FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
trap kaže...
LOL, onda samo Iker i Ramos fale... xD Ionako su se obojica kacila s Mourinjom...

A sta ce nam on uz Alvesa? Eventualno da pokupe masu para za Alvesa...

pa on je stoper, ne igraju istu poziciju on i Alves. Ali čisto sumnjam da će on doći u Barcu, nije se uspio nametnuti ni u Realu, pa sumnjam da će mu biti bolje u Barci. Najbolje rješenje bi bio Javi Martinez, pokriva dvije pozicije i puno je bolji igrač.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 15:20 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Ajoj... zamijenih ga za Arbelou... my bad.

Onda jos manje nam treba... ne da nam ne treba stoper... ali nije ob klasa za Barcu.
17 godina
Legendic1911 kaže...

Albiol u Barcu? Ako netko ima link na našem xD

Neznam šta ovi novinari pričaju gluposti i Albiol i Arbeloa su potpisali novi ugovor sa Realom. {#}

http://www.as.com/futbol/articulo/quilon-cerro-renovacion-albiol-arbeloa/20120704dasdaiftb_29/Tes

a šta se tiče stopera Martinez vjerojatno neće doći jer je preskup, a umjesto njega nebi bilo loše kupit Vertonghena iz Ajaxa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:33 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://i.imgur.com/pk1P6.jpg

da je dati lovu

14 godina
FC Barcelona

nije valjda da već postoji?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

nije valjda da već postoji?

DA {#}

15 godina
FC Barcelona
jedna košarkaška vijest, Ante Tomić je dogovorio sve sa klubom i prelazi iz Reala u Barcu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

prezentacija Jordija Albe danas

a i novi dresovi nisu tak strasni ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Thiago i Dani Alves ipak ne idu na OI jer se još uvijek oporavljaju od ozljeda. Iz kluba su zamolili i Španjolskog izbornika da oslobodi Albu jer mu treba odmor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 23:07 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nagađa se da bi Messi mogao posjetiti Međugorje...ipak je to jedno poznatije svetiste gdje su dosad bili mnoga poznata lica pogotovo iz svijeta nogometa...a i sam Leo je nedavno izjavio da je religiozan te da zahvaljuje i vjeruje da mu je Bog dao taj nevjerovatni talenat :D

15 godina
odjavljen
barcafan12 kaže...

Nagađa se da bi Messi mogao posjetiti Međugorje...ipak je to jedno poznatije svetiste gdje su dosad bili mnoga poznata lica pogotovo iz svijeta nogometa...a i sam Leo je nedavno izjavio da je religiozan te da zahvaljuje i vjeruje da mu je Bog dao taj nevjerovatni talenat :D

Joj ja ću ubrzo u Međugorje i biti ću do početka škole. Ima da ga upoznam :D

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
13 godina
FC Barcelona

Marcelo igra za Brazil na OI, to je dobro za Barcu jer igra Superkup u kolovozu tako da će im obrana biti slabija!

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Marcelo igra za Brazil na OI, to je dobro za Barcu jer igra Superkup u kolovozu tako da će im obrana biti slabija!

Ma bilo bi bolje da on igra Superkup onda bi im obrana bila jos slabija :D

15 godina
FC Barcelona

Danas baš naletio na ovaj video na Barca balkan forumu, totalno sam zaboravio ovaj gol, ali kad sam vidio čini mi se kao da je jučer bilo:

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 14:39 (antimadridista).
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Sjajan gol, dva čarobnjaka.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
16 godina
FC Barcelona

Messi Vs Real Madrid

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
FC Barcelona

Današnja naslovnica katalonskog Sporta... Ja bi rado htio da ga dovedu, ali ne za 40 milja. 

15 godina
FC Barcelona
Također kruže priče da je moguće da će Villu prodati u PSG, a od tog novca od prodaje kupiti Van Persieja. To nikako nebi volio, mislim da se Villa puno bolje uklapa u Barcin stil igre, a i Van Persie je sad pokazao kako mu nije stalo do njegovog kluba i ponio se kao đubre najveće, ne trebaju nam takvi u ekipi.
17 godina
antimadridista kaže...
Također kruže priče da je moguće da će Villu prodati u PSG, a od tog novca od prodaje kupiti Van Persieja. To nikako nebi volio, mislim da se Villa puno bolje uklapa u Barcin stil igre, a i Van Persie je sad pokazao kako mu nije stalo do njegovog kluba i ponio se kao đubre najveće, ne trebaju nam takvi u ekipi.

Također je pitanje kada će se RVP sljedeći puta ozljedit, jer on je poznatiji po ozljedama nego po zabijanju golova! {#} Villu nebi prodavao, očekujem da će se oporavit za narednu sezonu, te da će se vratit u staru formu. {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

RVP-a se povezuje večinu s Liverpoolom i Juventusom, kakva Barcelona ? To nisam pročital.

Ništa od prodaje. Novi ugovor je potpisal. 

Robin van Persie added: “I’m so happy to have signed a new long term contract. I’ve been at the Club for five years now and there really is a great feeling here at Arsenal.

Šteta, makar Arsenal neće osvojit niti jedan trofej al opet.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 12:28 (Tommy_123).
17 godina
Tommy_123 kaže...

RVP-a se povezuje večinu s Liverpoolom i Juventusom, kakva Barcelona ? To nisam pročital.

Ništa od prodaje. Novi ugovor je potpisal. 

Robin van Persie added: “I’m so happy to have signed a new long term contract. I’ve been at the Club for five years now and there really is a great feeling here at Arsenal.

Šteta, makar Arsenal neće osvojit niti jedan trofej al opet.

nije ništa potpisao, di si to našao? o.O

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma jedan frajer mi je dao link i tek sad sam vidio datum,skrzo nebitno, zanemarite to. :)

15 godina
FC Barcelona

Ne shvacam cemu RVP po meni on je overrated i ako se Villa potpuno oporavi od loma

noge ne vidim cemu trositi masne pare..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 13:27 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 13:46 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona

Rosell je potvrdio da Villa nije na prodaju i da u klubu računaju na njega u narednim sezonama.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Rosell je potvrdio da Villa nije na prodaju i da u klubu računaju na njega u narednim sezonama.

Pa normalno,nema smisla ga prodavati covjek se mucio s ozljedama ove sezone a i ono malo sto je odigrao nije bilo lose...svi smo ga kritizirali kako nije u pravoj formi bio ,mozda i nije bio na najvisoj razini u pojedinim tekmama al zato je zabijao kljucne golove u vaznim tekmama i tek se ove sezone moglo vidjeti koliko je falio,jer mu je dovoljna jedna prava sansa a ove sezone nas je uz ozljede mucila i neefikasnost ostalih igraca osim messija 

17 godina
FC Barcelona

Barcelonina škola nogometa u Kaliforniji. Već od malih nogu se uči tiki-taka i dubok presing na loptu! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 18:55 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

keita odlazi :(

15 godina
Logigamer kaže...

keita odlazi :(

otkud ti to? nigdje nisam vidio tu vijest.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 21:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Niti ja lol. Valjda neki roumor.

Keita ostaje.Rekao je da želi ostati pa su direktori kluba isto izrazili želju.Sve kaj si pročital je neslužbeno i fejk.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 21:55 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice