FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledao sam tu utakmicu preko livestreama. Argentina je bila izmorena i bod im je bio sasvim dovoljan, a Peru je igrao doma i trebao je pobjedu. Samo ću reči da dugoo vremena nisam vidio tako grubu utakmicu, Peru je doslovno gazio Argentince, Messija su laktarili, Gago je pao u nesvijest, a jedan potez je bio tipični kung foo. Peru čak niti ne igra loše imaju kombinatorike i dobro su uigrani, ali laktarenje i to naočigled, a sudac ništa nevidi, strašno. Messi je kapetan, a njegov posao je da prigovara sucu i ovaj tip je obični papak koji skuplja slavu na imenu najboljeg na svijetu.

15 godina
FC Barcelona

Ronaldo (bivši igrač Barcelone i Reala) za "CNN": "Dajem prednost Messiju u izboru za najboljeg nogometaša svijeta, jer je on igrač koji nas više fascinira i koji pokazuje više kreativnosti - bez obzira što je iz Argentine koja je veliki rival Brazilu!"

edit. trenutno vam je na SportKlubu+ snimka otvorenja nove La Masije, pa pogledajte, dosta je zanimljivo...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 19:58 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Đapa club kaže...

Gledao sam tu utakmicu preko livestreama. Argentina je bila izmorena i bod im je bio sasvim dovoljan, a Peru je igrao doma i trebao je pobjedu. Samo ću reči da dugoo vremena nisam vidio tako grubu utakmicu, Peru je doslovno gazio Argentince, Messija su laktarili, Gago je pao u nesvijest, a jedan potez je bio tipični kung foo. Peru čak niti ne igra loše imaju kombinatorike i dobro su uigrani, ali laktarenje i to naočigled, a sudac ništa nevidi, strašno. Messi je kapetan, a njegov posao je da prigovara sucu i ovaj tip je obični papak koji skuplja slavu na imenu najboljeg na svijetu.

To nije tamo neki papak to je sjajan nogometas osim messia,ronalda, barce i reala postoji jos dosta klubova i sjajnih nogometasa....

Gledao sam je i ja, messia na toj utakmici nije bilo ni na mapi Argentina jednostavno nema igre imaju skup zvjezda na okupu ali ne i igru

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imaju igru jedini je problem što još obrana nije uigrana. Trebao si gledati protiv Paragvaja kako igraju, a ovdje je bilo jasno da im je bod dosta. Peru je vrlo respektabilna ekipa koliko god to smiješno zvuči. Igrali su doma i doslovno su lomili Argentince, a ovi su čekali kraj i uzeli bod, dok je Peru trebao pobjedu da uđe u top 5 za nastavak. Messi je igrao vezu i nije previše pokušavao ići naprijed, odnosno štedili su ga jer su znali kakav će Peru pristup imati.

i da ono je papak jer nema što tražiti poene na nečijem imenu, Messi je kapetan i ima se pravo buniti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 17:31 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

Večeras u 20.00h čeka nas teško gostovanje kod Getafea u 4.kolu Primere. Kao što već znate, zbog ozljeda neće nastupiti Iniesta, Alexis Sanchez i Jordi Alba što će dodatno otežati ovo neugodno gostovanje. Livestream je ovdje:
http://livefootball.ws/1112-getafe-barcelona.html

Sport.es predviđa ove sastave:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 18:02 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villi treba dat priliku, barem prvo poluvrijeme. Fakat neznam što čeka s njime.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

nije još uvijek spreman u potpunosti, iako sam siguran da će ga večeras ubaciti drugo poluvrijeme ako ne budemo u vodstvu.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Možda se boje da se ozljeda neobnovi pa još uvijek nežele riskirat.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tello mi dosta ulijeva nepouzdanje. Protiv Osasune je imao dosta netočnih pasova. Neznam.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

držite se čvrsto za stolicu da ne padnete kad pročitate početni sastav {#}

Valdes - Montoya Puyol Pique Adriano - Xavi Busquets Thiago - Pedro Cesc Tello.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Druze Tito mi ti se kunemoooo...ma daj,pa sta radi,ovakva tekma on se glupira,nije sastav los,mogu oni pobjedit al i kad su igrali s najjacim sastavom tekme protiv Getafea su bile muke,tak da se bojim da bi ovdje mogli izgubit bodove,a to je ono sto nam najmanje sad treba,al ajde vjerujem u ove sto su dobili priliku

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:25 (barcafan12).
15 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Druze Tito mi te kunemoooo...ma daj,pa sta radi,ovakva tekma on se glupira,nije sastav los,mogu oni pobjedit al i kad su igrali s najjacim sastavom tekme protiv Getafea su bile muke,tak da se bojim da bi ovdje mogli izgubit bodove,a to je ono sto nam najmanje sad treba,al ajde vjerujem u ove sto su dobili priliku

iskreno razmišljao sam da bi mogao biti ovakav izmiješani sastav. Ipak je Messi igrao za Argentinu prije samo par dana i u Barcelonu je stigao tek u četvrtak, ne treba ni spominjati da LP počinje u srijedu, tako da je ipak logična ova odluka Tita, nisu ni oni roboti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:25 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Druze Tito mi te kunemoooo...ma daj,pa sta radi,ovakva tekma on se glupira,nije sastav los,mogu oni pobjedit al i kad su igrali s najjacim sastavom tekme protiv Getafea su bile muke,tak da se bojim da bi ovdje mogli izgubit bodove,a to je ono sto nam najmanje sad treba,al ajde vjerujem u ove sto su dobili priliku

iskreno razmišljao sam da bi mogao biti ovakav izmiješani sastavi. Ipak je Messi igrao za Argentinu prije samo par dana i u Barcelonu je stigao tek u četvrtak, ne treba ni spominjati da LP počinje u sriejdu, tako da je ipak logična ova odluka Tita, nisu ni oni roboti.

Ma sve to stoji,nekazem,i Spanjolci su umorni al ovo je tekma gdje nam trebaju bodovi...nek pocne s najjacom postavom pa ak Bog da dobar rezultat nek ih mijenja...nesumnjam ni ja u ovu postavu ipak je to Barca al svakako znajuci kvalitetu Getafe doma ne ulijeva sigurnost neku...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Malo sam skeptičan ali kad vidim Xavia odmah mi je bolje. Bit će dobro, Messija netreba forsirat nakon tekmi u repki ali ako ćemo slučajno gubit treba ga uvest. Nema straha dečki.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
10 igrača koji su u prvom sastavu ponikli su iz la masie
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rekao je Guardiola da Messi mora igrati uvijek i da nikada nesmije van igre, jer drugačiji pristup njega vrijeđa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago, Xavi i Fabregas odlični. Tello me opet razočarao, izgubio dosta lopti, netočna dodavanja. Neznam, Villi mora barem 20 min dat.

Odlična igra, mogli smo i drugi zabit ali nema veze.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eh da je Messi bio u one dvije prilike od Thiaga vec bi imali 0-3, inače dobra igra.

15 godina
Tommy_123 kaže...

Thiago, Xavi i Fabregas odlični. Tello me opet razočarao, izgubio dosta lopti, netočna dodavanja. Neznam, Villi mora barem 20 min dat.

Thiago i Fabregas rasturili, nebi se složio da je Tello loš, jest izgubio nekoliko lopti ali igra solidno, sjeti se one prilike koju je imao na samom početku i onog fenomenalnog progiravanja za Thiaga poslije.

Treba ovako nastaviti i uzeti sva 3 boda tu, mislio sam da će biti i dosta lošije.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Thiago i Fabregas rasturili, nebi se složio da je Tello loš, jest izgubio nekoliko lopti ali igra solidno, sjeti se one prilike koju je imao na samom početku i onog fenomenalnog progiravanja za Thiaga poslije.

Treba ovako nastaviti i uzeti sva 3 boda tu, mislio sam da će biti i dosta lošije.

Ma nisam rekao da je loš nego samo više očekujem od njega. Čini mi se kao da je pod nekakvim pritiskom. Ono za Thiaga je bilo da genijalno. Još lijepše primanje i nažalost ništa.

Tako je :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol fakat nema sreće s ozlijedama, ovo mi ne izgleda dobro :/

Čisti penal nam nije sviran.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 21:23 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Školski penal.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajme pa penal čist ko suza.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Napokon da su i nešto sudili :P

Messi 2:0 <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 21:30 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi opet, fina akcija :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Alaa koje igranje.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jao što im radi Messi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Montoya me iz utakmicu u utakmicu iznenađuje, jako dobar u duelu, brz, dobar pass. Bit će odličan igrač kad još stasa.

Kakvo poigravanje Fabregasa, Kakvo primanje, kakav udarac. Villa <3

Odlična utakmica s puno prilika(Barcinih). Moglo je i više završit. Standardno svi su dobri, pogotovo Fabregas i Xavi. Thiago isto odličan. Polagano svi ulaze u formu. Ovo je pravi nogomet. Sitna dodavanja po sredini i razigravanje.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 21:50 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Kakvo primanje, kakva kontrola. Takvog Villu trebamo!

15 godina
FC Barcelona
Najjača situacija ono rušenje Messija u 16, čisti crveni karton plus penal a sudac ne sudi ništa, zaista se ne sjećam kad sam nešto tako vidio. A onda se Messi naljuti i zabije 2 komada i nekoliko puta stvori izgledne šanse za druge.
A Villa nevjerojatan, taj nos za gol mu nikakva ozljeda neće odnijeti, kakav majstor. Napokon sam zadovoljan Fabregasom, Xavi odličan kao i uvijek, Messi uđe u 60. minuti i lagano riješi utakmicu.
Samo se nadam da ozljeda Puyola nije ozbiljnija i da ćemo ga imati na raspolaganju u teškim utakmicama koje slijede.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice