FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Kaže sir Alex da im messi nikad nebi zabio gol kao Ronaldo.... Očito je zaboravio finale 2009. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 15:36 (amater_2).
18 godina
Re: FC Barcelona
amater_2 kaže...

Kaže sir Alex da im messi nikad nebi zabio gol kao Ronaldo.... Očito je zaboravio finale 2009. {#} 

dobar gol, sjecam ga se jer ga je messi glavom dao, al komentatori su uzasni...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
amater_2 kaže...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Ne racunajuci penale, Messi je zabio jednak broj golova (31) kao Christiano Ronaldo (19) i Falcao (12) zajedno.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
18 godina

cudi me da nije bio niti jedan post o iznenadnoj dopinskoj kontroli u barcinom kampu.

16 godina
Obi Wan kaže...

cudi me da nije bio niti jedan post o iznenadnoj dopinskoj kontroli u barcinom kampu.

istva stvar kao prošle sezone kad su ih svaki mjesec testirali. Jbg, toliko su dobri da ljudi sumnjaju u doping {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

istva stvar kao prošle sezone kad su ih svaki mjesec testirali. Jbg, toliko su dobri da ljudi sumnjaju u doping {#}

dobro... na ovu cu izjavu ostati suzdrzan. 

16 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

dobro... na ovu cu izjavu ostati suzdrzan. 

kad smo već na toj temi o dopingu, da napišem kojih 10 igrača je testirano:

Valdes, Alexis, Thiago, Fabregas, Mascherano, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Bartra i Song.

btw. Messi već sutra ima priliku izjednačiti svoj osobni rekord u golovima na gostujućem terenu u jednoj sezoni. Rekord je postavio prošle sezone kad je zabio 27 golova van Nou Campa u Primeri, a u dosadašnjem dijelu sezone zabio ih je 26...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 17:00 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Idemo sutra po nova 3 boda !! Visca Barca {#}

16 godina
FC Barcelona

Villa je definitivno otpao za sutrašnju utakmicu zbog ozljede, jučer nije trenirao s ekipom zbog bolova. Znači bez Xavija i Ville se ide, ostali su spremni. Nadam se da će malo odmoriti Iniestu, volio bi da Thiago odigra i sutra. Prednost je već velika i vjerojatno nedostižna, ne vidim razloga zašto se nebi ključne igrače malo odmaralo u utakmicama lige, pogotovo sad kad slijede teške i ključne utakmice u kratkom roku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 18:04 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
2000 godina: "Za Francesca Fabregasa, nadam se da ću te za nekoliko godina gledati na Camp Nou sa brojem 4. Sretno! Pep Guardiola"

2011. godina: Cesc ostvaruje svoj debi u drugoj utakmici Superkupa Španjolske protiv Reala, sa brojem 4 na leđima...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav:Pique,Mascherano,Alves,Adriano,Busi,Thiago,Fabregas,Alexis,Messi,Pedro...sto mislite?

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima neko link za utakmicu sa engleskim komentatorom?

Battlelog: Login_HR
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
---MUSIC---
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sta je sa sudijom , cist penal {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet se Alexis sramoti... {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ponekad razmisljam da li je ovaj Alexis normalan , i gol

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo kazne...Alexis je stvarno nevjerovatan,pa sta mu je!?!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovog Alexisa treba prodat, nemože nać uopće formu. Ovo nije normalno više

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovog Alexisa treba prodat, nemože nać uopće formu. Ovo nije normalno više

Slazem se,ako ne odigra ovu sezonu kako treba,moze na prodaju...situacija je postala da nam je potrebniji napadac nego stoper,pa sta covjek moze fulati to je nenormalno,a i njihov golman se razbranio tako da ce biti tesko sad...po meni trebaju uc Tello i Iniesta,a Alexis i Thiago van

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi ili Iniesta, nitko drugi. Kako mi je žao što nije ono šlo kad je alves poslao loptu, odma je proslijedio Thiago i Messiu al je desnom pucao :/

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:53 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Večeras nije samo Alexis, čak i Messi se napromašivao. Igraju odlično, stvaraju se šanse, ali šteka realizacija, nadam se da će biti bolje u drugom poluvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:54 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo ne znam sto ne uvede Iniestu,mnogo lose igraju,Sanchez ocajan,da sam ja trener ne bih ga pustio ni na klupu da sedi {#}

16 godina
protjeran

Mora se priznati da je akcija za gol u nasem stilu. Bas su je lijepo odigrali.

B-A-R-C-A
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba im stoper podhitno, Barca ove sezone prima previše golova, ovo je 9. tekma zaredom da Barca prima gol

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je odlican,eto nece ga gol,al je gurnuo par puta odlicne lopte,al antitalenti neznaju zabit...slazem se da je igra dobra...ovo ako Messi ne zabije nece niko,Pedro je isto nevidljiv,tu i tamo nesto napravi ali nista znacajno...ubaciti Iniestu,mozda napravi neki potez koji bi mogao bit prekretnica

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiiiiiiiii :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odličan udarac Fabregasa i Messi laganini :) i 300 gol :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

300 {#} 14. tekma za redom.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 21:11 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice