FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Izbornik Argentine Alejandro Sabella izumio je novi termin - "Inmessionante", ta riječ bi na prijedlog Pepsija mogla ući u španjolski rječnik. Riječ bi opisivala "savršen način igranja nogometa". {#}

Inače, Messi je danas još poboljšao rekord koji trenutno drži - zabio je 13. utakmicu zaredom u Primeri.... 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 14:41 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

treba villa igrat svaku od starta.. vecinu utakmica ove sezone kada je u pocetnom sastavu bio villa barca je lako dobivala... po meni messi i villa stalno, a pedro i sanchez nek se rotiraju...

15 godina
FC Barcelona

Uz odličnu igru{#} danas me i žena razveselila nakon što nisam skužio {#} da je  utakmica u podne.

16 godina
Re: FC Barcelona
titko kaže...

Uz odličnu igru{#} danas me i žena razveselila nakon što nisam skužio {#} da je  utakmica u podne.

Vidiš, ovi iz frustracije lupaju TD jer ne odobravaju to da čovjek može dobro mirisat.

Ali ono, zbilja mi niste nikako jasni. Vi mora da ste neki posebni tip bolesnika. Ali što ćete, ipak je to miris pobjednika. {#} Pa razumijem zašto ste ljuti.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 20:54 (sinister_axe).
16 godina
neaktivan
U DM-a sam prije par mjeseci vidio parfeme Real i Barcelona, iz nepoznatog razloga Barcin je bio skoro duplo skuplji :D
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

Košarkaši Barcelone osvajači su ovogodišnjeg kupa kralja! Ovo je 23. trofej kupa u povijesti kluba, čime su izjednačili broj titula sa košarkašima Reala.

veliki kapetan "La Bomba" podiže pehar!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Atletico gubi 2-0 i vjerojatno ce biti +12...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poklopilo se {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu da verujemm,kako su mogli da im uvaze onaj zahtev, Predsednik Mediapro-a ,Jaume Roures je potvrdio da ce se drugi ligaski El Clasico igrati 2.marta/ozujka u 16:00 !

16 godina
Nidzo95 kaže...

Ne mogu da verujemm,kako su mogli da im uvaze onaj zahtev, Predsednik Mediapro-a ,Jaume Roures je potvrdio da ce se drugi ligaski El Clasico igrati 2.marta/ozujka u 16:00 !

silno kmecanje mora uroditi plodom... tako je bilo, tako ce i biti.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto produzio ugovor do 2014 {#}

17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

silno kmecanje mora uroditi plodom... tako je bilo, tako ce i biti.

za par tjedana će tražit da im se pokloni koji bod, da barem imaju šanse da budu 2 na tablici, ne bi me čudilo da im i to odobre... {#}

16 godina
FC Barcelona
svi golovi Ronalda za Barcelonu u kojoj je odigrao najbolju sezonu svoje karijere ('96./'97.)

cak i Mourinho uziva na 01:22 :))
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

odlična analiza, svakako pročitajte:

http://www.totalbarca.com/2013/opinion-pieces/messi-3-0/

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 18:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: David Villa was admitted to hospital and will undergo kidney stone treatment in the coming hours #fcblive

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slubeno:Drugi ligaski El Clasico ce se igrati 2.marta u 16:00.{#}

18 godina
Tommy_123 kaže...

Official: David Villa was admitted to hospital and will undergo kidney stone treatment in the coming hours #fcblive

nema villa srice i gotovo... nece ga, pa nece.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
baš pročitao da je već operiran i da je napustio bolnicu, još uvijek je moguće da će igrati protiv Granade.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Tommy_123 kaže...

nema villa srice i gotovo... nece ga, pa nece.

Villa je otpusten iz bolnice i postoje sanse da ce nastupati na mecu protiv Granade :D 

18 godina
antimadridista kaže...
baš pročitao da je već operiran i da je napustio bolnicu, još uvijek je moguće da će igrati protiv Granade.

a cujes... moguce je, ali ne znam koliko ga je pametno forsirat.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
istina, čisto sumnjam da će igrati. Vjerojatno Pedro i Alexis na krilu. Nadam se da je prošla utakmica Alexisu bila prekretnica i da će nastaviti, puno je bolje izgledao nego dosad u sezoni :)
16 godina
FC Barcelona

Barcelona B players Sergi Roberto (21) and Rafinha (19) will be promoted to the first team in the summer. [rac1]

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

haha {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 19:39 (Balvan8).
14 godina
Balvan8 kaže...

haha {#}

Ne razumijem baš, u čemu je "poanta"? :/

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

svi engleski klubovi su protiv manchester uniteda, a u primeru su svi za barcu osim reala, gledajući ovu utakmicu i općenito prvenstvo

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
FC Barcelona
"Španjolski mediji pišu da bi Portov napadač Jackson Martinez mogao postati Barçina meta u ljetnom prijelaznom roku, ali pod uvjetom da Villa napusti ekipu. Ovaj Kolumbijac, koji je postigao 18 golova u 17 ligaških utakmica u ovoj sezoni, bi koštao oko 10 milijuna eura."

što mislite o njemu? meni je on odličan igrač, ali čisto sumnjam u ovu cifru od 10 milijuna eura, teško da će Porto prodavati takvog igrača za tu cifru.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

To sam i ja pročitao, ako je 10 milja € kupio bi ga odma danas {#} U zadnje vrijme se isto spominje Hummels, za cifru od 30 milja €. Najbitnije je prvo kupit kvalitetnog stopera, što Hummels i je, pa onda razmišljat o napadu i vezi...

16 godina
FC Barcelona

Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (20) has signed a pre-deal with Barcelona. He'll join for 4 seasons. [marca tv]

Fantastičan mladi golman, nadam se da je ovo istina. Inače, danas su se pojavile i priče da Valdes odlazi već ovo ljeto, pa me nebi čudilo da je ovo istina.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kud će Martinez za 10mil € ako Kovačić vrijedi 15 :)

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (20) has signed a pre-deal with Barcelona. He'll join for 4 seasons. [marca tv]

Fantastičan mladi golman, nadam se da je ovo istina. Inače, danas su se pojavile i priče da Valdes odlazi već ovo ljeto, pa me nebi čudilo da je ovo istina.

Istina je, oduševljen sam, mladi potencijalni golman, akođer je odličan. Nisu mogli bolje.

Vom Bruch (agent Ter Stegena). "Predugovor sa Barcelonom? To je čista glupost. Ne želimo komentirati sve glasine koje kruže."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:04 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice