FC Barcelona

Villa je dokazao da je (uz izuzetak Messija), nas najbolji napadac.

uprava ce mu navodno ponuditi produljenje ugovora, uz smanjenje place (jer je ipak presao 31.) i zele od njega napraviti superzamjenu, kao sto je svojedobno to bio Henrik Larsson. to uopce nije losa ideja, Villa je ljubimac publike i bio bi sjajan kao superzamjena, pogotovo ako nije vise spreman biti na 100% svih 90 minuta.

uz Neymara (koji 90% dolazi na ljeto), napad Villa - Messi - Neymar uopce ne zvuci lose. novi golman i jedan odlican obrambeni, bit ce to dobro. 

Rossell navodno putuje u SAD kako bi pokusao vratiti Villanovu na klupu za utakmicu protiv Milana. Abidalov i Villanovin povratak unio bi sjajnu pozitivnu atmosferu pred najtezu utakmicu dosadasnjeg dijela sezone.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Nevjerojatno je da neko placa takvog lika da to pise jer mislim da ni on sam ne vjeruje u te gluposti koji pise..

Kao stu su komentatori na beinsport-u rekli nakon kaj je Di Maria dobil crveni da je nevjerojatno da jedan

veliki klub ko RM ima tako losu disciplinu medu igracima i svi su krivi od Barce do sudaca samo ne oni sami..

Eto koliko su licemjerni...a prosle sezone kad su 80% utakmica imali igraca vise niko se nije zapitao zasto..osvojili su naslov i niko se nije bunio...sad se ploca okrenula i odmah teroije urote,suci itd

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jose Mourinho (Real Madrid ):"Preferiram  da se drzim lekcija koje smo naucili od Barce u proslosti o sportskom ponasanju: da ne pricamo o sucima,da ne trazimo kartone za svoje protivnike, da igramo fudbal,a oni to rade veoma dobro." 

Sta sve radi da bi isprovocirao,ali nema veze :D Forca Barca {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 18:14 (Nidzo95).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice