FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

najbolji igrac svijeta protiv Real Madrida - 15 golova, 10 asistencija, 2 minute...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj slobodni udarac je najljepsi od svih golova

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...

Ovaj slobodni udarac je najljepsi od svih golova

meni onaj slalom u polufinalu LP usred Madrida, najljepši i najvažniji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

El Maestro 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bože me oprosti idota.

Jose Mourinho (trener Real Madrida): "Iniesta je zaslužio Zlatnu loptu? Odigrao je dobro na Evropskom prvenstvu, ali su to samo tri sedmice. Mogu razumjeti što je C. Ronaldo bio tužan

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Bože me oprosti idota.

Jose Mourinho (trener Real Madrida): "Iniesta je zaslužio Zlatnu loptu? Odigrao je dobro na Evropskom prvenstvu, ali su to samo tri sedmice. Mogu razumjeti što je C. Ronaldo bio tužan

biti će još tužniji kad Messi uzme 4. zlatnu loptu zaredom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam rekao. Netreba se ni pojavit na dodjeli je lse zna tko će uzet ;)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja sam rekao. Netreba se ni pojavit na dodjeli je lse zna tko će uzet ;)

ja neznam,volio bi da uzme iniesta {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
FC Barcelona

Zanimljivo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljivo {#}

EDIT: Prekasno objavio {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 23:15 (Jabulani).
17 godina
FC Barcelona

haha, čak i isti tekst! {#}

13 godina
FC Barcelona

Uzeo dres, došao danas! {#}

Authentic! Isti kao što igrači nose {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Komedija, tragedija.

Cristiano: Khedira is better than Xavi

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
KiX777 kaže...

Uzeo dres, došao danas! {#}

Authentic! Isti kao što igrači nose {#}

taj je još skuplji od običnog original dresa. Koliko si ga platio?

16 godina
Tommy_123 kaže...

Komedija, tragedija.

Cristiano: Khedira is better than Xavi

ovo je neki dubokoumni vic koji nitko ne shvaca ;)

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Bože me oprosti idota.

A po cemu su zasluzili messi i iniesta vise od ronalda moze mi neko objasniti????

Spanija je odigrala cijelo prvenstnvno jednu pravu tekmu onu finalnu,Ronaldo je odveo portugal doslovnoooo sam u 4 finale cijelu sezonu fenomenalno igrao osvojio prvenstvo zabio hrpu golova i po cemu sad iniesta je zasluzio tu zlatnu loptu vise od njega?

Messi ce najvjerovatnije dobiti nagradu opet moze ju dobit i 10 puta za redom to nista ne znaci jer to daju glasove ljudi a ne struka znaci svako ko favorizira Barcu ce dati messiu glas tako da je to retardacija teska.

Da se gleda statisticki ko je vise ekipi pripomogao da se osvoji neki trofej tu je CR nedodirljiv ove sezone

15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Bože me oprosti idota.

A po cemu su zasluzili messi i iniesta vise od ronalda moze mi neko objasniti????

Spanija je odigrala cijelo prvenstnvno jednu pravu tekmu onu finalnu,Ronaldo je odveo portugal doslovnoooo sam u 4 finale cijelu sezonu fenomenalno igrao osvojio prvenstvo zabio hrpu golova i po cemu sad iniesta je zasluzio tu zlatnu loptu vise od njega?

Messi ce najvjerovatnije dobiti nagradu opet moze ju dobit i 10 puta za redom to nista ne znaci jer to daju glasove ljudi a ne struka znaci svako ko favorizira Barcu ce dati messiu glas tako da je to retardacija teska.

Da se gleda statisticki ko je vise ekipi pripomogao da se osvoji neki trofej tu je CR nedodirljiv ove sezone

Kako sereš ne mogu vjerovati...

gdje je Ronaldo odveo Portugal sam? odigrao je na prvenstvu dvije prave utakmice, ostalo je bio nevidljiv. Da mu nije onog kolege iz reprezentacije koji je zabio odlučujući gol protiv Danske ako se ne varam otišao bi kući već nakon skupina, da ne govorim koliko se napromašivao na toj utakmici. Poslije je odigrao super protiv "superjake" Češke. Doduše nije ni tu odigrao neku dobru utakmicu nego eto zabio je taj gol pa sam napisao da je odigrao dobro.

Messi je odigrao najbolju sezonu u povijesti nogometa što se tiče jednog igrača, oborio mali milijun rekorda. Pa Messi je prošle sezone za klub postigao 73 gola uz 29 asistencija, mene najviše fasciniraju te brojke njegovih asistencija, nešto što Ronaldo niti bilo koji drugi igrač neće imati nikad. Otkad je to jedno prvenstvo, znači jedan trofej vrijedniji od 4 trofeja?

Ovo prvo podebljano me jako nasmijalo, znači hoćeš reći da je Ronaldo uvijek bio bolji igrač od Messija, nego je eto 3 puta na glasovanju bilo puno Barcinih navijača pa je Messi dobio nagradu? i kako to nagradu ne daje struka? pa glasaju igrači, tj. kapetani ekipa i izbornici, tu odmah vidim da nemaš pojma o čemu pričaš.

pa dobro gledaš li ti nogomet? ovaj cijeli post ti je za nasmijati se, kakve gluposti pišeš.

za ovo drugo podebljano. Pred kraj prošle sezone izašla je jedna ljestvica Primere u kojoj je bila jedan zanimljiva statistika, znači računali su se bodovi za Barcu i Real bez učinka tj. bez golova i asistencija Messija i Ronalda. Znaš koji je Real bio na toj ljestvici? Prvi. A znaš koja je Barca bila na toj ljestvici? Četvrta. Eto ti tko znači koliko za ekipu.

Pa ja stvarno ne mogu vjerovati kako netko ne vidi da je Messi bolji igrač individulano na terenu od Ronalda. Samo pogledaj gore ovaj video što je netko stavio sa golovima i asistencijama, kad je Ronaldo prošao 4-5 igrača i zabio gol? i to protiv bilo kojeg kluba, ne treba biti baš protiv najjačih kao što to radi Messi. Kad si vidio bar jednom da je Ronaldo asistirao nekome između ili preko 5 igrača kao što to radi Messi na onom videu iznad? Ronaldo uopće nema neki pregled igre i nos za uposliti suigrače, dok Messi može bez problema igrati na poziciji playmakera, navuče 3-4 igrača na sebe i onda još preko 4 igrača asistira za gol.

Znaš što dovoljno govori o tome tko je bolji igrač? Messija uspoređuju sa Maradonom i Peleom, a Ronalda uspoređuju sa Messijem (samo zato što igraju u istom vremenskom periodu), nikad sa onom dvojicom niti će ikad. Ustvari, Cristiano Ronaldo nije ni najbolji Ronaldo koji je igrao nogomet.

za zaključak, ovo što sam podebljao je glavni razlog zašto bi bilo sramota da Messi ne osvoji zlatnu loptu 4. put zaredom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 2:01 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sam je odveo Portugal do 4 finala sta tu nije jasno cijelo prvenstvo je igrao fenomenalno LOOOOOOL nije se vidio????

Neznam dal je bila utakmica di on nije pogodio precku stativu,razigravao momcad itd golove koje je zabijao su bili kljucni itd...

Ronaldo je skinio isto rekorda ove sezone tako da ne razumijem kakve veze ti rekordi imaju kad trofeja nema.

Svaka utakmica koju je Ronaldo igrao za repku se moze usporedit s igrama njegovim u Realu dok kod Messia sine moj nije tako, svaku petu u Argentini odigra na nivou na kojem smo ga naviknuli gledat,ne umanjujem cinjenicu da je zvjer od igraca ali vidi se kolika je to razlika kad nema kvalitetnu podrsku iza sebe dok je zalizani pokazao x puta da nista slabije ne igra izvan realovog terena i na njemu doduse on je to dokazao svojim igrama dok je bio u redsima..

A ti sebe i dalje uvjeravaj sto god cinjenica da taj trofej najbolji igrac godine ROFL nema veze s mozgom to je ko izbor za miss onaj ko ti se vise svida ce pobjedit bzv uopce to naglasavat nekad je to imalo smisla vise nema Barcelonu svi favoriziraju pa tako uvjek te invidualne nagrade idu njima

I da Iniesta nije zasluzio to ako je itko zasluzio to je Pirlo nosio je talijane do finala u tim godinama  sta je iniesta napravio?????

Spanija da ima pravde je trebala od nas ispasti ali ne tu je uvjek SUDAC da popravi situaciju

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam zašto ali svakim satom me sve više trnci probadaju. Sama pomisao na El Classico. Šta će bit par minuta prije tekme. Kako volim ovu Barcu, nemrem vam to opisat :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

ajde šuti bolje ti je, samo se sramotiš sve više. Najnovija u nizu gluposti ti je ova da Messi odigra dobro svaku 5. utakmicu za Argentinu. Očito je koliko ne podnosiš da je za stepenicu iznad svih pa moraš izmišljati takve gluposti i laži, ili jednostavno nisi pogledao niti jednu utakmicu Argentine nekoliko godina.

svi favoriziraju Barcelonu i zato Messi osvaja individualne nagrade? pa dobro čitaš li ti prije nego pišeš takve gluposti? što svi kapetani momčadi i izbornici navijaju za Barcelonu?

I Ronaldo nije oborio toliko rekorda koliko je Messi. Još jednom ponavljam, dečko je imao najbolju individualnu sezonu u povijesti nogometne igre, a tebe to očito malo kopka.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ne znam koje si ti prvenstvo gledao, ali Ronaldo je odigrao dvije odlicne tekme, i to je to. Ostalo je bio manje vise katastrofa. Imao je promasaja zescih... tako da sto se EPa tice, i nije se nes iskazao.

I kako je Ronaldo rusio rekorde, kad ga je Messi u svemu sisao prosle sezone? Mogao je samo osobne rekorde rusit, nikakve druge...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
I isto ove gluposti da rekordi nisu bitni, bitni su trofeji... ne zelim umanjivati vrijednost trofeja, svakako da su oni najbitniji, ali trofeje osvaja momcad, a ne pojedinac. Ovo je izbor za najboljeg igraca (pojedinca), a ne za najbolju momcad. Po tvojoj nekoj logici igracina tipa Falcao nema nikakve sanse biti najbolji igrac, jer budimo realni, nikad nece osvojiti (dovoljno) trofeja za to (bar u Atl. Madridu)?

A ako i gledamo trofeje prosle sezone, po cemu je Ronaldo bolji od Messija ili Inieste? Da je uz ligu uzeo i CL ili EP, bila bi druga prica...
15 godina
neaktivan
trap kaže...
I isto ove gluposti da rekordi nisu bitni, bitni su trofeji... ne zelim umanjivati vrijednost trofeja, svakako da su oni najbitniji, ali trofeje osvaja momcad, a ne pojedinac. Ovo je izbor za najboljeg igraca (pojedinca), a ne za najbolju momcad. Po tvojoj nekoj logici igracina tipa Falcao nema nikakve sanse biti najbolji igrac, jer budimo realni, nikad nece osvojiti (dovoljno) trofeja za to (bar u Atl. Madridu)?

A ako i gledamo trofeje prosle sezone, po cemu je Ronaldo bolji od Messija ili Inieste? Da je uz ligu uzeo i CL ili EP, bila bi druga prica...

.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 2:50 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U nedjelju  Barcelona dočekuje Real u 7. kolu Primere, a na Nou Campu navijače pred El Clasico dodatno pale prigodnom kompilacijom od 20 najboljih golova koje su legende Barce zabile "njima" u derbijima koji su se igrali u 20. stoljeću.

Cijela povijest El Clasica, naravno, kroz plavo-crvene naočale, kompilirana je u manje od tri minute i mora se priznati kako se ovom izboru teško nešto može prigovoriti.
Neeskens, Quini, Lineker, Koeman, Stoičkov, Romario, Meho Kodro, Ronaldo, Luis Enrique, Rivaldo... trpali su Realu stvarno lijepe golove.

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da Messi svaku 5 odigra na svome nivou,pomiri se s time lakse ce ti biti vidim da te istina smeta a sta ces kad  je tako

Ja se sramotim? a cega to majke ti mene istinu sramota nije reci, prije bi ja rekao da se ti sramotis priznat cinjenice ti sve izvrces ne bi li sebe uvjerio isti si kao Sidi(Virtuoso) znaci gledamo utakmicu i vidi se da je sudenje 200% u korist Barce ne bi li pobjedili, ne ne ja sam budala, sutra kada cijeli svjet to osudi nema suti se onda ne pametuje vise e tako i ti

Messi ne igra za Reprezentaciju ni 70% onog sta daje u barci THATS  A FACT!!!!!!

I da sto se Ronalda tice nosio je Portugal do 4 finala svi su to vidjeli i divili se samo vi anti fanovi niste

Pricali ste CR je igrac za male utakmice a kad je poceo u kontinuiranom nizu Barci trpat ne koristite taj izraz vise ha sramota vas spomenit to jel tako? pa i mene bi bila sramota da sam take nebuloze pricao

15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Da Messi svaku 5 odigra na svome nivou,pomiri se s time lakse ce ti biti vidim da te istina smeta a sta ces kad  je tako

Ja se sramotim? a cega to majke ti mene istinu sramota nije reci, prije bi ja rekao da se ti sramotis priznat cinjenice ti sve izvrces ne bi li sebe uvjerio isti si kao Sidi(Virtuoso) znaci gledamo utakmicu i vidi se da je sudenje 200% u korist Barce ne bi li pobjedili, ne ne ja sam budala, sutra kada cijeli svjet to osudi nema suti se onda ne pametuje vise e tako i ti

Messi ne igra za Reprezentaciju ni 70% onog sta daje u barci THATS  A FACT!!!!!!

I da sto se Ronalda tice nosio je Portugal do 4 finala svi su to vidjeli i divili se samo vi anti fanovi niste

Pricali ste CR je igrac za male utakmice a kad je poceo u kontinuiranom nizu Barci trpat ne koristite taj izraz vise ha sramota vas spomenit to jel tako? pa i mene bi bila sramota da sam take nebuloze pricao

Samo se zakopavaš, sve dublje i dublje. Messi u zadnje tri utakmice ima preko 4 asistencije i 1 gola ako se ne varam.Mslm ako si možda gledao utakmicu protiv Benfice drugačije bi ti rekao, Messi je apsolutno vladao u toj tekmi, čovjek se 4 otarasi i asistira Fabregasu za gol. Pogledaj Šminkerovu statistiku. 6 golova a od 3 tih su penali ?
Ovo za Europsko prvenstvo, Ronaldo je odigral 2 dobre tekme i to je kraj. Nemožeš ti njega dizat u nebesa kad nemaš činjenica. Varela je spašavao Portugal kolko se sječam. Ronaldo nije prdnuo protiv Španjolske. Ali apsolutna 0. Messi je iz utakmice u utakmicu sve bolji u repki, svaku tekmu ili zabi ili asistira. Dali je ovaj svijet glup ili mi se samo čini. A nisi se sjetio spomenut prvi penal protiv Deportia koji je bio izvan 16 ? Nisi spomenuo igranje rukom Ramosa unutar 16 gdje nije bio dosuđen penal ? Dečec, ajde da ovo završimo na miran način. Nemoj trolat više ovdje, jel se zakopavaš i to dobro.  

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 3:32 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Ronaldo je bio igrač za male utakmice ali više nije, to priznajem. Ali Messi je za stepenicu bolju od svih, a tako i od njega. Ovo za reprezentaciju Argentine ti ne stoji kad nije istina, otkad je Maradona otišao sa klupe on zabija više od jednog gola po utakmici i asistira također.

Što stalno ponavljaš to Europsko prvenstvo, što je on tamo napravio tako posebno? Kakvu reprezentaciju ima Portugal? po imenima jako dobru, tako da nije sam doveo ih do tamo. I već sam ti rekao, da nije Varele Portugal bi išao kući već nakon natjecanja po grupama, a Ronaldo bi bio popljuvan od svih. Poslije je uspio zabiti protiv Češke a protiv Španjolske kao da nije ni bio na terenu, totalno nevidljiv.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mslm onaj koji kaže da je Ronaldo bolji, taj nogomet u životu nije pogledao.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

hahahahaha koji kralj Sanchez {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 3:59 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

najvece pobjede Barçe i Reala u međusobnim susretima

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 8:00 (mrzech).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice