FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

keita odlazi :(

otkud ti to? nigdje nisam vidio tu vijest.

fb,barca balkan

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Roumor. Nejde on nigdje.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

otkud ti to? nigdje nisam vidio tu vijest.

fb,barca balkan

pa nije ništa objavljeno danas, to se priča već par dana, otišao je u Kinu na razgovore, ali to ništa ne mora značiti, još u klubu nisu rekli da ga puštaju niti da je na prodaju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

evo sad se objavljuje i izgleda da je službeno, Keita će karijeru nastaviti izvan Barcelone.

hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne shvaćam kako, prvo bi na official stranici objavili.

Svi pišu da ide a nemaju konkretan dokaz.

15 godina
Tommy_123 kaže...

Ne shvaćam kako, prvo bi na official stranici objavili.

Svi pišu da ide a nemaju konkretan dokaz.

ne objavi se na službenoj stranici odmah, oni kasne uvijek. Piše i na barca balkan i na još nekim stranicama, izgleda da je službeno. Evo i jedan tweet:

http://twitter.com/barcastuff/statuses/221684149759651840

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A hebemuuuu :(

15 godina
FC Barcelona
Seydou Keita je u Barceloni proveo 4 sezone, a osvojio je ukupno 14 trofeja.
U te četiri sezone, zabilježio je 188 nastupa, 22 pogotka i 11 asistencija.
17 godina
antimadridista kaže...

uvik bi njega prvog utopija na manageru... jednostavno mi se nije sviđao...

ni u stvarnosti, a jos manje u igri...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zabio je neke ključne golove, odličan igrač. Kapa dolje :(

15 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

uvik bi njega prvog utopija na manageru... jednostavno mi se nije sviđao...

ni u stvarnosti, a jos manje u igri...

meni baš suprotno :D

čak je i Guardiola za njega rekao da je jedan od najvrijednijih na treninzima, da je daleko najzahvalniji, nikad se nije bunio kad nebi igrao. Realno kad se gleda, proveo je 4 sezone u Barci, a nije ni dobivao puno prilika, većina bi klub napustila puno prije da su bili na njegovom mjestu.  A nije uopće loš igrač, samo je problem što je za konkurenciju imao Busija koji je nezamjenjiv za Barcu, pa da dođe blo koji drugi igrač na toj poziciji. Dobivao je prilike najčešće na mjesto Xavija, to čak i nije njegova prirodna pozicija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 23:04 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Meni je uvik bia ok i korektan igrač, šteta šta odlazi, ali opet mislim da to neće biti toliki udarac na igru ove sezone.

15 godina
FC Barcelona
ovo bi moglo još više utjecati na dovođenje Martineza. Sad je Busquets sam na toj poziciji i nema zamjenu, a Martinez je idealan za to, može odigrati i zadnjeg veznog i stopera.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ovo bi moglo još više utjecati na dovođenje Martineza. Sad je Busquets sam na toj poziciji i nema zamjenu, a Martinez je idealan za to, može odigrati i zadnjeg veznog i stopera.

Može i Mascherano odigrat umjesto Busija, ali slažem se da bi tu dobro došao Martinez. Jedino što je prilično skup. Mislim da bi dovoljan bio i neki puno jeftiniji igrač kojemu ne bi smetalo što ne igra previše (baš kao Keita). 

15 godina
autobus kaže...
antimadridista kaže...

Može i Mascherano odigrat umjesto Busija, ali slažem se da bi tu dobro došao Martinez. Jedino što je prilično skup. Mislim da bi dovoljan bio i neki puno jeftiniji igrač kojemu ne bi smetalo što ne igra previše (baš kao Keita). 

teško da će se Mascherana više forsirati na tu poziciju sad kad je prekomandiran na stopera. Baš fali jedan igrač koji bi pokrio te pozicije stopera i zadnjeg vezonog. Martinez možda i jest skup, ali je veliki potencijal, mlad igrač i zalog za budućnost, mora biti skup.

Ćitam da Bielsa napušta Bilbao, on je bio jako blizak sa igračima, pa možda i to natjera Martineza da ode.

16 godina
Logigamer kaže...

nazalost, istina... ode Keita. zasigurno jedan od najskuliranijih igraca koje sam ikad vidio. tip kao da je bio na apaurinima cijelo vrijeme, sto naravno nije utjecalo na njegove izvedbe, vec samo na njegovu narav.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/keita-announces-he-wont-be-at-barca-next-season

Although he also had offers from Russian club Anzhi and one from a team in Dubai, Keita decided to join Chinese club Dalian Aerbin. [md]

Tw Mascherano: "Seydou Keita, it was a pleasure to share two wonderful years with you. I wish you the best, my friend." 

Bartra: "Keita's exit will be really hard to deal with because he was a very loved and respected player in the squad." [rac1]

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
FC Barcelona

Da li se zna kolika će biti cijena transfera ili odlazi đabe jer nije odigrao dovoljan broj utakmica u sezoni? Šteta što odlazi, ali ako već odlazi htio bi da se zaradi nešto na njemu. 

edit: sada sam pročitao da je otišao đabe, tj. iskoristio je stavku iz ugovora koja mu omogućuje da ode iz Barce ako ne odigra 50% službenih utakimica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 14:36 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

Neka mu bude sretno kao i na nogometnom terenu {#}

15 godina
FC Barcelona
Seydou Keita: ''Da nije bilo problema sa porezom, ostao bih u Barceloni. Klub nije mogao učiniti ništa po tom pitanju, a nisam mogao ni ja. Nisam Katalonac, ali sam uvijek davao sve od sebe za dres Barçe. Nosit ću je uvijek u mom srcu.''
17 godina
FC Barcelona

Raspored utakmica koje će Barca odigrati na pripremama. 

još jedna vijest... Gerard Deulofeu je odigrao jako dobru utakmicu za Španjolsku repku U-19, stalno je bio opasan po golu, probijao po desnoj i lijevoj strani, Grimaldo je također dobro odigrao kako defanzivno tako i ofanzivno, obojica će biti velika pojačanja za Barcu za par godina ako ovako nastave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 18:13 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

osim ove slike, još jedna zanimljiva stvar :D

sezona 07/08 - Barcelona eliminirana u polufinalu LP

sezona 08/09 - Barcelona osvojila LP

sezona 09/10 - Barcelona eliminirana u polufinalu LP

sezona 10/11 - Barcelona osvojila LP

sezona 11/12 - Barcelona eliminirana u polufinalu LP

sezona 12/13 - nastavi niz {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 22:57 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Jan Vertonghen je za 12 milja € prešao u Tottenham. Šteta, jer 12 milja nije puno, a vjerujem da bi nam dobro došao takav igrač, ako već neće doći Martinez.

15 godina
Balvan8 kaže...

Jan Vertonghen je za 12 milja € prešao u Tottenham. Šteta, jer 12 milja nije puno, a vjerujem da bi nam dobro došao takav igrač, ako već neće doći Martinez.

upravo sam pročitao da je Barca spremna ponuditi 40 milijuna za transfer, ali da će se Martinez morati žrtvovati dijela plaće. Nešto slično kao što je bio slučaj sa Mascheranom i Cescom.

17 godina
antimadridista kaže...

upravo sam pročitao da je Barca spremna ponuditi 40 milijuna za transfer, ali da će se Martinez morati žrtvovati dijela plaće. Nešto slično kao što je bio slučaj sa Mascheranom i Cescom.

da to sam i ja pročitao, ali još uvijek mislim da su to špekulacije, al  saznat ćemo uskoro. Također sam negdje pročitao da Bielsa ostaje na klupi Bilbaa.

15 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

da to sam i ja pročitao, ali još uvijek mislim da su to špekulacije, al  saznat ćemo uskoro. Također sam negdje pročitao da Bielsa ostaje na klupi Bilbaa.

Taj iznos mi izgleda debelo prenapuhan za igrača koji se još nigdje nije dokazao. Trenutno su na svijetu max 3-4 stopera koja vrijede te pare, a ovaj nije jedan od njih. 

15 godina
Hexfire kaže...

Taj iznos mi izgleda debelo prenapuhan za igrača koji se još nigdje nije dokazao. Trenutno su na svijetu max 3-4 stopera koja vrijede te pare, a ovaj nije jedan od njih. 

nebi baš rekao da se nije dokazao, Bilbao je igrao solidnu rolu u Europskoj ligi, a on je bio najvažniji igrač i odigrao je odlično. Pokriva dvije pozicije, nije čisti stoper, može i na zadnjeg veznog, jedan od najtalentiranijih mladih igrača na svijetu. Uz sve to, dolazi iz kluba koji baš ne prodaje često mlade igrače, zbog politike koju imaju u klubu. Kad se sve to zbroji, cijena je takva. Ja bi volio da dođe bez obzira na tu cijenu. Ako se može priuštiti toliko, ne vidim razloga zašto nebi, ionako se ne planira kupovati niti jedan drugi igrač osim njega ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:00 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...

nebi baš rekao da se nije dokazao, Bilbao je igrao solidnu rolu u Europskoj ligi, a on je bio najvažniji igrač i odigrao je odlično. Pokriva dvije pozicije, nije čisti stoper, može i na zadnjeg veznog, jedan od najtalentiranijih mladih igrača na svijetu. Uz sve to, dolazi iz kluba koji baš ne prodaje često mlade igrače, zbog politike koju imaju u klubu. Kad se sve to zbroji, cijena je takva. Ja bi volio da dođe bez obzira na tu cijenu. Ako se može priuštiti toliko, ne vidim razloga zašto nebi, ionako se ne planira kupovati niti jedan drugi igrač osim njega ove sezone.

Ne možeš uspoređivat Barcu gdje je potrebno odigrati skoro svaku utakmicu na vrhunskoj razini i Bilbao koji je klub za Europsku ligu. Kakve veze ima što rijetko prodaju mlade igrače, to ne opravdava tako smiješno visoku cijenu.

Ali baš i je problem što je upitno da li se može priuštiti. I barca i real troše previše, pitanje je do kad će im se to tolerirati.

Jednostavno smatram da je za takve mlade neafirmirane igrače preriskantno davati tolike novce. Pogotovo u sadašnjoj situaciji u kojoj su oba kluba.

15 godina
Hexfire kaže...

Ne možeš uspoređivat Barcu gdje je potrebno odigrati skoro svaku utakmicu na vrhunskoj razini i Bilbao koji je klub za Europsku ligu. Kakve veze ima što rijetko prodaju mlade igrače, to ne opravdava tako smiješno visoku cijenu.

Ali baš i je problem što je upitno da li se može priuštiti. I barca i real troše previše, pitanje je do kad će im se to tolerirati.

Jednostavno smatram da je za takve mlade neafirmirane igrače preriskantno davati tolike novce. Pogotovo u sadašnjoj situaciji u kojoj su oba kluba.

ima veze, to utječe na cijenu kad je taj igrač iz Bilbaa, pitanje je kad će oni opet imati takav talent u ekipi, sigurno je da je i zbog toga cijena veća.

A upravo je i stvar u tome mogu li ga priuštiti, sve sam to i napisao na temelju onih nagađanja iznad da će Barca za njega platiti 40 milijuna. Ako su ta nagađanja istinita, onda znači da ga mogu priuštiti. Rosell za razliku od bivšeg predsjednika Laporte zna kako s novcem, to se vidi po dugovima kakvi su bili prije, a kakvi u razdoblju poslije njegovog dolaska u klub. Ako se ima tih 40 milijuna, i ako se ne planira niti jedan transfer osim toga, onda ne vidim razloga zašto ga nebi potpisali ako vjeruju da je pravo pojačanje i igrač za budućnost. Jbg, uvijek se može dogoditi da bude promašaj od transfera, ali po onome što sam vidio meni se jako sviđa taj igrač, mislim da bi se dobro uklopio, a i prate ga već 2-3 godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 0:25 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Po meni je 40m€ previše za Martineza, a ti pričaj što hoćeš. Nije on sa svoje 23 godine niti toliko mlad, a i nije baš toliko veliki talent. Ako Martinez vrijedi 40m€, koliko onda vrijedi Busquets koji je bolji igrač, a jednako su stari? Verthongena se očito moglo dovesti za 15-ak milijuna €, a to je igrač jako sličan Martinezu, i po fizičkim predispozicijama, i po načinu igre. Jedino što je stariji 2 godine. Da se mene pita, dao bih maksimalno 25m € za Martineza.

15 godina
autobus kaže...
antimadridista kaže...

Po meni je 40m€ previše za Martineza, a ti pričaj što hoćeš. Nije on sa svoje 23 godine niti toliko mlad, a i nije baš toliko veliki talent. Ako Martinez vrijedi 40m€, koliko onda vrijedi Busquets koji je bolji igrač, a jednako su stari? Verthongena se očito moglo dovesti za 15-ak milijuna €, a to je igrač jako sličan Martinezu, i po fizičkim predispozicijama, i po načinu igre. Jedino što je stariji 2 godine. Da se mene pita, dao bih maksimalno 25m € za Martineza.

hebiga tako je to, ne kažem da nije puno, samo kažem da bi ga doveo bez obzira na veću cijenu jer mi se sviđa taj igrač, naravno uz uvjet da se ne planira kupovati nitko osim njega.

Verthongen je meni ipak prenapuhan igrač, zato je i završio tu gdje je, siguran sam da bi ga Barca uzela da su ga htjeli više od Martineza, pogotovo za tu cijenu. Martinez je polivalentan igrač, mlad i sigurno je da je dobar za budućnost. Ako su u klubu procijenili da je on baš taj koga žele, zašto ne? ja im vjerujem, a pogotovo iz razloga što i sam mislim da će se on dobro uklopiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice