FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igraci Reala traze odlaganje ligaskog EL CLASICA , da bi mogli da se spreme za utakmicu LP protiv Uniteda :D {#}

16 godina
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Igraci Reala traze odlaganje ligaskog EL CLASICA , da bi mogli da se spreme za utakmicu LP protiv Uniteda :D {#}

nebi im se trebalo uvažiti. Prošle sezone je Barca igrala još bitnije utakmice i bila u istoj situaciji pa nije bilo odgađanja, sjećamo se Chelsea - Real - Chelsea. I to je bilo riječ o ključnoj utakmici Primere i polufinalu LP.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

nebi im se trebalo uvažiti. Prošle sezone je Barca igrala još bitnije utakmice i bila u istoj situaciji pa nije bilo odgađanja, sjećamo se Chelsea - Real - Chelsea. I to je bilo riječ o ključnoj utakmici Primere i polufinalu LP.

Za sve je Mourinho kriv,od kad je on dosao sve je upropastio,ranije sam uzivao gledajuci EL clasico,sad samo razmisljam koji ce incident da se desi,pa cak zadnji el clasico nisam ni gledao.I ja se slazem da ne bi trebalo da im se uvazi,nek i oni malo osete kako je bilo BARCI prosle sezone :D teske utakmice sve jedna za drugom{#}

13 godina
neaktivan

Meni se cini da je photoshop :D pogledaj malo bolje {#}

15 godina
FC Barcelona

Evo jedan odlican video o Thiagu : 

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/skandal-igrace-reala-usporedili-s-ljudozderima-i-hijenama---274077.html

ne shvacam zasto bi itko podizao tuzbu? usporedba stoji i u prilogu nije izrecena nijedna laz. izgleda da istina boli.

zanimljivo je i to sto je vecina ovih divljackih nasrtaja u videu nastala otkad je mourinho preuzeo klupu reala i od njega napravio najomrazeniji klub na svijetu. isto ce napraviti i od PSG-a, Chelseaja ili Cityja kad nekog od njih preuzme na ljeto. ako nista, bar ce Real Madrid onda vratiti castan naziv "kraljevskog kluba" kakav i zasluzuje.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/skandal-igrace-reala-usporedili-s-ljudozderima-i-hijenama---274077.html

ne shvacam zasto bi itko podizao tuzbu? usporedba stoji i u prilogu nije izrecena nijedna laz. izgleda da istina boli.

zanimljivo je i to sto je vecina ovih divljackih nasrtaja u videu nastala otkad je mourinho preuzeo klupu reala i od njega napravio najomrazeniji klub na svijetu. isto ce napraviti i od PSG-a, Chelseaja ili Cityja kad nekog od njih preuzme na ljeto. ako nista, bar ce Real Madrid onda vratiti castan naziv "kraljevskog kluba" kakav i zasluzuje.

Ovaj video je nepotrebna provokacija no isto tako bilo tko da pogleda te startove odma mu je jasno zasto je i nastao taj clip..

Vec jako dugo tvrdim da je Pepe-u potreban psihijatar blago receno jer vecina njegovih nastraja granice sa zdravim razumom

i slazem se s tobom oko ovoga o Mourhinu prije njega takvi nasrtaji u El Classicu su bili prava rijetkost i neznam ako se sjecate

no gotovo nakon svakog Classica igraci su izlazili zagrljeni,smijali se itd. neovisno o rezultatu dok danas bi se lako poubijali..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 10:59 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

ovaj video samo prikazuje istinu, to što nekoga to boli je druga stvar. I svatko tko ga pogleda i reče mi da to nisu prekršaji s ciljem namjerno ozlijediti protivnika, neznam što bi mu rekao. Jest da je provokacija, ali koliko ih je došlo s njihove strane svih ovih godina i to direktno od njihovog trenera a ne medija, ovaj video je ništa u usporebi s tim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:16 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ali najbolje u cijeloj prici su ljudi koji lupaju TD za takve stvari ( mislim iskreno boli me k*rac  za tu i td ) i dajte odrastite i pronadite

trunku objektivnosti u sebi.

Cijeli svijet se zgraza nad ovakvim startovima a pojedinci ovdje se tome dive i glorificraju neznam ne zelim vrijedati ali polako

gubim strpljenje vise biti pristojan jer ovaj video su ciste cinjenice , nisam ja to izmislil ili netko drugi nego to je jednostavno istina.

Kako netko moze odobravati ovkvu vrstu startova pa to je bolesno i nije ljudski a da ne pricam o fair playu jos ce na kraju biti
Messi i Barca kriva sto ih ovi lome ko zivotnje i na kraju svega se zale na suce Mou i ekipa a za 90% ovih startova u videu

kartona nisu vidli ili se pak cude dok dobe crveni...

Nije bitno sta se radi o igracima RM-a pa da su u pitanju i igraci Barce ili bilo kojeg drugog kluba ovo treba na najostrije osudivati

i pokazivati sucima i svima da vide i da se stane na kraj takvom pokolju jer to nije vise nema veze sa nogometom ni zdravom pameti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 16:53 (dad0r).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca: Valdes,Adriano,Pique,Puyol,Alba,Thiago,Song,iniesta,Messi,Villa,Alexis :D konacno Vilaa :D {#} 

16 godina
FC Barcelona
dobar sastav, malo rotiranja napokon.
14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Konačno {#}

kakva lopta Inieste {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 12:09 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona
pošto je utakmica ranije, jeli ja ovo još sanjam ili je Alexis stvarno zabio? :D
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
FC Barcelona

Kakva lopta!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
Leo!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Inieste {#}

Messi {#}

15 godina
antimadridista kaže...
pošto je utakmica ranije, jeli ja ovo još sanjam ili je Alexis stvarno zabio? :D

Nije san Alexis igra dobru tekmu danas i samo se jednom poskliznul {#}

Nego dobro prica Ray da nije problem kreativnost i stvaranje prilika toga imamo uvijek i previse

no da premalo zabijaju tj. manje vise ciste prilike ne ulaze tu se slazem s njim no do sad ovo izgleda

100 puta bolje od predhodnih utakmica.

I jos mi nije jasno gledam sad u par navrata nadu se Messi,Villa,Iniesta itd na rubu 16 i da nitko

od njih ne potegne a svi fala bogu imaju vise nego dobar udarac to jedino nervira u nasoj igri

16 godina
FC Barcelona
Alexis je odličan danas, ne samo zbog gola, nego izgleda puno bolje nego dosad, kao da se oslobodio više.
Iniesta mađioničar, nemožeš mu uzeti loptu nikako. Messi i Villa odlično kombiniraju, šteta što nisu prošle one škarice :)
16 godina
neaktivan
"I'm not sure how much these people pay to watch Barca, but it ain't enough." Ray :D
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlična igra... kombinacije, proigravanja, potezi... šteta samo da bar još jedna nije ušla... a moglo je lako i 5:0 biti. Ne znam koga bi izdvojio kao lošega danas. Svi raspoloženi, baš se igraju nogometa. Možda Iniestu malo izdvojiti, bar prvu polovicu poluvremena. Kako je samo uštopao onu Valdesovu loptu... o.O

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Magicni Iniesta :D Kakve lopte,Messi , Villa i Alexis odlicni :D , ma svi su super :) Ovakvu Barcu volim da gledam {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa! Baš mi je drago... :D

16 godina
neaktivan
Ajme Piqueov gol kao sa one malonogometne utakmice xD. Odlicna igra danas, mala greska Albe al nema veze...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

kakva utakmica, neznam uopće koga bi izdvojio, možda eto Iniesta za nijansu bolji od ostalih, al isvi su odigrali fenomenalno, čak i Alexis {#}

Song jako dobar, nekoliko njegovih poteza u stilu Busija, Thiago 2 asistencije i generalno odlična utakmica...

16 godina

Sad se probudim nakon noćne i sav sretan trazim vrijeme kada Barca igra kad ono 12h. Fu*k. Ajde bar smo opet zabili više golova od tetkica.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kakva utakmica, neznam uopće koga bi izdvojio, možda eto Iniesta za nijansu bolji od ostalih, al isvi su odigrali fenomenalno, čak i Alexis {#}

Song jako dobar, nekoliko njegovih poteza u stilu Busija, Thiago 2 asistencije i generalno odlična utakmica...

Ja sam pogledao 2 poluvrijeme i odlično mi je sve djelovalo. Napad pogotovo, veza da ne pričam. Treba nastavit ovakav kontinuitet i probat više s Villom naprijed.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na sto je Villa asociro kod gola  {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice