FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma daj,linijski nas vec za 2.gol zakinuo...

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Ma daj,linijski nas vec za 2.gol zakinuo...

a komentator na SK prime i dalje tupi da je zaleđe... em što ne zna igrače nabrajat, ne zna ni pravila igre... 

Sanchez {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 21:15 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ovaj Sanchez nije normalan, nek me neko udari ako je, na drugoj ima čistog igrača, lijepo utrčava a on se ide glupirat {#}

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pa ovaj Sanchez nije normalan, nek me neko udari ako je, na drugoj ima čistog igrača, lijepo utrčava a on se ide glupirat {#}

Torres je mila majka za naseg Alexisa {#}

16 godina
protjeran

Samo trebaju vise udarat loptu na gol.

B-A-R-C-A
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ušao je Iniesta i Messi je zabio {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva golčina, majko mila. Bravo Messi :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo legendo :D Leo MEssi ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za sve nevjernike,Bog je stvarno medu nama {#} Leooo

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ne zna izvan 16 {#}?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je sa Tellom ,2 put Messi sam on ne dobacuje !!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pobedaaa :D Nova 3 boda su tu :D Bravo Momci, Messi 301. gol,sta reci,sem LEGENDA {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta bi bilo da nas Messi nije izvukel iz govana. Pa taj čovjek, pa nemre ga se opisat uopće. Genijalac.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
što nas izj*be pomoćni sudac večeras...
Messi fenomenalan, nosio je cijelu ekipu, stvarao šanse, na kraju je i sve sam morao rješiti, prekrasan slobodnjak...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
quickr kaže...

izvukla se čmarca danas, jedva.... 

odmah zaključujem koliko godina imaš s tim "čmarca"

a što se tiče utakmice, nebi bilo jedva da nisu poništena 2 čista gola, a Granada zabila iz zaleđa. Dosta je to čest slučaj ove sezone, prošle sezone se tomu nisu nadali pa su izgubili prvenstvo, ali ove godine ga ni sudac ne može oteti.

Mislim da bi Pedro ove sezone imao bar 5 golova više da su mu priznati svi golovi koje je regularno zabio...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 22:13 (antimadridista).
15 godina

godine ti pišu na mojem profilu ako te zanima... što nema veze s ničim, samo volim provocirati {#} isto tako nevolim ni onaj jadni real ako ti je lakše..... ali ono kaj sam vidio od tekme, jedva protiv čvrste grande, pa kad se povede, pa lopta do valdesa, kurvinska igra, malo ih se pipne po nogama odmah se roni, jadno, jadno..... 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
protjeran
quickr kaže...

godine ti pišu na mojem profilu ako te zanima... što nema veze s ničim, samo volim provocirati {#} isto tako nevolim ni onaj jadni real ako ti je lakše..... ali ono kaj sam vidio od tekme, jedva protiv čvrste grande, pa kad se povede, pa lopta do valdesa, kurvinska igra, malo ih se pipne po nogama odmah se roni, jadno, jadno..... 

Veliko dijete.{#}

B-A-R-C-A
16 godina
quickr kaže...

vidio sam ti godine, ali mi je nekako čudno da netko tko ima 26 godina koristi takve djetinjaste izraze.

Što se tiče igre, opet ponavljam da bi sve bilo rješeno puno prije da se sudilo kako treba, a i bez toga je bilo pregršt prilika i odlična igra, tako da kenjaš bezveze. 

15 godina

kako vas je lako isprovocirat, to je čudo {#} .... čim netko spomene barcu ili mesija odmah svi skaču.... neznam zašto ova tema kad se odmah pljuje po nekome tko ne navija za barsu....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

koji retardus od komentatora na sk primeu bog ga posro, di njega nađu, osnove nogometa nezna....

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
16 godina
quickr kaže...

kako vas je lako isprovocirat, to je čudo {#} .... čim netko spomene barcu ili mesija odmah svi skaču.... neznam zašto ova tema kad se odmah pljuje po nekome tko ne navija za barsu....

koji je tvoj problem? dođeš tu na temu gdje su navijači Barcelone pisati da se "čmarca" izvukla, i onda se čudiš što ti netko prigovara. Što očekuješ? 

edit. Roura: "Adriana smo zamijenili iz mjere opreza, osjetio je bol u bedrenom mišiću. Ne bi trebalo biti ništa opasno."

dobro je, glavno da nije ništa ozbiljno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 23:19 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique duša :)

Alves: "19 bodova prednosti u odnosu na Real Madrid? Ne mislimo o onima koji se nalaze na 3. mjestu, već ekipi koja je najbliža nama."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 23:54 (Tommy_123).
18 godina
quickr kaže...

iz kojeg je crtanog filma ovaj ispa?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
quickr kaže...

Nije da ti ne navijaš, nego provociraš i govoriš gluposti. Pa da kasnije možeš napisati kako je lako isprovocirati navijače Barce, ono čovječe smrdiš na kilometar koliki si trol...

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
FC Barcelona

kad vidim što pišu ovi naši mediji poslije utakmice sinoć...
svi naslovi su u stilu "Messi sam pobijedio Granadu, i to bez Xavija i Inieste". Neznam zašto se toliko forsiraju njih dvojica pored njegovog imena, čovjek je zabio preko 90 golova prošle godine, samo 14 od tih preko 90 golova je bilo na asistenciju njih dvojice. Kako može netko tko zabije 90 golova biti toliko ovisan i jednom ili dva igrača? ja razumijem da je svaki pojedinac bez ekipe ništa, ali kad netko zabije toliko golova, onda je jasno da ne ovisi o nikome. Čovjek rješava sam utakmice iz tjedna u tjedan, ali ne, još uvijek se treba naglašavati da nisu igrali Xavi ili Iniesta, kao da nikad nije zabio gol bez njih dvojice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 12:40 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od Messijevog 91 gola samo su mu 14 asistirali Xavi i  Iniesta,a Ronaldo od 63 gola Di Maria i Ozil su mu asistirali 16 puta i posle kazu messi ne moze bez Xavia i Inieste {#}

16 godina
FC Barcelona
:)
15 godina
FC Barcelona

Svi golovi Messi-a : 

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 15:01 (Jack Black).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sluzbeno:Xavi spreman za utakmicu protiv Milana.   

Xavi {#} 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice