da ga se žele riješit, riješili bi ga se sad u ovom prijelaznom roku, a od toga nema ništa kao što je i Tito izjavio. Prije par dana sam pročitao jedan dobar komentar an tu temu kako navodno Messi i Villa nisu u dobrim odnosima. Poslije kup utakmice kad je Villa asistirao Messiju za gol pričalo se da nisu u dobrim odnosima, da se to vidi u proslavi gola i slično. A poslije gola Messi otrčao Villi u zagrljaj i kaže komentar "da, zagrljaj nije dovoljan, sex bi bio primjereniji da ljudi shvate da nisu posvađani" :)
neznam kako se to primjeti da njih dvojica nisu u dobrim odnosima, kladim se da nije bilo one situacije kad su se malo porječkali na terenu, od tih priča nikad ništa nebi bilo.
Ma ne kazem da ga se zele rijesiti sto prije nego jednostavno kao da mu daju do znanja da im nije u planovima za buducnost,ako forsira jednog Pedra koji nije zabio ohoho utakmica zasto onda i Villa ne bi dobivao priliku svaku tekmu...neznam,meni jednostavno to nije to,i taj zagrljaj mi je bio hladan :D ....ne kazem da se mrze,al opet...ja bi naravno volio da Villa ostane jer je igracina i bez obzira na sadasnju formu cekao bi ga koliko treba jer je zasluzio...

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!