1. boldano: Ne kontam sta hoces reci? sta manja nego obrnuto?
Jest Milan mozda veci klub i ima vise navijaca u cijelom svijetu, ali vise ljudi ce gledati i gleda Barcelonu ili Real vise nego druge klubove, sama posjecenost na stadionima ti to govori. Barcelona je za kratko vrijeme postala hit, uveli su nesto novo u svijet fudbala, i tako privukla veliki broj fanova.
2. boldano: Nisam konkretno mislio na Barcelonu i njen stil igre i nisam bukvalno mislio "ljepota igre". Mislio sam sveukupno gledajuci sve klubove, svi trce za parama a pod "ljepotom igre" mislio sam na samu igru, na strast koju ona izaziva, a ne na izvedbu koji timovi prikazuju.
I koje situacije mislis kad je Barcelona ostecena? Misli ono iz prve utakmice kada je Mesbah vukao Puyola za dres, ili ono kada je Sanchez pao u sesnaestercu? Puyol jeste bio povucen, ali nije pao nego je nastavio trcati i sutirao je, da je pao vjerovatno bio bio dosudjen penal. A kod Sanchezovog pada jeste bilo kontakta ali nedovoljno za penal, lopta je vec bila daleko od njega pa je jednostavno pokusao izvuci maksimum iz te situacije.
1. Želim reći da si ti naveo kao da je namješteno da se Real i Barca nemogu sresti prije finala,pa sam ti ja odgovorio da je manja vjeroajtnost u ždrijebu da se desi da ispadnu zajedno prije finala,nego obrnuto. Znači u ždrijebu četvrtfinala LP vjerojatnost da se Barca i Real susretnu prije finala jest 33.3%,a 67.7% je šanse da se neće sresti prije finala. Znači ovo što se desilo ove godine je vjerojatnije da će se dogoditi u ždrijebu nego ono što si ti naveo,nešto kao "zašto se Barca i Real ne igraju prije finala". Osim toga,prošle godine su s sreli prije finala,tako da ova tvoja tvrdnja da UEFA namješta ždrijeb nemože biti točna.
2.Ispričavam se,krivo sam shvatio.
Za ovo ispod,kaakve veze ima što Puyol nije pao,ak oej rečeno da je penal trebao biti dosuđen,onda jest,isto tak oje penal bio i na Alexisu,i Beusan se posebno čudio četvrtom sucu koji je bio u blizini i nije to sudio.

. Da je ostalo 1:1 na poluvremenu, Milan bi drugo igrao 7-2-1.