Ufff ovo nije za gledat.
Koji peh.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neeeee Puyol 
Šteta.
Isusseeeeeeeeeeeeeeeee..... jooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj neeee pa zasto??????????????
Pa ja nemogu vjerovat, ponovo i ponovo i ponovo. Hebemu mater više s tim ozlijedama :/
Barcelona FC
je*emu mater, tocno pomislim u tom skoku "kud ces opet, puyol, nisi normalan!" i frajeru pukne ruka... nevjerojatno.
da ne pricam kako je barça opet ostala bez jednog bitnog igraca veci dio sezone (kao prosle sezone villa). uzas!
Hebote sta se zaletio, previše je požrtvovan, šteta
I ja sam odmah pomislio nešto tipa, kud ćeš konju nije ti 20 godina, uf kako sleti na ruku, prava šteta, baš mi ga je žao. 
Ovo nije krađa?
nagradno pitanje - zasto je Busquets dobio crveni?
kakve su ovo grubosti na kraju, imam osjecaj ko da igramo protiv Reala :/
Jao ovaj busquets debil najveci...
Barcelona FC
šta je napravio? izbio loptu?
šta je napravio? izbio loptu?
Koliko san shvatia opalia je plesku ovom igraču?
Ne gledam tekmu radi problema s netom. Kaj je bilo s Puyolom? Zašto je Busi dobio crveni?
Pa udrija je lika?
Puyol 
http://www.dailymotion.com/video/xu1chx_lesion-de-puyol_sport
a za Busqeta nisam vidio kaj se dogodilo... vidio sam da je izbio loptu, link mi je zbrejkao i onda sam vidio crveni 
a što si ti to vidio da mi je znati? ne razumijem, ništa lik nije napravio i pokupi crveni.
onda još i onaj lakat u glavu Alvesu, to je bilo za čisti crveni karton.
ali ne mogu vjerovati za Puyola, ono je nevjerojatno, nisam mogao gledati kako je gadno izgledalo.
http://www.dailymotion.com/video/xu1cpn_roja-a-busquets_sport nije mi jasno i dalje
Ni pobjeda nas nemoze nesto puno razveseliti kad smo vidjeli sto se dogodilo Puyolu...pa fkt nema srece covjek,bojim se da je ovo njegov kraj sto se tice igranja nogometa :(((
Ni pobjeda nas nemoze nesto puno razveseliti kad smo vidjeli sto se dogodilo Puyolu...pa fkt nema srece covjek,bojim se da je ovo njegov kraj sto se tice igranja nogometa :(((
daj ne trubi, vraca se puyol za cca 4 mjeseca... a za malo pozitive, abidal se vraca u prosincu ;)
Barcelona FC
daj ne trubi, vraca se puyol za cca 4 mjeseca... a za malo pozitive, abidal se vraca u prosincu ;)
Ma nije to stvar 4 mjeseca,godinu...on je vec u godinama i mislim da mu nije vise da riskira nesto vise...al poznavajuci ga naravno da ce se on vratit igrat,ipak je on lav od covjeka
Šteta za Puyola, nadam se da će brto ozdraviti :(
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
nije nikoga udario, čak niti dodirnuo.
Moguće i prije, treba vidjeti težinu ozlijede i slično. Ipak se radi o ruci a ne nozi.
sad koliko je to ozbiljno nemam pojma, nisam upućen baš.
krivo misli, pogledao sam usporenu snimku par puta da vidim sto se dogodilo. Busi je dobio crveni jer je nakon izbijanja lopte zamahnuo laktom prema onom celavom. zato mu se tip i unio u facu odmah iza toga.
e sad, kad bi svi poznavali pravila koja kazu da sudac mora kazniti igraca i radi same namjere, onda ne bi bilo pametnjakovica koji bi tvrdili da je medel nezasluzeno dobio crveni kad je isao na cesca u proslom kolu primere (a jos mi pada na pamet i onaj crveni pepea na alvesu o kojem je prevoditelj i njegov copor ispranog mozga isto trubio mjesecima).
po meni, Busquets je napravio glupost i zasluzeno je dobio crveni.
nije nikoga udario, čak niti dodirnuo.
Ako ideš uklizivati s obe noge visoko u zraku dobit ćeš žuti pokupio ti igrača ili ne.
Opasna igra - bilo namjerna ili neopreznost dobijaš karton.