FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.006.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Valdesov agent izjavio je kako Victor ne zeli produziti ugovor s Barcelonom koji traje do 2014.
izgleda ipak ode Valdes na ljeto, trazimo novog golmana.

potpisao bih odmah da ode kod Pepa u Bayern u zamjenu za Neuera :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 21:11 (mrzech).
16 godina
FC Barcelona
ma to je meni sve čudno, vjerojatno igra na kartu da će dobiti bolji ugovor.
pa nema 3 dana da je ovaj njegov agent izjavio da se to pišu gluposti i da pregovori idu dobro. Kako god, ja ne vjerujem da Valdes ide iz Barce.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valdes je prosječan golman

nisu baš ni iz bayerna toliko ludi.Neuer spada u sam vrh,a tek mu je 26

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 23:24 (hitmanovich).
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ma to je meni sve čudno, vjerojatno igra na kartu da će dobiti bolji ugovor.
pa nema 3 dana da je ovaj njegov agent izjavio da se to pišu gluposti i da pregovori idu dobro. Kako god, ja ne vjerujem da Valdes ide iz Barce.

Official: "The agents of Valdes have informed Barca today about the irrevocable decision not to renew his contract."

Club sources: "We only want players who want to be here. We'll start looking for subsitute, calmly, Valdes has contract until 2014." [terra]

Barcelona directors were "very disappointed" after the "surrealist" meeting with Valdes' agents today but club accepts his decision. [terra]

Barcelona sports director Zubizarreta is expected to give a press conference tomorrow to explain the decision of Valdes not to renew [sport]

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:33 (mrzech).
16 godina
hitmanovich kaže...

Valdes je prosjećan golman

nisu baš ni iz bayerna toliko ludi.Neuer spada u sam vrh,a tek mu je 26

Valdes nikako nije prosječan golman, nego zbog nekih svojih grešaka ga svi pamte i on je odjednom "prosječan". A te greške su kad-tad morale doći jer čovjek nema laku zadaću kao većina golmana na svijetu da mora samo ispucati loptu, Valdes je za Barcu igrač u polju. Valdes je također i najbolji golman na svijetu u situacijama 1 na 1, i to uvjerljivo. Nažalost te priče da je on prosječan se provlače i to je odjednom postalo tako pa svi govore o tome, isto kao što se priča da je Busquets nikakav igrač ili Pep nikakav trener. Da nije bilo Valdesa, Barcelona ono finale LP 2006. nikad nebi pobijedila, također je u puno utakmica protiv Reala spašavao.

vidjet ćemo kako će reagirati neki drugi golman kad dođe u njegovu situaciju kad ga pritisnu 3 igrača, biti će izbijanja lopti na sve strane. A ako bude tako, posjed lopte će biti zanimljivo usporediti sa vremenom prije Valdesa i poslije Valdesa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:37 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
da, bojim se da cemo jos plakati za valdesom... a sumnjam da ce pinto postati prvi golman.
16 godina
FC Barcelona
ali Valdes ima ugovor do 2014. biti će zanimljivo vidjeti hoće li ići ovo ljeto ili tek sljedeće sezone. Nadam se da ovo neće utjecati i na svlačionicu i da će on nastaviti braniti kao da je i produžio ugovor.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ode bit ce prava steta,jer je stvarno dobar golman,Barca s njim ima 11-og igraca,uvijek ako nema rjesenja vrate njemu loptu a on bez panike pronade nekog,malo je takvih golmana vecina bi samo ispucala loptu...neznam,nadam se da ce probat nesto sredit jer ipak je on sve ove godine tu i bilo bi mi jako zao da ode

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 23:00 (barcafan12).
16 godina
antimadridista kaže...
ali Valdes ima ugovor do 2014. biti će zanimljivo vidjeti hoće li ići ovo ljeto ili tek sljedeće sezone. Nadam se da ovo neće utjecati i na svlačionicu i da će on nastaviti braniti kao da je i produžio ugovor.

bilo bi logicno da ode ovo ljeto dok klub jos moze nesto dobiti za njega, nego da ode 2014. kao slobodan igrac.

16 godina
FC Barcelona
danas Pep slavi 42. rođendan. Neka mu je sretan, i sretno mu bilo u novom klubu. Da se malo podsjetimo njegove vladavine u Barci, ovo mi je jedan od najboljih videa...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije to "to" kad više nebude Valdez na golu, otkad znam za Barcelonu znam da je golu samo Valdez, =(, ali bi volio da Pinto stane na gol i brani umjesto Valdeza i da nikoga Barca ne kupuje 

14 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Nije to "to" kad više nebude Valdez na golu, otkad znam za Barcelonu znam da je golu samo Valdez, =(, ali bi volio da Pinto stane na gol i brani umjesto Valdeza i da nikoga Barca ne kupuje 

Svakako da ce Pinto dobiti priliku,al i on je u godinama tako da nece biti neko dugotrajno rjesenje,ako ode VV sigurno da treba neka alternativa,neki mladi provjereni golman

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 1:38 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona
Bit ce da je Valdes i statisticki bolji jer igra s Xavijem i Iniestom :)
16 godina
mrzech kaže...
Bit ce da je Valdes i statisticki bolji jer igra s Xavijem i Iniestom :)

Pa da, kad Barca redovito trpa real. Pol tih Casillasovih primljenih golova je od Barce. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
FC Barcelona
Barcelona are worried about the contract renewal of Barcelona B winger Gerard Deulofeu (18), who has the same agent as Victor Valdes. [md]

Valdesa razumijem, ipak se želi oprobati drugdje. Ali ako ovaj klinjo stvarno želi otići i već sad dignuti neke pare, onda ga treba pustiti, bolje da nije tu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma prije bi da VV ostane nego Gerard...koliko god je dobar igrac i velika nada meni se osobno nekako ne svida,par puta sam ga gledao i dosta je skrt i cini mi se umisljenim,al to je samo moje misljenje

16 godina
FC Barcelona
Andoni Zubizaretta (sportski direktor Barcelone):

"Organizirali smo sastanak s predstavnicima Victora Valdésa kako bi započeli proces obnavljanja njegovog ugovora. Na početku smo izrazili našu želju za produženjem ugovora, zato što ga smatramo golmanom svjetske klase, ali prije nego smo uopće iznijeli našu ponudu, njegov predstavnik nam je objasnio da je odluka konačna i da Victor u Barçi neće ostajati duže od 30. Svibnja 2014. godine."

"Pozivam sve navijače da poštuju ovu odluku igrača koji je u našoj obitelji proveo predivnih 12 godina. Sa tim u mislima, molimo vas da mu nastavite pružati podršku i ohrabrivati ga kao što ste to radili sve ove godine. On će Barçinom dresu biti odan do 30. svibnja 2014. godine i do tada će braniti naš gol svim svojim znanjem koje je prikupio u posljednjih 12 godina."
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta je sad nakraju, čitam po fejsu kao da neće produžit ugovor, nigdje nema ništ normalno, to su nagađanja ili stvarno? Bilo bi šteta njega ispustit, neznam zašto ali večina "barcinih" navijača žele da ode zbog onih gluposti šta radi. Jako kvalitetan golman i požalit ćemo ako ode.

Katalonski 'Sport' je objavio imena mogućih zamjena za Valdesa: Vicente Guaita (Valencia), Manuel Neuer (Bayern), Maarten Stekelenburg (Roma), Thibaut Courtois (Atletico), David de Gea (Manchester U.) i Marc Andre ter Stegen (Borussia M.).

Koga biste Vi voljeli vidjeti u dresu Barcelone?

Moj favorit je definitivno Guaita ili Courtis.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 15:58 (Tommy_123).
16 godina
Tommy_123 kaže...

Šta je sad nakraju, čitam po fejsu kao da neće produžit ugovor, nigdje nema ništ normalno, to su nagađanja ili stvarno? Bilo bi šteta njega ispustit, neznam zašto ali večina "barcinih" navijača žele da ode zbog onih gluposti šta radi. Jako kvalitetan golman i požalit ćemo ako ode.

izgleda da je konačno. Meni je stvarno žao, ali njega treba razumjeti. Toliko ga se omalovažavalo, pa čak i navijači Barce, veliki je pritisak na njemu cijelo vrijeme. Nedavno je on dao izjavu: "jako je komplicirano braniti u Barci, sa svih aspekata, već puno godina se nosim s tim".

ali stvarno mi je žao zbog toga, on je jedan od prvih igrača koji ljudima dođu na pamet kad čuješ "Barca". Cijelo vrijeme je bio na golu, ja sam bio siguran da je on jedan od onih koji će i završiti karijeru u Barci. Šteta što nije ispalo tako.

16 godina
FC Barcelona
inače, po ovoj izjavi Zubija izgleda da Valdes neće biti iskorišten za novac da ga se proda već ovo ljeto, nego ostaje do kraja ugovora i ide iz kluba kao slobodan igrač, a novi golman će biti doveden ovo ljeto. Onda Valdes ima jednu godinu fore da se zajedno sa tim novim golmanom posavjetuje. Mislim da je to i najbolje rješenje, i za Valdesa i za Barcu. Klub će se prema njemu odnositi gospodski kako i zaslužuje jedna legenda kluba i neće ga prodati ovo ljeto da dobiju nekakve pare.

Što se tiče zamjena za Valdesa, čisto sumnjam da će uspjeti dovesti nekoga iz top klubova, tipa Neuer ili De Gea, ne prodaju se golmani samo tako i nije to baš lagan posao kao za dovođenej igrača. Ja bi bio zadovoljan sa Guaitom ili npr. ter Stegenom Monchengladbacha.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

smatram da bi Kelava bio najbolji izbor{#}

Thibaut Courtois je {#} jedini problem je što je on igrač Chelsea i idealna zamjena za Čeha

Sveti Ivan Sveti Ivan
16 godina
FC Barcelona
Victor Valdes - NEVER GIVE UP
15 godina
mrzech kaže...

Valdesov agent izjavio je kako Victor ne zeli produziti ugovor s Barcelonom koji traje do 2014.
izgleda ipak ode Valdes na ljeto, trazimo novog golmana.

potpisao bih odmah da ode kod Pepa u Bayern u zamjenu za Neuera :)

A kaj je vama? Pa Bayern sigurno neće pustiti Neuera.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ode Valdes, što je sada sigurno, volio bio der Stegena ili De Geu. Nadam se da će Valdes i dalje biti odan klubu jednako do isteka ugovora, ustvari to je neupitno, ali će biti upitna njegova motivacija.

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ako ode Valdes, što je sada sigurno, volio bio der Stegena ili De Geu. Nadam se da će Valdes i dalje biti odan klubu jednako do isteka ugovora, ustvari to je neupitno, ali će biti upitna njegova motivacija.

Zaboravi na De Geu jel Man Utd ga neeće pustit. Idealno bi bilo da Guita dođe. Mlad, perspektivan, dobar i ima mjesta za napredak. Vidjet ćemo, sezona je još duga :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moguća postava za večeras, Villa je još uvijek ozlijeđen.

16 godina
Balvan8 kaže...

Moguća postava za večeras, Villa je još uvijek ozlijeđen.

Najjači sastav. To mi se sviđa.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 13:37 (x18x05x).
16 godina
FC Barcelona

stavite link ako opet nađete prijenos sa Ray Hudsonom :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca:

Valdes,Alves,Pique,Puyol,Alba,Fabregas,Sergio,Xavi,Iniesta,Messi,Pedro

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice