Možda ti osuđeješ, ali većina barca-fan ne.
.....Fabregas je ono odsimulirao, ali to je ljubav prema klubu i stavljanje svojeg kredibiliteta na oštre kritike publike.....
Ima još citata, neda mi se tražiti.
Možda ti osuđeješ, ali većina barca-fan ne.
.....Fabregas je ono odsimulirao, ali to je ljubav prema klubu i stavljanje svojeg kredibiliteta na oštre kritike publike.....
Ima još citata, neda mi se tražiti.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?fbid=508993369129350&set=a.443591475669540.121342.443080359053985&type=1&theater
na ovo se nije nitko zalio 
Ja jesam navijač Barcelone, ali sam na strani savjesti i poštenja. Gledamo li ljudski i realno, ne navijački, mora se priznati da je i Fabregas sinoć zaslužio crveni karton radi čiste glume. Eto, da sam ja trener, njega i još par ovih simulatora iz Barcelona bi protjerao iz kluba, ma koliko njihova imena i pozicije bile važne za igru Barcelone.
Da se razumijemo, nogomet je muška igra, a ne ovakva simulatorska, i ako gledamo realno, Barca je tim simuliranjem više izgubila nego dobila jer mislim na ugled samog kluba.
Kao što sam rekao, ove simulatore i padavičare bih odmah protjerao iz kluba jer oni samo narušavaju ugled tog kluba.
evo lijepih vijesti: Puyol, Adriano i Iniesta su oporavljeni i spremni već za Benficu.
kakav kralj ovaj Puyol, bilo je rečeno da neće moći igrati skoro do kraja 10.mjeseca, a on radi posebnim programom i oporavi se za 10 dana samo zbog Clasica :D
Ja jesam navijač Barcelone, ali sam na strani savjesti i poštenja. Gledamo li ljudski i realno, ne navijački, mora se priznati da je i Fabregas sinoć zaslužio crveni karton radi čiste glume. Eto, da sam ja trener, njega i još par ovih simulatora iz Barcelona bi protjerao iz kluba, ma koliko njihova imena i pozicije bile važne za igru Barcelone.
Da se razumijemo, nogomet je muška igra, a ne ovakva simulatorska, i ako gledamo realno, Barca je tim simuliranjem više izgubila nego dobila jer mislim na ugled samog kluba.
Kao što sam rekao, ove simulatore i padavičare bih odmah protjerao iz kluba jer oni samo narušavaju ugled tog kluba.
Bez obzira na eventualno fabregasovo simuliranje.
Igrač seville mu se NEMA PRAVO unosit u facu.
koliko god mi to mrzili, simuliranje nije crveni karton. Da je tako, onda niti jedan utakmica na svijetu nebi trajala 90 minuta nego bi bila prekinuta zbog nedovoljnog broja igrača na terenu. Ja se slažem da bi možda takvo pravilo trebalo uvesti, pa bi vidio onda tko bi simulirao, ali trenutno ta pravila ne vrijede.
Fabregas je sinoć odglumio da ga je udario jako, ok. Ali jeli se Fabregas valjao po podu i tražio karton za Medela? koliko ja vidim nije. Napravio je to instiktivno i ono što bi napravio skoro svaki igrač na svijetu za svoju ekipu, to je činjenica i u današnjem nogometu je to tako ma što mi govorili.
Možda bi ga trebalo kazniti, ali protjerati iz kluba nekoga zbog jednog ovakvog detalja je naravno glupost.
Mene je primjerice sinoć više živcirao Alexis, taj lik ima velikih probelma sa time samo što ga je sinoć zasjenio Fabregas.
evo lijepih vijesti: Puyol, Adriano i Iniesta su oporavljeni i spremni već za Benficu.
kakav kralj ovaj Puyol, bilo je rečeno da neće moći igrati skoro do kraja 10.mjeseca, a on radi posebnim programom i oporavi se za 10 dana samo zbog Clasica :D
Tarzan, šta drugo. Znaći kompletni ćemo bit za El Classico :D
Baš pogledao sažetke tekme, nisam ju mogel gledat i nismo bili tolko loši. Samo neznam ono što se s Fabregasom desilo ? Simuliranje nekakvo ?
Tarzan, šta drugo. Znaći kompletni ćemo bit za El Classico :D
Baš pogledao sažetke tekme, nisam ju mogel gledat i nismo bili tolko loši. Samo neznam ono što se s Fabregasom desilo ? Simuliranje nekakvo ?
Čuj ovoga? 
Nisam uopće u tijeku, sad sam pogledao sažetke tj još gledam :)
Nisam uopće u tijeku, sad sam pogledao sažetke tj još gledam :)
Ma da, ovaj ga malo dotaknuo, Fabregas se primio za glavu ko da ga je Mirko CroCop opalio
Ima snimke di ?
Kako se digne prašina kad to neko od Barcinih igrača napravi, a kad mi Pepe, Ramos, Coentrao i ostalo munjozi simuliraju, udaraju igrača po podu ništa. Pogotovo da ne spominjem Šminkera Ronalda.
Evo jednog pametnog komentara.
Rm fan logic :
Busquet's dive : u diving cheating b*tches
Pepe's dive : u mad ?
Kako se digne prašina kad to neko od Barcinih igrača napravi, a kad mi Pepe, Ramos, Coentrao i ostalo munjozi simuliraju, udaraju igrača po podu ništa. Pogotovo da ne spominjem Šminkera Ronalda.
ma ne govori ništa, najbolje je tako.
samo treba reći da u cijeloj prošloj sezoni se po raznim portalima i forumima nije skupilo ovoliko komentara koliko o ovoj jednoj utakmici Barce sinoć, a znamo svi što se sve događalo prošle sezone, eto to je dovoljno reći.
samo sam čekao da dođe (jedna!) ovakva utakmica, baš mi je lijepo vidjeti kako se sad priča o nekoj nepravdi, uživam.
Jedino ne razumijem zastoooooooooooo onaj konj busqe nije dobio direktan crveni a ne zuti za onaj start kad covjeku nogu ne slomi a sudac to vidi i da mu karton samo krive boje
Jedino ne razumijem zastoooooooooooo onaj konj busqe nije dobio direktan crveni a ne zuti za onaj start kad covjeku nogu ne slomi a sudac to vidi i da mu karton samo krive boje
jer je bilo potpuno slucajno, a to se moglo i akljucit u ponasanju obojice igraca poslije prekrsaja. vidjelo se da nije imao namjeru da mu to uradi, a jos mu se i poslije utakmice ispricavo i cini mi se da mu ovaj nije toliko puno zamjerio
Fakat nenamo sreće s ozlijedama :/
Official: Thiago has a knee injury and will be out for around 8 weeks
jer je bilo potpuno slucajno, a to se moglo i akljucit u ponasanju obojice igraca poslije prekrsaja. vidjelo se da nije imao namjeru da mu to uradi, a jos mu se i poslije utakmice ispricavo i cini mi se da mu ovaj nije toliko puno zamjerio
Cuj to slucajno ma i eduardu onaj nogu slomi slucajno nema veze sto je slucajno ili namjerno to je opasan start i mora biti iskljucujuci a sto se tice, malo malo se busqeu dogada to slucajno malo malo on tako ide na igrace 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Gleda li itko Real? Ne bih rekao da je ono penal, ali ne mogu baš zamjeriti sucu, doslovno se radilo o par centimetara.
No opet, tu je 5 sudaca, u šta gledaju...
Deportivo je naravno poveo protiv Reala i vidi ti vraga, penal za Real.
Deportivo je naravno poveo protiv Reala i vidi ti vraga, penal za Real.
Vrhunska asistencija Modrića.
85 % golova Ronalda su penali. Danas su ih 2 dobili. Što dalje La Liga ide, sve više ih ima lol
85 % golova Ronalda su penali. Danas su ih 2 dobili. Što dalje La Liga ide, sve više ih ima lol
istina, prvi van 16 metara, drugi napucana ruka... sramota.
i jos imaju obraza seruckati kako sudac pomaze Barçi.
nebitno, za tjedan dana ih treba nakantati i pobjeci na +11
Najdraže mi je sad kad mi kažu Ronaldu zaslužuje zlatnu loptu. Od njegovih 90 $% golova jedno 60 % su samo penali. a Slobodni zabi iz 53 pokušaja i onda uzdižu ko da je isus. Messi ga uništava doslovno u slobodnjacima, pukne 5 puta, 4 zabi bez beda.
Ne navijam ni za Barcu ni za Real, ali moje misljenje je da Barcelona nije zasluzeno pobijedila Sevillu. Prvo ono Fabregasovo simuliranje, pa zatim ocigledno igranje rukom ispred sudije kod drugog gola.
Utakmicu Reala nisam gledao tako da ne mogu komentarisati.