FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.705.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
totalno razočarenje,rekao sam i prije utakmice da mi nije jasno čemu Tello od prve minute a na klupi Alexis i Pedro? zašto Fabregas sjedi na klupi a Thaigo igra? to su neiskusni igrači i naravno da nisu na razini El Clasica. Volio bi da pitaju Pepa poslije utakmice o tome. Valdes također kaastrofa,Iniesta nikad lošiji,Messi ispod razine,dobro su ga pokrivali. Sve u svemu,čestitke Realu na pobjedi i naslovu prvaka.

A biće da je "čuvao" igrače za uzvrat s chelseaom, ne vidim drugo objašnjenje.

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
neaktivan
piksic kaže...

Neka pati koga smeta Real je prvak svijeta

Wooo Hooo!!! Evo vam luzeri!

HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID

I ja sam navijač Reala, ali ovo nije potrebno.Samo ćeš izazvat flame war.

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uživam..

pala je svemirska ekipa....{#}

13 godina
FC Barcelona

Ne moraš se sad baš toliko naslađivati {#}

Treba biti velik i u pobjedi i u porazu, a ne ovako djetinjasto.

14 godina
EraserHead kaže...
antimadridista kaže...
totalno razočarenje,rekao sam i prije utakmice da mi nije jasno čemu Tello od prve minute a na klupi Alexis i Pedro? zašto Fabregas sjedi na klupi a Thaigo igra? to su neiskusni igrači i naravno da nisu na razini El Clasica. Volio bi da pitaju Pepa poslije utakmice o tome. Valdes također kaastrofa,Iniesta nikad lošiji,Messi ispod razine,dobro su ga pokrivali. Sve u svemu,čestitke Realu na pobjedi i naslovu prvaka.

A koga točno je sačuvao?

17 godina
FC Barcelona

Realan rezultat bi trebao biti neriješeno ali ovo je nogomet i sve je moguće. Barca mi već polako ide na živce s tim silovanjem lopte. Imaju priliku za kontru a oni laganini još 20-30 dodavanja... U zadnje vrijeme imaju problema sa brzim protivnicima i sa realizacijom. Onaj Tello nije ni za klupu a kamo li za prvih 11. Real mi se prije više sviđao dok nije bilo onih grubijana i ovog trenera ali konačno su i oni krenuli igrati a ne kao par zadnjih el classica (udaranje, bunker...).

Ali ipak sam ja i dalje navijač FC Bayerna i nadam se da će oni i osvojiti LP! {#}

BMW Power
15 godina
FC Barcelona

Čestitke Realu jer su igrali pametno i na kraju su iskoristili svoje šanse. Barca nije bila prava, a ostajem kod svojeg stava koji sam rekao još prije par mjeseci da ne razumijem trenera Guardiolu i to njegovo eksperimentiranje. Tello i Thiago su tijekom sezone pokazali da su talenti, ali u ključnoj tekmi sezone oni nisu trebali igrati, već se zna tko je trebao igrati. Kad sam rekao prije par mjeseci da stvarno mi neki Pepovi potezi nisu jasni, mnogi se niste slagali sa mnom. Dakako, bilo je 13 bodova zaostatka i svi ste otpisali Barcu za osvajanje naslova pa ste i branili Pepa da to nije nikakvo ekperimentiranje sa sastavom, već da će ti igrači ekplodirati druge sezone. Onda se Barca približila na četiri boda zaostatka pa sad kukate kakav je to sastav. Evo vam sastava. Sanchez, Fabregas i Pique na klupi. Iniesta previše solirao, a Messi nije imao večer - zapravo, ne može sve sam. Sada možemo realno reći da je Barca izgubila prvenstvo radi Pepovog stalnog miješanja sastava. Čestitam Realu jer su bili konkretniji. Žao mi je, ali još ostaje Liga prvaka i Kup. Možda se sve poklopi pa Barca uđe u finale Lige prvaka s Realom pa im tam revanšira. No, najviše boli ovakav poraz.

17 godina
FC Barcelona

Iako sam navijač Reala, svejedno ču se naslađivati tu {#}

Fora mi je bilo vidjeti u 75minuti Real 135 dodavanja, Barcelona 555 {#}

Xabi alonso 13 dodavanja, Xavi 85 {#}

JEl zna netko posijed lopte kakav je bio?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
...

Zaleđe čisto ko suza...

LOL curico pa da li ti imas oci? Pa ovaj senilni Puyol vam je isao u dribling protiv Khedire, ali nije uspio i Real vam ga je zabio. {#}

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
16 godina
Obi Wan kaže...

nije bilo zaleđe....

daj pogledaj sliku i nemoj biti smijesan. malo je, ali je zaledje.

bez obzira na to, jer sudac to sigurno nije mogao vidjeti, real je zasluzeno pobijedio i osigurao primeru.

barçi ostaje LP, a pepu da razmisli malo o postavljanju igre sljedeci put. tello je fora, ali za male utakmice, jos je prezelen kao sto sam napomenuo vec par puta. cak bi bilo logicnije da je cuenca poceo, a kamoli pedro ili alexis (pod uvjetom da je zdrav).

danas jako slabi tello, thiago, iniesta pogotovo.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

samo se smijte makar ja mislim i da smo pobjedili da bi izgubili naslov jer real nebi kiksal

ali daj bok da je finale real barca 

pa da se i mi vama smijemo 

15 godina
FC Barcelona
@ jurica_ m - ma u redu je da klub nastavlja proizvoditi mlade talente i da nastavlja sa tom politikom. Tim momcima treba dati šansu,ali gurnuti ih u vatru u jednom El Clasicu koji je toliko bitan za tijek sezone je glupost. Vidjelo se jasno da je Tello u grču i da se prepao,najbolje se vidjelo kod one prilike koju je imao. I ja ga razumijem,on je mlad igrač i normalno da će biti pod dojmom ovakve utakmice,i nije on kriv što je igrao večeras, a na klupi sjede Alexis i Pedro,totalno nelogično.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:14 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
EraserHead kaže...
antimadridista kaže...

A koga točno je sačuvao?

Očito one koji nisu igrali od početka, a trebali su.

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
odjavljen
IvanKovacic kaže...

samo se smijte makar ja mislim i da smo pobjedili da bi izgubili naslov jer real nebi kiksal

ali daj bok da je finale real barca 

pa da se i mi vama smijemo 

Odi se rađe u skolu učiti pisati. Ma trebao bi se plakati nad sobom. Nije ni čudno što navijaš za FC Barcelonu kad si tako neupućen.

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:13 (piksic).
15 godina
piksic kaže...

piksic, radi ovakvih  poput tebe gadi mi se uopće nogomet. Ponašanjem samo sramotiš klub za koji navijaš. Daj se nauči ponašati.

16 godina
FC Barcelona

gdje su sad svi oni dusebrizni realovci koji su meni prigovarali da provociram iako sam postao samo na barceloninom topicu?

shvacam da su djeca sretna, ali neka se onda vesele kod sebe doma. meni je danas istekao zuti i ne da mi se dobivati novi :P

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najnovije vijesti: Pep osigurava odlazak sa Barcelonine Klupe?  {#}

15 godina
FC Barcelona

Ljudi, gledajte ovu ljepotu

13 godina
vgetik kaže...

Najnovije vijesti: Pep osigurava odlazak sa Barcelonine Klupe? {#}

Tell it again.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:36 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
FC Barcelona
Bojim se da bi ovaj poraz mogao previše djelovati na ekipu, a Chelsea stiže za 3 dana. Ako se to dogodi,finale LP možemo zaboraviti,Pep mora podignuti ekipu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:37 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Bojim se da bi ovaj poraz mogao previše djelovati na ekipu, a Chelsea stiže za 3 dana. Ako se to dogodi,finale LP možemo zaboraviti,Pep mora podignuti ekipu.

da, mora nesto smisliti.

ali kad malo bolje razmislis, ova generacija traje vec jako dugo u nogometnom smislu. par godina totalne dominacije, revolucija nogometa, messi konstantno igra na razini svemirca... mora i tome jednom doci kraj.

samo se nadam da ce tome doci kraj nakon srijede i nakon finala LP ;)

15 godina
antimadridista kaže...

Ma, vjerujem u Barcu i pobjedu. Nešto mora ući. Realizacija je dosta slaba, a i napadači ne igraju nešto u zadnje vrijeme.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tesko je moral podic sada 2 poraza u nizu i to ovaj drugi bolan kod drugog primljenog gola se vidilo da igraci nemaju ni motivacije ni ideje kako do gola

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
FC Barcelona

O kakvom zaleđu se tu priča?

Igrač koji je dao gol bio je u zaleđu u vrijeme kad je pepe pucao glavom, ali lopta nije išla prema njemu nego prema golu. Golman ju je dirnuo, kasnije i puyol, e tak onda ju je khedira napucao u gol, a to tada više nije bilo zaleđe jer je taj igrač stajao iza zadnjeg igrača barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:53 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

O kakvom zaleđu se tu priča?

Igrač koji je dao gol bio je u zaleđu u vrijeme kad je pepe pucao glavom, ali lopta nije išla prema njemu nego prema golu. Golman ju je dirnuo, kasnije i puyol, e tak onda ju je khedira napucao u gol, a to tada više nije bilo zaleđe jer je taj igrač stajao iza zadnjeg igrača barcelone.

mislim da nema veze što ju je dirao golman,ključno je ovo što ju je poslije imao Puyol i nije izbio,tako da nema govora o zaleđu.
13 godina
FC Barcelona

Guardiola je sve osvojio i nema više motiva! On je zasićen, ali Mourinho hoće ponoviti istu stvar sa više klubova!
Ako se mene pita Pep je odličan trener, ali vrijeme je za novoga! 

16 godina
antimadridista kaže...

mislim da nema veze što ju je dirao golman,ključno je ovo što ju je poslije imao Puyol i nije izbio,tako da nema govora o zaleđu.

ma to pišem jer je netko gore napisao da je bio

15 godina
KiX777 kaže...

Guardiola je sve osvojio i nema više motiva! On je zasićen, ali Mourinho hoće ponoviti istu stvar sa više klubova!
Ako se mene pita Pep je odličan trener, ali vrijeme je za novoga! 

ne ide to tako,i sigurno nije vrijeme za novog trenera,nemožeš čovjeka potjerati zbog izgubljene lige,a prije toga ju je osvojio 3 puta zaredom i osvojio je 13 od mogućih 16 trofeja.
15 godina
FC Barcelona

Ma nema govora o smjeni. Pep je odličan trener i s njim Barca proživljava najljepše trenutke u povijesti kluba uopće. Jedino što me smeta su te njegove rotacije, ali glupo je uopće pomisliti na smjenu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema razloga trenera mjenjat,gle ne sjecam se kad su ove sezone  odigrali utakmicu u punom sastavu zbog silnih ozljeda,jednostavno moraju kupit napadaca "viskog" po mogucnosti to im jako fali u ovakvim utakmicama di su protivnici stisnuti  u obrani svi ti passevi nemaju nekog smisla u takvoj igri ako nemas na koga uputiti pravi centarsut

When you are halfway up,you are always halfway down
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice