FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.013.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Arbeloa je zbilja degenerik od igrača. Pa onaj start na Pedru. Lopta je već davno otišla, ali bitno da je on uspio nagazit Pedru zglob. Tu se vidi da mu je namjera i vjerojatno naputak od TSO-a ( "S" znači stupid u ovom slučaju) da ide na igrača ( odnosno zglobove istih ), a ne na loptu i taj zadatak je vrhunski odradio. Zbilja nemam riječi za takvo ponašanje i to je nešto što zbilja ne treba jednom ovako velikom susretu. Ne znam može li se niže pasti od namjernog ozlijeđivanja protivnika.

Nek pričaju oni što god hoće o Messiju, Busiju, Alvesu, kakva god džubrad da jesu, još uvijek nisu ni blizu džubradi iz Reala. 

Pa to zbilja nema nigdje, da ti namjerno ideš na ozlijedu. Nemam riječi. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
FC Barcelona
ali posebno mi je interesantna jedna stvar, ovaj zadnji El Clasico je bio stvarno odličan, bez posebnih tenzija. Ali poslije utakmice je sve počelo, madridisti ne trpe mir, mora se nešto zakuhati. Pa već danima se oni posvećuju Messiju, a dokaza za ništa nemaju. Prvo je vrijeđao klupu, pa sačekao Arbelou, da bi na kraju pljunuo na klupu. Dao Bog da sve te 3 stvari napravi u uzvratu, bolje gamad nije ni zaslužila. Ja se čudim kako oni ne polude na terenu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ali posebno mi je interesantna jedna stvar, ovaj zadnji El Clasico je bio stvarno odličan, bez posebnih tenzija. Ali poslije utakmice je sve počelo, madridisti ne trpe mir, mora se nešto zakuhati. Pa već danima se oni posvećuju Messiju, a dokaza za ništa nemaju. Prvo je vrijeđao klupu, pa sačekao Arbelou, da bi na kraju pljunuo na klupu. Dao Bog da sve te 3 stvari napravi u uzvratu, bolje gamad nije ni zaslužila. Ja se čudim kako oni ne polude na terenu.

Takoder da meni tak Arbeloa nagazi na nogu ja bi mu ih potrgal {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:57 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

Pogledajte za što je Drogba dobio crveni u Finalu lige prvaka, a Arbeloa i Alonso slično naprave nekoliko puta i ništa.
I ne pričam sada o nekoj zavjeri i tome da je Real zaštićen od strane sudaca, nego želim skrenuti pažnju na to što si oni dopuštaju i da je takvo ponašanje uistinu nesportsko i nepotrebno. To što oni rade je namjerno dizanje tenzija. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
FC Barcelona

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=es&ie=UTF8&rurl=translate.google.com&sl=es&tl=en&twu=1&u=http://www.sport.es/es/noticias/barca/neymar-hace-las-maletas-2308541&usg=ALkJrhiePRDnQw7vTcAcZtNinO-oZxBhsQ

Prema katalonskim novinam Sport.es, Neymar se pakira za Barcelonu, čeka se službena potvrda. Sve je dogovoreno, najvjerovatnije dolazi poslije konfederacijskog kupa.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 14:37 (KiX777).
16 godina
KiX777 kaže...

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=es&ie=UTF8&rurl=translate.google.com&sl=es&tl=en&twu=1&u=http://www.sport.es/es/noticias/barca/neymar-hace-las-maletas-2308541&usg=ALkJrhiePRDnQw7vTcAcZtNinO-oZxBhsQ

Prema katalonskim novinam Sport.es, Neymar se pakira za Barcelonu, čeka se službena potvrda. Sve je dogovoreno, najvjerovatnije dolazi poslije konfederacijskog kupa.

zbog čega TD? samo je prenio ono stvarno piše u članku. Očito ima nešto u tome kad pišu dosta uvjereno kao da je sve riješeno već.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Neznam,ja bih tog decka jednostavno volio vidjeti u Barci,talent je,na njemu je da se dokaze,ako bude igrao ko i u Brazilu imat cemo jos jednog strasnog igraca...trenutna forma Alexisa,Pedra i nije bas obecavajuca,Villa ne dobiva puno prilika...ko zna,mozda i ima istine u ovome

18 godina

vi ko dica mala (mozda jeste mozda niste al ponasate se ko dica) sa tim tu td glupostima.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
Alves: "The games against Real Madrid are only calm when they win."

pa nije mogao ništa bolje reći, kratko i jasno...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Alves: "The games against Real Madrid are only calm when they win."

pa nije mogao ništa bolje reći, kratko i jasno...

Sto ce tek biti kad ispadnu iz kupa...

16 godina
FC Barcelona

popis igrača za sutrašnju utakmicu protiv Valencie:
Valdés, Pinto, Dani Alves, Montoya, Piqué, Puyol, Mascherano, Alba, Adriano, Busquets, Song, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Villa, Messi.

ja se nadam da Villa počinje od prve minute, stvarno je zaslužio odigrati jednu pravu utakmicu protiv jakog protivnika...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 15:26 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

BREAKING: Direktor Barcelone je potvrdio kako će se Neymar pridružiti Barceloni na ljeto!

Ko zna dali ej to istina, nadam se da je :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

BREAKING: Direktor Barcelone je potvrdio kako će se Neymar pridružiti Barceloni na ljeto!

Hm kvaliteta je neupitna no bas me zanima kako ce se uklopiti u Barcin stil igre ali me Neymar podsjeca na Kristinu nekako mi djeluje prgav

i egoistican previse no zivi bili pa vidjeli

twice the pride double the fall
16 godina
Tommy_123 kaže...

izvor? 

puno se vec prica o Neymaru u Barçi i ne bi me iznenadilo da stvarno dodje, ali nisam vidio danas ovu vijest nigdje.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
mrzech kaže...
Tommy_123 kaže...

izvor? 

puno se vec prica o Neymaru u Barçi i ne bi me iznenadilo da stvarno dodje, ali nisam vidio danas ovu vijest nigdje.

Sport je prenio informaciju, imaš članak tu iznad, netko je bio stavio link.

13 godina
mrzech kaže...
Tommy_123 kaže...

izvor? 

doc ce i bit jednu sezonu i prodat ce ga..nije isto igrat u europi i u juznoj americi..nema on tu kvalitetu

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 17:25 (logi510).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad baš malo listam po fejsu i ono, svaka FCB stranica kao" Dobrodošao Neymar, dolaziš nam na ljeto" I takve stvari. Neću vjerovat u to dok en dođe neka official ili netko od Barcinih predsjednika ne obznani vijest.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca vec osigurala pojacanja za novu sezonu !

Direktor Barce je potvrdio kako ce se Neymar pridruziti Barceloni na leto {#}

Svi pisu o tome,nadam se da je istina :)  

18 godina

Dok ne bude na goal.com ne vjerujem ništa, a trenutno nema ništa o tome. Iako bi bilo lijepo, samo me zanima kako će on i Messi surađivati zajedno. I jedan i drugi imaju velik ego, nadam se samo da će se to pokazati kao jako dobar tandem u budućnosti.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:49 (Tomy Lee).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar nemre biti lošiji od Alexisa! {#} nadam se...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo je zabio svim klubovima u La Ligi, čak i Realu.

17 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

trudi se prestići Messija po broju golova na sve moguće načine! {#}

16 godina
FC Barcelona
svojom prekrasnom frizurom, Ronaldo postize pogodak... za Granadu.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

što je zabio autogol?

ma, niti u tom segmentu nikad neće biti najbolji, čak i tu je najbolji igrač Barce, također Argentinac {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 22:57 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

{#} ova je dobra!

Premda si mogao u nasoj temi postat, jer ne znam kakve veze to ima s Barcelonom :)

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
Legendic1911 kaže...
Premda si mogao u nasoj temi postat, jer ne znam kakve veze to ima s Barcelonom :)

a kad bi gledali tako, onda bi onu vašu temu trebalo preimenovati u "Lionel Messi" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 23:00 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Legendic1911 kaže...

a kad bi gledali tako, onda bi onu vašu temu trebalo preimenovati u "Lionel Messi" {#}

Hhaha slazem se da, mozda ipak bolje C.Ronaldo vs Meesi. xD

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
FC Barcelona

Real izgubio 1-0. Što reći? Sutra po pobjedu i opet na +18.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

Real izgubio 1-0. Što reći? Sutra po pobjedu i opet na +18.

dečki se ovih dana previše bavili Messijem pa zaboravili da imaju utakmicu.

Teško će biit protiv Valencie, tamo Barca uvijek teško dobiva.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice