FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Ja se nadam da je to lekcija i da ćemo na zimu kupit nekog stopera! A kako će to izgledat protiv reala nemam pojma.... {#}

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Ja se nadam da je to lekcija i da ćemo na zimu kupit nekog stopera! A kako će to izgledat protiv reala nemam pojma.... {#}

ali što je najgore od svega, imamo 3 stopera vrhunska, većinom sve ekipe imaju isto toliko stopera, ali nama se uvijek ozljede dvojica.

Puyol je sve slabiji što se tiče toga, svako malo se ozljedi ipak je u godinama. Trebalo bi već na sljedećem prijelazno roku potražiti pojačanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

Pique i Puyol će baš hvaliti protiv Reala, pogotovo u kornerima i centaršutevima.
Mislim da i bez njih možemo dobiti Real :) 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...

ali što je najgore od svega, imamo 3 stopera vrhunska, većinom sve ekipe imaju isto toliko stopera, ali nama se uvijek ozljede dvojica.

Puyol je sve slabiji što se tiče toga, svako malo se ozljedi ipak je u godinama. Trebalo bi već na sljedećem prijelazno roku potražiti pojačanje.

Mogli bi Busi i Masc odigrat stopera a Song/Fabregas zadnjeg veznog. Do tad će se Iniesta nadam se oporavit.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Tko zna možda će i Bartra igrat stopera.... 

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Tko zna možda će i Bartra igrat stopera.... 

Mislim da se neće zajebavat protiv Reala, to je prava prilika za pobjeć na +11 i mislim 90 % šansi za naslov.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
ipak službene informacije kažu 2-3 tjedna, ipak moguće da se oporavi do El Clasica. Ako se ne oporavi, vjerojatno Busquets ide na stopera, ne vjerujem da će Tito riskirati sa neiskusnim Bartrom u tako važnoj utakmici.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ipak službene informacije kažu 2-3 tjedna, ipak moguće da se oporavi do El Clasica. Ako se ne oporavi, vjerojatno Busquets ide na stopera, ne vjerujem da će Tito riskirati sa neiskusnim Bartrom u tako važnoj utakmici.

I ako se oporavi, sumnjam da će ga odmah ić gurat u vatru. Sigurno će postojat strah od ponovne ozlijede pa neće dobit punu minutažu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 23:23 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

{#}.

YES {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vilanova: " Ovo je bila odlična utakmica da podsjetimo navijače, da nema lagane utakmice.Ova ekipa je pokazala da je motivirana."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...

{#}.

al svaki put kad pomislis da se barca nece izvuc dodje messi i rjesi problem... srice i srice, primjetija san da ovi barca u globalu ima uvjek nekakvih problema sa istocnim klubovima. Istina da ih dobiju al uvjek nekako sturo....

nije mi drago da se uglavnom izvlacimo zahvljajuci mesiji...

13 godina
FC Barcelona

Barca je uvijek teško otvarala novu sezonu Lige prvaka.

Jučer se igralo formacijom 3-4-3, bolje igrati 4-3-3, ta nam najbolje paše za igru "tiki taka"

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 13:37 (KiX777).
15 godina
KiX777 kaže...

Jučer se igralo formacijom 3-4-3, bolje igrati 4-3-3, ta nam najbolje paše za igru "tiki taka"

Pa je istina bolje igraju obranu u 4-3-3 sto je i  logicno no medutim ove godine nam je obrana ruku na srce uzasna

toliko glupih golova da je to smijesno ko i ova dva auto gola u tjedan dana ako se ne varam :(

twice the pride double the fall
15 godina
dad0r kaže...
KiX777 kaže...

Pa je istina bolje igraju obranu u 4-3-3 sto je i  logicno no medutim ove godine nam je obrana ruku na srce uzasna

toliko glupih golova da je to smijesno ko i ova dva auto gola u tjedan dana ako se ne varam :(

a dobro, onaj autogol protiv Getafea je komedija i nije ničija krivica, pogodi Adraina u nogu i od njegove noge Mascherana u glavu pa u gol, nebi nikoga krivio.

ono sinoć velika greška Songa, promašio je loptu i pogodila je Alvesa u nogu, vidjelo se kako je kasno reagirao Alves, nije ni mogao brže i bolje, samo nismo imali sreće pa se odbilo baš u gol. Posljedica Songove igre na stoperu, vidi se da mu ipak ne odgovara stoperska pozicija.

iako se primjeti da je Mascherano u padu forme, Pique je bio odličan dosad ali eto sad se ozlijedio. Mislim da će morati gurnuti Bartru u momčad, kad će ako neće sad? Zašto bi ga uopće i uzeo u prvu ekipu ako mu nebi davao prilike? primjerice Fontas je odmah otpisan i nema ga u ekipi, a Bartru se zadržalo, znači da se i računa na njega. Sad ćemo vidjeti od čega je, u pripremama mi je bio odličan.

15 godina
FC Barcelona

Koliko god bio dobar, Puyol je već u godinama i sve češće je ozlijeđen. Pique u zadnjih godinu dana i nije neka konstanta, malo mu forma pada pa se diže i tako to. Što se tiče Mascherana i Dani Alvesa, i njihova forma je li la. Mislim da se na zimu podhitno treba kupiti koji pravi stoper jer je i više nego logično da vezni ne može igrati tako dobro obranu. Dobro, Mascherano se naviknuo, ali Busquets ili Song nemaju šanse. Ostali dio ekipe je dosta dobar, mislim na vezu i napad, ali obrana dosta curi, a to se i najbolje vidjelo protiv Reala sad u Superkupu koji je Barci mogao bez ikakvih napora lagano utrpati pet komada, samo nas je sreća spasila. Zato podhitno treba nabaviti kojeg stopera. Ostali dio, mislim na vezu i napad je i više nego dobar i tu na svakoj poziciji slijedi bespoštedna borba da se uđe u početni sastav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 19:32 (jurica_m).
15 godina
jurica_m kaže...

Koliko god bio dobar, Puyol je već u godinama i sve češće je ozlijeđen. Pique u zadnjih godinu dana i nije neka konstanta, malo mu forma pada pa se diže i tako to. Što se tiče Mascherana i Dani Alvesa, i njihova forma je li la. Mislim da se na zimu podhitno treba kupiti koji pravi stoper jer je i više nego logično da vezni ne može igrati tako dobro obranu. Dobro, Mascherano se naviknuo, ali Busquets ili Song nemaju šanse. Ostali dio ekipe je dosta dobar, mislim na vezu i napad, ali obrana dosta curi, a to se i najbolje vidjelo protiv Reala sad u Superkupu koji je Barci mogao bez ikakvih napora lagano utrpati pet komada, samo nas je sreća spasila. Zato podhitno treba nabaviti kojeg stopera. Ostali dio, mislim na vezu i napad je i više nego dobar i tu na svakoj poziciji slijedi bespoštedna borba da se uđe u početni sastav.

ali najgore je to što je i u zadnjoj liniji već sad taj slučaj, a kamoli da dođe još jedan stoper. Pique, Puyol, Mascherano, to su tri vrhunska stopera. 4 je previše, kad će igrati svi? stoeprska pozicija je ona gdje nam treba konstanta, a ako će biti 4 vrhunska stoepra u ekipi koji svi žele igrati, onda ostajemo bez te konstante. A dodatni problemi su u slučaju da neki od njih i ne igraju često, onda počinju i ti problemi sa nezadovoljstvom, a to nam ne treba sigurno.

Jednostavno je ta nesreća da nam se uvijek ozljede dva stopera i imaju probelme. Ja sam za to da Bartra dobije priliku, mlad je, talentiran. Uostalom Barca je uvijek davala svojim mladim igračima prilike da se dokažu, bez obzira što se može dogoditi, po tome je Barca uvijek bila specifičan klub, a vjerujem da će se i nastaviti tako.

15 godina
antimadridista kaže....

ali najgore je to što je i u zadnjoj liniji već sad taj slučaj, a kamoli da dođe još jedan stoper. Pique, Puyol, Mascherano, to su tri vrhunska stopera. 4 je previše, kad će igrati svi? stoeprska pozicija je ona gdje nam treba konstanta, a ako će biti 4 vrhunska stoepra u ekipi koji svi žele igrati, onda ostajemo bez te konstante. A dodatni problemi su u slučaju da neki od njih i ne igraju često, onda počinju i ti problemi sa nezadovoljstvom, a to nam ne treba sigurno.

Jednostavno je ta nesreća da nam se uvijek ozljede dva stopera i imaju probelme. Ja sam za to da Bartra dobije priliku, mlad je, talentiran. Uostalom Barca je uvijek davala svojim mladim igračima prilike da se dokažu, bez obzira što se može dogoditi, po tome je Barca uvijek bila specifičan klub, a vjerujem da će se i nastaviti tako.

A gle, situacija će ti biti takva da će sad očito ući Bartra, čovjek će igrati mjesec dana dok se ekipa ne vrati, i onda će ga zamijeniti Puyol-Pique, i opet nema neke konstante.  I opet će trebati neko vrijeme da se oni uigraju.  To se slažem s tobom da se baš i nema sreće sa Piqueom ili Puyolom, i slažem se da treba staviti mladi pogon u igru, ali u velikim tekmama je potrebno iskustvo kojeg ti mladi igrači još uvijek nemaju, a za El Classico nam trebaju igrači koji će biti sto posto spremni i uigrani jer možda će to biti tekma koja će odlučiti prvenstvo za Barcu, premda je još prerano govoriti o tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 19:45 (jurica_m).
13 godina
neaktivan

Sta se radi? kako je?:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:42 (TheDarkSide).
17 godina
TheDarkSide kaže...

Hahaha...sta kazete na ovo?:)

kažemo da bi trebao dobit karton {#}

15 godina
TheDarkSide kaže...

hahahahah što ti kažeš na ovo? to su ti klinac moj slike kakve ti još nisi vidio u svom životu da ti je napravio tvoj omiljeni klub jer mi se čini da nemaš više od 13 godina, pa si malo isfrustriran. Ne brini, valdja će i Real osvojiti LP dok si ti živ. Prava je nesreća što si se rodio tamo 2004. vjerojatno, točno kad je završila dominacija Reala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:04 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
TheDarkSide kaže...

kažemo da bi trebao dobit karton {#}

Ja sam samo nasao sliku:) Nista više:) to ako vas vrijeđa, vaš problem:) Ima puno slika i sa realom i drugim klubovima pa opet sta:) Ja se volim zezat i sprdat i na svoj raačun, za razliku od vas nekih :)

17 godina
TheDarkSide kaže...

Ja sam samo nasao sliku:) Nista više:) to ako vas vrijeđa, vaš problem:) Ima puno slika i sa realom i drugim klubovima pa opet sta:) Ja se volim zezat i sprdat i na svoj raačun, za razliku od vas nekih :)

onda si takve slike trpaju u svoju temu {#}

13 godina
neaktivan

Antimadrid...da krenem redom postat slike pehara reala? Od toga najboljih 9? Za neke vjerovatno nema ni slika, jer su bile jako jako davno kad barcelona nije ni znala sta je liga prvaka( tad se nije ni tako zvala) A sta se tice toga da kazes da sam klinac, pa koja je budala onda meni dala radnu dozvolu za radit u banci? Mozda preko student servisa?:)))

Sta se tice slike, nije stavljena da vas "pecne" nego eto, jer sam naisao na sliku pa eto da je i vi vidite, nisam znao da se neznate salit na vas racun, ili na racun neceg sta volite.

15 godina
TheDarkSide kaže...

Antimadrid...da krenem redom postat slike pehara reala? Od toga najboljih 9? Za neke vjerovatno nema ni slika, jer su bile jako jako davno kad barcelona nije ni znala sta je liga prvaka( tad se nije ni tako zvala) A sta se tice toga da kazes da sam klinac, pa koja je budala onda meni dala radnu dozvolu za radit u banci? Mozda preko student servisa?:)))

Sta se tice slike, nije stavljena da vas "pecne" nego eto, jer sam naisao na sliku pa eto da je i vi vidite, nisam znao da se neznate salit na vas racun, ili na racun neceg sta volite.

kao prvo, kad sam gledao jednom temu o Realu, tamo si nešto pametovao kako temu o Barci uopće ne pratiš i kako te ne zanima uopće, a kamoli da bi provocirao, a sad radiš upravo to.

kao drugo, otkud ja znam gdje ti radiš? samo kažem da imam dojam da si dijete jer teško mi je zamiliti da "odrasli čovjek koji radi u banci" provocira bez razloga u suprotnoj temi.

a da ne kažem da si istu sliku stavio u 3 različite teme lol.

13 godina
neaktivan

Onda si ti sve krivo shvatio, ja nisam dosao ni u nijednu temu sa ciljem provociranja, osobno u ovu temu sam dosao koliko se sjecam, evo sad, cisto radi te slike, ALI NE DA PROVOCIRAM..ako toliko smetaju slike maknut cu ih. Ja jesam odrastao, ali nas kako se kaže, ali opet, nekad i sa 50 god budes dijete za neke stvari:)

15 godina
TheDarkSide kaže...

Onda si ti sve krivo shvatio, ja nisam dosao ni u nijednu temu sa ciljem provociranja, osobno u ovu temu sam dosao koliko se sjecam, evo sad, cisto radi te slike, ALI NE DA PROVOCIRAM..ako toliko smetaju slike maknut cu ih. Ja jesam odrastao, ali nas kako se kaže, ali opet, nekad i sa 50 god budes dijete za neke stvari:)

neznam, onda nisi trebao iznad slike napisati "hahahah što kažete na ovo?" zvuči dosta provokatorski za mene. Nebitno, nećemo se raspravljati sad 2 stranice zbog toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:15 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

neznam, onda nisi trebao iznad slike napisati "hahahah što kažete na ovo?" zvuči dosta provokatorski za mene. Nebitno, nećemo se raspravljati sad 2 stranice zbog toga.

Nezelim ni ja, a kao drugo, meni su ovdje svi isli, dal navijali za moj klub, za tuđi, ili za nešto treče, Bili hrvati, bošnjaci ili srbi, meni je svejedno. Ja sam prema svima i svakome ravnopravan. Tako da ajde maknut cu sliku, da se ne ljute neki.

14 godina
FC Barcelona

Ljudi, s vremena na vreme vam doleti neki padobranac koji navija za Real i provocira, onda vi krenete salve uvrede na njegov račun pa onda on na vaš i tako 2-3 stranice. Ignorirajte to i uštedi i sebi i svima na forumu vrijeme i živce {#}

Why so serious?
17 godina
FC Barcelona

Sve jasno {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 21:52 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice