Imam samo jednu zlatnu loptu manje od ronalda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupujem 100%, sa Barcinog web shopa najvjerovatnije!
Ja idem u 9 Mj U Španjolsku pa ću tamo kupit, u Barcinom shopu :)
Imam samo jednu zlatnu loptu manje od ronalda
Andy Carroll ima samo jednu zlatnu loptu manje od C. Ronalda
Balloteli style 
da li je tko zainteresiran za kupnju originalnog barceloninog lančića? kupio sam ga u španjolskoj kad sam bio na maturalcu....ponude na PP
Valdés, Pinto, Alves, Fàbregas, Puyol, Villa, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Alba, Montoya, Adriano, Tello, Sergi Roberto.
Messiju je izgleda sve to dosadilo, svake godine mora obući drugo odijelo na dodjelu, ponestalo čovjeku ideja 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zanimljiv podatak danas u SN. Naime Barca "ima" deset osvajača zlatnih lopti, slijede Milan i Juve sa po osam, onda Real 6 pa Bayern 5.
Gianluigi Buffon: "Mislim da je neka greška u pitanju. Glasao sam za Ronalda, ne za Messija."
Lukasz Piszczek: "Messi uopšte nije bio na mojoj listi. Kako je moguće da je on dobio moje bodove?"
Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija."
Thiago Silva: "Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..."
José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."
naravno, izvora nema nigdje, niti jedan portal nije prenio ove izjave. Najjače od svega mi je izjava Piszczeka, on uopće nije kapetan Poljske i nije glasao
zanimljivo je da se sve više navodnih izjava pojavljuje, a izvora apsolutno nigdje. Već se jučer vidjelo koliko su ljubomorni Kikijevi fanovi, ali nikad nebi rekao da će ovako nisko pasti, to je najbolji kompliment za Messija kao igrača...
upravo procitao:
"Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded"."
u danasnje vrijeme trebas stvarno biti "special" da navijas za Real Madrid.
upravo procitao:
"Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded"."
u danasnje vrijeme trebas stvarno biti "special" da navijas za Real Madrid.
To je preraslo u bolest. Toliki hejt da to nije normalno. Samo me zanima kako imaju volje iša govorit a kamoli pjevat na -16.
j*bote koja komedija, oni ovo stavljaju na svoje fan stranice
http://www.realbalkan.com/2013/01/skandal-ronaldo-trebao-da-uzme-zlatnu.html
naravno, za godinu-dvije očekujte da ova komedija dobije na važnosti i počne se upotrebljavati kao argument u raspravama, pričati će se kako je Zlatna lopta ukradena, koja je to skupina patnika...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Već mi je sad žao Reala, opet ćemo ih izbaciti u polufinalu kupa.
(Ako prođu!?)

Ako bi se kojim slučajem i igrala ovakva utakmica ja mislim da bi ih igrači iz la lige riješili samo tako... 
Naravno ! pa pogledaj vezni red i napad naspram engleske lige :)
Ako bi se kojim slučajem i igrala ovakva utakmica ja mislim da bi ih igrači iz la lige riješili samo tako... 
Laganini petarda :)
najbolja ekipa Primere je za dva koplja bolja od najbolje ekipe Premiershipa, to je svima jasno.
Ali bilo bi zanimljivo vidjeti npr. kako bi to završilo da igraju prvi klub na ljestvici Primere protiv prvog Premiershipa, 12. klub Primere protiv 12. kluba Premiershipa (bubam napamet). Mislim da bi španjolski klubovi odnijeli više pobjeda. Često se bez razloga podcjenjuje Primera.
najbolja ekipa Primere je za dva koplja bolja od najbolje ekipe Premiershipa, to je svima jasno.
Ali bilo bi zanimljivo vidjeti npr. kako bi to završilo da igraju prva ekipa Primere protiv prve ekipe Premiershipa, 12. ekipa Primere protiv 12. ekipe Premiershipa (bubam napamet). Mislim da bi španjolski klubovi odnijeli više pobjeda. Često se bez razloga podcjenjuje Primera.
Kolko vidim ima puno boljih i kvalitetnijih bokova, kao i stopera, sredina isto. Jedino je napad oke.
izgleda da trazimo novog golmana... misljenja?
Victor Valdes (30) will inform the club in the coming days that he won't renew his 2014 contract. He'd like to play in another league. [ie]
Casillas u Barci? Nego što se tiče Valdesa, moje je mišljenje da je idealan golman za Barcu, razloga ima dosta i nikako se ne slažem sa ovima što pišu po ostalim forumima da je loš, a i tu je bilo dosta prigovaranja. No ako želi otić neka ide, a onda neka se Barca angažira za dovođenje Casillasa.
Casillas u Barci? Nego što se tiče Valdesa, moje je mišljenje da je idealan golman za Barcu, razloga ima dosta i nikako se ne slažem sa ovima što pišu po ostalim forumima da je loš, a i tu je bilo dosta prigovaranja. No ako želi otić neka ide, a onda neka se Barca angažira za dovođenje Casillasa.
Pa kaj vi mislite da bude iker otisao iz reala?? u najveceg rivala barcelonu? pa nema sanse da iker nikada napusti klub jer je legenda i jedna od ikona reala!
Naivan si ko francuska sobarica...
Pa kaj vi mislite da bude iker otisao iz reala?? u najveceg rivala barcelonu? pa nema sanse da iker nikada napusti klub jer je legenda i jedna od ikona reala!
Klub je napustio Ikera, zašto on ne bi njih...
Isto kao što su legende (bile?) Hierro, Raul... bili su isto kapetani. Ali kakav to mora biti klub koji se tako odnosi prema svojim legendama? Biće neki "kraljevski"... :p
Ma Iker je jedan veliki gospodin, takve igrače se mora poštovati, bez obzira gdje igraju!