FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.704.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...

Nema razloga trenera mjenjat,gle ne sjecam se kad su ove sezone  odigrali utakmicu u punom sastavu zbog silnih ozljeda,jednostavno moraju kupit napadaca "viskog" po mogucnosti to im jako fali u ovakvim utakmicama di su protivnici stisnuti  u obrani svi ti passevi nemaju nekog smisla u takvoj igri ako nemas na koga uputiti pravi centarsut

na mislim da to nije trenutno problem,nego nekakva bezidejnost. Pa u zadnje 3-4 godine gotovo svaka ekipa protiv Barce igra sa 10 igrača iza lopte i to je u većini slučajeva Barca slomila i pronašla rješenja. Isto tako Ibra je bio visok napadač pa se nije baš iskazao u Barci.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bi se slozio za ibru,razlog ibra slucaja je postavljanje messia na centralnog tj forsiranje njega a ibra je napadac ne moze on igrat nista drugo osim centralnog kao drogba

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Ne bi se slozio za ibru,razlog ibra slucaja je postavljanje messia na centralnog tj forsiranje njega a ibra je napadac ne moze on igrat nista drugo osim centralnog kao drogba

očito nisi pratio Barcu tada, za vrijeme kad je igrao Ibra,Messi je igrao po desnoj strani a Ibra špicu,tek odlaskom Ibre je Messi počeo igrati u sredini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:16 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

pa no thats the point:D ovog su se rijesili da mogu ovog staviti

Ibra nije zabijao kao sto ovaj mali to radi ali nemozes ni ocekivat kraj vanzemaljca da onaj postize vise golova od njega:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:16 (carcharodon).
15 godina
carcharodon kaže...

ne,nego su ga se riješili čisto zato što se nije dokazao i nije se uklopio u sistem,pa to je svatko vidio te sezone da Ibra jednosatvno nije za Barcu i njihov stil igre,a i ne razumijem zašto misliš da bi ga se riješavali zbog Messija,pa Messi je razarao i po desnoj strani i tada je također bio najbolji na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:19 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast Realu na zasluzenoj pobjedi i osvojenoj tituli La lige..... moje osobno misljenje je da je Pep vise nabrijan na LP pa d anije stavi Sanchez,Fabregasa,Piqua iako nisu bili ozljedeni :S... sad po pobjedu protiv Chelsea da spasimo sezonu

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

ne,nego su ga se riješili čisto zato što se nije dokazao i nije se uklopio u sistem,pa to je svatko vidio te sezone da Ibra jednosatvno nije za Barcu i njihov stil igre.

Pa ne ocekujes u sezoni da se navikne na takav still nogometa valjda? ono di je on igrao prije toga su dvije nogometne filozofije treba vremena za prilagodbu on to nije dobio i jbga

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim puno postova, a nigdje veze. Ok Guardiola je rotirao sastav i to je njegova krivica. Radi to cijele sezone i ponekad mu uspije. Prvobitno ozlijede su nas dotukle kroz sezonu, ali danas je Mourinho nadmudrio Barcu. Neču reči da je Mourinho otkrio toplu vodu jer nije jedini koji nas je pobjedio. No natjerao nas je da igramo duge lopte i slomio nam je ritam igre, sve čestitke njemu i Realu na pobijedi. Malo sam bio nervozan nakon poraza.. Ponajviše zbog toga što se desio doma u Kataluniji. Biti će još susreta ova dva giganta i nadam se boljim rezultatima. Valjda se vidimo u finalu lige prvaka osim ako ne kiksamo i jedni i drugi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcin problem trnutno je sto ovise o messievoj genijalnosti i realizaciji kada toga nema na utakmici tesko al stvarno tesko pobjeduju i postizu pogotke

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:23 (carcharodon).
15 godina
carcharodon kaže...

Pa ne ocekujes u sezoni da se navikne na takav still nogometa valjda? ono di je on igrao prije toga su dvije nogometne filozofije treba vremena za prilagodbu on to nije dobio i jbga

Villa je zabio još manje golova od Ibre u svojoj prvoj sezoni pa ga se nisu rješili i još uvijek je u Barci. Jednosatvno se vidjelo da Ibra nije za Barcu i to je to,nije on igrač koji će primiti loptu u noge pa razigravati i utrčavati u prostor,Ibra je igrač koji želi loptu u svojim nogama,i sigurno je igračina,ali jednosatvno nije za Barcin sistem,to se brzo dalo primjetiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

Villa je zabio još manje golova od Ibre u svojoj prvoj sezoni pa ga se nisu rješili i još uvijek je u Barci. Jednosatvno se vidjelo da Ibra nije za Barcu i to je to,nije on igrač koji će primiti loptu u noge pa razigravati i utrčavati u prostor,Ibra je igrač koji želi loptu u svojim nogama. I zašto misliš da bi ga se rješili zbog Messija kad je Messi razarao i po desnoj strani i tada je također bio najbolji?

E super si primjer dao villa igra u spaniji cijelo vrijeme igra za repku koja gaji isti nogomet kao barca...

njemu takav nogomet nije stran a i on slabo zabija jer je na krilu a najubojiti je u samom vrhu

15 godina
carcharodon kaže...

E super si primjer dao villa igra u spaniji cijelo vrijeme igra za repku koja gaji isti nogomet kao barca...

njemu takav nogomet nije stran a i on slabo zabija jer je na krilu a najubojiti je u samom vrhu

pa eto vidiš,Villa je takav igrač koji paše Barci i njihovom stilu,to se vidi i kad samo na 5 minuta pogledaš jednu utakmicu Barce,isto tako se vidjelo da Ibra jednostavno nije takav igrač,pa ako imalo pratiš nogomet i Ibru vidiš da on jednostavno nije takav igrač,nego skroz drugi tip igrača. I uopće ne vidim razlog zašto mu nebi dali drugu šansu ako je tako kako ti kažeš,nego ga odmah potjerali.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:28 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da kontam ja sta ti govoris,ja hocu reci da su mu dali vremena da se prilagodi bila bi to skroz druga prica,znam ja da on voli davit loptu i to sve, katkad me nervira s tim jer zna usporit dobre akcije sa svojim krckanjem po lopti:)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najvise mi zao odlaska Eto-a to je bila pogreska uprave to je napadac ko skrojen za barcu

15 godina
carcharodon kaže...

Najvise mi zao odlaska Eto-a to je bila pogreska uprave to je napadac ko skrojen za barcu

e sa ovime se slažem,dali su Etoo-a za Ibru i još brdo novca,vjerujem da je taj transfer najveći promašaj u povijesti nogometa.

Etoo je bio taj igrač kakav je večeras falio Barci,kao i puno puta ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:33 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

e sa ovime se slažem,dali su Etoo-a za Ibru i još brdo novca,vjerujem da je taj transfer najveći promašaj u povijesti nogometa.

Etoo je bio taj igrač kakav je večeras falio Barci,kao i puno puta ove sezone.

Torres?Carroll?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
emerik kaže...

Torres?Carroll?

ne veće od ovog transfera. Dali su jednog Etooa koji je bio igračina u Barci za Ibru koji se nije ukopio i još novac dodatno. Znači to ti dođe na isto kao da su dali Etooa nekome i još mu dodatno ustupili tih 30ak milijuna eura ili koliko već.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:39 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cisto me zanima sad ljetni prijelazni rok koga planiraju dovesti a koga se rijesti, treba im jedan stoper ovo nema smisla da vezni igrac igra vise od pola sezone u obrani dobro odraduje on taj posao nema dileme ali ta obrana nije toliko sigurna dobili su previse pacerskih golova ove sezone kao onaj u londonu to je cista pogreska ne slaganja dva stopera da obojica gledaju loptu a ni jedan ne pokriva Drogbu(sto kao navijacu chelsea mi jako drago)

15 godina
carcharodon kaže...

Cisto me zanima sad ljetni prijelazni rok koga planiraju dovesti a koga se rijesti, treba im jedan stoper ovo nema smisla da vezni igrac igra vise od pola sezone u obrani dobro odraduje on taj posao nema dileme ali ta obrana nije toliko sigurna dobili su previse pacerskih golova ove sezone kao onaj u londonu to je cista pogreska ne slaganja dva stopera da obojica gledaju loptu a ni jedan ne pokriva Drogbu(sto kao navijacu chelsea mi jako drago)

Praktički su u ove dvije utakmice iz 3 prilike protivnici zabili 3 gola. Dobro,Real je imao još neke poluprilike,ali govorim o tim čistim prilikama. Fali ta visina u obrani kad ne igra Pique koji je ove sezone često bio ozlijeđen i van forme.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique je možda bio ponekad van forme. No izgleda da je Mascherano miljenik Guardiole. Može Mascherano ne napraviti niti jednu grešku, ali što vrijedi kada nije kompletan branič. Ipal Pique ima igru glavom, visinu i puno je čvršći. Trebalo je pomnije birati kada kojeg od njih dvojice staviti u igru. Da se mene pita Mascherano bi išao na lijevi bok danas, a Pique na stopera.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da upravo zbog te visine je Barca slaba u prekidima i nabacajima to se ne primjeti tako cesto jer oni su ti koji imaju posjed lopte i protivnik ne stvara dovoljno prilika ili ide u zavrsnicu s 2 igraca  jer su svi ostali primorani braniti nazad opsadu:)

Ali nije to problem Barce samo gledam jucer utakmicu Atletica i Valencije uzas kako obje ekipe reagiraju na prekide toliko gresaka rade da je to strasno

16 godina
neaktivan
Barca često ima problem s realizacijom, fali im Villa jako puno. Ne zabija on tako puno, ali Barca bez njega nema pravu špicu.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da apsolutno se slazem ono sta je tello fulo villa rutinirano posprema vec vidjeno x puta:)

zivo me zanima jel Mou dosao na pressicu i jel ima to di za pogledat sta kazu treneri nakon tekme?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:58 (carcharodon).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao navijač Barce volim svoj klub i smatram naš nogomet jedinstvenim i savršenim. Jednostavno ova sezona je bila prepuna ozlijeda i nekih grešaka Guardiole. Manjak motivacije kod Barce mi ne drži priču, ali je ponekad jako izražen. Naprimjer danas sve do prvog primljenog gola Barca se nije trudila napasti. Točno se u takvim situacijama vidi da ih Guardiola nije dovoljno dobro pripremio. To se nije desilo samo danas nego se dešava i inače.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledao utakmicu. Gledam ocjene igraca i komentare i dodjem do zakljucka - bolje da nisam.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
neaktivan
Meni je utakmica bila dobra, smatram da igra Reala danas nije bila igra nego bunkerčina, al eto tako se nogomet danas igra. Zamjerke Barci su što ne znaju realizirat, a pipkanja lopte na 16m me dovodi do ludila.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znao sam ja da ti neces izdrzat da pogledas tekmu prije rezultata:)))

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Znao sam ja da ti neces izdrzat da pogledas tekmu prije rezultata:)))

Nisam gledao rezultate vec sam cuo! :)

The only thing I put before me is do re.
15 godina
Tomislav95 kaže...
Meni je utakmica bila dobra, smatram da igra Reala danas nije bila igra nego bunkerčina, al eto tako se nogomet danas igra. Zamjerke Barci su što ne znaju realizirat, a pipkanja lopte na 16m me dovodi do ludila.

jbg,Barcin ngomet je inače i djelotvoran i lijep za gledanje,ali u zadnjih nekoliko utakmica kao da su bez ideje,Messi nemože sve sam i čini mi se da je totalno umoran,a kako i nebi bio kad je cijelu sezonu na terenu,a na ljeto nije ni imao odmora jer je nastupao na Copa Americi,kontinuirano je u pogonu već duže vrijeme i vidljivo je da mu treba odmora. Isto tako u napadu nam trenutno fali relizator poput Ville kojeg nema zbog ozljede.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je strgan i ovo je več drugi puta u sezoni da je takav. Mislim da nije do njega nikako nego ga se previše forsira. Možda on želi igrati, ali Guardiola treba primjetiti umor kod igrača.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice