FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
commandos kaže...

1. boldano: Ne kontam sta hoces reci? sta manja nego obrnuto?

Jest Milan mozda veci klub i ima vise navijaca u cijelom svijetu, ali vise ljudi ce gledati i gleda Barcelonu ili Real vise nego  druge klubove, sama posjecenost na stadionima ti to govori. Barcelona je za kratko vrijeme postala hit, uveli su nesto novo u svijet fudbala, i tako privukla veliki broj fanova.
 2. boldano: Nisam konkretno mislio na Barcelonu i njen stil igre i nisam bukvalno mislio "ljepota igre". Mislio sam sveukupno gledajuci sve klubove, svi trce za parama a pod "ljepotom igre" mislio sam na samu igru, na strast koju ona izaziva, a ne na izvedbu koji timovi prikazuju. 

I koje situacije mislis kad je Barcelona ostecena? Misli ono iz prve utakmice kada je Mesbah vukao Puyola za dres, ili ono kada je Sanchez pao u sesnaestercu? Puyol jeste bio povucen, ali nije pao nego je nastavio trcati i sutirao je, da je pao vjerovatno bio bio dosudjen penal. A kod Sanchezovog pada jeste bilo kontakta ali nedovoljno za penal, lopta je vec bila daleko od njega pa je jednostavno pokusao izvuci maksimum iz te situacije.

1. Želim reći da si ti naveo kao da je namješteno da se Real i Barca nemogu sresti prije finala,pa sam ti ja odgovorio da je manja vjeroajtnost u ždrijebu da se desi da ispadnu zajedno prije finala,nego obrnuto. Znači u ždrijebu četvrtfinala LP vjerojatnost da se Barca i Real susretnu prije finala jest 33.3%,a 67.7% je šanse da se neće sresti prije finala. Znači ovo što se desilo ove godine je vjerojatnije da će se dogoditi u ždrijebu nego ono što si ti naveo,nešto kao "zašto se Barca i Real ne igraju prije finala". Osim toga,prošle godine su s sreli prije finala,tako da ova tvoja tvrdnja da UEFA namješta ždrijeb nemože biti točna.

2.Ispričavam se,krivo sam shvatio.

Za ovo ispod,kaakve veze ima što Puyol nije pao,ak oej rečeno da je penal trebao biti dosuđen,onda jest,isto tak oje penal bio i na Alexisu,i Beusan se posebno čudio četvrtom sucu koji je bio u blizini i nije to sudio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
vgetik kaže...
antimadridista kaže...

@vgetik,hoćeš da ti navedem dva primjera zašto je to tako? eto u prvoj utakmici u Milanu je bio najmanje jedan penal za Barcu,potvrdio čovjek koji se time bavi cijeli život. Što se događa poslije utakmice? Svi šute,ni govora o sucima,svi su vidjeli priliku da se Barca konačno makne s trona,nikoga nisu zanimali nikakvi nedosuđeni penali,osim nas koji navijamo za Barcu.
Drugi primjer ti je ista stvar protiv Intera 2010. isto tako suđenje u kojem je Barca oštećena,ali je Inter poslije toga hvaljen i opet nitko ne priča o suđenju. Valjda možeš sad sam zaključiti? svi žele da konačno Barcu netko skine sa trona,ali to se ne događa,onda udri po sucima. Mislim da je ovo prilično očito što sam naveo.

Skine s trona? Svi je već svrstavaju u najbolje momačad svih vremena, dok ti pričaš da se ljudi već zasitili nje poslije 3/4 godine dominacije, s tim da mogu biti zahvalni chelsea-iju. Ako se sječaš tada je u prvoj utakmici isto bilo neko cica-mici suđenje pa nitko nije pisao o tome, jesu li se već tada ljudi zasitili dominacije Barcelone? Ili jednostvno zato jer ih prati etika da su ''laki'' na nogama i dave sudce nakon svakog faoula. Što ti misliš, zašto ljudima Barcelona ide na jetra?

Hoćeš da ti iskreno kažem? Zbog dominacije svjetskim nogometom zadnjih nekoliko godina,jer ne vidim drugo objašnjenje.

ne vidim objašnjenje da se za svaku sumnjivu odluku u Barcinu korist dižu tolike tenzije i priče o namještanju,a kad su oni oštećeni onda se šuti.

ne vidim objašnjenje da se igrače Barcelone najviše kritzira za simuliranje i glumu,a drugi klubovi to rade jednako,ili još više.

ima još masu drugih situacija gdje se primjenjuju dvostruka mjerila kod nekih,ali se sad nemogu sjetiti,kasna ura je već.

Hajde mi ti sad pokušaj dati odgovor na to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 1:21 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
vgetik kaže...
antimadridista kaže...

@vgetik,hoćeš da ti navedem dva primjera zašto je to tako? eto u prvoj utakmici u Milanu je bio najmanje jedan penal za Barcu,potvrdio čovjek koji se time bavi cijeli život. Što se događa poslije utakmice? Svi šute,ni govora o sucima,svi su vidjeli priliku da se Barca konačno makne s trona,nikoga nisu zanimali nikakvi nedosuđeni penali,osim nas koji navijamo za Barcu.
Drugi primjer ti je ista stvar protiv Intera 2010. isto tako suđenje u kojem je Barca oštećena,ali je Inter poslije toga hvaljen i opet nitko ne priča o suđenju. Valjda možeš sad sam zaključiti? svi žele da konačno Barcu netko skine sa trona,ali to se ne događa,onda udri po sucima. Mislim da je ovo prilično očito što sam naveo.

Skine s trona? Svi je već svrstavaju u najbolje momačad svih vremena, dok ti pričaš da se ljudi već zasitili nje poslije 3/4 godine dominacije, s tim da mogu biti zahvalni chelsea-iju. Ako se sječaš tada je u prvoj utakmici isto bilo neko cica-mici suđenje pa nitko nije pisao o tome, jesu li se već tada ljudi zasitili dominacije Barcelone? Ili jednostvno zato jer ih prati etika da su ''laki'' na nogama i dave sudce nakon svakog faoula. Što ti misliš, zašto ljudima Barcelona ide na jetra?

Hoćeš da ti iskreno kažem? Zbog dominacije svjetskim nogometom zadnjih nekoliko godina,jer ne vidim drugo objašnjenje.

Možda je želio reći da se drugi igrači nikada ne bacaju tj. if NOT (in Barca)
                                                            then (automatski vrlo pošten čoek);

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 1:13 (sinister_axe).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vgetik kaže...

ne vidim objašnjenje da se za svaku sumnjivu odluku u Barcinu korist dižu tolike tenzije i priče o namještanju,a kad su oni oštećeni onda se šuti.

ne vidim objašnjenje da se igrače Barcelone najviše kritzira za simuliranje i glumu,a drugi klubovi to rade jednako,ili još više.

Hajde mi ti sad pokušaj dati odgovor na to.

Nažalost, da si pročitao moj post u cijelosti vidio bi odgovor, a ne da boldaš nešto i daješ odgovor izvan kontektsa da samo potvrdiš da imaš komlpekse kako se mediji tretiraju prema Barceloni.

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

I jos nesto. Tvoje kvocanje mi nista ne znaci jer si ti taj koji je rekao da je stativa "igrac" te da je onaj gol Piquea nepravilan (znas ti koji), stoga - skini mi se. 

De sidi pokrij se dekom po glavi i idi drkicu baci na messia al ne zaboravi na suca pritom  da i za njega jednom bacis zasluzio je veceras(tj zasluzuje cijela uefa  zadnje 3 godine u ligi prvaka se tako gura Barcelona da je to strasno sugavno gadi mi se nogomet vise ako ste tako dobri zasto se moraju penali izmisljat da bi prosli dalje?),ok ja sam mislio da se stativa racuna kao dodavanje  igraca ti do juce nisi znao sta znaci gol u gostima i ti nesta pametujes?{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
FC Barcelona

upravo je nevjerojatna kolicina govana koje su iz usta israli ovi barça hateri u zadnjih 12tak sati.

kad se navijac reala buni oko penala dosudjenih za barcelonu, to je stvarno zalosno. real je momcad kojoj je dosudjeno najvise penala u svim ligama petice ove sezone, postojecih i nepostojecih. padaju cim ih netko krivo pogleda (christina, di maria... pogotovo).

nigdje nije bilo tih debila kad je barça zakinuta za 2 cista penala u 1. utakmici u milanu. za razliku od njih, nekoc veliki i cijenjeni real madrid veceras igra protiv zalutalih ciprana koji su im u prvoj utakmici do 70 i neke drzali nulu... smijesna ekipa.

stoga, djeco draga, vratite se odakle ste izgmizali, stavljajte postere cmizdrave christine, prepirite se u svojoj osnovnoj skoli ciji je tata jaci i ciji klub ima ljepse dresove... sigurno je samo da ce vam se vaginice opet tresti za 3 tjedna u el clasicu nakon nove porcije samaranja od barçe, najboljeg kluba svijeta.

u isto vrijeme slavite svoje velike naslove, osvojene uz pomoc generala franca... to je nesto s cime se treba ponositi... bijeda.

15 godina
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...

I jos nesto. Tvoje kvocanje mi nista ne znaci jer si ti taj koji je rekao da je stativa "igrac" te da je onaj gol Piquea nepravilan (znas ti koji), stoga - skini mi se. 

De sidi pokrij se dekom po glavi i idi drkicu baci na messia al ne zaboravi na suca pritom  da i za njega jednom bacis zasluzio je veceras(tj zasluzuje cijela uefa  zadnje 3 godine u ligi prvaka se tako gura Barcelona da je to strasno sugavno gadi mi se nogomet vise ako ste tako dobri zasto se moraju penali izmisljat da bi prosli dalje?),ok ja sam mislio da se stativa racuna kao dodavanje  igraca ti do juce nisi znao sta znaci gol u gostima i ti nesta pametujes?{#}

ja sam mislio da ti ne pričaš o sucima,bar si tako cijelu sezonu govorio,izgleda da si obećanje održao samo do danas. Ne čudi me uopće što suđenje nakon prve utakmice uopće nisi komentirao. Ti si samo jedan običan provokator,ništa više.

16 godina
antimadridista kaže...

ja sam mislio da ti ne pričaš o sucima,bar si tako cijelu sezonu govorio,izgleda da si obećanje održao samo do danas. Ne čudi me uopće što suđenje nakon prve utakmice uopće nisi komentirao. Ti si samo jedan običan provokator,ništa više.

mucki provokator*

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

inace navijam za real i nisam hejter barcelone. sinoc nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu reci jeli bio penal ovo ono, samo znam da nogometasi barcelone igraju odlicno i naravno real ( ;P) . tako da vi koji govorite penal jest, penal nije, ne mozete vise nista jer je utakmica gotova i zato sada cestitajte barceloni i ja sam im cestitam na pobjedi i plasiranju u polufinale {#}

16 godina
cod2playahhh kaže...

inace navijam za real i nisam hejter barcelone. sinoc nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu reci jeli bio penal ovo ono, samo znam da nogometasi barcelone igraju odlicno i naravno real ( ;P) . tako da vi koji govorite penal jest, penal nije, ne mozete vise nista jer je utakmica gotova i zato sada cestitajte barceloni i ja sam im cestitam na pobjedi i plasiranju u polufinale {#}

bravo! evo, ima i normalnih realovaca.

sto se penala tice...

Guardiola: "Penalty? Two clear penalties weren't give to us at San Siro and we didn't say anything. Player was held back, that's a penalty."

Ambrosini (Milan): "2nd Penalty? Ref was courageous, problem is different interpretations of rules. We played our cards, Barça are the best"

Mascherano: "Don't understand all the buzz, two penalties are crystal clear. I was 60 metres away, and saw how the shirt was pulled."

Tw Rio Ferdinand (Man United): "The ref has followed the rules there...shirt pull = foul. Messi = nerveless"

Allegri (coach Milan): "Best team went through. We made a big msistake in the first penalty, second was more doubtful."

Bartomeu (vice-president): "Second penalty? We never talk about penalties, not about the two in San Siro, not about this one."

Guardiola: "Zlatan whining? I can't talk about his performance, that's up to his coach. I could talk about his games against Inter in 2010."

15 godina
FC Barcelona

i lijepo je Guardiola odgovorio Ibrahimoviću nakon one izjave "kako sad razumije Mourinha"

"Trebao bi se zapitati onaj tko govori da smo sve svoje trofeje osvojili uz pomoć sudaca. Mi smo u polufinalu LP petu godinu zaredom,a to nešto znači. Nismo komentirali ni ona dva penala u Milanu,tako da ne treba ni ovaj."

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 9:03 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

potpuno je u pravu onaj koji je napisao da neprestano kmecanje realovaca i barça hejtera proizlazi iz obijesti, nemoci i jada jer znaju da je barça daleko najbolji i najtrofejniji klub ovog stoljeca. pogotovo realovci koji konstantno dobivaju novu porciju sramotnog samaranja... igrati bunker na svom svetom santiago bernabeu, to je posebna sramota.

ali dosta o tim placivaginama... treba jos nadoknaditi 6 bodova tako da kmecanje bude potpuno.

15 godina
FC Barcelona

Niš mi ne smeta što je Barca prošla dalje. Nadam se da će to usporit malo ovaj nalet u prvenstvu, pa da i uz (vjerojatan) poraz na Nou Campu ostanemo prvi.

Što se penala tiče. Prekršaj je bio, ali to nije faul za kazneni udarac u tako važnoj utakmici. Možete vi sad trubiti o pravilima, ali tako nešto se ne sudi u knock-out fazi. Kad već pričate o doslovnom provođenju pravila, onda je sudac morao zaustavit igru prije i upozorit igrače. Prekršaj je počeo i prije izvođenja kornera.

FIFA tu isto glumi s tom blesavom slobodnom interpretacijom tj. sudačkim uvjerenjem. Nek se zna jednom za uvijek da je povlačenje za dres kod kornera penal i gotovo. Ovak je situacija da se za 99/100 takvih povlačenja igrači niti ne upozore, a kamoli da ih se sankcionira. Onda kad neki sudac na temelju toga dosudi penal, naravno da se svi čude. Istina je da se ne bi o tome pričalo da je to bio penal za 5:0 npr. Ali baš zato jer je to bio penal odmah nakon izjednačenja Milana, stječe se dojam ko da je sudac jedva dočekao bilo što pa da može svirat penal.

15 godina
FC Barcelona

meni nebi smetalo ni da je Barca ispala,unatoč suđenju u prvoj utakmici,ali ovo što se govori o Barci je čisto pretjerivanje ako se zna da se prije samo 6 dana nakon one utakmice u Milanu šutilo,a Barca je bila više oštećena tada nego Milan sinoć. Gade mi se više te stvari i dvostruka mjerila,ne razumijem jednostavno zašto ljudi gledaju iste stvari na dva načina ako je Barca u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 9:41 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

meni nebi smetalo ni da je Barca ispala,unatoč suđenju u prvoj utakmici,ali ovo što se govori o Barci je čisto pretjerivanje ako se zna da se prije samo 6 dana nakon one utakmice u Milanu šutilo,a Barca je bila više oštećena tada nego Milan sinoć. Gade mi se više te stvari i dvostruka mjerila,ne razumijem jednostavno zašto ljudi gledaju iste stvari na dva načina ako je Barca u pitanju.

ne znam gdje je milan ostecen sinoc? oba penala cista. jedva cekam veceras emisiju na htv2 gdje ce beusan potvrditi da nema spora oko nijednog penala.

i meni se gadi licemjerstvo realovih kmecavaca, pogotovo kad se zna kako oni dobivaju penale na lijepe oci i kako se njihovim protivnicima ne sude cisti penali. a stoga i +6 koji ce se ubrzo istopiti... i onda ce opet biti kriv ovrebo, unicef, uefa, mamic, supraha, tudjman itd...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo što kažu u sportskom netu:

sudac u 41. minuti zbog prilično bezazlenog Nestinog povlačenja za rukav sudi još jedan kazneni udarac kojeg Messi opet precizno izvodi. 

A evo izjave sportskih novosti:

Nizozemski sudac Kuipers je dosudio kazneni udarac jer je Nesta povlačio za dres Busquetsa nakon kornera. Suci takve situacije često ne ''sviraju'', ali Nizozemac je bio neumoljiv.

Evo izjave jednog bloggera s kojom se totalno slažem:

Nesta jest povlačio Busqetsa za dres ali je Puyol hrvačkim potezom rušio Nestu na pod i tu je sudac trebao upozoriti oba igrača i ponoviti korner.Ovo se svira u jednoj od tisuću utakmica i to sigurno niuje kriterij za suđenje na to nivou.Dok za prvi penal možemo reći da je čist kao suza

Ja se potpuno slažem sa ovim bloggerom i da nije bilo tog penala nebi se Milan otvorio toliku i tražio gol nego bi se zatvorili i igrali bunker 

15 godina
FC Barcelona

ja sam isto rekao da čekam izjavu malo bolej pozicioniranih što se tiče penala od sinoć,i nadam se da će se to riješiti već večeras u studiju LP poslije utakmice Benfica -Chelsea. Po meni,ako je Beusan rekao da je za ono povlačenje Puyola trebao biti suđen penal u prvoj utakmici,onda ne vidim razlog zašto i ovo sinoć nije penal. Nadam se da će se riješiti večeras,ali uvjeren sam i da kažu da je penal čist,da neki opet neće vjerovati i uvijek će pričai po svom.

15 godina
NBACROOO kaže...

Evo što kažu u sportskom netu:

sudac u 41. minuti zbog prilično bezazlenog Nestinog povlačenja za rukav sudi još jedan kazneni udarac kojeg Messi opet precizno izvodi. 

A evo izjave sportskih novosti:

Nizozemski sudac Kuipers je dosudio kazneni udarac jer je Nesta povlačio za dres Busquetsa nakon kornera. Suci takve situacije često ne ''sviraju'', ali Nizozemac je bio neumoljiv.

Evo izjave jednog bloggera s kojom se totalno slažem:

Nesta jest povlačio Busqetsa za dres ali je Puyol hrvačkim potezom rušio Nestu na pod i tu je sudac trebao upozoriti oba igrača i ponoviti korner.Ovo se svira u jednoj od tisuću utakmica i to sigurno niuje kriterij za suđenje na to nivou.Dok za prvi penal možemo reći da je čist kao suza

Ja se potpuno slažem sa ovim bloggerom i da nije bilo tog penala nebi se Milan otvorio toliku i tražio gol nego bi se zatvorili i igrali bunker 

jeli toliko teško pričekati što će netko stručniji reći o tome,a ne čitati što pišu naši kvazi novinari?

17 godina
protjeran
FC Barcelona

Prošla Barca zasluženo, rekao bih. Ali koji kuky onaj debil sergio se unosi svaki put u facu sucu (čak i kad je dosudio penal), pa hebemu nije kapetan. Koliko je iritantan, ne mogu vam objasnit što bi bio u stanju napravit da ga vidim. Xavi legenda, najjači igrač.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
16 godina
antimadridista kaže...

ja sam isto rekao da čekam izjavu malo bolej pozicioniranih što se tiče penala od sinoć,i nadam se da će se to riješiti već večeras u studiju LP poslije utakmice Benfica -Chelsea. Po meni,ako je Beusan rekao da je za ono povlačenje Puyola trebao biti suđen penal u prvoj utakmici,onda ne vidim razlog zašto i ovo sinoć nije penal. Nadam se da će se riješiti večeras,ali uvjeren sam i da kažu da je penal čist,da neki opet neće vjerovati i uvijek će pričai po svom.

da, samo nemoj zaboraviti da je i beusan mucko djubre potplaceno od unicefa ili ne znam koga... on je cisti blaugranas i stoga je neobjektivan i nekompetentan komentirati barcelonine utakmice. uh...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto baš čitam Guradiolnu izajvu.

Potpuna suprotnost Mourinha, ali na isti način licemjeran kao i on. Kaže da je bilo kakvo povlačenje unutar 16m jedanaesterc[makar lopta nije bila u igri], mogao je ostati dosljedan tome i reči isto i za povlačenje na Ibrahimovići u 2. pol.

16 godina
FC Barcelona

Kad su pokazali usporenu snimku vidi se da Busquets pada nakon što je korner izveden. Da ga je Nesta kojim slučajem pustio ili da ovaj nije pao, to bi bila čista situacija. A ovi što pričaju to se ne sudi u četvrtfinalu i slično su meni potpuno neshvatljivi. Ako je prekršaj za penal, bilo to četvrtfinale, finale ili bilo šta, ja zbilja ne očekujem od suca da nateže pravila samo zbog razine na kojoj se igra. Pravila su pravila i uvijek bi se trebala na isti način poštivati. Uostalom, nakon što je Milan izjednačio ja nisam vidio nikakav bunker ili nešto slično, tako da se ne slažem da bi se Milan zatvorio i da bi to bilo to, jer sam Allegri je rekao da oni protiv Barce neće parkirati autobus.

16 godina
FC Barcelona

Evo i goal.com piše o sudačkim greškama u korist barce u ligi prvaka. LINK

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 10:51 (Jack Sparrow).
15 godina
FC Barcelona

Kak bi i vidio bunker kad su vodili 3 minute {#}. Da je ostalo 1:1 na poluvremenu, Milan bi drugo igrao 7-2-1.

Ne, nije isto dali se sudi u finalu ili grupnoj fazi. Oduvijek je bila takva "loša" praksa da se u važnijim utakmicama ne sude stvari kao onaj penal jučer. Ili ti je ovo prva LP koju pratiš ili samo pričaš gluposti. 

16 godina
Hexfire kaže...

Kak bi i vidio bunker kad su vodili 3 minute {#}. Da je ostalo 1:1 na poluvremenu, Milan bi drugo igrao 7-2-1.

Ne, nije isto dali se sudi u finalu ili grupnoj fazi. Oduvijek je bila takva "loša" praksa da se u važnijim utakmicama ne sude stvari kao onaj penal jučer. Ili ti je ovo prva LP koju pratiš ili samo pričaš gluposti. 

Ja znam da kriteriji nisu isti, ali sam napisao da bi trebali biti.

16 godina
FC Barcelona

vidim, kmecanje se nastavlja... djeco, ne znam je li vam mourinho sprzio mozak svojim konstatnim cendranjem, ali onaj start neste je cisti penal. povlacenje u 16tercu i rusenje igraca. puyol ne igra ulogu.

evo detaljnije za one slijepe... u ocekivanju beusana veceras

http://u.goal.com/177100/177122.jpg

http://u.goal.com/177100/177124.jpg

http://u.goal.com/177100/177130.jpg

http://u.goal.com/177100/177134.jpg

15 godina
FC Barcelona

Ma kakav Milan bila bi nogometna tragedija da je prosel milan a ne barca s igrom kojom su prikazali i sa

svojim 35+ brijacima kojima je vrijeme da odu u penziju ( bili su odlicni dok su bili mladi niko to ne osporava).

A ovo oko sudenja to samo Realovci seru opet jer su postali omrazeni ko i njihovih 11 pedercica , a pogotovo

onaj ronaldno egomanijak kojeg glorificiraju kako trpa i trpa i da je unstopable a izivljava se samo na

slabim momcadima i danas ce se sigurno izivljavati real i taj mali pedercic ronaldo na APOEL-u i onda ce

pricati kakva dominacija , posjed lopte itd..

Stvarno mi vec na k*rac ide to pljuvanje po barci i glorificiranju reala koji se kao sto rekoh izivljava

na slabim momcadima , stvarno se ne sjecam kad su neku vec momcad potopili kao sto je Barca

i nek se samo sjete recimo skolu nogometa od Messija koji se prosetal od centra do gola , a

i u svakoj utakmici trpa realu dok ovaj pedercic ronaldo se place.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

vidim, kmecanje se nastavlja... djeco, ne znam je li vam mourinho sprzio mozak svojim konstatnim cendranjem, ali onaj start neste je cisti penal. povlacenje u 16tercu i rusenje igraca. puyol ne igra ulogu.

evo detaljnije za one slijepe... u ocekivanju beusana veceras

http://u.goal.com/177100/177122.jpg

http://u.goal.com/177100/177124.jpg

http://u.goal.com/177100/177130.jpg

http://u.goal.com/177100/177134.jpg

Eto tu se vidi kako se Nesta gradi od Puyola da ga na kraju on sruši na Busquetsa.

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo i goal.com piše o sudačkim greškama u korist barce u ligi prvaka. LINK

Zašto, zašto morate Chelsea spomenut. Sad sam morao otić na YT i pogledat opet highlights:

Na rubu suza sam. Gdje je tad bila dominacija?

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:27 (epic).
16 godina
vgetik kaže...

Eto tu se vidi kako se Nesta gradi od Puyola da ga na kraju on sruši na Busquetsa.

da, zapravo je puyol napravio faul u napadu i trebalo je suditi kontrapenal. i to trostruki.

onda bi mourinho i adolf hitler i svi kmecavci bili mozda zadovoljni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice