FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.998.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

da ga se žele riješit, riješili bi ga se sad u ovom prijelaznom roku, a od toga nema ništa kao što je i Tito izjavio. Prije par dana sam pročitao jedan dobar komentar an tu temu kako navodno Messi i Villa nisu u dobrim odnosima. Poslije kup utakmice kad je Villa asistirao Messiju za gol pričalo se da nisu u dobrim odnosima, da se to vidi u proslavi gola i slično. A poslije gola Messi otrčao Villi u zagrljaj i kaže komentar "da, zagrljaj nije dovoljan, sex bi bio primjereniji da ljudi shvate da nisu posvađani" :)

neznam kako se to primjeti da njih dvojica nisu u dobrim odnosima, kladim se da nije bilo one situacije kad su se malo porječkali na terenu, od tih priča nikad ništa nebi bilo.

Ma ne kazem da ga se zele rijesiti sto prije nego jednostavno kao da mu daju do znanja da im nije u planovima za buducnost,ako forsira jednog Pedra koji nije zabio ohoho utakmica zasto onda i Villa ne bi dobivao priliku svaku tekmu...neznam,meni jednostavno to nije to,i taj zagrljaj mi je bio hladan :D ....ne kazem da se mrze,al opet...ja bi naravno volio da Villa ostane jer je igracina i bez obzira na sadasnju formu cekao bi ga koliko treba jer je zasluzio...

16 godina
barcafan12 kaže...

ako forsira jednog Pedra koji nije zabio ohoho utakmica zasto onda i Villa ne bi dobivao priliku svaku tekmu...

upravo zbog onoga što sam pričao maloprije. Ovakav rastrčan Pedro je korisniji nego Villa koji ne može izdržati 90 minuta protiv drugoligaša u kup utakmici. Meni je on drag igrač, ali to je tako i morati će se popraviti ako želi češće igrati.

drugi razlog zbog čega je češće na klupi je taj što mi se čini da Tito za razliku od Pepa malo više forsira krilne igrače tipa Pedro i Alexis nego one tipa Ville. Usporedi samo Pedra u Španjolskoj reprezentaciji, skoro svaku utakmicu je strijelac, a u Barci sad igra skroz drugu ulogu u ekipi nego prije i zato manje i zabija, tj. rijetko ulazi u gol šanse uopće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

ako forsira jednog Pedra koji nije zabio ohoho utakmica zasto onda i Villa ne bi dobivao priliku svaku tekmu...

upravo zbog onoga što sam pričao maloprije. Ovakav rastrčan Pedro je korisniji nego Villa koji ne može izdržati 90 minuta protiv drugoligaša u kup utakmici. Meni je on drag igrač, ali to je tako i morati će se popraviti ako želi češće igrati.

drugi razlog zbog čega je češće na klupi je taj što mi se čini da Tito za razliku od Pepa malo više forsira krilne igrače tipa Pedro i Alexis nego one tipa Ville. Usporedi samo Pedra u Španjolskoj reprezentaciji, skoro svaku utakmicu je strijelac, a u Barci sad igra skroz drugu ulogu u ekipi nego prije i zato manje i zabija, tj. rijetko ulazi u gol šanse uopće.

A i istina,al ja bi najrade da nam se vrati onaj stari ubojiti MVP,jer ono je bio savrsen napad,sva trojica su trpala i trpala...ovako sve to ide da se Messiju oslobodi put da trpa sto isto nije lose jer stvarno abnormalno puno zabija...ma bitno je da nasa Blaugrana dobiva tekme a ko kako igra i nije onda toliko vazno ;))

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:29 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

ma ja sam siguran da će i Villa s vremenom dobivati sve više šanse. Dobro je da u ekipi imamo svakavih "vrsta" igrača, stvarno je kompletna ekipa sad, od obrane do napada. Samo da je još jednog vrhunskog stopera uzeti i to je to :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Vrijeme u Španjolskoj {#}

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

Bozic je uranio :)

Official: Messi, Puyol and Xavi will in the coming weeks individually sign their contract renewals

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/carles-puyol-xavi-hernandez-and-leo-messi-renew-their-contract-with-fc-barcelona

I moguci novi dresovi za sljedecu sezonu, jako lijepi po mom misljenju.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 11:56 (mrzech).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pazite ovaj podatak:

Messi je sa svojih 25 pogodaka u 16 kola zabio vise od cak 61 kluba u 5 najjacih europskih liga...a samo ih je 37 zabilo vise od Messija...U postocima vise od Messija je zabilo oko 35% klubova,s tim da je u Primeri tek 16 kolo....zaista nevjerovatno :D

18 godina
mrzech kaže...

Official: Messi, Puyol and Xavi will in the coming weeks individually sign their contract renewals

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/carles-puyol-xavi-hernandez-and-leo-messi-renew-their-contract-with-fc-barcelona

I moguci novi dresovi za sljedecu sezonu, jako lijepi po mom misljenju.

nekako su mi meh...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

nekako su mi meh...

meni su daleko ljepsi od ovih sadasnjih koji su mi mozda najgori u zadnjih 20 godina.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

puyol do 38g u klubu,lijepo {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
18 godina
mrzech kaže...
Obi Wan kaže...

nekako su mi meh...

meni su daleko ljepsi od ovih sadasnjih koji su mi mozda najgori u zadnjih 20 godina.

oprema iz 2007 je meni najbolja. bez rezevnih dresova. imam taj dres, messi 19 jos kad je nosija broj

16 godina
Obi Wan kaže...
mrzech kaže...
Obi Wan kaže...

nekako su mi meh...

oprema iz 2007 je meni najbolja. bez rezevnih dresova. imam taj dres, messi 19 jos kad je nosija broj

meni je domaći dres iz 2009./2010. najljepši. Zato mi se sviđa ovaj dres iznad jer je sličan tom dresu. Ovaj gostujući u bojama Katalonije je isto odličan, jedino mi se ne sviđa ovaj natpis na dresu, bezveze izgleda.

16 godina
mrzech kaže...

eto, one priče o tome da Messi traži veliku povišicu su na kraju bile netočne kao što sam pisao, samo naši mediji su tu informaciju imali, a španjolski mediji o tome ništa nisu znali. Važno da su navijači Reala govorili da pišem gluposti kad sam to napisao.

jbg, ljudi vide ono što žele vidjeti, a ne ono kakva je slika zapravo....

14 godina
FC Barcelona

Na sastanku klupskih liječnika i doktora koji su izvršili transplantaciju jetre Abidala, doktori su se složili s tim da se Abidal smije vratiti na teren i početi igrati nogomet!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
18 godina
FC Barcelona

La Liga Team dosadašnjeg dijela sezone prema goal.com-u. Zanimljiva postava, drago mi je da nije samo Real i Barca tamo.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Pero Dinamit kaže...

La Liga Team dosadašnjeg dijela sezone prema goal.com-u. Zanimljiva postava, drago mi je da nije samo Real i Barca tamo.

meni je malo bezveze. Mislim da su totalno fulali formaciju i neke igrače, iako je dobro što su malo mislili i na druge klubove.

Bezveze mi je recimo što su stavili Albu u sustavu sa 3 igrača u obrani, praktički ispada da je on stoper tu. U veznom redu nema Fabregasa koji je sigurno jedan od najboljih igrača dosad u Primeri, najbolji asistent lige.

16 godina
FC Barcelona
SAMO nekoliko dana nakon što je poručio kako je vrijeme da "netko drugi", misleći pri tome na sebe, dobije Zlatnu loptu, jer ih se Messi "nadobijao", Zlatan Ibrahimović potpuno je promijenio priču.

"Messi je najbolji nogometaš na svijetu i zaslužio je Zlatnu loptu. Znam da je već nekoliko puta osvojio tu nagradu, ali zaslužio je, igra kao da je na PlayStationu, to je nevjerojatno. Ljudi koji govore drukčije ili nemaju pojma o nogometu, ili pričaju gluposti" izjavio je za BeIn Sport.
16 godina
neaktivan
Mundo Deportivo: Tito opet boluje od raka! :O ???
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
N3N0 kaže...
Mundo Deportivo: Tito opet boluje od raka! :O ???

uzas... nadam se da ce se uspjesno oporaviti...

Barcelona are preparing a statement to give more information about Vilanova's relapse and about who will replace him during recovery [rm]

Barcelona are talking with a candidate who could replace Vilanova during his recovery. The club is waiting for his approval. [cuatro]

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/izvanredno-stanje-u-barceloni-vilanovi-se-vratila-zlocudna-bolest.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 12:52 (mrzech).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ne mogu vjerovat,taman sve lijepo krene i onda mora nesto pokvariti sve...mah,sta da kazem,nadam se da ce se sto prije oporaviti da nastavi gdje je stao...spanjolski mediji nagadaju da bi se moga cak i Guardiola vratiti u sto sumnjam al bi bilo super...

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mrzech kaže...

eto, one priče o tome da Messi traži veliku povišicu su na kraju bile netočne kao što sam pisao, samo naši mediji su tu informaciju imali, a španjolski mediji o tome ništa nisu znali. Važno da su navijači Reala govorili da pišem gluposti kad sam to napisao.

jbg, ljudi vide ono što žele vidjeti, a ne ono kakva je slika zapravo....

http://www.index.hr/sport/clanak/detalji-dozivotne-ljubavi-messi-sa-16-milijuna-godisnje-drugi-najplaceniji-na-svijetu-tko-ga-zeli-mora-dati-250-milja/638773.aspx

Iako mi se čine malo krive brojke, pa ako netko naleti na službene nek stavi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadam se da će tito ozdraviti{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola ponovno preuzima Barcu ? 

Želim brz oporavak Titu, stvarno mi je žao, kad sam to vidio jednostavno sam se bio zaledio :/

OLAKŠANJE OLAKŠANJE !

Kako piše 'SPORT', kontrola kojoj je ovog utorka podvrgnut Vilanova, pokazala je mali čvor, centimetar od mjesta odakle je uklonjen prethodni tumor. Operacija će se održati u četvrtak, a dobra vijest je da ovaj tumor nije toliko opasan kao prethodni

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 15:16 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

ne mogu vjerovati...

kad ovako mlad čovjek boluje od te teške bolesti, strašno :(

drži se Tito!

18 godina

taman dosa kuci kad ugledah vijest...

drz se Tito...

15 godina
FC Barcelona

drž se Tito.

Kako javlja radio Katalonije, Pep Guardiola pristaje na zahtjev da trenira tim FC Barcelone ''do kraja sezone''- nadam se da je istina ovo:D

Anonymous is coming!
16 godina
neaktivan
Jordi Roura zamjenik Tita!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Tito will be out for 6 weeks, which he could combine with his job, depending on evolution

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Jel to Titov pomocnik, mislim pomocni trener Barce?

Btw evo i lijepe Realove geste.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
N3N0 kaže...

Jel to Titov pomocnik, mislim pomocni trener Barce?

Btw evo i lijepe Realove geste.

Da :)

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice