Znaći samo instaliram SopCast i to je to ?
da da
Znaći samo instaliram SopCast i to je to ?
da da
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Tooo Majstore. Evo probao i radi ko urica :D
Ja sam valjda jedini iz BiH ovdje, super što je ove godine na Sportklubu, imam sve njihove programe ^^. Jest da gledam na dreamboxu u HDu, ali opet...
Kada pocinje tekma?
potvrdjeni pocetni sastavi
Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis and Messi
Real: Casillas - Arbeloa Albiol Ramos Coentrao - Alonso Khedira - Callejon Ozil Ronaldo - Benzema
Naći će Barca rupu u realovoj igri i tada su gotovi..
Barcelona FC
Albiol je već do sada trebao imat crveni, a nema još ni žuti... zanimljivo...
Albiol je već do sada trebao imat crveni, a nema još ni žuti... zanimljivo...
ima zuti
ima zuti
šta nije taj žuti trebao dobit Xabi Alonso 
Ako cemo realno, ovaj real je puno bolji nego prijasnji godina. Odlicno stoje takticki, jako malo ispadanja, steta sto nismo zabili.
Totalna dominacija, s ovakvom igrom 1 do 2-0. 
Treba uvesti Puyola zbog centaršuteva, vidi se da fali, Villu da puca iz daljine kad se nađe prostor!
Iniesta najbolji na terenu, Ronaldo se nije ni čuo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
lol,albiol 2 zuta bez crvenog
ima zuti
ok, sad smo vidili da nema žuti, da mu je ovo prvi, a trebao ih je imat 3! 
opet nesuden penal
Pedrooo!
pedro jednostavno bez mudlanja :D
Okrećao sam malo ovdje kod mene SK Prime, katastrofa ovaj srpski komentator, slika bezveze, zvuk još gori, bolja je atmosfera gledajući stream u 240p
vrijedi u superkupu away goal?
Sad kad si to napisa unia si i meni dozu sumnje, iako mislin da nema razloga da ne vrijedi budući da su 2 utakmice.
Sad kad si to napisa unia si i meni dozu sumnje, iako mislin da nema razloga da ne vrijedi budući da su 2 utakmice.
ma izgleda da nece bit potrebe razmisljat o tome 
Xaviiiiiiiiiiiiiii....Iniesta objasnio <333
Xavi!
3:1
Iniesta naklon do poda! 
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
UMRI valdez sotono !
Valdez