FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
FC Barcelona

Malo su se momci uzdigli. Nadam se da ce proci, ali protiv talijana ganjati 2-0... MIslim da ispadaju. A s ovakvom igrom nisu ni zasluzili prolaz. Svaka cast Milanu, odigrali su veoma pametno i borbeno.

14 godina
Re: FC Barcelona
TheDarkSide kaže...
N3N0 kaže...
Poklon nadoknada, 5 min...

Igra se dok barca ne izjednaci:)

Nitko te nije zvao, imaš svoju temu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Mah...

Prvi gol je krađa, možda i previd ali svejedno, 5 sudaca jedan je morao reagirati...

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
N3N0 kaže...
Poklon nadoknada, 5 min...

Igra se dok barca ne izjednaci:)

ne, nego je nadoknada i bila 5 minuta jer su razbili glave i Puyol i igrač Milana. A kad si već kod toga, Milan je zabio neregualran 1. gol, ali kao što vidiš mi o tome nećemo pričati jer se prvo gleda u svoje dvorište, Barca ništa bolje nije ni zaslužila. A ti nastavi o suđenju, nije ni čudno kad si navijač Reala.

Tko prica o sudjenju? Svako normalan vidi da je barca izgubila zasluzeno... Iako je milan igrao polubunker...stisnut zube i nadat se najboljem u uzvratu...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasno, šta je messi stalno radio zabijen na boku di je alves i pedro neko vrijeme. Očajna, ali očajna igra, neznam kaj se događa. Imamo se vremena vratit, ovo nije strašan rezlutat kako se čini.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
TheDarkSide kaže...

Tko prica o sudjenju? Svako normalan vidi da je barca izgubila zasluzeno... Iako je milan igrao polubunker...stisnut zube i nadat se najboljem u uzvratu...

ajde ne glumi budalu, napisao si "igra se dok Barca ne izjednači". Zna se što si pod tim mislio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona
Full-match stats: attempts 6-7, on target 3-1, offsides 4-2, corners 3-4, fouls 16-10, possession 32-68

kopija utakmice s Chelskyjem prosle sezone, nadam se da uzvrat nece isto biti kopija.

jel se itko sjeca kad je Barça zadnji put izgubila s 2 razlike?
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

ajde ne glumi budalu, napisao si "igra se dok Barca ne izjednači". Zna se što si pod tim mislio.

Na to da je previse dodjeljeno iako je puyol razbio glavu...:D Kix777 budi dobar:) Mozemo kasnije igrat FIFU 13, ja milan ti barca, mozda tamo pobjedis:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

loser, jako lose

meni izgleda kao da nisu imali ideje

ok prvi gol mozda se mogla suditi ruka ali posteno ih je milan dobio

CARPE DIEM
16 godina
FC Barcelona

Mislim da je Roura trebao uvesti Tella umjesto Fabregasa, puno bi dobili na širini i prodornosti.

LoL EU West - KingNothing666
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

I kako će im na No Campu strpat dva komada (a da ne prime!!!!) kad se budu još više skempali pred gol da čuvaju prednost...?

Nikako.

everybody lies
16 godina
FC Barcelona
Pique: "Referees make mistakes, no harm done. We're FC Barcelona, we can turn this around at the Camp Nou."

veliki u pobjedi i porazu, za razliku od mnogih.
14 godina
FC Barcelona

Sa ovakvom igrom nemamo šta raditi u uzvratu, pa oni da pucaju izvan 16 metara, valjda bi od 10 šuteva jedan i ušao. {#}

Moramo se nadati najboljem!
Mrzech- Zadnji put je Barca izgubila 2008. sa 2 gola razlike od Mallorce. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

“Referees make mistakes, no harm done. We’re FC Barcelona, we can turn this around at the Camp Nou”
— Gerard Pique

Vjerujem u prolaz, ništa strašno, osjetit će oni kako se diše na stadionu od skoro 100 tisuća ljudi.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Problem je , sta se treba igrat napadacki a i pazit gol i ne primit...a milan se moze tamo doslovno zatvorit u bunker...Komplicirana situacija...

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Problem je , sta se treba igrat napadacki a i pazit gol i ne primit...a milan se moze tamo doslovno zatvorit u bunker...Komplicirana situacija...

ne da moze nego i hoce

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slična je situacija bila s Chelseom, probili smo ih bez problema, još je trebala bit veća razlika, ali neopreznost i jbg. Vilanova se mora vratit, i daj bože da se Villa oporavi.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
TheDarkSide kaže...

ne da moze nego i hoce

E jbga onda...ne gine uzvrat viktorije na golu...

16 godina
Tommy_123 kaže...

Slična je situacija bila s Chelseom, probili smo ih bez problema, još je trebala bit veća razlika, ali neopreznost i jbg. Vilanova se mora vratit, i daj bože da se Villa oporavi.

daleko je ovo od Chelsea. Barca je protiv Chelsea igrala odlično, stvorila brdo prilika, potpuno dominirala. A večeras nisu stvorili niti jednu polupriliku, a kamoli priliku.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Biti će jako teško s obzirom da dolaze 2 el classica, ali mislim da ovako lošu igru teško mogu opet ponoviti.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

daleko je ovo od Chelsea. Barca je protiv Chelsea igrala odlično, stvorila brdo prilika, potpuno dominirala. A večeras nisu stvorili niti jednu polupriliku, a kamoli priliku.

Nas sta mene cudi, da se milan branio bolje i efikasnije nego chelsea, koji ima bolje branice i vezni red u smislu defanzive...ok nije ni barca bila kakva je bila protiv chelsea..al opet..mora da su momci imali vraski zelju bar igrat X sa barcom...

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Visok pressing, smirenost i 100% koncentracija i tu nemožeš ništa. Messi je bio zbijen na bok, apsolutno je bio odsutan, jedan od lošijih dana ali nema veze. Brzo će uzvrat, drugačiju priču ćemo pričat :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pad u igri je otkada nema glavnog trenera i bez toga se nemože dalje. Dovoljno govori i podatak da je Roura stavio u igru Sancheza koji nemože zabiti prazan gol ove sezone. Imamo uzvrat i trebat će vraški dobra tekma da se prođe dalje, ali riječ je o Barci i osobno vjerujem u prolazak, ali biti će gusto.

EDIT: Messi nije bio loš nego je obrana Milana imala vjerovatno najbolji pressing ikada rađen na Barceloni, bili su smireni i igrali su onako kako to Talijani znaju. Mislim da su Iniesta i Xavi loše odigrali skupa sa Fabregasom, što je praktički pola ekipe, a bez njih napad kao da i nemamo, to dovoljno objašnjava ono Messijevo hodanje po rubu out linije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 23:02 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Al opet mi nije jasno, kako smo loše odigrali. Još govorim, x je odličan rezultat a i da zabimo. Možda veliki utjecaj ima Vilanova u svemu tome, Bože moj nemožemo mi njega krivit što je čovjek na terapiji, nadam se da će se što prije vratit je ovo ne lici uopće na dobro. El klasiko dolazi pa ponovo Milan. Neznam, nisam pametan sada.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

potpuno zasluzena pobjeda milana... barca totalno nezainteresirana kao da su mislili lako cemo... malo sutra, ako tako budu igrali na nou capmu ispadaju sigurno{#}

16 godina
FC Barcelona

jedini igrač koji je večeras zaslužio aplauz je naravno Puyol. Kako mi je bilo žao kad sam ga vidio onakvog poslije onog kornera, pa je još bacio onaj flaster koji mu je zasutavljao krvarenje. Legenda, mislim da bi on još nastavio igrati da ga trener nije zamijenio.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jedini igrač koji je večeras zaslužio aplauz je naravno Puyol. Kako mi je bilo žao kad sam ga vidio onakvog poslije onog kornera, pa je još bacio onaj flaster koji mu je zasutavljao krvarenje. Legenda, mislim da bi on još nastavio igrati da ga trener nije zamijenio.

Kako se tek naljutio kad je omašio onaj korner, stvarno je igračina, rijetko se viđa da je netko stvarno kapetan na terenu. Tarzan :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sjećam se kada sam gledao dokumentarac "Liga Prvaka" na HRT2 prije jedno 9 godina, tada je Deportivo poražen na San Siru 4:1. Juan Carlos Valeron je bio gost u emisiji i izjavio je: "nije problem zabit Milanu 4 gola, nego je pitanje kako ćemo sprijećiti njih da nam zabe gol". Nitko nije vjerovao u prolaz Deportiva osim samih igrača. Ako su oni mogli zašto ne bi i Barca mogla? Tko zna možda se slična utakmica odigra za 3 tj. na Camp Nou. {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svatko može imat loš dan, pa i Barcelona, i vidim da se ljudi sprdaju po tom pitanju. Najbolji klub današnjice, u zadnjih 5 godina osvojenih 14 trofeja, mslm nema smisla, samo ću vratit istom mjerom onako kako oni ponižavaju Barcelonu, a pogotovo najboljeg igrača svijeta.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Svatko može imat loš dan, pa i Barcelona, i vidim da se ljudi sprdaju po tom pitanju. Najbolji klub današnjice, u zadnjih 5 godina osvojenih 14 trofeja, mslm nema smisla, samo ću vratit istom mjerom onako kako oni ponižavaju Barcelonu, a pogotovo najboljeg igrača svijeta.

samo zato jer je u primitivnim sredinama popularno vrijedjati najbolje, to je primjetno otkad je Barça krenula s Pepom rusiti sve moguce rekorde, a onda i Messi.

za par godina bit ce u uzletu neki drugi klub pa ce biti popularno rugati se i kenjati protiv njih.

whatever, u uzvratu ce biti 3:0 za Barçu pa da vidis kad se pocne naveliko i nasiroko o nekom krivo dosudjenom autu ili o "simuliranju" Busquetsa nakon sto mu je netko odrubio glavu. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice