FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav potez Xavi-a <3

Alexis odlično igra danas.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Jep, Alexis igra odlicno veceras. Dobro igraju, samo golovi fale...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Song defenzivno igra stvarno odlično. Par napada je zaustavio, otvara se. Nemam rijeći, samo Messi nešto ne štima dns :/

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
17 godina
FC Barcelona

Dobro je, umalo su nas koštali oni promašaju Cesca... al 3 boda su tu. Jedva čekam da se Villa u potpunosti oporavi jer nam treba ko kruh! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 23:23 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

za mene je drugo poluvrijeme bilo katastrofa, nismo stvorili niti jednu ozbiljniju šansu za gol, svi kao da su premoreni.

nema veze, najvažnije je da su 3 buda tu i idemo dalje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 23:23 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Fabregas je u nekom tezem ku*cu :/

danas je fulao 2 zicera i podijelio dosta krivih lopti.

Song mi je otkrice. moram priznati da ga nisam bas pratio u Arsenalu, bio je samo jedan od mnogih, ali danas je odigrao ko Yaya Toure u najboljim danima. cvrst, neprelazan, tocno dodaje... zakon!

i Alexis je odigrao odlicno drugo poluvrijeme.

znalo se da ce ovo biti teska utakmica, glavno da su upisana nova 3 boda. steta jedino sto Villa nije dobio bar 10 min.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlično prvo i mlako drugo poluvrijeme, ipak Valencija nije ne bezvezna ekipa i da je bilo tko drugi ne bi primjetili tu izmorenost(poslije Superkupa). Danas svi na solidnoj razini, osim Fabregasa on je štekao. Songu sve pohvale takav igrač je falio u Barci, netko tko je sposoban razbijati protivničke napade, a da ne igra obranu. Nekako mi se čini da su dečki branili rezultat u drugom poluvremenu jer 3 boda su danas bila bitnija od svega. Valencija bez pravih šansi osim iz prekida što je dobro i pokazatelj je da obrana ipak nije toliko u šturcu. I da nerazumije Sancheza zašto nije pucao u par navrata, a pogotovo sada kada je Messi odvukao dvojicu. Zato nam fali Villa da takve stvari zabije..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mrzech- izgleda da Fabregasa hebe psiha, konstantno je u sjeni Inieste i Xavija, a više se priča i o Busqetsu. Čovjek koji je bio kapetan Arsenala valjda još uvijek nije shvatio kako Barca funkcionira. No Fabregas je mlad i naučit će s vremenom, samo neka radi na greškama i uči od najboljih. Valjda je mislio da se vratio kao kompletan igrač u Barcelonu, a onda mu ovi na treningu pokazali kako se to radi.{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko kruh smo mogli primit gol u 93 min. Da je to ušlo, nebi bilo povratka. Nisu svi bili raspoloženi, a kad Messi nije raspoložen na toj utakmici ne pada puno golova. Inače dobra igra i nisu silili igru na bok nego na "naš" način nkroz sredinu. Ona utakmica s Madridom je bila samo loša utakmica nažalost. 

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 23:52 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Alba se jako dobro uklopio, prodoran je, takvog lijevog bočnog Barcelona nije imala dosta dugo.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izjava jednog navijaca Barce na Twitteru dali se slazete?

"Barcelona je lider na tabeli, jedini klub sa svih 9 bodova. Imaju 5 više nego Madrid, a igraju najgori nogomet u posljednjih 5 godina."
Mes que un club!
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

"Barcelona je lider na tabeli, jedini klub sa svih 9 bodova. Imaju 5 više nego Madrid, a igraju najgori nogomet u posljednjih 5 godina."

Nije da se nebi složio nego treba vremena Titu da posloži momčad. Znam da nije novi ali on postavlja svoj sustav i protiv Reala nije ispalo dobro. Kao da kod nas nema motivacije, kao da im treba jedan težak poraz da sve sagdledaju. Nema one tika taka igre, nema one lopte Xavi-a kroz sredinu da raspolovi obranu na dva dijela. Messi je funkcionirao u pripremnim tekmama a sad ga uopće nema. Uigrat će se oni sa vremenom. Današnja utakmica je bila poprilično dobra makar su "mlako" odigrali drugo poluvrijeme. Treba isprobat Songa da odigra stopera, Masc dosta griješi. Samo se nadam da će Villa bit onaj stari, "stari" Villa koji je valjao golove samo tako. Pravi golgeter. 

Tek se sad vidi kakav je utjecaj Pep imao. 

EDIT: Ima kakvih novosti o Alvesu ?

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 0:11 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

izjava Villanove... odmah mi se prisralo... a i suzu sam pustio :)))))

Vilanova: "Cristiano Ronaldo saying he's not celebrating his goals because he's sad? Won't comment that, I deal with my players."

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Vilanova: "Cristiano Ronaldo saying he's not celebrating his goals because he's sad? Won't comment that, I deal with my players."

Vilanova: "9 points is great, but of course there are things to improve, although it's also logical you play better in Mar-Apr than in Aug.

Ofsajd? Da, Ne ?

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 0:27 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
mrzech kaže...

Vilanova: "9 points is great, but of course there are things to improve, although it's also logical you play better in Mar-Apr than in Aug.

Ofsajd? Da, Ne ?

Nije zalede iz ove kamere se vidi da je mozda 5 cm ispred igrac Valencija ali kada bi pogledao na kameru koja je paralelna s igracima vidio bi zalede od dobrih pola metra :D

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
majstor...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Da apsolutna istina katastrofa igraju ovog trenera se treba rijesiti, za sad imaju rezultate al nece potrajati ovakvom igrom

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas smo igrali dosta dobro samo što je falila realizacija. Mislim da će se uskoro stvari promjeniti kada Villa dobije priliku da igra od prve minute. Igrači se previše dodaju i kad je čista prilika za šut ide se na pas igru. Također mislim da je falilo i sreće danas, ili bolje reči pogodaka od strane Fabregasa. Imao je Cesc dvije velike šanse i obje je uprskao svojim lošim udarcima. Također Xavi premalo riskira sa svojim pasevima prema naprijed i to se mora popraviti, obrana i ostalo danas je bilo na razini.

16 godina
carcharodon kaže...

Da apsolutna istina katastrofa igraju ovog trenera se treba rijesiti, za sad imaju rezultate al nece potrajati ovakvom igrom

ne trabunjaj... kakva katastrofa? o cemu ti?

zgazili bi reala u obje utakmice da si nisu sami dali 3 od 4 realova gola (greske Valdesa, Mascherana i Piquea) uz brojne promasaje (cak i s igracem manje).

da je samo fabregas jucer dao 2 zicera, bilo bi komotnih 3:0 i onda bi svi pricali o velicanstvenoj igri.

istina je da bi trebali vise pucati po golu, pogotovo iniesta.

jos kad se vrati villa...

16 godina
FC Barcelona

Falcao (to Kluivert, who handed him the Man of the Match award after European Super Cup): "I avenged your Barça (laughing)" [md]

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

MARADONA: "Ronaldo samo želi privući pozor javnosti. Takve postupke treba kazniti. Mrzim ulizice kao što je on". 

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
Tommy_123 kaže...

MARADONA: "Ronaldo samo želi privući pozor javnosti. Takve postupke treba kazniti. Mrzim ulizice kao što je on". 

Maradona, Pele, Cruyff su baš poznati po jako bistrim izjavama i upravo takvi svojim izjavama privlače pažnju. Ne mogu podnjeti što ih se polako zaboravlja uz odlične igre Messi-a i Ronalda.

Why so serious?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Santi Cazorla (Arsenal): "Privržen sam Iniesti, osobno i u sportu. On je poseban, drugačiji od svih i zaslužio je nagradu koju je dobio."

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Slažem se da probleme sa klubom ne treba rješavati preko medija, ali me još više nervira kad Maradona izjavljuje ovako nešto, jer upravo on sa svojim redovnim prepucavanjima sa Pele-om i glupim komentarima želi privući pozornost javnosti. Kada je igrao, bio je najbolji na svijetu, to stoji. Ali sa ovakvim izjavama samo pravi od sebe budalu i kvari ugled koji je stekao kao igrač. Lik jednostavno ne želi prihvatiti činjenicu da danas više nije neki bitan faktor u svijetu fudbala...  

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dva genija. Xavi i Iniesta <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyob28a32w1r2uh6go1_500.gif

Kakav igrač, samozatajan, voli male stvari, može bit inspiracija svim drugim igračima. Užasno mi je drago što ej postao najbolji igrač europe 2011-2012. Obožavao se družiti s Jarqueom i nažalost on je preminuo. Zbog silnih poruka na terenu i izvan njega navijači Espanyola znaju to cijenit. Naprosto ga obožavam i postao mi je jedan od omiljenijih igrača. Uzet ću dres s njegovim natpisom i neka svi ljudi vide ! <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 1:03 (Tommy_123).
17 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Debeli stari narkoman oce bit u centru paznje, a zna da je davno proslo njegovo vrijeme.

http://isvijet.com.hr
15 godina
FC Barcelona
da, Iniesta i Jarque su bili veliki prijatelji, a Andres je njemu posvetio gol u finalu SP-a. Ma kakav je čovjek dovoljno govori činjenica da je pri izlasku iz igre na stadionu Espanyola dobio "standing ovation" , mislim da je on jedini igrač Barce kojemu je to uspjelo, a sumnjam da će se i u budućnosti ponoviti.
15 godina
FC Barcelona
Sergio Aguero: "Messi je zaslužio nagradu za najboljeg igrača Europe, ali on je već osvojio sve. Rekao mi je da je bio jako sretan kad je nagrada dodijeljena Iniesti jer mu je on veliki prijatelj".
16 godina
FC Barcelona

Barcelona plan to offer Messi (2016 contract) a renewal. It would be 6th renewal since 2005. The club want him to stay until he retires.

valjda su se prepali da se Messi ne pretvori u razmazenu placivaginu poput nekih :)

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Barcelona plan to offer Messi (2016 contract) a renewal. It would be 6th renewal since 2005. The club want him to stay until he retires.

valjda su se prepali da se Messi ne pretvori u razmazenu placivaginu poput nekih :)

Ili se je Messi pretvorio u razmazenu placivaginu :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice