znao sam da ce ovo desiti... samo sam cekao kad ce torres jurnuti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH FERNANDO TORRES, PA KAD JE TAJ ZADNJI PUT DAO GOL??? ISUSATI TI DRAGA, PREBACUJEM SE NA SQUASH, OVO NEMA SMISLA.
torres jedini i može trčat trenutno.. :D
toooooooooooooooooooooo barcelonaaaaaaaaaa placi messiiiii to toooooooooooooooooooooooooooooo sutrea idem letittttttttttttttt
Jebiga.
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TORREEESSS TOREEEEEEES, GOOOOOOOOOOOL, NEVJERUUUUUJEEM, GOOOL, UEFALONAAA ISPADA
Nemojte mislim da se nekome sprdam ili nešto treće, ali onaj prekršaj Terija nije za crveni. Sanchez je odglumio da je tak jako morao pasti.

TORREEESSS TOREEEEEEES, GOOOOOOOOOOOL, NEVJERUUUUUJEEM, GOOOL, UEFALONAAA ISPADA
Al nemogu virovat koji si ti uživljenik i hejter barcelone. Ne, ti nisi navijač reala, već si prvenstveno hejter barcelone.
Finale Chelsea - Bayern
Ajde Barco trči sad barem po španjolskog prvaka,a da, real ti bježi :D

Nevjerojatno da ekipa na ovom nivou primi golove u nadoknadi prije poluvremena, totalna dekoncentracija. Propala sezona, ovi kupići su glupost.
Hebote šta su ovi izgubili u ovaj tjedan i pol to je nemoguce....
jbg,bilo je pitanje vremena kad ce se ovo dogoditi
Al mislim uvodi igrače koji nisu još na razini Lige Prvaka, sam si je Pep dosta kriv.
A ništa... na greškama se uči.... da smo u obje utakmice pogodili sve ove šanse vjerojatno bi ukupna gol razlika bila 10:1, ali to je nogomet. Čestitke svim fanovima Chelsea, ako Real prođe želim da ih naguzite u finalu, a ako Bayern prođe onda sam ipak za švabe!!
Ale ale, ale ale, ale ale ale ale
EDIT: Sry, kriva tema
guardiola je napravija gresku kad je stavija tukca tella i defenzivca keitu... da je bar stavija thiaga i pedra. takoder sami su si krivi jer su primili glupi gol na kraju prvog poluvremena...
treba cestitati di mateu, lik je napravija famozne zamjene (torres najvise) i matirali su ih tako jeftino.
Hvala ti Messi , sanchez definitivno dobija neku ulogicu u Hoolywoodu
Čekam jednu veliku ispriku i igrača i trenera svim navijačima! Sramota! Sramota! Ne želim nikog prozivati, ali brate onaj Messi u 3 najvažnije utakmice nije se vidio. Obrana??? Chelsea igra bunker 2 utamkice, a zabije više golova od naše napadačke igre.. Uništili su me ovih dana!
mess ije kriv za sve tako mu treba
NEKAAAA PATTIII KOGA SMEETAAA, REALL JE PRVAAK SVJETAAAAAA!!!
Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.
Nemojte shvatiti kao provokaciju, samo Realno ( ) sagledanje stvari.
P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!
Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.
P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!
Tebi treba strucna pomoc asap O_o
Nemoj se tako brzo veselit, da vam ga sutra ne zakuca jednog Robben pod prečku.
Kakve su ovo pichkice Barcini igrači, padaju ko curice. Nije im đubradima katalonskim pomogao ni nepostojeći crveni za Terrya, ni nepostojeći penal. Raspada se tika-taka hahaha. A Torresu je ovo sigurno najdraži gol u karijeri........sutra kročimo u finale, ajmooooo!!!
Barca nije godinama imala must-win utakmicu a sad su u kratkom roku imali dvije, protiv Reala i Chelsea i obje su kiksali, to govori da neznaju igrat pod pritiskom
Zapravo zao mi je sto niste prosli jer bi bilo uzbudljivo gledati Barcelonu protiv Reala u finalu, jbg
Nadam se da će Pique bit dobro, baš je dobio udarac u glavu, pao je ko onesviješten.
doviđenja