FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...

nemas ti sinko meni nista ponavljat. ti se davno rekao svoje. a ja sam to tvoje vidio.

kad sam vidio na sta ona nesretna real madrid tema lici doslo mi je zlo. komentari su vam ''krasni'', od pljuvanja preko vrijedanja.

tako da... nemam sta s tobom raspravljat. nisi ti vrijedan moga vremena

Sinko hah, prije bi rekao da smo generacija :) "Nasa" tema je unagrđena...pitam se radi cega i koga:)

Ti sad oces meni prodat "maglu" da je vaša tema ova ovdje bajna? Ili da krenem stavljat citate nekih vasih "clanova" sta oni pisu ovdje....Pa real madrid tema je med i mlijeko po gadostima koje se mogu procitat ovdje...

Ja kao prvo nisam dosao izazivat...nego normalno pricat...valjda toliki ljudi jesmo? Ili sam se prevario? Svi sve shvacate preozbiljno...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
18 godina

pa ko je uopce reka da je ova tema bolja od realove teme? to je sve ista stvar. nisu ni jedni ni drugi nista bolji. 

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa ko je uopce reka da je ova tema bolja od realove teme? to je sve ista stvar. nisu ni jedni ni drugi nista bolji. 

Eto bar se slazemo u jednom:)) Pozz :) Uzivajte u temi. Danas sam malo "svratio" vecinom ne zalazim ovdje niti cu, al kad se pruze prilike ko danas, malo doletim:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina

ma, taj lik nezna ništa kao i mi tu sa foruma, to je sve izmišljeno {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Ronaldinho: "Naravno da mogu zamisliti da Messi i Neymar igraju zajedno u Barçi. To bi bilo jako lijepo. Jedino za čim žalim je što nisam duže igrao sa Messijem. Bio sam jako sretan kada je osvojio svoju četvrtu Zlatnu loptu, zaslužio je to jer je najbolji."

dva genijalca, ne mogu ni zamisliti što bi to bilo da je Ronaldinho sad u najboljim godinama i da igra zajedno sa ovakvim Messijem u Barci :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 21:56 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ronaldinho: "Naravno da mogu zamisliti da Messi i Neymar igraju zajedno u Barçi. To bi bilo jako lijepo. Jedino za čim žalim je što nisam duže igrao sa Messijem. Bio sam jako sretan kada je osvojio svoju četvrtu Zlatnu loptu, zaslužio je to jer je najbolji."

dva genijalca, ne mogu ni zamisliti što bi to bilo da je Ronaldinho sad u najboljim godinama i da igra zajedno sa ovakvim Messijem u Barci :)

kad si vec spomenuo njih dvojicu

jednostavno se moras najezit kada cijeli santiago bernabeu ustane i pljesce ronaldinhu...

mislim da je i messi zasluzio takav jedan aplauz samo dolaskom mourinha puno se toga promjenilo.... da je to napravio prije mourinha mislim da bi ga dobio....

16 godina
MrSkunk43 kaže...
mislim da je i messi zasluzio takav jedan aplauz samo dolaskom mourinha puno se toga promjenilo.... da je to napravio prije mourinha mislim da bi ga dobio....

apsolutno se slažem s time. Mislim da je to jedan od najboljih golova u povijesti LP, polufinale LP protiv najvećeg rivala na njihovom stadionu i on se prošeta pored 4-5 igrača i zabije, kao da ih nema.

a i okolnosti su bile drugačije. Kad je Ronaldinho ono napravio, nije bila takva sitaucija s obzirom da je bila utakmica Primere kad se znalo da će Barca osvojiti te sezone, a ovo je ipak bilo polufinale LP i veliki ulog, naravno da im je bilo krivo. Mogli su ga samo uslikati i baciti koju psovku i to je to, taj dan je bio u "Messi brzini" :)

17 godina
FC Barcelona

joooj kad se sitim Ronaldinja... koji je to gust bija gledat. djubre jedno sta napravi od sebe kasnije...jedno od najboljih i najegzoticnijih driblera u modernom nogometu...

Rijetko se danas vidi ono sta je on radija u Barci...{#}

Messi i CR skupa nemaju tehniku kakvu je on imao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 13:14 (Abomb).
14 godina
FC Barcelona

Marca navodi kako je Messi odbio potpisati ugovor sa većom otkupnom klauzulom od 250 milijuna eura, zato što misli da bi mogao napustiti klub kad-tad. {#}

Gade mi se te novine i taj Real, o navijačima da nepričam, otkad je Mourinho na klupi Reala klub je postao "smeće"!

Messi je 100 puta rekao da nikad Barcu neće napustiti, njegov otac je isto rekao da nema šanse da će napustiti klub.

Čovjek poštuje što su mu platili liječenje i to što je postao onakav kakav je. Da je Messi htio otići onda bi otišao kada su mu ponudili 230 mil. eura.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

kad već nemogu u vezi plaće koja mu neće biti onolika kakvom su se oni nadali, pa da mu opet mogu nabijati na nos da je ovakav ili onakav, oni nešto trkeljaju o otkupnoj klauzuli i iz te gluposti u ugovoru izvlače zaključke. Da je povećana i otkupna klauzula, onda bi ta Marca vjerojatno pisala da je produžio samo do 2018. a ne doživotno, i da je to znak da će možda otići iz Barce, to me nebi začudilo od njih. A to što su prije 2-3 mjeseca pisali da će tražiti povećanje plaće na 16 milijuna, a na kraju od toga nije bilo ništa kao što sam stalno i govorio, to nema veze, bitna je važna stavka u ugovoru kao što je otkupna klauzula, ma samo da se može pljuvati po njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 14:55 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona će 24.7.2013.g. igrati prijateljsku utakmicu protiv Bayerna u Munchenu, u okviru priprema za novu sezonu. {#}

16 godina
FC Barcelona

gledam malo Čile - Egipat da vidim kako će Alexis tamo odigrati, i lik promaši gol sa 3 metra, povratna lopta u šeanaesterac i samo je trebao postaviti nogu, a on promaši cijeli gol, kao u Barci skoro svaku utakmicu. Pa koji se vrag događa s njim, stvarno mi nije jasno. Bilo bi zanimljivo kad bi netko napravio kompilaciju svih njegovih promašaja ove sezone, izglddalo bi kao da se lik sprda i kao da ne želi zabijati golove :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 18:47 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trebo bi Cesc više puta pucat u Barci izdaleka, tj trebali bi svi {#}

Pedro lakoćom zabija u Španjolskoj, dok u Barci.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 20:12 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

OF: Jel ima ko sopcast link ili neki dobar Hd za Argentina-Svedska?

16 godina
barcafan12 kaže...

nisam ni ja našao HD link, sve bezveze kvalitete. Ali gledao sam prvo poluvrijeme i Messi ubija, šteta što nije i on zabio bar jedan u prvom poluvremenu, ali je namjestio suigračima bar 3-4 čiste šanse i bio stalno opasan prema golu. To je onaj isti Messi kao u Barceloni, ne ovisi on toliko o nikome, nego njegovi suigrači više ovise o njemu i kakvu će večer on imati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

nisam ni ja našao HD link, sve bezveze kvalitete. Ali gledao sam prvo poluvrijeme i Messi ubija, šteta što nije i on zabio bar jedan u prvom poluvremenu, ali je namjestio suigračima bar 3-4 čiste šanse i bio stalno opasan prema golu. To je onaj isti Messi kao u Barceloni, ne ovisi on o nikome, nego njegovi suigrači ovise o njemu.

Da,pregooglo sam sve zivo i nigdje nista gledljivo

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:31 (barcafan12).
16 godina
neaktivan

Opet Španjolska na Barcin pogon. Cesc gol i asistencija, Pedro 2 gola, Pique asistencija.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
FC Barcelona

Pojedini engleski mediji govore kako će Barcelona na ljeto poslati ponudu za Sergija Aguera.

Ja mislim da bi to bilo dobro, dva argentinca u napadu, znaju se iz reprezentacij. {#}

Samo pitanje je koliko je to istina, jer ako se Neymar dovodi ovog ljeta, mislim da se neće trošiti novaca na još jednog napadača. Trebali bi uzeti stopera, Barca je kao zainteresirana za Hummelsa. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet je Messi pokazao koliki je gospodin :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7LauVeU_5kQ

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Opet je Messi pokazao koliki je gospodin :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7LauVeU_5kQ

svaku utakmicu Argentine uleti navijač u teren da zagrli Messija, ovo je već 4. ili 5. put :D

16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Samo pitanje je koliko je to istina, jer ako se Neymar dovodi ovog ljeta, mislim da se neće trošiti novaca na još jednog napadača.

Čujem da je bio očajan danas.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
N3N0 kaže...
KiX777 kaže...

Samo pitanje je koliko je to istina, jer ako se Neymar dovodi ovog ljeta, mislim da se neće trošiti novaca na još jednog napadača.

Oduvijek ja mislim da se on još treba dokazati, nije isto igrati u Europi i Brazilu.

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
N3N0 kaže...
KiX777 kaže...

Oduvijek ja mislim da se on još treba dokazati, nije isto igrati u Europi i Brazilu.

A nece se nikad dokazati ako ne dode u Europu,za Brazil je on vec vrh...zato bi volio da dode,jer ima potencijala,mlad je,nije jos toliko iskusan,mora malo osjetiti europski nogomet...moje osobno misljenje da bi se nakon odredenog vremena uklopio u Barcu

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
N3N0 kaže...
KiX777 kaže...

Stvar je ovakva, europski stoperi njega pojedu az doručak, može on tamo muljat one jazavce u Brazilu, zato mu se i nejde van. I da bio je očajan i bio ej izjavio da Engleska nije tim svijetske klase lol

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
KiX777 kaže...

Pojedini engleski mediji govore kako će Barcelona na ljeto poslati ponudu za Sergija Aguera.

Ja mislim da bi to bilo dobro, dva argentinca u napadu, znaju se iz reprezentacij. {#}

Samo pitanje je koliko je to istina, jer ako se Neymar dovodi ovog ljeta, mislim da se neće trošiti novaca na još jednog napadača. Trebali bi uzeti stopera, Barca je kao zainteresirana za Hummelsa. 

Bas ne vjerujem previse tome no mislim da bi Aguero bil 10 puta bolji nego Neymar i bilo bi bolje da uzmu Aguera i nekog stopera nego da bace

silne miljune na malog prgavca.

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/znaju-li-ljudi-uopce-razlikovati-nogometne-prijevare---273860.html

"Simpatično mi je bilo vidjeti kako se internetska publika raspisala o „onoj“ utakmici Chelsea – Barcelona, čim je pukla priča o Europolovom izvješću. Ne ljudi, ako je itko namjestio tu utakmicu (a vjerujem da nije, no to je druga tema), onda to nije bila kladioničarska mafija. Zašto bi se oni umarali sa škakljivim parom polufinala Lige prvaka, utakmicom koju gleda cijeli svijet, a unutra igraju bogataši koje ne možeš kupiti sa sto tisuća eura? A za te pare „organiziraš“ da u prvoj kolumbijskoj ligi, u utakmici po izboru, padne golova koliko treba. Da na teniskom challengeru u Bogtepitajgdjeu mladi kvalifikant u prvom kolu tuče trećeg nositelja i još im ostane za ćevape."

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Službeno: Leo Messi je produžio ugovor do 2018. godine!

15 godina
antimadridista kaže...

Službeno: Leo Messi je produžio ugovor do 2018. godine!

LoL koja odjeca , izgleda ko Crocodile Dundee {#}

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona
Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice