FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona

znao sam da ce ovo desiti... samo sam cekao kad ce torres jurnuti

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH FERNANDO TORRES, PA KAD JE TAJ ZADNJI PUT DAO GOL??? ISUSATI TI DRAGA, PREBACUJEM SE NA SQUASH, OVO NEMA SMISLA.

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:37 (EraserHead).
17 godina

torres jedini i može trčat trenutno.. :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran

toooooooooooooooooooooo barcelonaaaaaaaaaa placi messiiiii to toooooooooooooooooooooooooooooo sutrea idem letittttttttttttttt

15 godina
FC Barcelona

Jebiga.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
vgetik kaže...

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

TORREEESSS TOREEEEEEES, GOOOOOOOOOOOL, NEVJERUUUUUJEEM, GOOOL, UEFALONAAA ISPADA

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemojte mislim da se nekome sprdam ili nešto treće, ali onaj prekršaj Terija nije za crveni. Sanchez je odglumio da je tak jako morao pasti.

15 godina
neaktivan
I JA IMAM PREDOSJECAJ DA CE OVAJ LIK DAT GOL I ON GA DA. IMAM PREDOSJECAJ DA CE MESSI FALIT PENAL I FALIJE GA. VISE nikad NECU predosjecati. A sad zaozbiljno, ovo je repriza one drame u humoristicnoj varijanti, Torres hahahahahagahahahah pa sad se smijem a najdrazi klub mi ispao, neznam sta da radim na psihijatriju cu.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
Zuja007 kaže...

TORREEESSS TOREEEEEEES, GOOOOOOOOOOOL, NEVJERUUUUUJEEM, GOOOL, UEFALONAAA ISPADA

Al nemogu virovat koji si ti uživljenik i hejter barcelone. Ne, ti nisi navijač reala, već si prvenstveno hejter barcelone.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Finale Chelsea - Bayern {#}

Someday we'll find it...the website connection...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde Barco trči sad barem po španjolskog prvaka,a da, real ti bježi :D

15 godina
FC Barcelona
Čestitke Chelseau. Ja sam još jednom ogorčen na Guardiolu,mislim da ne trebam dodatno objašnjavati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:40 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Nevjerojatno da ekipa na ovom nivou primi golove u nadoknadi prije poluvremena, totalna dekoncentracija. Propala sezona, ovi kupići su glupost.

15 godina
FC Barcelona

Hebote šta su ovi izgubili u ovaj tjedan i pol to je nemoguce....

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jbg,bilo je pitanje vremena kad ce se ovo dogoditi{#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Čestitke Chelseau. Ja sam još jednom ogorčen na Guardiolu,mislim da ne trebam dodatno objašnjavati.

Al mislim uvodi igrače koji nisu još na razini Lige Prvaka, sam si je Pep dosta kriv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:42 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ništa... na greškama se uči.... da smo u obje utakmice pogodili sve ove šanse vjerojatno bi ukupna gol razlika bila 10:1, ali to je nogomet. Čestitke svim fanovima Chelsea, ako Real prođe želim da ih naguzite u finalu, a ako Bayern prođe onda sam ipak za švabe!! {#}

16 godina
FC Barcelona

Ale ale, ale ale, ale ale ale ale

EDIT: Sry, kriva tema{#}

:D
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:42 (CroNk3r).
17 godina

guardiola je napravija gresku kad je stavija tukca tella i defenzivca keitu... da je bar stavija thiaga i pedra. takoder sami su si krivi jer su primili glupi gol na kraju prvog poluvremena...

treba cestitati di mateu, lik je napravija famozne zamjene (torres najvise) i matirali su ih tako jeftino.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:43 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala ti Messi , sanchez definitivno dobija neku ulogicu u Hoolywoodu{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čekam jednu veliku ispriku i igrača i trenera svim navijačima! Sramota! Sramota! Ne želim nikog prozivati, ali brate onaj Messi u 3 najvažnije utakmice nije se vidio. Obrana??? Chelsea igra bunker 2 utamkice, a zabije više golova od naše napadačke igre.. Uništili su me ovih dana!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mess ije kriv za sve tako mu treba{#}

14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

NEKAAAA PATTIII KOGA SMEETAAA, REALL JE PRVAAK SVJETAAAAAA!!!

Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.

Nemojte shvatiti kao provokaciju, samo Realno ( {#}) sagledanje stvari.

P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!

14 godina
Zuja007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.

P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!

Tebi treba strucna pomoc asap O_o

twice the pride double the fall
15 godina
Zuja007 kaže...

http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Nemoj se tako brzo veselit, da vam ga sutra ne zakuca jednog Robben pod prečku. {#}

15 godina
protjeran
FC Barcelona

Kakve su ovo pichkice Barcini igrači, padaju ko curice. Nije im đubradima katalonskim pomogao ni nepostojeći crveni za Terrya, ni nepostojeći penal. Raspada se tika-taka hahaha. A Torresu je ovo sigurno najdraži gol u karijeri........sutra kročimo u finale, ajmooooo!!!

Barca nije godinama imala must-win utakmicu a sad su u kratkom roku imali dvije, protiv Reala i Chelsea i obje su kiksali, to govori da neznaju igrat pod pritiskom

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:49 (Kora).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zapravo zao mi je sto niste prosli jer bi bilo uzbudljivo gledati Barcelonu protiv Reala u finalu, jbg {#}

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da će Pique bit dobro, baš je dobio udarac u glavu, pao je ko onesviješten.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

doviđenja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice