Barca f+2, sto mislite? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Barça: Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro Messi i Iniesta.
očekivan sastav, ajmo po pobjedu!
Antimadritista,jel mozes pliz postavit onaj link ruski mislim da je,di ima i sopcast,stavljao si cesto...pitam za svaki slucaj jel mi je zadnji put beinHD par puta zastao...
Antimadritista,jel mozes pliz postavit onaj link ruski mislim da je,di ima i sopcast,stavljao si cesto...pitam za svaki slucaj jel mi je zadnji put beinHD par puta zastao...
evo:
evo:
E hvala kolega,nikako da zapamtim tu stranicu 
Prebaci je u Bookmarkse
evo:
Stavi si je u bookmarks.
Bez straha, hrabro srce i idemo po pobjedu :)
Zasto Valdes ne brani ? :o
Treba se brže riješavat lopte, pogotovo se ne zajebavat u obrani.
Super, sopcast linkove ne otvara, poruku ne mogu napisati jer mi ne otvara bug forum, a na speedtestu prikaže sve kako treba 
Super, sopcast linkove ne otvara, poruku ne mogu napisati jer mi ne otvara bug forum, a na speedtestu prikaže sve kako treba 
znam kako ti je 
ja gledam na http://cricfree.tv/sky-sports-3.php
onaj gore link mi ne radi ili nesto nsaim dobro uradio
Radi sopkast nakon skidanja majki i neznam ti ja čega :P
Obrana nam je opet ahilova tetiva malo previse pustaju i stoje dosta daleko mogli bi nam se u glavu obiti..
a sta se napada tice moglo bi mrvicu bolje , a i smijesno je za videt Messi dobi loptu petorica smrde na njemu..
Kako pike igra danas, svaka mu čast, svaka lopta Ronalda u prostor ili lopta koja ide Ronaldu u prostor je zaustavljena od strane Piquea. Čudan mi je malo Busi, dajemo im igrat kako oni žele, to se mora promjenit i to podhitno.
ja mislim da Xavi u čitavoj karijeri nije ima ovoliko pogrešaka kao danas :)
ovo je dosta loše zasad, mora to niti puno bolje ako se ide po pobjedu
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Fabregaaaas! <33
Kakve smješne ofsajde nama sude strašno!!! 
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
OMG PEDRO 
A is sta mase Fabre i Pedro,mogli su rijesit tekmu...Pique maestralan danas
Pedro 
Alexis
(ovaj smajli je unaprijed)
Kad smo sve ovo fulali nije ni cudo da smo dobili i opet na glupi nacin ono kaj sam ranije napisal
da predaleko stoje od igraca RMa..
Stigla je kazna za promašaje.
Ma fer rezultat... i dobar za Barcelonu.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.