FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.020.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
Tommy_123 kaže...

Svatko može imat loš dan, pa i Barcelona, i vidim da se ljudi sprdaju po tom pitanju. Najbolji klub današnjice, u zadnjih 5 godina osvojenih 14 trofeja, mslm nema smisla, samo ću vratit istom mjerom onako kako oni ponižavaju Barcelonu, a pogotovo najboljeg igrača svijeta.

samo zato jer je u primitivnim sredinama popularno vrijedjati najbolje, to je primjetno otkad je Barça krenula s Pepom rusiti sve moguce rekorde, a onda i Messi.

za par godina bit ce u uzletu neki drugi klub pa ce biti popularno rugati se i kenjati protiv njih.

whatever, u uzvratu ce biti 3:0 za Barçu pa da vidis kad se pocne naveliko i nasiroko o nekom krivo dosudjenom autu ili o "simuliranju" Busquetsa nakon sto mu je netko odrubio glavu. 

Pa s pocetka dok je Barca pocela dominirati svi ali bas svi su natezali kozicu i glorficirali i kak to vec ide s vremenom se pocinje hejtati najbolje bez razloga

uvijek je tak u sportu nazalost  ali najvise mi je smijesno dok gledam RM fanove veselse se u svojoj i Milan temi koda su osvojili LP taman kad sam

pomislil da su i neki od njih normlani..

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mah,ne zelim biti preoptimistican da se ne bi razocarao kao prosle godine kad sam bio uvjeren u prolaz...naravno da uvijek vjerujem i znam da su sposobni dat 5 komada bilo kome bilo kad,al znajuci sto su talijani i da znaju igrati na rezultat bojim se da su sanse male za prolaz...treba nam cudo Lea i svi ostali moraju bit na nivou...plasi me sto i sad dolaze El Clasici pa bi se i tu mogli jako puno potrositi,a to se lako odrazi na LP...vidim da su i mnogi to rekli pa i ja cu,znaci nisam gledao losiju Barcu od kad ih pratim...tolika bezidejnost,nezainteresiranost i sve ostalo me razocarala...da nisu bili u stanju odigrati jednu-dvije prave akcije kako oni to znaju...nego su samo kruzili i kruzili...i Milan je odgovoran za to,naravno svojom odlicnom defanzivom...nadam se prolazu i da onda pokazu tko su i sto su {#}

15 godina
Bilo bi glupo traziti opravdanje na sucima jer je Milan potpuno zasluzeno pobijedio. Barca je jucer izgledala preocajno. Toliko ocajno da sam potkraj tekme zaspao u zagrljaju supruge. Supruga ili tekma? Mislim da je supruga bolji izbor. Ono sto me posebno zivcira je to da frajeri zele uci u gol s tom lotom, nevjerojatno, toliko kompliciraju da to nisu istine. Bila je situacija da je Xavi imao priliku pucat sa 20 metara jer se oslobodio prostor, ali ne, on ide dodavat po podu u sesnaesterac gdje je guzva. Decki trebaju vise pucat, toliko kompliciranja. Uopce ne sumnjam u Barcinu pobjedu na Camp Nou, ali bi mi jos draze bilo vidjeti vise pucanja po golu, a ne toliko kompliciranja oko sesnaesterca
16 godina
FC Barcelona

Daleko od toga da itko traži opravdanja niti krivi sudce, ali činjenica je da je bilo par previda (koji su možda mogli utjecati na igru), koji će se brzo zaboraviti, dok s druge strane kad se nešto u korist barce "ukrade" spominje se idućih 5-6 godina.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zasluzena pobeda Milana,Barsa 100% ispada,nemaju vise sta da traze,zao mi je ali stvarno nikad nisam video da neki klub igra toliko lose,imali su jedan udarac ka golu i to je sve,Uzasno!! , nema vise sta da se trazi,trabamo da postignemo 3 gola a da ne primimo ni jedan za prolaz,a to je skoro nemoguca misija,protiv ovakvog Milana. {#}

18 godina

Uuuuu otkrio si Ameriku {#}

Pa smije i Barca odigrati koju lošu tekmu, šta sad. Yebiga, događa se i najboljima. Bolje sada nego u uzvratu. Vjerujem da im Barca može dati 2,3 gola bez problema...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Milan potpuno zasluženo dobio utakmicu.Barca može zabit 3 komada, ali treba se obraniti da ne dobe novi pogodak.Vjerujem da barca može proći, ali bit će teško, jako teško!

Battlelog: Login_HR
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Pa smije i Barca odigrati koju lošu tekmu, šta sad. Yebiga, događa se i najboljima. Bolje sada nego u uzvratu. Vjerujem da im Barca može dati 2,3 gola bez problema...

naravno da ce Barça proci, ali samo gledaj kako ce sudac i UNICEF i blatter i mamic biti razlog za to.

i smijesno mi je kako se likovi sad nasladjuju kako je Messi nakon 3 godine odigrao jednu slabiju utakmicu... uhh.... 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

izgleda da ipak nije bila ruka... 

13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Voleo bih da Barsa prodje isto koliko i ti,ali cini mi se da ce to biti nemoguce,kada nisu uspeli da postignu pogodak veceras,cak nisu ni pravu sansu stvorili,kako mogu da sad odjednom postignu 3 gola,razmisli malo?

a ovo sto se tice da i najbolji odigraju lose,to se slazem,ali sinoc su odigrali OCAJNO! Ja se i dalje nadam. 

Visca el BARCA {#} 

16 godina
neaktivan
Ja mislim da se moze izvuci barem 2-0 sa brzom i opreznijom igrom. A onda dalje kako bude...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo malo dobrih vijesti:

Eric Abidal dobio je zeleno svijetlo liječnika za povratak na nogometne terene! Vjeruje se da će Eric konkurirati već za utakmicu ovog vikenda, kada Barça na Nou Campu dočekuje Sevillu!

14 godina
FC Barcelona

Ja mislim da će Barca "pojesti" Milan na Nou Campu, treba se preko bokova igrati i pucati izvan 16m. Vjerujem u prolazak.

Kako će Barca proći?

14 Pobjeda 2-0 ili 3-0 i prolazak
2 Neriješeno 1-1
2 2-2 i produžetci
2 Izgubit će
17 Pobjeda koja vodi Milan dalje
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
KiX777 kaže...

Ja mislim da će Barca "pojesti" Milan na Nou Campu

Ne želim ni ja pucati u prazno, ali tako se pričalo i za jučerašnju utakmicu :)

Samo mi je žao što su se u osmini finala "spojili" Barca i Milan, ovako će mi rano ispasti ili Milan Ili Barca. Barca mi je draga, želio bih da što dalje Milan prođe...

Sada tko će dočekati uzvrat, bit će svega...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
KiX777 kaže...

Samo mi je žao što su se u osmini finala "spojili" Barca i Milan, ovako će mi rano ispasti ili Milan Ili Barca. Barca mi je draga, želio bih da što dalje Milan prođe...

Tesko da ce ih pojesti posto u zadnje vrijeme ne igramo bas nesto ne samo ova utakmica nego opcenito u zadnje vrijeme ne izgleda to bas previse dobro

no nadamo se da se budu probudili ali opet bit ce tesko Milan je odigral fenomenalno obranu i sigurno ce i u uzvratu biti na razini no vidjet cemo.

14 godina
dad0r kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
KiX777 kaže...

Tesko da ce ih pojesti posto u zadnje vrijeme ne igramo bas nesto ne samo ova utakmica nego opcenito u zadnje vrijeme ne izgleda to bas previse dobro

no nadamo se da se budu probudili ali opet bit ce tesko Milan je odigral fenomenalno obranu i sigurno ce i u uzvratu biti na razini no vidjet cemo.

Oni su ekipa kao i svaka druga, možda padnu u formi do utakmice koja je za 19 dana.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
Cekajte da prodjemo dalje u kupu kralja pa cemo vidit...
16 godina
dad0r kaže...
mrzech kaže...
Tommy_123 kaže...

Svatko može imat loš dan, pa i Barcelona, i vidim da se ljudi sprdaju po tom pitanju. Najbolji klub današnjice, u zadnjih 5 godina osvojenih 14 trofeja, mslm nema smisla, samo ću vratit istom mjerom onako kako oni ponižavaju Barcelonu, a pogotovo najboljeg igrača svijeta.

samo zato jer je u primitivnim sredinama popularno vrijedjati najbolje, to je primjetno otkad je Barça krenula s Pepom rusiti sve moguce rekorde, a onda i Messi.

za par godina bit ce u uzletu neki drugi klub pa ce biti popularno rugati se i kenjati protiv njih.

whatever, u uzvratu ce biti 3:0 za Barçu pa da vidis kad se pocne naveliko i nasiroko o nekom krivo dosudjenom autu ili o "simuliranju" Busquetsa nakon sto mu je netko odrubio glavu. 

Pa s pocetka dok je Barca pocela dominirati svi ali bas svi su natezali kozicu i glorficirali i kak to vec ide s vremenom se pocinje hejtati najbolje bez razloga

uvijek je tak u sportu nazalost  ali najvise mi je smijesno dok gledam RM fanove veselse se u svojoj i Milan temi koda su osvojili LP taman kad sam

pomislil da su i neki od njih normlani..

ja neznam zašto se netko ne slaže sa ova dva posta kad je to toliko očito. Pa pogledajte samo komentare na našim portalima sinoć, po 700 komentara je bilo na pojedinim portalima, a najpopularniji su bili većinom u stilu "neka je izgubila uefalona (ili farcelona)", "gotova je njihova era", "večeras vam ni suci nisu pomogli" i slične gadarije. Stvarno je nevjerojatno koliko su ljudi ovih zadnjih godina zaluđeni Barcom i žive za njihov poraz. A ja kad gledam kako ljudi uživaju u tome, meni onda još ljepše, to je najbolji pokazatelj što su sve postigli zadnjih par godina.

sirka666 kaže...

Daleko od toga da itko traži opravdanja niti krivi sudce, ali činjenica je da je bilo par previda (koji su možda mogli utjecati na igru), koji će se brzo zaboraviti, dok s druge strane kad se nešto u korist barce "ukrade" spominje se idućih 5-6 godina.

i ovo je još jedan dokaz toga, i mi o tome pričamo već par godina. Sad ako u uzvratu bude i najmanja sudačka greška u korist Barce (nadam se da neće i da će sve biti čisto), opet će se početi sa tim pričama, nitko se neće sjećati ničega iz prve utakmice. Jer sudačka greška u korsit Barce je krađa, a sudačka greška protiv Barce je ništa. A gdje ćeš boljeg primjera od prošle godine i utakmica protiv istog ovog protivnika? samo da dodam da me nije briga za jučerašnji prvi gol Milana i eventualnu grešku suca, nebi mi bilo žao ni da su na kraju i 3. gol zabli na takvu grešku suca, jer ono kako su sinoć igrali, zaslužili su i veći poraz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Sve je to super samo Barca jučer uopće nije bila oštećena.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

ma zaboravi, nebitno.

Puyol je sinoć dobio 4 šava na način kako to njemu uvijek rade tokom utakmice - klamaricom, a poslije u u svlačionici još 2.

Ali kaže on poslije: "mene ne boli posjekotina, boli me rezultat"

kraljina! {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

ma zaboravi, nebitno.

Puyol je sinoć dobio 4 šava na način kako to njemu uvijek rade tokom utakmice - klamaricom, a poslije u u svlačionici još 2.

Ali kaže on poslije: "mene ne boli posjekotina, boli me rezultat"

kraljina! {#}

Puyol je pravi materijal za  The Expendables 3 {#}

16 godina
neaktivan
Znate sta, dabogda prosli s tri neregularna penala. Haters gonna hate!
16 godina
FC Barcelona
Puyol na Twitteru: "Nakon jučerašnjeg udarca, danas sjajna vijest za navijače Barcelone i sav nogometni svijet! Abidal se vraća na teren. S njim smo jači!"

Pinto na Twitteru: "Abidal je potpuno spreman! Najbolja moralna podrška koju smo mogli dobiti u ovom trenutku."
16 godina
neaktivan
Evo, veceras je Steaua napravila ono sto i Barca treba :)
16 godina
N3N0 kaže...
Evo, veceras je Steaua napravila ono sto i Barca treba :)

i Liverpool skoro :)

ma sigurno je da se to može preokrenuti, ja sam siguran ako Barca bude prava da će oni to rješiti. Ako se krene od prve minute kako treba i ako u prvom poluvremenu zabijemo bar jedan gol, mislim da imamo dobre šanse.

Ali najvažnije je ne primiti gol i misli mda će to biti ključno, ali opet to je teško izvedivo gledajući unazad. Barca je primila bar jedan gol u zadnjih 10 utakmica. Mene živcira što protiv nas svaki protivnik zabija golove iz prvih šansi koje dobiju, a nama treba 10 prilika za gol osim kad je Messi u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 23:54 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

2:0 je stvarno odličan rezultat za Milan,ono korak do savršenstva.ako barca ne zabije u prvih 20-25 minuta bit će jako teško.Milanu treba 1 gol da osigura prolazak

stvarno mi dugo ovako zanimljiva LP nije bila,kad se samo sjetim prošle godine i zalutalih momčadi u drugom krugu(leverkusen,marseille,basel,benfica,apoel,lyon{#})

vjerujem da nas puno drame u uzvratima čeka

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 0:49 (hitmanovich).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma sigurno je da se to može preokrenuti, ja sam siguran ako Barca bude prava da će oni to rješiti. Ako se krene od prve minute kako treba i ako u prvom poluvremenu zabijemo bar jedan gol, mislim da imamo dobre šanse.

Ali najvažnije je ne primiti gol i misli mda će to biti ključno, ali opet to je teško izvedivo gledajući unazad. Barca je primila bar jedan gol u zadnjih 10 utakmica. Mene živcira što protiv nas svaki protivnik zabija golove iz prvih šansi koje dobiju, a nama treba 10 prilika za gol osim kad je Messi u pitanju.

Slazem se...rekao sam to i par stranica prije da mi cak i nije tolika briga u obrani vise kolko u napadu...Messi odigra losiju utakmicu Barca ili izgubi ili teskom mukom pobjedi...to nam je najveca mana bila prosle sezone zbog koje smo i titule gubili...jednostavno moramo imati nekoga tko ce moci donekle pratiti Messija u broju pogodaka,da je u formi nekakvoj...Alexis i Pedro to sigurno nisu...bas sam citao prije par mjeseci clanak s neke Barcine fan stranice o tome sto ce biti kad Messija ne bude islo,kad nece biti onaj pravi...i evo upravo se to dogodilo i vidjeli smo...ne kazem da Barca ovisi samo o Messiju i da je jedini lose odigrao ali uvijek se od njega ocekuje pravi potez,kako mi navijaci tako i njegovi suigraci...ja se nadam prolazu,vjerujem da ako nademo nacina da zaustavimo milanove kontre koje ce sigurno biti a u napadu budemo agresivniji i brzi da ce to rijesiti bez problema vecih

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je nogomet i Barca ih može nakantati 4-0, a može izgubiti ponovno. Sjetite se kakvih je sve preokreta bilo u povijesti pa i prošle godine kada je Chelsea okrenuo rezultat Napoliju. Zatim legendarna utakmica Milan protiv Liverpoola.

16 godina
neaktivan
Villa u igru i bombardiranje s nekih 20m da se ovi us*ru.
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Villa u igru i bombardiranje s nekih 20m da se ovi us*ru.

Pa to je po meni i falilo u toj tekmi, udarci van 16m. Mislim da nije bilo ni jednog osim onog Iniestinog u nekoj 70. min. (slobodne udarce ne brojim).

Battlelog: D-Ki11a
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice